Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)! - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-12, 09:50   #2581
tassia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!

Dzięki dziewczyny... Dziś zadzwonie do gin i zapytam... A jak nie to za 2 tyg pójdę do innego. W sobotę zrobię jeszcze raz krzywa bobw sumie cukrzyca ma związek z hipotrofia

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 09:59   #2582
201710041131
Konto usunięte

Dziewczyny mogę wyprać minky z innymi ciuchami? Nie obiorą mi się? Bo na metce mam żeby prać w 30 stopniach, ale nie wiem czy on nie kłaczy
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:01   #2583
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dziewczyny mogę wyprać minky z innymi ciuchami? Nie obiorą mi się? Bo na metce mam żeby prać w 30 stopniach, ale nie wiem czy on nie kłaczy
Ja bym wyparła ręcznie ....
Ale juz chcesz prac? Nie lepiej bliżej porodu żeby się nie zakurzyl?

[/RIGHT]
Stary 2015-03-12, 10:05   #2584
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Ja bym wyparła ręcznie ....
Ale juz chcesz prac? Nie lepiej bliżej porodu żeby się nie zakurzyl?
Chciałam dwa razy go wyprać, dziewczyny coś pisały o wypłukiwaniu barwnika to bym go teraz normalnie uprała, a potem w dziecięcym. A wy raz kocyki pierzecie? Bo jak tak to ja też tylko raz go upiorę, w sumie ciemnego barwnika nie ma a one ponoć są najgorsze. Mam jeszcze ten futrzasty otulacz, z tym to w ogóle nie wiem co zrobię... Ale może faktycznie ręką lepiej wyprać... To wtedy wstrzymam się do maja bo wtedy będę też prała materacyk z wózka itp...

W ogóle wczoraj ukradłam dziecku ten kocyk z biedronki z kapturem i chyba już go nie oddam, jest super i głowa mi się mieści, trochę krótki, ale grzeje

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-03-12 o 10:06
Stary 2015-03-12, 10:11   #2585
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Posprawdzalam w kalkulatorach na mecie i wszędzie stoi ze dziecko powinno ważyć ok 1kg na tym etapie ciąży.... A moje wazy 500-600g. . zestresowalam się mega!
Pani doktor powiedziała ze jest w normie ale kurde.... No nie wiem
skonsultuj się z innym ginem. może uspokoi, może częściej będzie kontrolować, sama nie wiem..

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiem czy planujecie akurat pamki z pampers ale wydaje mi sie, że na allegro fajna promocja
A na poczatek na jaką wage kupujecie pampki 2 -5 czy 3 -6??
fajna promocja tzn? jakie ceny?

na początek pampers 1, ja na wagę nie patrzę bo nijak się ma do rzeczywistości, na kolejny rozmiar zmieniałam jak były ciasne, na wagę nie patrzyłam nawet.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Ja an początek kupuję new born. I na pewno nie pampersy.
Najpierw kupię chyba te z Rossmanna, teraz są w promocji, bodajże 36 szt. za 9 zł (?)
A jak nie to Biedronkowe
widziałam tą promocję, nawet miałam w ręce, ale z tego co pamiętam to właśnie te były takie twarde i na siłę je zużywałam bardzo często zmieniając. zupełnie mi nie pasowały. jednak najlepsze i najbardziej miękkie były oryginalne pampersy i na początek, jeszcze przy kikucie tylko tych używaliśmy. przy 2,3 już eksperymentowaliśmy z dadami, rossmannowskimi, itp.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:13   #2586
Millygirl
Zadomowienie

Ojej kaja ale się porobiło będzie Flanciska...
Najważniejsze żeby zdrowe było

Czytam Was na bieżąco ale mamy problemy z babcią i jakoś tak nie mam nastroju żeby pisać.
Stary 2015-03-12, 10:16   #2587
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Blanka wczoraj to jakos nie załapała, ale dziś już od rana mówiła o siostrzyczce, o lalkach, sukienkach itd
Hehe to pewnie będzie zadowolona
Cytat:
Juz się naczytalam o hipotrofii plodu
Przestań czytać.
Tj. napisałaś-zadzwoń, dopytaj a jak nie to idź do innego.
Też jakoś od razu mi się nasunęło, że to może tak jest przy Twojej cukrzycy ale ja się nie znam w ogóle na tym..

Cytat:
A bardziej jak wytrawne czy w stronę słodkiego? Bo ja tylko wytrawne lubię

Możliwe ,że dziciak się obrócił??
Oo, ja uwielbiam słodkie/półsłodkie a wytrawnych nie przełknę
Cytat:
Chciałam dwa razy go wyprać, dziewczyny coś pisały o wypłukiwaniu barwnika to bym go teraz normalnie uprała, a potem w dziecięcym. A wy raz kocyki pierzecie? Bo jak tak to ja też tylko raz go upiorę, w sumie ciemnego barwnika nie ma a one ponoć są najgorsze. Mam jeszcze ten futrzasty otulacz, z tym to w ogóle nie wiem co zrobię... Ale może faktycznie ręką lepiej wyprać... To wtedy wstrzymam się do maja bo wtedy będę też prała materacyk z wózka itp...

W ogóle wczoraj ukradłam dziecku ten kocyk z biedronki z kapturem i chyba już go nie oddam, jest super i głowa mi się mieści, trochę krótki, ale grzeje
Ja też planuję wyprać kocyk ten od minky i polarowy ale raczej ręcznie I też myślę, że można wyprać teraz a później już w dzieciowych delikatnych, żeby wypłukać barwniki i inne syfy.

Ja chyba dzisiaj zacznę prać ubranka

Planuję teraz prać właśnie te mniejsze rzeczy typu ubranka itp. a później, tak na przełomie kwiecień/maj kocyki, rożek, wkłady do wózka itp.

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
skonsultuj się z innym ginem. może uspokoi, może częściej będzie kontrolować, sama nie wiem..

na początek pampers 1, ja na wagę nie patrzę bo nijak się ma do rzeczywistości, na kolejny rozmiar zmieniałam jak były ciasne, na wagę nie patrzyłam nawet.

widziałam tą promocję, nawet miałam w ręce, ale z tego co pamiętam to właśnie te były takie twarde i na siłę je zużywałam bardzo często zmieniając. zupełnie mi nie pasowały. jednak najlepsze i najbardziej miękkie były oryginalne pampersy i na początek, jeszcze przy kikucie tylko tych używaliśmy. przy 2,3 już eksperymentowaliśmy z dadami, rossmannowskimi, itp.
O widzisz, to dobrze wiedzieć.

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:16   #2588
Gozja
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny,
postanowiłam napisać w tym wątku, bo pewnie jesteście na bieżąco Mam pytanie z gatunku ZUS Otóż, 26 marca powinnam udać się na comiesięczną wizytę do mojego lekarza prowadzącego. Dziś jednak dowiedziałam się, że on jest w ostatnim tygodniu marca nieobecny. I teraz moje pytanie. Przebywam na zwolnieniu lekarskim od 2 miesięcy, dostarczałam zwolnienia do pracy normalnie, właśnie w okolicach 26. każdego miesiąca, ale co zrobić teraz? Czy zwolnienie może mi wystawić jakikolwiek ginekolog, jeśli lekarz prowadzący jest nieobecny? Bo on przyjmuje tylko 2 dni w tygodniu, w marcu nie będzie go wcale w tym ostatnim tygodniu, a potem zaraz są Święta i obawiam się, że mogą być jakieś problemy, jeżeli nie zachowam ciągłości między tymi zwolnieniami...Czy któraś z Was miała taką sytuację? Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam
Gozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:19   #2589
poldzik
Zadomowienie

czesc dziewczyny!!!!

Cytat:
Smakuje jak wino
Jest pycha...
Absolutnie w smaku nie czuć różnicy bo to jest normalne wino które zostało poddane "odalkoholowaniu" go (nie wiem jak się taki proces nazywa)
ooo jak to wino sie nazywa? moze u mnie mozna dostac? ale ja tak jak szuu tylko wytrawne lubie

Cytat:
Myślę że dobrze myślisz...

Frankowi odpadł siusiak
no co ty?????????????? ale jaja!!!!

Cytat:
Mój gin mówi że 100% to jak sie urodzi i dziecko będzie na rękach..

Kurde myślę ze na tym 4d byłoby widać siura jak by był..
mi tez gin mowil, ze na 100% to bedziemy wiedzieli tylko jak sie urodzi no ale.... ja mam nadzieje, ze mojemu nie odpadnie... bo sie czlowiek nastawia na jedno lub drugie... a tu loteria! ojojojojo

Cytat:
Szuu w krk otwierają kociokawiarnie

Cytat:
Posprawdzalam w kalkulatorach na mecie i wszędzie stoi ze dziecko powinno ważyć ok 1kg na tym etapie ciąży.... A moje wazy 500-600g. . zestresowalam się mega!
jesli pani doktor mowi, ze jest w normie to ok. mozesz isc jeszcze do innego gina sprawdzic.. ale moim zdaniem tak jak dziewczyny mowia - na tym etapie juz dzieci sie rozmijaja.. jak spojrzysz tu: http://www.kalendarzciazy.com/kalend...azy-tabela.php to sa centyle, ale to jest statystyka... nawet 10 centyl to nie znaczy, ze to jest minimum, moga byc mniejsze dzieci!
a poza tym istnieja tez bledy pomiarowe.
dla swietego spokoju ja bym poszla skontrolowac do innego lekarza, ale nie boj zaby, bedzie ok!!!

u mnie sloneczko piekne dzisiaj i 15 stopni.. a ja takiego mam lenia, ze tylko bym spala i jadla! ale wroce na piechote do domu, grzechem by bylo nie skorzystac z tej pogody... i pranie wstawilam przed wyjsciem tez...

a co do dzieciecych ciuszkow (i kocykow, recznikow i w ogole wszystkiego) ja wszystkie (te nowe i te uzywane) piore dwa razy - teraz w zwyklym proszku i wsadze do szafy a tak w maju wypiore w antyalergicznym, wyprasuje i juz beda gotowe. no moze te do szpitala to wczesniej zeby miec torbe gotowa.
tu u nas zamiast w proszku "dzieciecym" wiekszosc ludzi pierze w "dezynfekujacym" ale wedlug mnie to bez sensu. ja kupie (bo juz od dawna chcialam sie przestawic na taki tez do naszych doroslych ubran) proszek bio antyalergiczny i z samych naturalnych skladnikow, mysle, ze bedzie lepszy. tu jest sklep, ktory te proszki (i inne detergenty) sprzedaje "z metra" (tzn "do butli" ). zamiast plynu do plukania mozna dac zwyklego octu - nie daje zapachu ale troche zmiekcza, ja tak robie.

Edytowane przez poldzik
Czas edycji: 2015-03-12 o 10:21
poldzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:20   #2590
fartuch
Zakorzenienie

Kaja
nie wiem co powiedzieć! Nie dziwię, że się popłakałaś
Stary 2015-03-12, 10:21   #2591
rybkaa90
Zakorzenienie

Kaja ale niespodzianka
Teraz zaczynam się stresować, że z Janka zrobi się Janina.
Co ja zrobię z tymi niebieskimi ciuszkami?!
Najgorzej, że już się nastawiłaś. Powiem Ci, że super jest mieć siostrę! Ja mam trzy.

06.09.2014

Edytowane przez rybkaa90
Czas edycji: 2015-03-12 o 10:22
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:23   #2592
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gozja Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny,
postanowiłam napisać w tym wątku, bo pewnie jesteście na bieżąco Mam pytanie z gatunku ZUS Otóż, 26 marca powinnam udać się na comiesięczną wizytę do mojego lekarza prowadzącego. Dziś jednak dowiedziałam się, że on jest w ostatnim tygodniu marca nieobecny. I teraz moje pytanie. Przebywam na zwolnieniu lekarskim od 2 miesięcy, dostarczałam zwolnienia do pracy normalnie, właśnie w okolicach 26. każdego miesiąca, ale co zrobić teraz? Czy zwolnienie może mi wystawić jakikolwiek ginekolog, jeśli lekarz prowadzący jest nieobecny? Bo on przyjmuje tylko 2 dni w tygodniu, w marcu nie będzie go wcale w tym ostatnim tygodniu, a potem zaraz są Święta i obawiam się, że mogą być jakieś problemy, jeżeli nie zachowam ciągłości między tymi zwolnieniami...Czy któraś z Was miała taką sytuację? Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam
Gozja logiczne ze może każdy lekarz wystawić...

[/RIGHT]
Stary 2015-03-12, 10:23   #2593
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie dziewczyny,
Wiem, że wcześniej wystawić raczej nie może. A rozmawiałaś w ogóle ze swoim ginem o tym?

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Kaja ale niespodzianka
Najgorzej, że już się nastawiłaś. Powiem Ci, że super jest mieć siostrę! Ja mam trzy.
Wypierze się w jakimś odbarwiaczu i będą same białe

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:24   #2594
myboyismine
Zakorzenienie

qrcze, makaszka nie odpisuje.... mam nadzieję, ze dzisiaj to zrobi bo jutro z rana jak coś chciałabym odesłać
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:24   #2595
tassia
Zakorzenienie

Poldzik tak tylko poniżej 10centyla kieruje się do szpitala z podejrzeniem hipotrofi
No ale nie ważne . nie czytam juz i nie panikuje

[/RIGHT]
Stary 2015-03-12, 10:26   #2596
rybkaa90
Zakorzenienie

masija tak i wszystkie będą unisex

myboyismine jak napisałam do niej wieczorem, to odpisała mi na następny dzień rano. Odpisze, a jak nie to może zadzwoń do niej.

06.09.2014
rybkaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:28   #2597
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
masija tak i wszystkie będą unisex

myboyismine jak napisałam do niej wieczorem, to odpisała mi na następny dzień rano. Odpisze, a jak nie to może zadzwoń do niej.

hmm, to poczekam jeszcze, najwyżej po południu zadzwonię
Stary 2015-03-12, 10:30   #2598
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Witajcie dziewczyny,
postanowiłam napisać w tym wątku, bo pewnie jesteście na bieżąco Mam pytanie z gatunku ZUS (reszta długiego posta)
Może wystawić jakikolwiek ginekolog, ale musi być zachowana ciągłość zwolnienia.

Na otulaczu jest prać ręcznie, więc minky też ręcznie wypiorę (sprawdziłam jeszcze raz i na nim jest, że można normalnie ale w 40 st), jak już klęknę przed brodzikiem to mogę prać wszystko

Ubranek mam część popranych (w normalnym proszku), tzn. wrzucałam jak miałam trochę miejsca w pralce i potem odkładałam do innej szuflady niż nieuprane.

Jeny, ale mnie głowa boli, miałam idiotyczne sny i za długo dziś pospałam...

Weźcie nie straszcie, moje literki już są wysłane A mama zasłonki uszyła...

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2015-03-12 o 10:31
Stary 2015-03-12, 10:34   #2599
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
Poldzik tak tylko poniżej 10centyla kieruje się do szpitala z podejrzeniem hipotrofi
No ale nie ważne . nie czytam juz i nie panikuje
oo to nie wiedzialam, no ale "podejrzenie" to podejrzenie tylko... zadzwon do swojego gina i wypytaj i idz jeszcze do innego na wizyte. ja bym tak zrobila, bo ja jestem z panikar co tez za duzo czytaja i mysla zawsze o najgorszym.
Stary 2015-03-12, 10:38   #2600
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Może wystawić jakikolwiek ginekolog, ale musi być zachowana ciągłość zwolnienia.

Na otulaczu jest prać ręcznie, więc minky też ręcznie wypiorę (sprawdziłam jeszcze raz i na nim jest, że można normalnie ale w 40 st), jak już klęknę przed brodzikiem to mogę prać wszystko

Ubranek mam część popranych (w normalnym proszku), tzn. wrzucałam jak miałam trochę miejsca w pralce i potem odkładałam do innej szuflady niż nieuprane.

Jeny, ale mnie głowa boli, miałam idiotyczne sny i za długo dziś pospałam...

Weźcie nie straszcie, moje literki już są wysłane A mama zasłonki uszyła...
hehe teraz strach nawet mój Tż zaczął wczoraj trochę schizować przed jutrzejszym usg
Stary 2015-03-12, 10:40   #2601
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Tż był w pracy więc mu mówiłam przez telefon.. ale śmiał się że no tak same baby, ile by nie było dzieci to będą same baby, że Blanka będzie miała siostrę, i żebym nie beczała (bo się popłakałam), kupię sukieneczki i będzie dobrze..
o kurcze, ale szok :O a tż bardzo fajnie zareagował, nie smutaj, zaraz będziesz szaleć na sukieneczkach od początku chciałaś drugą dziewczynkę, więc teraz trzeba się znowu przestawić
no i trochę zmienić wyprawkę, dużo miałaś typowo chłopięcych rzeczy?

[QUOTE=szuuu;50618227]A bardziej jak wytrawne czy w stronę słodkiego? Bo ja tylko wytrawne lubię

teraz to i ja się zestresowałam... nie mogę kopary zebrać z podłogi...

szkoda, że tak daleko... ale jak będę w Krk to zobaczę z chęcią

Ale teraz doczytałam, że to koty z DT, przecież jak ja tam wejdę to bez kota bym nie wyszła

Nie martw się, moje z USG połówkowego było mniejsze od dzieci innych dziewczyn i pani powiedziała, że na tym etapie dzieci już rozmijają się wagą i albo nadrobi albo będzie mniejszy. Czyli łatwy do wypchnięcia, dla mnie może być Na pewno nie jest chory, nie myśl nawet tak

Ja na targach dostałam jakąś próbkę Tescowych i o tych myślałam albo o pampersach bo najtaniej ponoć wychodzą...

Dziewczyny zmienił mi się kształt brzucha, totalnie! Już nie jest szpiczasty, rozłożył mi się jakoś inaczej i Tż od wczoraj krzyczy na mnie, że znowu się odchudzam, bo jestem o wiele szczuplejsza Możliwe ,że dziciak się obrócił??[/QUOTE]

bardzo mozliwe a wcześniej jak był ułożony na ostatnim usg?
Ja teraz jak jest główkowo to bardziej czuję pęcherz i w okolicy pępka przesuwają mi się małe łapki albo nóżki

Tassia na jaki tydzień patrzysz? na tych kalkulatorach trzeba brać pod uwagę tydzień skończony, czyli u Ciebie 26. Tam gdzie ja sprawdzam wychodzi w tym czasie średnia 910g dla 50 centyla, czyli Twój może być po prostu z niższego centyla, przecież to wcale nie oznacza hipotrofii.

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:41   #2602
Princesika
Zakorzenienie

Ja bym się prędzej na odwrót spodziewała, tzn. przy rzekomej dziewczynce, że się siusiak schowa a był ale nie przy chłopaku.
Kaja, a Ty swojego gina tylko raz wtedy pytałaś co byliście z Tż razem?
Ja swojemu już trzy razy kazałam sprawdzać.
Stary 2015-03-12, 10:42   #2603
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Zaczal sie 27

Mi sie wydaje, że fajna promocja - ja kupiłam z tej aukcji http://pampers.strefamarek.allegro.p...s-216-szt.html

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:43   #2604
Princesika
Zakorzenienie

Laura dostała codzienną porcję pomarańczki i jak zwykle figluje
Stary 2015-03-12, 10:44   #2605
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że dobrze myślisz...

Frankowi odpadł siusiak
łoooooo ale niespodzianka!

Cytat:
eeej, ale przecież jeszcze jest jakaś granica błędu pomiarowego, luz, poczekaj do następnej wizyty , zobaczysz ze wszystko sie unormuje

Cytat:
wiesz, niebieskie ciuszki to luz, gorzej w drugą strone

wczoraj moja koleżanka urodziła synka wszystko pięknie tylko powiedziała mi ze mam sobie wybić z głowy szpital w naszym mieście......
industria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:49   #2606
gabisun
Zakorzenienie

Tassia tutaj masz siatkę dla Twojego tygodnia:
26 tc 483 gram (10 centyl) 841 gram (50 centyl) 1280 gram (90 centyl)

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

gojza a masz możliwość iść do innego gina? Zwolnienie może gin wystawić na max. 3 dni wstecz

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:51   #2607
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
26 tc 483 gram (10 centyl) 841 gram (50 centyl) 1280 gram (90 centyl)

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

gojza a masz możliwość iść do innego gina? Zwolnienie może gin wystawić na max. 3 dni wstecz
Dzięki

[/RIGHT]
Stary 2015-03-12, 10:58   #2608
poldzik
Zadomowienie

Cytat:
26 tc 483 gram (10 centyl) 841 gram (50 centyl) 1280 gram (90 centyl)[COLOR="Silver"]
ooo widzisz!
Stary 2015-03-12, 11:06   #2609
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja ale niespodzianka
hahahha
No ja zawsze chciałam mieć siostre, mam brata. Zawsze wydawało mi się że fajnie mieć rodzeństwo tej samej płci, a ja zawsze chciałam mieć dwie córki. Ale jednak myśl o Franiu tak mi się przykleiła że to bedzie mój synio iwgl..

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
qrcze, makaszka nie odpisuje.... mam nadzieję, ze dzisiaj to zrobi bo jutro z rana jak coś chciałabym odesłać
mi tez nie odpisuje

Cytat:
o kurcze, ale szok :O a tż bardzo fajnie zareagował, nie smutaj, zaraz będziesz szaleć na sukieneczkach od początku chciałaś drugą dziewczynkę, więc teraz trzeba się znowu przestawić
no i trochę zmienić wyprawkę, dużo miałaś typowo chłopięcych rzeczy?

nooo trochę miałam
Miałam dwa dwupaki pajacy z tesco takie granatowe, 5pak body na krótki i na długi rękaw, koszulę w kratę, jakies bluzeczki..
Ale.. Ja mam całą wielką reklamówę czysto dziewczęcych ubranek, własnie takich typowo letnich, jakeiś rampersiki, kompleciki itd

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja bym się prędzej na odwrót spodziewała, tzn. przy rzekomej dziewczynce, że się siusiak schowa a był ale nie przy chłopaku.
Kaja, a Ty swojego gina tylko raz wtedy pytałaś co byliście z Tż razem?
Ja swojemu już trzy razy kazałam sprawdzać.

Ja od tamtego czasu miałam tylko jedno usg.. bo płec mi powiedział w 20 tyg, potem byłam w 24 ale zrobił takie usg na szybko tylko sprawdzić cyz wszystko ok, o płci tak nie gadaliśmy tak MEGA bo był źle ułożony itd.

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:12   #2610
k a j a
Zakorzenienie

Wrzucam focie

Na drugim zdjeciu coś ma na nosku - przestraszyłam sie że jakaś narośl czy cos. Ale gin powiedział ze chyba pępowina się tak zawinęła gdzies przy twarzy bo odgarniała rączką i zaraz nie było
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CCF20150312_00001 (2).jpg (105,0 KB, 64 załadowań)

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości