Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 09:51   #2341
k a j a
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
czekamy na wieści
To jeeeszczzze bo ja mam na 18.15

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 09:54   #2342
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
A ja wrocilam od gin... Maluch wazy malo bo ok 500g... Tzn w normie ale przy wadze waszych dzieci to malo mi się wydaje.
Szyjka zamknięta na 4spusty i długa co jest cudem przy dzwiganiu non stop 10kg dzieciora.
jak jest w normie tylko maly to nawet lepiej, latwiej wyjdzie
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:01   #2343
pszczoua
Zakorzenienie

Tassia mój miał 500g w 23tc a to był równo 50 centyl. Julek był zawsze mniejszy i mały się urodził. Najważniejsze żeby mieścił się w normach dla danego tc, na parenting.pl masz normy podane.
Stary 2015-03-11, 10:36   #2344
ultraviolwt188
Raczkowanie

Wydaje mi sie ze wlasnie w trakcie i podczas karmienia nasze biusty potrzebują dobrego stanika zeby były dobrze podtrzymane i skóra sie nie rozciągała i przy okazji plecy tez maja lżej
Stary 2015-03-11, 10:42   #2345
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
aaa no wlasnie, my w sypialni pod lozkiem mamy dywan!
zeby tlumil odglosy.... bo pod nasza sypialnia jest sypialnia tesciow... a i tak zdaje mi sie, ze troche slychac...

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Załamałam się po tym co przeczytałam... Brak mi słów.
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/new...ign=FacebookHN
masakra..

Cytat:
Szuu nigdy nie wpadlabym na połączenie kopytem z pałkami

A ja wrocilam od gin... Maluch wazy malo bo ok 500g... Tzn w normie ale przy wadze waszych dzieci to malo mi się wydaje.
Szyjka zamknięta na 4spusty i długa co jest cudem przy dzwiganiu non stop 10kg dzieciora.

Szuu nie znam się bo nie mam kota i nie lubię tych futrzakow ale pamiętam cos z poprzedniego forum ze dziewczyny pisały żeby absolutnie nie pozwalać kotu wchodzić do lozeczka i wózka przed narodzeniem dziecka. ... W sumie Nir pamiętam dlaczego ale nawet jakieś artykuły wklejaly
najważniejsze, że w normie a za szyjkę

wiecie co się okazało.. znajoma miała dać nam wózek, ale wczoraj mi powiedziała, że ma zepsute kółko, nie ma torby, ani nosidełka, a do tego miała gondolę w piwnicy bez żadnego okrycia i jej kotka wsadziła tam swoje małe jak się okociła..
mam teraz takie mieszane myśli, bo nastawiłam się na to, że dostaniemy ten wózek (no miał być w super stanie, piękny) i teoretycznie skoro jest za darmo, to mogę to kółko naprawić, fotelik dokupić i gondolę wyprać, ale z drugiej strony boję się, że będzie ta gondola śmierdzieć kotami
i chyba szukamy używanego wózka 3w1..
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:45   #2346
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry U nas dziś zrobiła się "jesień" po wczorajszej "wiosnie" i jest mega szaro i buro :/ Byliśmy wczoraj zamówić wózek i fotelik
Pochwal się co zamówiliście
U nas też pogoda do d..y
Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
Ja przez ostatnie xni mialam takie bole "od srodka " wieczorami. Jak sie ruszylam to jakby gwozdz mi sie wbijal. A ruchy malej jakby przytlumione byly. Już nawet schizowalam troche czy wszystko ok. Wczoraj sie przekrecila, ruchy wyrazne i czeste i po "gwozdziach" ani sladu.
Moze to kwestia pozycji jak Ci sie dzieciatko ulozylo ?
Mam dokładnie to samo, mały słabo się rusza, dobrze, że wizyta w piątek bo zaczynam panikować...
Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
U mnie lewa większa stopa, większy cycek

Miałam wczoraj chęć na małe conieco Ale tak mnie bolało, było tam tak sucho, i jak to Tż powiedział tak ciasno i mało że nic z tego nie wyszło
Niech żyją idealne wymiary!
Podziwiam was, że macie ochotę na przytulanki. Ja, jakoś tak nie mogę,jak mi się dziecko w brzuchu rusza blokadę psychiczną mam
Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Ale miałam wczoraj noc... Jeszcze chwila i jechałabym do szpitala Obudziłam się o 1:30 na siusiu, wracam do łóżka a tu nagle brzuch twardy jak skała, cały dół zaczyna boleć i zaczynają się skurcze. I to takie regularne, jeden odpuszczał, pół minuty przerwy i następny - w pewnym momencie pamiętam że powiedziałam do tż, że jak poród ma boleć mocniej to ja nie wiem jak wytrzymam... Miałam te skurcze przez całe 30 minut! Później brzuch zaczął się rozluźniać i tylko bezboleśnie twardniał co chwilkę i Mały zaczął się bardzo wiercić. Ale mieliśmy stracha
Oj współczuje, jak teraz samopoczucie? następnym razem uciekaj na IP
Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
zaraz jadę do gina... Dziewczyny trzymajcie kciuki, w nocy i nad ranem aż wyłam z bólu... Masakra. oby to nie był poród !

Cytat:
A ja dziiiśś

Wczoraj tak pięknie na dworzu a dziś, masakra.
Mały mój nadal leniwy...już nie mam pomysłu jak go rozbudzić...
marta1881 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:46   #2347
tassia
Zakorzenienie

Kejtice no lipa trochę... Może najpierw zobacz w jakim jest stanie. Nosidelko z kompletu wozkowego to najczęściej słaby pomysł wiec wgnie tak czy siak lepiej dokupić
A reszta może jest do ogarnięcia. Moze można ściągnąć orbicie z gondoli i zaniesc do pralni chemicznej?

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 10:48   #2348
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

masakra..

wiecie co się okazało.. znajoma miała dać nam wózek, ale wczoraj mi powiedziała, że ma zepsute kółko, nie ma torby, ani nosidełka, a do tego miała gondolę w piwnicy bez żadnego okrycia i jej kotka wsadziła tam swoje małe jak się okociła..
mam teraz takie mieszane myśli, bo nastawiłam się na to, że dostaniemy ten wózek (no miał być w super stanie, piękny) i teoretycznie skoro jest za darmo, to mogę to kółko naprawić, fotelik dokupić i gondolę wyprać, ale z drugiej strony boję się, że będzie ta gondola śmierdzieć kotami
niefajnie ze strony znajomej... wolałabym jednak kupić inny wózek....
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:50   #2349
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

masakra..

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
U nas też pogoda do d..y

Mam dokładnie to samo, mały słabo się rusza, dobrze, że wizyta w piątek bo zaczynam panikować...

Podziwiam was, że macie ochotę na przytulanki. Ja, jakoś tak nie mogę,jak mi się dziecko w brzuchu rusza blokadę psychiczną mam

U mnie tez dzis brzydko, spałam dzis 11 godzin masakra co sie dzieje nigdy tak nie miałam powiem Wam, ze ja czasami miałam ochotę, ale moj maz zaczyna miec blokadę odkąd moj brzuszek sie juz wyraźnie uwidocznił, mowi, ze tam jest dziecko, ze ciało by chciało, ale głowa mu co innego mowi, i po próbach nic z tego nie wychodzi ehh czuje sie trochę nieswojo przez to, moze i nawet jakbym była juz nie atrakcyjna dla niego
Stary 2015-03-11, 10:53   #2350
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
U mnie tez dzis brzydko, spałam dzis 11 godzin masakra co sie dzieje nigdy tak nie miałam powiem Wam, ze ja czasami miałam ochotę, ale moj maz zaczyna miec blokadę odkąd moj brzuszek sie juz wyraźnie uwidocznił, mowi, ze tam jest dziecko, ze ciało by chciało, ale głowa mu co innego mowi, i po próbach nic z tego nie wychodzi ehh czuje sie trochę nieswojo przez to, moze i nawet jakbym była juz nie atrakcyjna dla niego
Mój też ma takie opory, może to nic dziwnego przy pierwszym dziecku?
Stary 2015-03-11, 10:54   #2351
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też ma takie opory, może to nic dziwnego przy pierwszym dziecku?
Mój poprzednio zaczął mieć dopiero na 2-3 tygodnie przed porodem

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 10:58   #2352
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Mój poprzednio zaczął mieć dopiero na 2-3 tygodnie przed porodem
Nie ma reguły
Chociaż kurcze no...w brzuchu jest żywy człowiek i tak mu..pukać?:P
Stary 2015-03-11, 11:05   #2353
ultraviolwt188
Raczkowanie

Pierwsze no jest, ale to przeciez w niczym nie przeszkadza, trochę mi smutno, nigdy nie było z tym problemu, ja tez potrzebuje uwagi, nie jestem tylko mama, ale tez kobieta
Stary 2015-03-11, 11:11   #2354
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
OK 70 f , 70 ee, zależy przyjaciółka sie śmieje, ze mam większe cycki niz głowę denerwują mnie szczerze mówiąc, ciezko z koszulami a tak je lubie nosić
Ja przed ciążą miałam 65 G

Cytat:
Dzień dobry U nas dziś zrobiła się "jesień" po wczorajszej "wiosnie" i jest mega szaro i buro :/ Byliśmy wczoraj zamówić wózek i fotelik
u nas też

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Fartuch na którą masz gina?

Dziewczyny ma któraś z was może odkurzacz irobot? I może powiedzieć jak się sprawdza? Bo nasz przyjaciel ma i bardzo sobie chwali, no ale... to facet, on się cieszy bo coś go wyręcza. Ja nie jestem przekonana, ale nie mam argumentów, już mówiłam Tżtowi, że małe mieszkanie, że za drzwiami on nie posprząta, że jakaś japonka zasnęła na podłodze i odkurzacz chciał ją zjeść Ale Tż mówi, że to oszczędność czasu, odkurzacz zawsze można przenieść jak się przeprowadzimy i chce kupić. I nie wiem, może ma rację?
O właśnie, my się z Tż zastanawiamy nad kupnem. Chętnie poczytam opinie

Cytat:
Ja ostatnio za każdym razem przeżywam swój pierwszy raz Jak już pójdzie to ok, ale najpierw łojezu...
A ja mam taaaak sucho

Cytat:
zaraz jadę do gina... Dziewczyny trzymajcie kciuki, w nocy i nad ranem aż wyłam z bólu... Masakra. oby to nie był poród !

Cytat:
Właśnie mamy mało miejsca do przechowywania, a rzeczy ogrom.
Ostatnio kupiłam worki próżniowe i chyba jakieś trefne, bo rozszczelniły mi się i nabrały powietrza.
Ja też musowo z szufladą. Kupiliśmy też ten organizer.
Dziś przyszedł i jest extra. To będzie jedyne miejsce koło łóżeczka gdzie będę mogła coś włożyć więc mega mi się przyda.
Stary 2015-03-11, 11:14   #2355
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi sie ze wlasnie w trakcie i podczas karmienia nasze biusty potrzebują dobrego stanika zeby były dobrze podtrzymane i skóra sie nie rozciągała i przy okazji plecy tez maja lżej
No tak, tylko szczerze nie pójdę i nie wydam 150zł na stanik na 3 miesiace czy tam ileś Kupię porządny ale bez brafiterki

Cytat:
U nas też pogoda do d..y

Ja naprawdę rzadko kiedy mam ochotę.. Ale wczoraj nawet jakos miałam ale cóz..

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:16   #2356
Princesika
Zakorzenienie

Patrzyłam na te mamy marcowe, faktycznie dużo już rozpakowanych ale też z terminami na sam początek marca większość więc wcale nie przed terminem
Stary 2015-03-11, 11:17   #2357
TinaNeko
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma reguły
Chociaż kurcze no...w brzuchu jest żywy człowiek i tak mu..pukać?:P
My z tz nie mielismy problemow w pierwszej ciazy teraz tez mamy ochote ale mamy zakaz od gina az do odwolania
TinaNeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:27   #2358
rybkaa90
Zakorzenienie

Princesika z jakiego materiału jest ten organizer?

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:37   #2359
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Witam się w 30 tc z 7.5 kg na plusie Oj... coś czuje ze przybedzie więcej niz z julkiem Dziś tez wizytuje

Cytat:
Szuu nigdy nie wpadlabym na połączenie kopytem z pałkami

Ważne, że wszystko ok.

Też wróciłam od gina. Mała ma 1200, szyjka ok. Tylko z nerkami mam kłopot bo mam zastój/zator(?) nie wiem jak to on to nazwał..
Nie zapisał mi żadnych nowych leków tylko furagina, nospa zwiększyć dawkę. Noo, i ten skurcz w nodze to mówi, że rwa
Skwitował to tylko tym, że mam w zasadzie wszystkie najgorsze dolegliwości ciążowe:brzydal : noo, super.
Ale za to śmiał się, że po ciąży mała na pewno będzie aniołkiem i odpocznę

masija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 11:42   #2360
201710041131
Konto usunięte

Country chyba spróbuję przekonać Tżta, że to nie ma sensu w naszym przypadku, zobaczymy czy mi się uda...

Tassia, ja ostatnio jadłam kaczkę z takimi jakby lanymi kluskami i było super, więc mam nadzieję, że z gotowanymi kopytkami pałki też będą smakowały

Kejti ja bym chyba zrezygnowała z tego wózka, nie wiadomo czy się w ogóle części dostanie no i czy koszt nie przewyższy kupna jakiegoś używanego... Poza tym nie wiadomo czy kotka tylko przeniosła tam małe czy się przypadkiem nie okociła w nim, a wtedy smród jest niesamowity (odbierałam koci poród )

Masija biedaku...

Naprasowałam się, a Konrad wierzga teraz
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:47   #2361
rybkaa90
Zakorzenienie

Chyba lepiej poszukać używanego wózka, albo kupić nowy, taki no name.
Części mogą przewyższyć koszt, a pewnego smrodku nawet po praniu się nie usunie. Szkoda, że znajoma nie zabezpieczyła tej gondoli.

06.09.2014
Stary 2015-03-11, 11:52   #2362
Marei
Zakorzenienie

Gratuluję wizyt

Cytat:
Ja ostatnio za każdym razem przeżywam swój pierwszy raz Jak już pójdzie to ok, ale najpierw łojezu...
Auuu u mnie podobnie. Sucho, ciasno, tz mówi, że mało miejsca, a mnie boli :/

Cytat:
Ale miałam wczoraj noc... Jeszcze chwila i jechałabym do szpitala Obudziłam się o 1:30 na siusiu, wracam do łóżka a tu nagle brzuch twardy jak skała, cały dół zaczyna boleć i zaczynają się skurcze. I to takie regularne, jeden odpuszczał, pół minuty przerwy i następny - w pewnym momencie pamiętam że powiedziałam do tż, że jak poród ma boleć mocniej to ja nie wiem jak wytrzymam... Miałam te skurcze przez całe 30 minut! Później brzuch zaczął się rozluźniać i tylko bezboleśnie twardniał co chwilkę i Mały zaczął się bardzo wiercić. Ale mieliśmy stracha
skonsultuj to może z ginem? Oby się nie powtórzyło.

Cytat:
Masakra. Trzymam bardzo mocno, żeby było ok!!!!!

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
Ja na początku powiedziałam tżtowi, że będzie odpowiedzialny w domu za podłogi i po 2 miesiącach wrócił z robotem i się cieszył. Na yb są filmiki jak na takim odkurzaczu piwo jeździ albo kot
Balabym się, że mojego kota by wciągnął jak tą japonkę

Cytat:
Marzyłam o takim dla Blanki..ale wtedy dostaliśmy łóżeczko więc sobie darowałam. No i mamusiowe mądrości z wizażu nagadały że jak tooo bez 3 poziomów i szuflady
Hmm... my kupiliśmy sundvik. I też ma dwa poziomy tylko. Rozkłada się na dziecięce, nie ma szuflady.... wg mądrości powinnam szybko kupić drugie
Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
ale ikea zmienia ceny z kraju na kraj... u nas to lozeczko kosztuje normalnie 69 ale EURO!
To prawda. U nas tak samo

Cytat:
Ha! Zdecydowałaś się Też je maaaam i jest super! Tzn. kotu w nim
My kota wyganiamy, ale ciężko koleżanka ma trzy koty i jeden nauczył się spać z dzieckiem, teraz na nianię dodatkową, a jak mały się odkryje i marznie, to kotka.go okrywa sobą. Słodko to wygląda.

Cytat:
Mój ma to samo...
Stary 2015-03-11, 11:55   #2363
fartuch
Zakorzenienie

wróciłam, wszystko ok. Szyjka zamknięta a te potworne bóle to dlatego że Misiek się zapiera nogami u góry i naciska główką na szyjkę Gin wyraznie widziala, bo akurat w trakcie usg znów to zrobił a ja myslałam że tam zejdę z bólu Stwierdziła, ze jest bardzo silny, i może też naciskać na jakieś nerwy itp. dlatego taki ból... Bedzie z niego niezły agent coś czuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 11:55   #2364
rybkaa90
Zakorzenienie

Prałam wczoraj używane ciuszki (przed porodem wypiorę jeszcze raz w dziecinnym) w zwykłym płynie do prania, ale bez płynu do płukania i po wyschnięciu są strasznie sztywne i nieprzyjemne w dotyku. Ciekawe czy te dziecinne mają w sobie jakiś zmiękczacz? Na początku nie chciałabym używać płynu do płukania, boję się uczuleń.

06.09.2014
Stary 2015-03-11, 11:57   #2365
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Masija biedaku...
szuuu odpocznę po porodzie
I tak się cieszę, że nie muszę leżeć

Pytałam o wizyty, jak to będzie u mnie wyglądało to mówił, że pewnie co 3 tyg. ze wzgl. na moje bóle itp.
Proszę więc o wpisanie mi wizyty na 1.04 , kaja?
Tylko, żebym się nie dowiedziała w prima aprilis, że będzie chłopak

Co do tż to mój na szczęście nie ma z tym problemu. Mówi, że niesamowicie mu się z takim brzuchem podobam a mała mu nie przeszkadza bo nawet o niej wtedy nie myśli

fartuch noo!! To dobrze! Tzn. dobrze, że wszystko ok Będziesz miała strongmana

wrrr... od chyba 2 miesięcy szukam torebki, żeby była z paskiem na ramię, bo przy małej nie wyobrażam sobie nosić moich torebek
Taka normalna-nie za elegancka, nie za sportowa. I albo jak jest, to nawet formatu a4 nie zmieści albo cholernie droga albo wielka i brzydka.

Edytowane przez masija
Czas edycji: 2015-03-11 o 11:59
masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:57   #2366
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Princesika z jakiego materiału jest ten organizer?
Hmmm, z takiej grubej siatki jest
Stary 2015-03-11, 11:57   #2367
rybkaa90
Zakorzenienie

Cytat:
wróciłam, wszystko ok. Szyjka zamknięta a te potworne bóle to dlatego że Misiek się zapiera nogami u góry i naciska główką na szyjkę Gin wyraznie widziala, bo akurat w trakcie usg znów to zrobił a ja myslałam że tam zejdę z bólu Stwierdziła, ze jest bardzo silny, i może też naciskać na jakieś nerwy itp. dlatego taki ból... Bedzie z niego niezły agent coś czuje
Jaki siłacz! Super, że wszystko z szyjką ok.

06.09.2014
Stary 2015-03-11, 12:27   #2368
Irmusia81
Zakorzenienie

Czesć
Cytat:
u nas też dziś tak ponuro i zimno
Ponoć do niedzieli ma tak być.

Miałam wczoraj chęć na małe conieco Ale tak mnie bolało, było tam tak sucho, i jak to Tż powiedział tak ciasno i mało że nic z tego nie wyszło [/QUOTE]

oo to lipa... U mnie jest teraz mega nawilżenie

Cytat:
I śniło mi się coś głupiego znów w nocy i obudziłam się płacząc.. Tzn Tż mnie obudził bo mówił że normalnie szlochałam jak małe dziecko i sie przestraszył
biedna...

Cytat:
dobrze, że Ci przeszło

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

moje dupsko rośnie w zastraszającym tempie nawet wiem czemu....codziennie jem na śniadanie gofry z dżemem i nutellą a popołudniami lody..... dzisiaj basta! bez przesady, koniec z goferkami, dziś na śniadanie owsianka!
eee ale Ty mało przytyłaś, to nie maz co mieć wyrzutów sumienia z tymi słodkościami

Cytat:
Które łóżeczko masz upatrzone?
Wydaje mi się, że może się zbierać jakiś syf w przestrzeni między materacem a tą półką jak będzie na najwyższym poziomie.
ja chciałąm z szufladą, ale bardzo często szuflady są odkryte albo mają białe przykrycie, co mi nie odpowiada. Ostatecznie kupiłam bez szuflady.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:27   #2369
gabisun
Zakorzenienie

Czesć dziewczynki!!!

Nie ma mnie ostatnio, bo taka pogoda ładna, że ciągle na dworze jestem, spacerujemy z mala, latam po sklepach. Ogólnie korzystam póki jestem jeszcze na chodzi a na majówkę jeszcze sobie wymyśliłam wyjazd nad morze

W poniedziałek miałam wizytę, z maluchem wszystko ok waży już 1020 szyjka długa i bardzo wysoko, musiała mi przez usg mierzyć.

Ilonuś współczuję atrakcji nocnych a kiedy masz gina?

Kejtice szkoda, że z tym wózkiem nie wyszło

U nas kot nie ma wstępu do sypialni gdzie są rzeczy dziecka, łóżeczko itp. wolę nauczyć go tego teraz niż potem po porodzie jeszcze tym się przejmować a kot łatwiej załapie to teraz, że to nie dla niego niż jakby teraz mógł tam wchodzić, a potem nagle nie

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:41   #2370
201710041131
Konto usunięte

Ja nie wyganiam i nie będę, ew. później będę drzwi zamykała

A myślałam, że tylko ja mam takie problemy, bo obiecywali takie seksy wspaniałe w II trym
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości