Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-12, 14:35   #4021
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset
Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

Koleżanka z pracy mi właśnie wysłała informacje ze zdjęciem, że już są we trójkę.
Urodziła śliczną córkę

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:36   #4022
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Hej ho

Widzę że trafiłam w temat CC czy SN, no ja miałam dzisiaj konsultację u okulisty numer tryliard i u mnie jednak CC Mam to odwarstwienie siatkówki w prawym oku, nie kwalifikuje się to do lasera i bezpieczniej rozwiązać ciążę przez cesarkę. I od nowa abarot wybieranie szpitala....
i przynajmniej kasa za położną w kieszeni dobrze, że już wiesz na czym stoisz

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Antosia zostaje antosia. Wszystko dobrze, wazy 2500 i pewnie urodze szybciej. Poznoej napisze wiecej jak bede w domu

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
ej dziewczyny takie mam pytanie z serii głupich.... Czy jak sie pojawia krwisty czop w okolicach TP to od razu trzeba jechac na szpital?? Bo tak na marcówkach wyczytałam Myślałam zawsze ze powinno sie poczekać na skurcze
Nie trzeba bo bez czopa można jeszcze pochodzić kilka tyg. A co do tego krwistego to zależy... mi tam trochę krwi odchodziło ale nie na tyle, żebym się niepokoiła ale jedno jest pewne, jak odchodzi czop z krwią to poród już bliżej niż dalej

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:41   #4023
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Hej!
Pani Pierożkowa, no to przynajmniej wiadomo
Crumble bardzo dobre wieści!
Hania jak tam?
Chorowitki niech wracają do zdrowia!

Co do wagi to ja nadal tyję tak samo
Wczoraj Tż rozwieszał pranie z pieluchami - stwierdził, że tetry od r_p wyglądają jak po wojnie i 20 latach używania i prania no trudno.

u mnie bezmoc i frustracja - leżę, a jak wstaję to mnie spina. więc znów leżę. nie wiem, w jakich warunkach urodzi się to dziecko, ale u nas w mieszkaniu to pobojowisko. niech się naprawdę nie spieszy, bo ja się zapłaczę z tymi remontami.
ja mam tetry od r_p i jestem zadowolona Tylko kupowałam te na sztuki (ponad 2 zł jedna) a nie w paczce

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ciekawe czy któraś Warszawianka rodzi na Czerniakowskiej? Może się spotkamy.

klask i:
ja nie Warszawianka a na Czerniakowskiej znajoma ostatnio rodziła, zadowolona

poprasowałam część ubranek i wysiadam kręgosłup daje popalić

M

Santilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:42   #4024
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość

Nie trzeba bo bez czopa można jeszcze pochodzić kilka tyg. A co do tego krwistego to zależy... mi tam trochę krwi odchodziło ale nie na tyle, żebym się niepokoiła ale jedno jest pewne, jak odchodzi czop z krwią to poród już bliżej niż dalej
Ooo to to to Z tego akurat się bardzo oboje cieszymy bo jednak 2 tysiące to dużo kasiorki

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:47   #4025
201606011622
Konto usunięte

Ruska a to gamon, ja mam niebianska cierpliwosc. grzecznie stoję w kolejce, nawet mi ostatnio jakas kobieta mówiła ze ja w ciazy powinnam bez kolejki pojsc a ja na to ze juz postoje, bo mnie zjedzą jak się odezwe a ona " no w sumie tak "

Pierozkowa
, fakt, 2 tysie na ziemii nie leżą
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:51   #4026
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
Nie wiem ale polozna mowila ze czop moze miec rozny kolor.i jesli odejdzie tylko on. To nie ma potrzeby jechac do szpitala.

teraz tylko wiedzieć ze czop to czop
Stary 2015-03-12, 14:51   #4027
weron1
Rozeznanie

Ale pospałam no ale nie planuje wychodzić dzisiaj spod kocyka
Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Właśnie się popłakałam.
Koleżanka która ze mną leżała w szpitalu, napisała mi, że wczoraj trafiła z powrotem na ginekologię z powodu zakażenia po cesarce, zrobił się ropień. Niby mają ją znów otwierać. Masakra
o kurcze takich powikłań sie boję, no alr fakt to sie zdarza raz na iles tam i to nie znaczy, że teraz każda po cc będzie miała ropień czy zapalenie otrzewnej.

Cytat:
Napisane przez jagodowa07 Pokaż wiadomość
I dlatego baaaardzo się boję CC czekam tylko do 20 bo wtedy wizyta co lekarz powie.

Strzałka w takim razie słuchaj lekarza i tucz dzidziusia.
I chyba największe przybrania na wadze mamy za sobą, też widzę po sobie, bo do końca już tak blisko teraz pewnie tyją już tylko dzieci
w moim przypadku to sie nie sprawdza

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Doktorek byl i sie dziwil co ja chce od wyniku usg, ze wszystko jest super wg tego usg mamy dzis 32t6d, dokladnie tyle ile wg usg 6 tyg indukcje minzrobie pon37t0dx w sensie niedługo
Oczy, usta
czyli kiedy ta indukcja? od 10.04?

Cytat:
Hej ho

Widzę że trafiłam w temat CC czy SN, no ja miałam dzisiaj konsultację u okulisty numer tryliard i u mnie jednak CC Mam to odwarstwienie siatkówki w prawym oku, nie kwalifikuje się to do lasera i bezpieczniej rozwiązać ciążę przez cesarkę. I od nowa abarot wybieranie szpitala....
o to już coś wiesz też pewnie wczesniej urodzisz

Cytat:
ja 50 dkg

teraz pewnie wiecej w poniedziałek sie okaze...
dziewczyny jak wy możecie tyć z wizyty na wizytę 50dkg? to aż wstyd jest to tyle to nasze dzieci tyją.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Antosia zostaje antosia. Wszystko dobrze, wazy 2500 i pewnie urodze szybciej. Poznoej napisze wiecej jak bede w domu
brawo o kolejna osoba w kolejce

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
co myślicie? pianka bez lateksu to chyba kiepsko, prawda? http://allegro.pl/show_item.php?item...8e20d296cb1c5e
ja tak nie uważam, moja koleżanka ma taki i sobie chwali My spaliśmy na zwykłych piankowych i jakoś nic nam nie jest
Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
Do tego nogi mam jak u słonia... w następnym tyg idę sika zbadać więc mam nadzieję, że białka nie ma...mam schizę dosłownie na tym punkcie
oj biedna współczuję opuchlizny i ciśnienia. Może skonsultuj z lekarzem tak jak pisze myko.
weron1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:55   #4028
TienShan
Zakorzenienie

Nadzieja będziesz wiedzieć. Chociaż też nie każdej odejdzie w domu, może dopiero w szpitalu. Albo jak będzie na dwójce siedzieć to pójdzie w całości i tyle go widzieli

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 14:56   #4029
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:

hmm, no dobrze....zanotować

Cytat:
Ooo to to to Z tego akurat się bardzo oboje cieszymy bo jednak 2 tysiące to dużo kasiorki

iiiiile? Serio az tyle kosztuje położna? ja Cieeee...

Edytowane przez Nadzieja87
Czas edycji: 2015-03-12 o 14:58
Nadzieja87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:00   #4030
201606011622
Konto usunięte

Cytat:
hmm, no dobrze....zanotować

iiiiile? Serio az tyle kosztuje położna? ja Cieeee...
no takie miliony trzeba płacić, zeby się Tobą zajęli jak należy
Stary 2015-03-12, 15:00   #4031
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
Ale pospałam no ale nie planuje wychodzić dzisiaj spod kocyka

o kurcze takich powikłań sie boję, no alr fakt to sie zdarza raz na iles tam i to nie znaczy, że teraz każda po cc będzie miała ropień czy zapalenie otrzewnej.

w moim przypadku to sie nie sprawdza

czyli kiedy ta indukcja? od 10.04?

o to już coś wiesz też pewnie wczesniej urodzisz

dziewczyny jak wy możecie tyć z wizyty na wizytę 50dkg? to aż wstyd jest to tyle to nasze dzieci tyją.

brawo o kolejna osoba w kolejce

ja tak nie uważam, moja koleżanka ma taki i sobie chwali My spaliśmy na zwykłych piankowych i jakoś nic nam nie jest

oj biedna współczuję opuchlizny i ciśnienia. Może skonsultuj z lekarzem tak jak pisze myko.

no to wystarczy, nie?

7,5 kg od początku to i tak już dużo

Cytat:
Nadzieja będziesz wiedzieć. Chociaż też nie każdej odejdzie w domu, może dopiero w szpitalu. Albo jak będzie na dwójce siedzieć to pójdzie w całości i tyle go widzieli
a ja planowałam cały poród przespać tak jak w moim śnie
Stary 2015-03-12, 15:01   #4032
201606011622
Konto usunięte

kurde.
dopiero była zakładana 7 część.
a tu jeszcze tylko tysiaczek do konca tej częsci

co to dla nas nie?
Stary 2015-03-12, 15:02   #4033
kasienka1985
Zakorzenienie

Dzień dobry
Bratowa mojego byłego męża mi dziś zrobiła niespodziankę i odwiedziła mnie z córką, gorzej że zastała mnie ... rozczochraną w piżamie hehehe
Ale było miło

Zrobiłam Wam zdjęcie łóżeczka, nie wiem czy wrzucic tutaj czy do klubu?

Aaaa i stawiam kawę w ten ponury dzień

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:06   #4034
Nadzieja87
Zakorzenienie

aaaaaaaaaaa dziewczyny podstawowe pytanie! Gdzie bedziecie wyrzucac zurzyte pampki....?!
Ostatnio znalazłam w DM taki kosz na pampki z TT i sie zastanawiam czy kupić, czy nie wymyslać....

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
kurde.
dopiero była zakładana 7 część.
a tu jeszcze tylko tysiaczek do konca tej częsci

co to dla nas nie?
no mowiłam! 2-3 dni i po wątku

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Bratowa mojego byłego męża mi dziś zrobiła niespodziankę i odwiedziła mnie z córką, gorzej że zastała mnie ... rozczochraną w piżamie hehehe
Ale było miło

dawaj tutaj

wysyłam ci sloneczko bo u mnie az nadmiar

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

mysle o tym takim koszu

http://www.tommeetippee.pl/department/sangenic/
Stary 2015-03-12, 15:08   #4035
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry
Ale było miło

ooo miło

Cytat:
aaaaaaaaaaa dziewczyny podstawowe pytanie! Gdzie bedziecie wyrzucac zurzyte pampki....?!
Ostatnio znalazłam w DM taki kosz na pampki z TT i sie zastanawiam czy kupić, czy nie wymyslać....

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

dawaj tutaj

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

mysle o tym takim koszu

wydaje mi się że to zbędny zakup.. tak mówiły mi wszystkie koleżanki.. i tak co ma śmierdzieć, to będzie śmierdziało

M

Stary 2015-03-12, 15:08   #4036
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
wychodzi na to, że ja mój lekarz prowadzący tam pracuje, ale głównie z powodu podejrzeń dysplazji szyjki tam się leczę- gdyby wyniki wyszły złe, to zrobią mi tam cc, jak dobre - to 2 mies po porodzie będę tam na kontroli i ewentualnym zabiegu skrócenia szyjki, jeśli zajdzie potrzeba. To już wolę, żeby mnie mieli na oku w czasie porodu. Ciekawa jestem, jak tam będzie, bo to byłaby moja trzecia porodówka w Warszawie
To może się spotkamy.
A chodzisz może na sr?
Stary 2015-03-12, 15:09   #4037
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

dawaj tutaj

hmm myślę że... do kosza
chyba nie do końca rozumiem pytania

u mnie dzis pochmurno i chłodno

Oto nasza sypialnia:

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:10   #4038
weron1
Rozeznanie

Cytat:
sie zastanawiam czy ja tak nie będę miała

Cytat:

dawaj tutaj

mysle o tym takim koszu

ja planuję do zwykłego kosza. Mama dziewczynki którą rehabilituję wyrzuca przed dom koło wycieraczki
Stary 2015-03-12, 15:12   #4039
mimi_77
Zakorzenienie

Jestem w domu więc relacjonuję.

Na początku dziękuję Kochane za gratulacje i kciuki

Byliśmy umówieni z lekarzem na 12-12.30 w szpitalu na jego oddziale. Byliśmy punkt 12 , poszliśmy na ginekologię gdzie urzęduje a tam panie pielęgniarki, że lekarza nie ma od godziny, widziały go już w ubraniach cywilnych ale że mamy isc pod jego gabinet upewnić się. DOdam, że kolejny raz były bardzo nie miłe dla tż bo to ginekologia i mężczyzny nie powinno tu być. No nic, poszlismy tak jak kazały jakimiś przejściami służbowymi do gabinetu a on zamkniety. To zeszlismy na położnictwo do gabinetu usg gdzie zawsze robi badanie ale nikogo nie ma. To weszlismy znów na ginekologię i czekaliśmy na klatce schodowej, a nóż widelec przyjdzie. Oczywiście po raz enty dostaliśmy opieprz od pielęgniarek, że się kręcimy po oddziale. Czekamy, czekamy a o godz. ok 12.40 biegnie dziewczyna w ciaży też na ten oddział, poznałam ją z poczekalni , że też jest jego pacjentką. Zapytałam się czy też na usg, powiedziała , że tak i poszła do punktu pielęgniarek dopytać sie. A panie zadzwoniły od razu do lekarza innego żeby nas przebadał. Czy nie można było tak od razu? Nas zbywały, że nie wiedzą nic, nie moga nic zrobić, mamy czekac ale one w sumie nie wiedzą co robić. Ehh. Przyszła jakaś lekarka, obejrzała moje wyniki - nie są złe ale zleciła żelazo 3x1 tabletce żęby do porodu krew jeszcze bardziej nie spadłą bo mam 10,coś tam. Spytała się o dzień o.m., wpisała no i bada. Za chwilę pyta" dobrze Pani podała dzień o.m?" a ja, że tak ale już zaczęłam wątpić. A ona "a nie czasem 30 czerwca? na pewno lipiec?" a ja, że tak. Tak zawsze podawałam i parametry dziecka sie zgadzały z tym. A ona "no dobrze". I leże i mysle czy aby na pewno ale wiem dokładnie, że max 2 tyg przed slubem miałam okres. A ona,że zwątpiła bo dziecko waży 2 i pół kg a my a ona, że nie tylko główka większa ale całe dziecko wygląda na conajmniej 35 tydzień. Ale pomierzyłam , pokazała nam jej śliczną buźkę - chyba podobna do tż. Ja się pytam czy na pewno córa bo ostatnio nie było pewne a ona pokazuje na ekranie taki dyndek i mowi, proszę tu widać. A my znów , a ona: no bułeczka, kreseczka, bułeczka. A ja "syn?!" a ona no gdzie!! Nie wie Pani jak to wyglada u dziewczyn, jakby byl syn to byłyby jajeczka a tu są bułeczki! I zrobiła zbliżenie w 3d i już nie było wątpliwości Córa potem pomierzyła, wszystko w porządku, przepływy ok, pępowina ok, ułożona głowkowo. Znów wariowała , że nie mogła jej zbadać. I czuję, że ona taka duża i urodzę szybciej... A chciałabym w maju, chociaz tego pierwszego...

Ide Was nadrobić.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:14   #4040
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kasiu for ju ❤

uploadfromtaptalk1426169508757.jpg
Stary 2015-03-12, 15:17   #4041
weron1
Rozeznanie

kasienka1985 piękna sypialnia nawet przy braku słońca

Dziewczyny a z tych kuponów na allegro to można korzystać tylko przez aplikację czy przez internety w komputerze też?
Stary 2015-03-12, 15:17   #4042
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Właśnie się popłakałam.
Koleżanka która ze mną leżała w szpitalu, napisała mi, że wczoraj trafiła z powrotem na ginekologię z powodu zakażenia po cesarce, zrobił się ropień. Niby mają ją znów otwierać. Masakra
Osz kurczę Trzymam kciuki za koleżankę Właśnie takich rzeczy się najbardziej stresuję przed porodem..Szczególnie, jak we wtorek usłyszałam o tym cc.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Zjadłam pół placka i mnie zapchało Piszecie o tym że okres największego przyrostu wagi za nami, też to zauważyłam po sobie I apetyt mam znacznie mniejszy niż w 5,6 miesiącu.
Ja też tak chcę u mnie się niedawno zaczęło obżarstwo totalne

Cytat:
Ja się boję wchodzić na wagę.
Teraz co prawda nie mam takiego apetytu jak wcześniej i nawet nie jem tyle słodyczy, ale boje się wejść na wagę.
Wczoraj sobie chciałam kupić jegginsy, takie co by po porodzie też nosić, no ale zapomnijcie... 38 za małe, 40 za duże. I chyba zostają tylko spodnie ciążowe.

No i załamałam się, że się nie mieszcze w żadne spodnie sprzed ciąży.

Baset mam dokładnie to samo. Spodnie sprzed ciąży 34/36, więc nie wejdę, nie ma opcji. A teraz, żeby coś kupić to 38 takie na styk, a 40 za duże chyba będę do końca ciąży w dresach i legginsach chodzić

Cytat:
[COLOR="Silver"]
Ja do normalnego kosza. Szkoda mi kasy na takie wynalazki. W razie czego mam te woreczki zapachowe na kupki ale i tak śmierdzi jak się wyrzuci

Mimi za wizytę

Kasienka piękny pokoik taki mi się marzy.
Stary 2015-03-12, 15:18   #4043
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
ja do zwykłego kosza na śmieci, kupiłam jakąś podróbę paklanek, zobaczę czy się sprawdzą, ale specjalnego kosza to ani nie miałabym gdzie postawić a czy specjalny czy nie to opróżnić i tak trzeba będzie codziennie :P

Cytat:

Oto nasza sypialnia:

śliczna sypialna

ja wstawię naszą jak tż w końcu uprzątnie wszystkie rzeczy po remoncie, a na razie się nie zapowiada.... czasem mam wrażenie że on to wszystko zrobi jak ja w szpitalu będę po porodzie, bo przecież "jest czas"...
zero zrozumienia dla ciężarnej, która siedzi całymi dniami w domu i chciałaby mieć ładnie i czysto...
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:20   #4044
goskie89
Rozeznanie

Cytat:
hmm myślę że... do kosza

Oto nasza sypialnia:

Wow. Śliczna jest 😍

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
goskie89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:22   #4045
agnes188
Zakorzenienie

Cytat:
teraz tylko wiedzieć ze czop to czop
A co.najlepsze tak o tym gadalam a dzis mialam taki sluz... ze przez moment sie zastanawialam czy to.nie czop hehe
Cytat:
hmm myślę że... do kosza
Ladniutka.sypialnia

Oto nasza sypialnia:

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Nie.dodalo mi tego co chcialam kasiu ladniutka sypialnia

agnes188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 15:23   #4046
Nadzieja87
Zakorzenienie

Kasiu śliczne! Wgl masz super sypialnie!

Mimi, ale jaja Tzn bułeczka, ale ogólne jaja ze już może się niedługo rodzić Duza dziewczynka

Położna dzwoniła Prawdopodobnie wtorek/środa pójdziemy zwiedzać porodówkę i podpisać umowę
Stary 2015-03-12, 15:23   #4047
Santilia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez weron1 Pokaż wiadomość
kasienka1985 piękna sypialnia nawet przy braku słońca

Dziewczyny a z tych kuponów na allegro to można korzystać tylko przez aplikację czy przez internety w komputerze też?
tylko aplikacja z tego co mi wiadomo

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
ja do zwykłego kosza na śmieci, kupiłam jakąś podróbę paklanek, zobaczę czy się sprawdzą, ale specjalnego kosza to ani nie miałabym gdzie postawić a czy specjalny czy nie to opróżnić i tak trzeba będzie codziennie :P

śliczna sypialna

ja wstawię naszą jak tż w końcu uprzątnie wszystkie rzeczy po remoncie, a na razie się nie zapowiada.... czasem mam wrażenie że on to wszystko zrobi jak ja w szpitalu będę po porodzie, bo przecież "jest czas"...
zero zrozumienia dla ciężarnej, która siedzi całymi dniami w domu i chciałaby mieć ładnie i czysto...
mój TŻ też wychodzi z założenia, ze "jeszcze jest czas" taaa, jak przyjdzie co do czego to będzie panika..

Nadzieja, u mnie słońce właśnie grzeje prosto w okno

Kasienka, piękna sypialnia!

M

Stary 2015-03-12, 15:28   #4048
Nadzieja87
Zakorzenienie

agnes no ja sie w niedziele zastanawiałam nie wiem

bo widzicie pytam o kosz i pampki bo tez dostałam zniżke na niego z klubu DM... bo sie zapisywałam tak kiedyś...i dlatego sie zastanawiam czy moze warto czy nie warto... i sama nie wiem... TŻ stwierdził, ze sam kosz moze i fajny ale te worki coś drogo wychodzą....

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Santi u mnie słońce zaraz bedzie mi grzało prosto w facjate Odkad leze w sypialni to codziennie mam opalanie
Stary 2015-03-12, 15:28   #4049
Santilia
Wtajemniczenie

wydaje mi się, że to zbędny zakup mimo wszystko

ja pierdzielę. kurierzy nie przestaną mnie zadziwiać.
zamawiałam ochraniacz na łóżeczko, dzisiaj miał przyjść. sprawdzam teraz status przesyłki: "doręczono" ale że niby jak jak ja nic nie dostałam?
dzwonię do Tż a ten mi mówi, ze kurier przywiózł do niego do warsztatu, bo ostatnio jak mnie pytał, to potwierdziłam, że akurat tam, gdzie często dostarcza paczki warsztat ma mój mąż
tak to jest mieć specyficzne, mało spotykane nazwisko

M

Stary 2015-03-12, 15:31   #4050
ruskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Crumble Pokaż wiadomość
Wychodzę jutro 10.04 indukcja porodu bez zmian, także do 17.04 powinnam już urodzić. Wiecie ile to dni? 36... I kto tu robi w majty?!
super, że wychodzisz do domku, wyprawkę szybko ogarniesz
alleeee super, to już niedługo, trzymam

Cytat:
Napisane przez myszonka88 Pokaż wiadomość
Co za teściowa
Moja już takich akcji nie robi, bo jak byliśmy na wakacjach, to chciała być miła i nam pościel zmieniła. Znalazła za dużo ciekawych gadżetów pod poduszkami i cała w nerwach była jak wróciliśmy Od tamtej pory wie, że nasz pokój jest tylko nasz!
wygrałaś internety!

Cytat:

moher?

a kiedy wyniki będziesz mieć?

i bardzo dobrze zrobiłaś! Ja to bym ze swoją pierdzieloną dumą pewnie kupiła nowe...a jesli już nawet uzywki to bym ostatecznie wreczajac miała wyrzuty sumienia...ale to ja prosze sie mna nie sugerować, bo daje zły przykład
no gdzieś ok. 50tki :/
wiesz co ja tak samo myślałam i kupowałam drogie i nowe, ale stwierdziłam, że skoro ja dostaję od nich syfy to kupię im używki (ale przynajmniej stan super)

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Ruska a to gamon, ja mam niebianska cierpliwosc. grzecznie stoję w kolejce, nawet mi ostatnio jakas kobieta mówiła ze ja w ciazy powinnam bez kolejki pojsc a ja na to ze juz postoje, bo mnie zjedzą jak się odezwe a ona " no w sumie tak "

Pierozkowa
, fakt, 2 tysie na ziemii nie leżą
dzisiaj to się źle czułam i spieszyłam więc stwierdziłam, że nie będę czekać i przepuszczać kurna!

Cytat:
hmm myślę że... do kosza

Oto nasza sypialnia:

piękna

kupiłam sobie większy stanik bo już mi cyce wylatują a poza tym ledwo oddychałam haha

Nadzieja znowu kurde nie ma wyników.... oby nie to samo...

21.09.2013 ' i, że Cię nie opuszczę..'
godz.15:00

29.05.2015 wyczekiwany dzień..
Leoś nasza miłość
3620 g 55 cm
godz. 14:41
ruskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości