Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-12, 09:35   #4471
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Offtopowo. Co myślicie o programach typu MC Junior? Kurczę ja to jestem naiwniak taki i jak patrzę na te dzieciaki w wieku 8-12 lat, które robią rzeczy, o których ja nawet nie słyszałam, to się zaczynam zastanawiać: jak? Myślicie, że one naprawdę to potrafią, czy to tylko magia telewizji?
o to ja się może wypowiem bo rozmawiałam na ten temat niedawno z bratem mojego Tż, który jest utytułowanym szefem kuchni nie tylko na polskim ale też zagranicznym gruncie według jego wiedzy ten dziecięcy Master Chef to jest 100% fake tzn. wszystkie te dzieciaki pół roku przed nagrywaniem programu przechodzą intensywny kurs kulinarny, uczą się specjalnych technik itd. mówi że nawet najzdolniejsze dziecko w dziedzinie kulinariów nie jest w stanie samodzielnie ogarnąć właśnie profesjonalnych technik gotowania jakie pokazują później w tym programie ale nawet przed rozmową z nim, mimo że lubiłam oglądać ten program, miałam przekonanie że to musi być wyreżyserowane, talent i poczucie smaku to jedno ale gotowania trzeba się nauczyć, pewnych rzeczy się nie przeskoczy
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 09:38   #4472
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
Munka wysłałam Ci priv. mam nadzieję, że doszła
Dostałam, bardzo dziękuję! Z domu odpiszę na spokojnie i sobie wszystko przeanalizuję oraz pewnie zadam kilka pytań
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 09:43   #4473
Beata28Mys
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madzik230390 Pokaż wiadomość
Nie pokazuję wam codziennie co jem,oprócz koktajlu jem 2 duże posiłki i 3 małe.Koktajl pije przed wyjsciem na siłownie bo nie potrafie nic innego rano o 6:00 przełknąć. Nie każdy potrafi jeść rano. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Dlaczego mnie porównujesz ? Jestem gruba ona ma piękne ciało,dla niej ćwiczenia to błahostka dla mnie z powodu sadła ciężka praca. A że motywuje bo mam taką potrzebę,motywuję z pozycji grubasa a nie dziewczyny z pięknym ciałem.Zupełnie inaczej to odbieram. Pozdrawiam
Madzik chyba nie zrozumialas. Nie chodzilo o ciało tylko o sposob w jaki zachecasz do cwiczen ma on duzo wspolnego z Chodakowska ,to zwracanie sie na ty miedzy innymi
Beata28Mys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 09:46   #4474
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Lirene to słabizna Bandi ma genialny Subtelny peeling enzymatyczny.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ymatyczny.html
Gdzie dostanę?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:07   #4475
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

ja polecam enzymatyczny z norela z mikrogranulkami
Stary 2015-03-12, 10:08   #4476
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Kiedyś, na pracowni w szkole, używałam z Bielendy do cery naczynkowej, z tej profesjonalnej serii. Był niesamowity, ale nie jest najtańszy. W sumie podbijam, może czegoś drogeryjnego nie odkryłam jeszcze, a warto.
Oj, chyba będzie ciężko...
Masz na myśli ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-twarzy.html

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ten z Biochemii Urody jest dobry

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Eveline ma teraz peeling enzymatyczny z serii Argan Oil. Podobno niezły, ale niestety jeszcze nie udało mi się go dostać stacjonarnie. Ja używam papainy i bromelainy z zsk, razem ze Mielonymi płatkami owsianymi, glinkami itp.

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Polecam peeling enzymatyczny z Biochemii Urody, sprawdza się bardzo dobrze chociaż ja teraz zarówno do ciała jak i do twarzy używam czarnego mydła, tylko uwaga, na twarzy nie twarzy nie trzymać go zbyt długo bo peelinguje naprawdę mocno.
Wiele osób go poleca, a ja chyba coraz bardziej się ku niemu skłaniam

Cytat:
Napisane przez oh! Pokaż wiadomość
Lirene to słabizna Bandi ma genialny Subtelny peeling enzymatyczny.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ymatyczny.html
O proszę, a gdzie go można najkorzystniej dostać?
Stary 2015-03-12, 10:14   #4477
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Gdzie dostanę?

nie wiem czy ten konkretny peeling też, ale Bandi jest dostępne w Hebe

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:23   #4478
201607111050
Konto usunięte

Cytat:
Gdzie dostanę?
ja swoje kupowalam online w ich sklepie
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 10:25   #4479
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
ja polecam enzymatyczny z norela z mikrogranulkami
Lubię tą firmę, że też nie wpadłam na to, żeby poszukać w ich asortymencie Poszperam na Allegro, może znajdę. Dzięki
Stary 2015-03-12, 10:37   #4480
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Dlaczego mnie porównujesz ? Jestem gruba ona ma piękne ciało,dla niej ćwiczenia to błahostka dla mnie z powodu sadła ciężka praca. A że motywuje bo mam taką potrzebę,motywuję z pozycji grubasa a nie dziewczyny z pięknym ciałem.Zupełnie inaczej to odbieram. Pozdrawiam
Porównuję tylko i wyłącznie sposób, w jaki chcesz motywować innych. Dla mnie bardzo trąci Chodakowską bardzo.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:37   #4481
madzik230390
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata28Mys Pokaż wiadomość
Madzik chyba nie zrozumialas. Nie chodzilo o ciało tylko o sposob w jaki zachecasz do cwiczen ma on duzo wspolnego z Chodakowska ,to zwracanie sie na ty miedzy innymi
yhym nio ok

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Porównuję tylko i wyłącznie sposób, w jaki chcesz motywować innych. Dla mnie bardzo trąci Chodakowską bardzo.
Kurczę,inaczej nie da się,trzeba motywować ludzi którzy tego potrzebują a po komentarzach,wiadomościac h czy instagramie można dojść do wniosku,że jest wiele takich kobitek. Nie chce traktować ludzi bezosobowo bo tak brzydko. Z każdym piszę z każdym rozmawiam.Znam wielu ludzi i wiele historii. Ja po prostu mam serducho i może Ci się to wyda dziwne ale ja na serio lubię pomagać i rozmawiać z ludźmi.Wiem,że w dzisiejszych czasach ludzie nie wierzą w pomaganie czy otuchę. Ja mimo tego będę tak robiła bo wiem że mnie czytają i są ze mną
Pozdrawiam
madzik230390 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:39   #4482
cattt
Mrs Mrau

Zmalowana i selfie z lustra.
Jak ukryć brudne włosy? Założyć czapę, to przecież jak znalazł podczas pracy przy sesji zdjęciowej.
http://instagram.com/p/0H3AFHw70X/
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:41   #4483
panterarozyczka
Zadomowienie

dziękuję wam
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:44   #4484
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
dziewuszki polećcie mi proszę jakiś czerwony lakier, który nie przebija tych kresek na paznokciu(to co rośnie wyżej, niw umiem tłumaczyć ). Próbowałam Sally Hansen, wibo, lovely, golden rose i kilka takich słabych bazarowych. Każdy robi to samo. Byleby nie kosztował tyle co essie..

Rimmel 60 seconds, nr 315 Ready, aim, paint!
Piękna, głęboka strażacka () czerwień, 2 warstwy dają idealne krycie, nawet długo się utrzymują, cena ok. 11 zł. Moje ulubione lakiery zaraz po Essie.

https://www.youtube.com/watch?v=uavqIXqdQaM haul u Aggie (okropnie wygląda w tej szmince, jak zombie )

https://www.youtube.com/watch?v=F2u0qQOtZn8 vlog u Szusz

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-03-12 o 11:47
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 11:49   #4485
lush_lover
Raczkowanie

Cytat:
Masz na mysli tylko blond, czy jak Kim sie zmieniala z czasem? Tu jest calkiem fajna analiza
http://beautyeditor.ca/2013/10/26/ki...fore-and-after
Wyglada na to, ze miala troche poprawiony nos (akurat na duza korzysc! jest krotszy i ksztaltniejszy) i mozliwe, ze ma implanty policzkow/wypelnione czyms policzki ;-)
Stary 2015-03-12, 12:20   #4486
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Napisała, że czeka od listopada. To nie jest długo. Mniej więcej tyle, co do wirtuoza psiego fryzjerstwa RGP.
Bo to współpraca

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość

https://www.youtube.com/watch?v=uavqIXqdQaM haul u Aggie (okropnie wygląda w tej szmince, jak zombie )

Och ach te nasze vlogerki takie kreatywne, jak jedna zmienia coś w mieszkaniu to reszta też, i wszystkie mają to samo w domu
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 12:38   #4487
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Och ach te nasze vlogerki takie kreatywne, jak jedna zmienia coś w mieszkaniu to reszta też, i wszystkie mają to samo w domu
Także tak, także no, także dwie kolejne rzeczy, także półka, na której postawię obrazy, także tak, także ramka.
Stary 2015-03-12, 12:44   #4488
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Także tak, także no, także dwie kolejne rzeczy, także półka, na której postawię obrazy, także tak, także ramka.
Zapomniałaś o doniczce z IKEA!

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=aeWOhT8CF9w Radzka o trendach
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 12:49   #4489
TheDocha
Dossisława I

DIY u LGS

https://www.youtube.com/watch?v=MsF6hMr4dE4

Podoba mi się jak zmieniła te meble.
Stary 2015-03-12, 13:55   #4490
Ace_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
wszystkie sensowne vlogerki uciekaja do realnego zycia:P albo od "nowego" youtuba inez tez byla jedna z pierwszych youtuberek urodowych jakie ogladalam
No niestety, na to się zanosi Szkoda, teraz zostaną same 'telezakupy'.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
o to ja się może wypowiem bo rozmawiałam na ten temat niedawno z bratem mojego Tż, który jest utytułowanym szefem kuchni nie tylko na polskim ale też zagranicznym gruncie według jego wiedzy ten dziecięcy Master Chef to jest 100% fake tzn. wszystkie te dzieciaki pół roku przed nagrywaniem programu przechodzą intensywny kurs kulinarny, uczą się specjalnych technik itd. mówi że nawet najzdolniejsze dziecko w dziedzinie kulinariów nie jest w stanie samodzielnie ogarnąć właśnie profesjonalnych technik gotowania jakie pokazują później w tym programie ale nawet przed rozmową z nim, mimo że lubiłam oglądać ten program, miałam przekonanie że to musi być wyreżyserowane, talent i poczucie smaku to jedno ale gotowania trzeba się nauczyć, pewnych rzeczy się nie przeskoczy
Pamiętam, że przed pierwszą albo drugą edycją zwykłego Masterchefa w DDTVN pokazywali warszaty z uczestnikami, którzy dostali się do programu. Uczyli ich ładnego podawania potraw, gotowali na podstawie takich bardziej zaawansowanych przepisów itp. Więc ja też myślę, że cały Masterchef ogólnie nie jest tak spontaniczny jak to wygląda w telewizji.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:35   #4491
TheDocha
Dossisława I

No nie. Zapytałam się Glam Pauli w komentarzu dlaczego je tak niezdrowo, a ona foch i nie będzie teraz nagrywać co je bo się ludzie przyczepiają że niezdrowo.

Jak żyć? Co ja teraz będę oglądać na vlogu?

Nie no śmieje się z tego, ale bez przesady. Obraziła się tylko dlatego, że ją grzecznie o coś zapytałam.
Stary 2015-03-12, 14:51   #4492
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
No nie. Zapytałam się Glam Pauli w komentarzu dlaczego je tak niezdrowo, a ona foch i nie będzie teraz nagrywać co je bo się ludzie przyczepiają że niezdrowo.

Nie no śmieje się z tego, ale bez przesady. Obraziła się tylko dlatego, że ją grzecznie o coś zapytałam.
Dlaczego może jeść niezdrowo? bo lubi chyba nic głębszego pod tym się nie kryje

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Ma któraś z Was mel by mellisa baleriny? Mogę kupić w okazyjnej cenie, ale zastanawiam się, czy w tym noga jak się ewentualnie spoci nie pływa i człapie bo przecież to guma
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:56   #4493
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość

Uwielbiałam Inez, podobnie jak Lulu była normalna, naturalna, nie gwiazdorzyła... Choć w przypadku Inez już od dłuższego czasu zapowiadało się na zamknięcie kanału Wielka szkoda.
No ale żeby od razu kasować stare filmiki? Na fejsie też się nie udziela już od jakiegoś czasu..
Cytat:

No ale co to za pytanie w sumie?Je śmieciowe żarcie bo jej to pasuje, bo lubi, nie ulega tej jutubowej nagonce na bycie fit przynajmniej. Nie twierdzę, że to dobrze dla jej zdrowia, ale po co tak kogoś uszczęśliwiać na siłę dobrymi radami? ;>

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:57   #4494
czarne
Zakupowy odwyk :)

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Ma któraś z Was mel by mellisa baleriny? Mogę kupić w okazyjnej cenie, ale zastanawiam się, czy w tym noga jak się ewentualnie spoci nie pływa i człapie bo przecież to guma
Mam mel by melissa i melissa,są cudowne. Nic nie człapie,polecam
Stary 2015-03-12, 15:06   #4495
anja415
Zadomowienie

Cytat:
Próbowałam i pokładałam w nim spore nadzieje, jednak prawie każdy korektor mi się jakoś na nim zbierał i ważył dziwnie ;( ogólnie naczytałam się pieśni pochwalnych o nim, a dla mnie był gorszy niż Rival de Loop. Na dzień zostanę pewnie przy RdL, ale chciałabym podoczną pielęgnację wzbogacić o coś mocnego i skutecznego.
mam ten z RdL i jest swietny jak na taki produkt
Stary 2015-03-12, 15:06   #4496
zielona hortensja
Rozeznanie

Co do sukienki Bogusi- ja tego naprawde nie rozumiem i ciekawa jestem rezultatu. Przeciez to nie chodzi tylko o szerokosc tego gorsetu, ale tez jego dlugosc, Bogusia ma krotki tulow i nie wiem jak oni to "przerabiali". Moja mama zawsze powtarza, ze o wiele latwiej cos uszyc od nowa, niz meczyc sie z poprawkami. A tutaj nie chodzi o poszerzenie o 2 cm, czy skrocenie nogawek. Gorset jest usztywniany, sa w nim fiszbiny... No nie widze tego. Ja na jej miejscu wolalabym wybrac odpowiedni dla siebie kroj i uczyc od zera. Sama mam problemy przez szerokie biodra i waska talie i nie potrafie kupic sobie spodni albo olowkowej spodnicy w sklepie. No ale nie moj slub, a Bogusi. Jej wybor. Ciekawam tylko jak to wyjdzie.

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
chociaż ja teraz zarówno do ciała jak i do twarzy używam czarnego mydła, tylko uwaga, na twarzy nie twarzy nie trzymać go zbyt długo bo peelinguje naprawdę mocno.
Zgadza sie, tez uzywam czarnego mydla i uwielbiam bo rozpuszcza skore az do zywego miesa
Stary 2015-03-12, 15:08   #4497
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Nie pokazuję wam codziennie co jem,oprócz koktajlu jem 2 duże posiłki i 3 małe.Koktajl pije przed wyjsciem na siłownie bo nie potrafie nic innego rano o 6:00 przełknąć. Nie każdy potrafi jeść rano. Pozdrawiam

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Madziku, jako że ćwiczę już 2 dni dzięki Tobie , nasza Lwico, mam pytanie - miewasz jeszcze zakwasy? Bo ja mam straszne. Jak sobie z nimi radziłaś?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:14   #4498
anjia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Madziku, jako że ćwiczę już 2 dni dzięki Tobie , nasza Lwico, mam pytanie - miewasz jeszcze zakwasy? Bo ja mam straszne. Jak sobie z nimi radziłaś?
Madzikiem nie jestem ale polecam porządne rozciąganie po każdym treningu
Stary 2015-03-12, 15:15   #4499
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona hortensja Pokaż wiadomość
Co do sukienki Bogusi- ja tego naprawde nie rozumiem i ciekawa jestem rezultatu. Przeciez to nie chodzi tylko o szerokosc tego gorsetu, ale tez jego dlugosc, Bogusia ma krotki tulow i nie wiem jak oni to "przerabiali". Moja mama zawsze powtarza, ze o wiele latwiej cos uszyc od nowa, niz meczyc sie z poprawkami. A tutaj nie chodzi o poszerzenie o 2 cm, czy skrocenie nogawek. Gorset jest usztywniany, sa w nim fiszbiny... No nie widze tego. Ja na jej miejscu wolalabym wybrac odpowiedni dla siebie kroj i uczyc od zera. Sama mam problemy przez szerokie biodra i waska talie i nie potrafie kupic sobie spodni albo olowkowej spodnicy w sklepie. No ale nie moj slub, a Bogusi. Jej wybor. Ciekawam tylko jak to wyjdzie.
Ja probuje i probuje i ni hu hu nie mogę sobie zwizualizować tej sukni Poza tym, już sam pomysł opiętego gorsetu wydaje mi się pomyłką
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:26   #4500
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Można było się spodziewać takiej odpowiedzi, nawet jeśli zapytałaś grzecznie.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja probuje i probuje i ni hu hu nie mogę sobie zwizualizować tej sukni Poza tym, już sam pomysł opiętego gorsetu wydaje mi się pomyłką
Myślę, że Bogusia trochę naściemniała, trochę podkolorowała, a trochę może używa złych nazw z niewiedzy. Finalnie pewnie będzie to coś zupełnie innego niż wynika z opisu.
Podtrzymuję, że w sukni w stylu tej niebieskiej weselnej wyglądałaby bardzo ładnie.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

LS się skończył, Karol prowadzi teraz kanał sam. Wczoraj wrzucił pierwszy odcinek.
Youtuberzy, wszędzie youtuberzy...

https://www.youtube.com/watch?v=b6dAYiQNdXk
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości