|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII
https://www.youtube.com/user/ssarusska/videos
Nie wiem czy znacie. Nie widziałam jej na liście w pierwszym poście. Niedawno ją odkryłam, ma sporo subów. Od razu mówię, że to raczej ta młodsza część jutuba
|
#4562 | |
|
Karo
|
Cytat:
Mostly uwielbiałam w the killing ten brudny deszczowy klimat, a w TD ten duszny , brudny luizjański, ja jestem zachwycona tym serialem i nie tylko ja, jednak robote tu zrobić MacConaughey
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2015-03-12 o 22:47 |
|
|
|
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4564 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Karo
|
|
#4566 |
|
Mrs Mrau
|
Boogie mówi :
" A wy wiecie te zabiegi tak fajnie na kobietę działają, taka sie wtedy czuje specjalna " Co ona tak plecie bez pomyślunku ![]() Ale przyznać trzeba że -18kg to niemały wyczyn, wygląda super
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2015-03-12 o 23:29 |
|
|
|
#4567 | |||||
|
Kociara
|
Cytat:
na bank majstrowała przy twarzy, c'mon przecież to widac na pierwszy rzut oka. Konturowanie konturowaniem, ale powieka się sama od tego nei podnosi, nos nie zmienia AŻ TAK kształtu itd. ![]() jest wątek o melisach, parę dni temu mi mignął na Wizażu ![]() Cytat:
mój trener zawsze powtarzał "nie ma czegoś takiego jak zakwasy są, źle rozgrzane mięśnie". A tak serio - przykładaj większą uwagę do rozgrzewki (tak jak nazwa wskazuje ma Ci być cieplej! ) i zwróć uwagę na oddech - to robi ogromną różnicę. Płuca też pracują, świadomie, głęboki wdech i wydech, trochę głośniejszy od zwykłego. No i rozciąganie, jak masz okazję to sauna też bardzo pomaga po ćwiczeniach ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja się jej nie dziwię. Na palcach jednej ręki mozna wymienić polskie juciuberki, które sensownie mówią o pielęgnacji i znają się na składach, to samo użytkowniczki Wizażu... Sory, ale większość recenzji na KWC to jakiś żart :/ p. Boguslawa: Łobuzy: boogie: Muniaaa, paczaj ![]() https://instagram.com/food_gym_girl/p/0JJyS4th4d/ |
|||||
|
|
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
Ależ Julia ma cudnego pieska. Edytowane przez patycek Czas edycji: 2015-03-12 o 23:42 |
|
|
|
#4569 |
|
Rozeznanie
|
Ja z kolei nie jestem zbyt zadowolona z 50s, jest dla mnie zbyt miękki i zbyt mało zbity, źle mi sie nim naklada gęstsze podkłady. Natomiast 50 jest idealny
|
|
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najgorsze na youtubie jest to, ze dany produkt zyskuje na popularnosci w zastraszajacym tempie, recenzja jest kopiowana z kanalu na kanal i najczesciej sugerowana opiniami popularniejszych beauty guru. |
|
|
|
|
#4571 |
|
Raczkowanie
|
Ja tak samo oglądam bo lubię oglądać, ale tak naprawdę to jeśli chodzi o recenzję kosmetyków to liczę się chyba tylko z Nissiax reszta to jak dla mnie nie wie o czym mówi.
|
|
|
|
#4572 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucał ktoś? https://www.youtube.com/watch?v=k9_Var6GANM zdupy z księdzem B. Hemotem
|
#4574 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ale w wątku jest "i nie tylko"
https://www.youtube.com/watch?v=FMaK4DS_ulE Edytowane przez Arrianna Czas edycji: 2015-03-13 o 01:55 |
|
|
|
#4576 |
|
Rozeznanie
|
To "nie tylko" traktowałam bardziej jako plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe, niż wrzucanie powyższych filmików.
Co nie znaczy że mam rację
Edytowane przez patycek Czas edycji: 2015-03-13 o 02:28 |
|
|
|
#4577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie masz. plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe - "+offtopy" Myślałam, że temat nie pozostawia niedomówień, a jednak jeszcze nie każdy kuma...
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-03-13 o 03:29 Powód: szarość |
|
|
|
|
#4578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Spokojnie, rozumiem że nie tylko filmiki urodowe mają tu prawo bytu. |
|
|
|
|
#4579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Filmy urodowe (i nie tylko) traktowałaś bardziej jako rozmowy na szaro o kosmetykach, a +offtopy? Też? Jako drugi raz to samo? ![]() Moze napisz jeszcze, którzy youtuberzy Cię wybitnie drażnią, żeby przypadkiem nikt nie wrzucał. ![]() No nie wiem... Strzelasz dąsem na pojawienie się takiego. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-03-13 o 03:29 Powód: szarość |
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam bonus zDupy i powiem wam, że trochę mi przykro, jak oglądam filmy Dąbrowskiego. Oglądałam z nim parę wywiadów i wydaje się być spoko inteligentnym gościem, a tutaj zamiast delikatnych sugestii daje po mordzie spalonym dowcipem przejaskrawionym do nieśmieszności. W ogóle cały kanał jest z jednej strony ze świetnym zamysłem, a zagrane to wszystko tak i przejaskrawione miejscami, że aż ...z dupy do dupy? W ogóle mam chyba jakąś intuicyjną skalę suchości dowcipu, po której przekroczeniu zostają same okruchy i niestety, Maćkowi zdarza się przekraczać ją nierzadko.
Są perełki, owszem (serie 20 rzeczy, które wkur*****, nieśmiertelne gumowe ☠☠☠adło, masło i kupa innych fajnych rzeczy), Maciek jest świetnym reżyserem, gościem z jajem i umie pracować z innymi - superpropsy za kooperację na luzie z tyloma "celebrytami", którzy jednak nie mają kija w d**** (choć KKP i tak wyszła marnie) - ale darowałby sobie np. palenie gier słownych (po co masłturbować, skoro w maśle jest już MAS, nie róbmy z widza debila). I nie czarujmy się, aktor z niego żaden, a żona, choć przepiękna, też grać ni bałdzo. Bo Gosk obroni się zawsze - jak nie talentem, to masłem. Ciekawe, czy zjadłby masło z nutellą? Też macie taki ambiwalentny stosunek do zDupy? Ja oglądam, z nadzieją mimo wszystko
smocza mama Edytowane przez kiciakasia Czas edycji: 2015-03-13 o 05:27 |
|
|
|
#4581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
Wrzuca się tu mnóstwo filmów kulinarncyh, Abstra, LS, kanały 'rodzinne', więc czemu zdupy ma nie być? Bo nie lubisz? Oj, no... trudno Zluzuj trochę ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Cytat:
Bardzo cenię i lubię Maćka, ale mam czaaasem dreszczyk żenady - niewielki i bardzo rzadko, ale mam Przy większości filmów zdarza mi się zaśmiać w głos, ale przy niektórych, pojedynczych - ani trochę nie jestem rozbawiona. Sympatia w tej sytuacji ma przewagę, ale rozumiem, co masz na myśli Cenię Maćka za dystans, za to, że nie boi się tego, aby śmiać się w z wielu rzeczy, które nie dla wszystkich przecież są święte No i niektóre żarty mocno mnie bawią, ale tak jak wspomniałam - niektóre w ogóle.
a person who belives in the social, political and economic equality of the sexes" (HD!) BLOG Chow mein z orzechowym kurczakiem na ostro Edytowane przez Munkaa Czas edycji: 2015-03-13 o 07:23 |
|||
|
|
|
#4582 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie akurat B.Hemot nie podszedł za bardzo, może dlatego że satanizm i pedofilia w wykonaniu księży to oklepane motywy i w takim wydaniu jak zostało pokazane na filmie, dla mnie były nudne. Zabawnie zaczęło się robić kiedy przyszedł Pan "Mam Prawo" i zaczął z tego prawa korzystać, szarpiąc się z operatorem. Cytat:
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2015-03-13 o 07:42 |
||
|
|
|
#4583 |
|
Wtajemniczenie
|
Dialog: - "You know how I feel about scrubs." - "You don't want no?" oraz "I can't believe I just slept with the president of the United States", sprawiły, że jestem sprzedana/kupiona w całości, zakochana. Dzielcie się - na szaro, na szaro - serialikowymi hiciorami, jak nadejdą!
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-03-13 o 12:54 |
|
|
|
#4584 | |
|
Koteł
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Wtajemniczenie
|
Test na żywo - Makeup Revolution NAKED CHOCOLATE & LIP LAVA: https://youtu.be/fjIMp_sLJGg
Nowa (dla mnie) dziewczyna
|
#4586 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony moge polecic milosnikom kryminalow i lat 60 serial Endeavour. To taki klasyczny serial, czyli jedna zagadka na odcinek, ale klimat jest wspanialy, stroje, scenografia swietnie odtworzone, aktorzy angielscy jak zwykle udowadniaja, ze sa genialni, a wszystko rozgrywa sie w mrocznym i mglistym Oxfordzie.
|
|
#4588 |
|
Konto usunięte
|
A ja polecę klasykiem policyjnym - The Wire, kto nie widział niech szybko nadrabia. W dość podobnym klimacie jest ciut gorszy, ale nadal bardzo dobry The Shield (końcówka mnie zniszczyła).
|
|
|
|
#4589 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#4590 |
|
Przyczajenie
|
Nissiax i ciekawe książki urodowe cz. II
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

)