Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-12, 22:32   #4561
Jouvencelle
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIII

https://www.youtube.com/user/ssarusska/videos

Nie wiem czy znacie. Nie widziałam jej na liście w pierwszym poście. Niedawno ją odkryłam, ma sporo subów. Od razu mówię, że to raczej ta młodsza część jutuba ma jakieś 18-19 lat, kilka lat temu wyprowadziła się z rodzicami do Stanów. Obejrzałam kilka filmów, jeszcze sobie zdania o niej nie wyrobiłam. Mam chyba słabość do dziewczyn mieszkających zagranicą. Lubię jak opowiadają jak im się tam żyje, dziewczyna dużo porównuje szkołę w Polsce, a w USA.

Jouvencelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 22:39   #4562
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ten kolor jest mega jasny, chłodny a przy tym nie różowy. Rzadkość wśród podkładów. Właśnie go testuję
co to jest MAP?

Mostly uwielbiałam w the killing ten brudny deszczowy klimat, a w TD ten duszny , brudny luizjański, ja jestem zachwycona tym serialem i nie tylko ja, jednak robote tu zrobić MacConaughey

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2015-03-12 o 22:47
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 22:48   #4563
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
co to jest MAP?

Mostly uwielbiałam w the killing ten brudny deszczowy klimat, a w TD ten duszny , brudny luizjański, ja jestem zachwycona tym serialem i nie tylko ja, jednak robote tu zrobić MacConaughey

Makeup atelier paris
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 23:04   #4564
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Czy mi sie wydaje czy Donci cos przebija przez legginsy? https://instagram.com/food_gym_girl/p/0I7zylNh8y/
ty.
Chyba Ci się wydaje, ja nic nie widzę, światło się odbija.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 23:10   #4565
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Makeup atelier paris
senks, nie znam

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 23:27   #4566
cattt
Mrs Mrau

Boogie mówi :
" A wy wiecie te zabiegi tak fajnie na kobietę działają, taka sie wtedy czuje specjalna " ( nie wyjątkowa , tylko specjalna aż się prosi aby tylko dodać ..... troska )
Co ona tak plecie bez pomyślunku

Ale przyznać trzeba że -18kg to niemały wyczyn, wygląda super

Edytowane przez cattt
Czas edycji: 2015-03-12 o 23:29
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 23:28   #4567
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość

Masz na mysli tylko blond, czy jak Kim sie zmieniala z czasem? Tu jest calkiem fajna analiza
http://beautyeditor.ca/2013/10/26/ki...fore-and-after
Wyglada na to, ze miala troche poprawiony nos (akurat na duza korzysc! jest krotszy i ksztaltniejszy) i mozliwe, ze ma implanty policzkow/wypelnione czyms policzki ;-)

na bank majstrowała przy twarzy, c'mon przecież to widac na pierwszy rzut oka. Konturowanie konturowaniem, ale powieka się sama od tego nei podnosi, nos nie zmienia AŻ TAK kształtu itd.

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Mam mel by melissa i melissa,są cudowne. Nic nie człapie,polecam

jest wątek o melisach, parę dni temu mi mignął na Wizażu

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Madziku, jako że ćwiczę już 2 dni dzięki Tobie , nasza Lwico, mam pytanie - miewasz jeszcze zakwasy? Bo ja mam straszne. Jak sobie z nimi radziłaś?

mój trener zawsze powtarzał "nie ma czegoś takiego jak zakwasy są, źle rozgrzane mięśnie". A tak serio - przykładaj większą uwagę do rozgrzewki (tak jak nazwa wskazuje ma Ci być cieplej! ) i zwróć uwagę na oddech - to robi ogromną różnicę. Płuca też pracują, świadomie, głęboki wdech i wydech, trochę głośniejszy od zwykłego. No i rozciąganie, jak masz okazję to sauna też bardzo pomaga po ćwiczeniach

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

LS się skończył, Karol prowadzi teraz kanał sam. Wczoraj wrzucił pierwszy odcinek.
Youtuberzy, wszędzie youtuberzy...

https://www.youtube.com/watch?v=b6dAYiQNdXk
Uwielbiam Karola, ale... chlip, chlip.

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
Poczytam o nim, dzięki

Właśnie czytałam o h50 i h50s i w sumie to się waham,bo też mam drobną buzię i to mnie skłania ku temu drugiemu.
bierz h50s. Ja mogłam oba obejrzeć na żywo w sklepie i dobrze wybrałam, będziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
TEST NA ŻYWO - MAC STUDIO FIX FLUID: https://youtu.be/pa_1G0UZYuM
Test podkladu u Siarki

Słuchajcie poszlam dziś do hebe bo minus 30procent na pielęgnacje twarzy. Oczywiscie sympatyczna pani mnie przyatakowala, zapytala czego szukam itd. Powiedzialam że chcę jakiś niedrogi w miarę dobry krem na okolice oczu. Doradzila mi jeden krem z flo slek taki ktory kiedyś był z serii aptecznej. Wywiązala się dyskusja i z mojej strony padło zdanie, że wszędzie w internecie itd są różne opinie. Pani nagle się obruszyla i powiedziała: ależ niech Pani nie słucha tych bzdur na youtubie i co tam piszą na wizażu to tragedia jest. zaśmiałam się mówię akurat na wizażu to można się wiele dowiedzieć a w youtuba sama trochę się bawię :P Pani się zmieszała, po czym odeszła do dalszych obowiązkow. Widzicie.. nawet w Hebe wizaz jest spalony.

ja się jej nie dziwię. Na palcach jednej ręki mozna wymienić polskie juciuberki, które sensownie mówią o pielęgnacji i znają się na składach, to samo użytkowniczki Wizażu... Sory, ale większość recenzji na KWC to jakiś żart :/

p. Boguslawa:

Łobuzy:

boogie:

Muniaaa, paczaj
https://instagram.com/food_gym_girl/p/0JJyS4th4d/
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-12, 23:41   #4568
patycek
Rozeznanie

Ależ Julia ma cudnego pieska.

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2015-03-12 o 23:42
patycek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 00:08   #4569
Leae
Rozeznanie

Ja z kolei nie jestem zbyt zadowolona z 50s, jest dla mnie zbyt miękki i zbyt mało zbity, źle mi sie nim naklada gęstsze podkłady. Natomiast 50 jest idealny

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 00:18   #4570
Michoben
Raczkowanie

Cytat:

ja się jej nie dziwię. Na palcach jednej ręki mozna wymienić polskie juciuberki, które sensownie mówią o pielęgnacji i znają się na składach, to samo użytkowniczki Wizażu... Sory, ale większość recenzji na KWC to jakiś żart :/
Dokladnie, moge wymienic tylko jedna youtuberke, ktora traktuje jako zywego testera nowosci. Cala reszta nie do konca zasluzyla na moje zaufanie.
Najgorsze na youtubie jest to, ze dany produkt zyskuje na popularnosci w zastraszajacym tempie, recenzja jest kopiowana z kanalu na kanal i najczesciej sugerowana opiniami popularniejszych beauty guru.
Michoben jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 00:29   #4571
Nike04
Raczkowanie

Ja tak samo oglądam bo lubię oglądać, ale tak naprawdę to jeśli chodzi o recenzję kosmetyków to liczę się chyba tylko z Nissiax reszta to jak dla mnie nie wie o czym mówi.
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 00:41   #4572
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamiletta Pokaż wiadomość
stopa jeśli ma tendencję do pocenia to mega człapie i się zsuwa w melissach.
Mnie się zsuwaly baleriny po kilku godzinach tańca w klubie w wakacje, także ukrop niesamowity. Na co dzień bardzo wygodne i praktyczne - po chodzeniu pod kran i buty czyste i pachnące.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 01:33   #4573
Arrianna
Zakorzenienie

Wrzucał ktoś? https://www.youtube.com/watch?v=k9_Var6GANM zdupy z księdzem B. Hemotem
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 01:47   #4574
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Wrzucał ktoś? https://www.youtube.com/watch?v=k9_Var6GANM zdupy z księdzem B. Hemotem
Dno dna, poza tym to chyba mało urodowy temat.
Stary 2015-03-13, 01:53   #4575
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patycek Pokaż wiadomość
Dno dna, poza tym to chyba mało urodowy temat.
Tak ale w wątku jest "i nie tylko"

Edytowane przez Arrianna
Czas edycji: 2015-03-13 o 01:55
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 02:27   #4576
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Tak ale w wątku jest "i nie tylko"
To "nie tylko" traktowałam bardziej jako plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe, niż wrzucanie powyższych filmików.
Co nie znaczy że mam rację

Edytowane przez patycek
Czas edycji: 2015-03-13 o 02:28
Stary 2015-03-13, 02:41   #4577
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
To "nie tylko" traktowałam bardziej jako plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe, niż wrzucanie powyższych filmików.

Nie masz.

plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe - "+offtopy"

Myślałam, że temat nie pozostawia niedomówień, a jednak jeszcze nie każdy kuma...

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-13 o 03:29 Powód: szarość
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 03:11   #4578
patycek
Rozeznanie

Cytat:
Nie masz.

plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe - "+offtopy"

Myślałam, że temat nie pozostawia niedomówień, a jednak jeszcze nie każdy kuma...
"traktowałam bardziej jako plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe", niż umieszczanie akurat filmików zdupy, które wybitnie mnie drażnią.
Spokojnie, rozumiem że nie tylko filmiki urodowe mają tu prawo bytu.
Stary 2015-03-13, 03:21   #4579
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
"traktowałam bardziej jako plotkowanie na szaro i tematy ogólnomakijażowe", niż umieszczanie akurat filmików zdupy, które wybitnie mnie drażnią.
Ale co tu "traktować bardziej jako", skoro jest napisane bardzo konkretnie? Filmy urodowe i nie tylko urodowe poprzeplatane offtopem nie daje wielkich możliwości do interpretacji.

Filmy urodowe (i nie tylko) traktowałaś bardziej jako rozmowy na szaro o kosmetykach, a +offtopy? Też? Jako drugi raz to samo?

Moze napisz jeszcze, którzy youtuberzy Cię wybitnie drażnią, żeby przypadkiem nikt nie wrzucał.

Cytat:
No nie wiem... Strzelasz dąsem na pojawienie się takiego.
Cytat:
poza tym to chyba mało urodowy temat.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-03-13 o 03:29 Powód: szarość
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 05:24   #4580
kiciakasia
Zakorzenienie

Widziałam bonus zDupy i powiem wam, że trochę mi przykro, jak oglądam filmy Dąbrowskiego. Oglądałam z nim parę wywiadów i wydaje się być spoko inteligentnym gościem, a tutaj zamiast delikatnych sugestii daje po mordzie spalonym dowcipem przejaskrawionym do nieśmieszności. W ogóle cały kanał jest z jednej strony ze świetnym zamysłem, a zagrane to wszystko tak i przejaskrawione miejscami, że aż ...z dupy do dupy? W ogóle mam chyba jakąś intuicyjną skalę suchości dowcipu, po której przekroczeniu zostają same okruchy i niestety, Maćkowi zdarza się przekraczać ją nierzadko.
Są perełki, owszem (serie 20 rzeczy, które wkur*****, nieśmiertelne gumowe ☠☠☠adło, masło i kupa innych fajnych rzeczy), Maciek jest świetnym reżyserem, gościem z jajem i umie pracować z innymi - superpropsy za kooperację na luzie z tyloma "celebrytami", którzy jednak nie mają kija w d**** (choć KKP i tak wyszła marnie) - ale darowałby sobie np. palenie gier słownych (po co masłturbować, skoro w maśle jest już MAS, nie róbmy z widza debila). I nie czarujmy się, aktor z niego żaden, a żona, choć przepiękna, też grać ni bałdzo. Bo Gosk obroni się zawsze - jak nie talentem, to masłem. Ciekawe, czy zjadłby masło z nutellą?

Też macie taki ambiwalentny stosunek do zDupy?
Ja oglądam, z nadzieją mimo wszystko

Edytowane przez kiciakasia
Czas edycji: 2015-03-13 o 05:27
kiciakasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 07:07   #4581
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Łał! Cudo

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ----------

Cytat:
Nie lubię tego stwierdzenia, ale tu się nadaje - widzisz, że ktoś wrzuca film Maćka - nie odpalaj, przwiń i już. Każdego coś drażni, co nie znaczy, że to coś przestanie się pojawiać.
Wrzuca się tu mnóstwo filmów kulinarncyh, Abstra, LS, kanały 'rodzinne', więc czemu zdupy ma nie być? Bo nie lubisz? Oj, no... trudno
Zluzuj trochę

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kiciakasia Pokaż wiadomość
Widziałam bonus zDupy i powiem wam, że trochę mi przykro, jak oglądam filmy Dąbrowskiego. Oglądałam z nim parę wywiadów i wydaje się być spoko inteligentnym gościem, a tutaj zamiast delikatnych sugestii daje po mordzie spalonym dowcipem przejaskrawionym do nieśmieszności. W ogóle cały kanał jest z jednej strony ze świetnym zamysłem, a zagrane to wszystko tak i przejaskrawione miejscami, że aż ...z dupy do dupy? W ogóle mam chyba jakąś intuicyjną skalę suchości dowcipu, po której przekroczeniu zostają same okruchy i niestety, Maćkowi zdarza się przekraczać ją nierzadko.
Są perełki, owszem (serie 20 rzeczy, które wkur*****, nieśmiertelne gumowe ☠☠☠adło, masło i kupa innych fajnych rzeczy), Maciek jest świetnym reżyserem, gościem z jajem i umie pracować z innymi - superpropsy za kooperację na luzie z tyloma "celebrytami", którzy jednak nie mają kija w d**** (choć KKP i tak wyszła marnie) - ale darowałby sobie np. palenie gier słownych (po co masłturbować, skoro w maśle jest już MAS, nie róbmy z widza debila). I nie czarujmy się, aktor z niego żaden, a żona, choć przepiękna, też grać ni bałdzo. Bo Gosk obroni się zawsze - jak nie talentem, to masłem. Ciekawe, czy zjadłby masło z nutellą?

Też macie taki ambiwalentny stosunek do zDupy?
Ja oglądam, z nadzieją mimo wszystko
Całkiem trafnie napisane.
Bardzo cenię i lubię Maćka, ale mam czaaasem dreszczyk żenady - niewielki i bardzo rzadko, ale mam Przy większości filmów zdarza mi się zaśmiać w głos, ale przy niektórych, pojedynczych - ani trochę nie jestem rozbawiona. Sympatia w tej sytuacji ma przewagę, ale rozumiem, co masz na myśli
Cenię Maćka za dystans, za to, że nie boi się tego, aby śmiać się w z wielu rzeczy, które nie dla wszystkich przecież są święte No i niektóre żarty mocno mnie bawią, ale tak jak wspomniałam - niektóre w ogóle.

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-03-13 o 07:23
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 07:36   #4582
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
A mnie drażnisz Ty, i co teras.

Mnie akurat B.Hemot nie podszedł za bardzo, może dlatego że satanizm i pedofilia w wykonaniu księży to oklepane motywy i w takim wydaniu jak zostało pokazane na filmie, dla mnie były nudne. Zabawnie zaczęło się robić kiedy przyszedł Pan "Mam Prawo" i zaczął z tego prawa korzystać, szarpiąc się z operatorem.

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Całkiem trafnie napisane.
Bardzo cenię i lubię Maćka, ale mam czaaasem dreszczyk żenady - niewielki i bardzo rzadko, ale mam Przy większości filmów zdarza mi się zaśmiać w głos, ale przy niektórych, pojedynczych - ani trochę nie jestem rozbawiona. Sympatia w tej sytuacji ma przewagę, ale rozumiem, co masz na myśli
Cenię Maćka za dystans, za to, że nie boi się tego, aby śmiać się w z wielu rzeczy, które nie dla wszystkich przecież są święte No i niektóre żarty mocno mnie bawią, ale tak jak wspomniałam - niektóre w ogóle.
Mogę się pod tym podpisać. ZDupy oglądam pasjami, nadrabiam obecnie stare odcinki i bawię się setnie, ale niektóre żarty też traktuję w kategorii "robione na siłę".

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-03-13 o 07:42
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 09:40   #4583
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
The last man on earth-na razie jestem zachwycona!

Dialog:
- "You know how I feel about scrubs."
- "You don't want no?"

oraz "I can't believe I just slept with the president of the United States",
sprawiły, że jestem sprzedana/kupiona w całości, zakochana.

Dzielcie się - na szaro, na szaro - serialikowymi hiciorami, jak nadejdą!

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-03-13 o 12:54
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 09:47   #4584
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez Jouvencelle Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/user/ssarusska/videos

Nie wiem czy znacie. Nie widziałam jej na liście w pierwszym poście. Niedawno ją odkryłam, ma sporo subów. Od razu mówię, że to raczej ta młodsza część jutuba ma jakieś 18-19 lat, kilka lat temu wyprowadziła się z rodzicami do Stanów. Obejrzałam kilka filmów, jeszcze sobie zdania o niej nie wyrobiłam. Mam chyba słabość do dziewczyn mieszkających zagranicą. Lubię jak opowiadają jak im się tam żyje, dziewczyna dużo porównuje szkołę w Polsce, a w USA.
jak ja kiedys trafilam na kanal saruski i sluchalam jak opowiada jak tam jest w usa to pomyslalam, ze taka dojrzala dziewczyna, pewnie ma z 25 lat, pozniej patrze a tu 17 lat :O
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 09:59   #4585
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Test na żywo - Makeup Revolution NAKED CHOCOLATE & LIP LAVA: https://youtu.be/fjIMp_sLJGg

Nowa (dla mnie) dziewczyna
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 10:12   #4586
kustraczek
-ist

Cytat:
Moze napisz jeszcze, którzy youtuberzy Cię wybitnie drażnią, żeby przypadkiem nikt nie wrzucał.
Doskonały pomysł, niech każda użytkowniczka zrobi taką listę, musimy dbać o komfort wszystkich z nas, bo przecież to tak jak z dzieckiem Terlikowskiego zaglądającym przez ramię, każdy przez przypadek może kliknąć w podpisany, podkreślam - podpisany link i przypadkowo obejrzeć kilka minut czegoś, czego wcale obejrzeć nie chce
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 10:17   #4587
zielona hortensja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Dzielcie się - na szaro, na szaro - serialikowymi hiciorami, jak nadejdą!
Pytalas o True Detective- ciezko powiedziec, moze warto sie przemeczyc przez pierwszy odcinek. Nie wszystkich ten serial zachwycil (chociaz wszyscy powtarzaja, ze dobra robota). Mnie wciagnal na calego, ale np uwazam, ze sama zagadka nie byla jakas szczegolna. Tak naprawde, to tytul mowi wszystko, nie chodzi o zagadke, tylko o samych detektywow, o ich prace, metody, emocje, zycie prywatne. I to bylo fajnie pokazane plus ten niesamowity klimat poludnia. No a Woody i Matthew to duet miodzio i wisienka na torcie.

Ja ze swojej strony moge polecic milosnikom kryminalow i lat 60 serial Endeavour. To taki klasyczny serial, czyli jedna zagadka na odcinek, ale klimat jest wspanialy, stroje, scenografia swietnie odtworzone, aktorzy angielscy jak zwykle udowadniaja, ze sa genialni, a wszystko rozgrywa sie w mrocznym i mglistym Oxfordzie.
Stary 2015-03-13, 10:23   #4588
201607110949
Konto usunięte

A ja polecę klasykiem policyjnym - The Wire, kto nie widział niech szybko nadrabia. W dość podobnym klimacie jest ciut gorszy, ale nadal bardzo dobry The Shield (końcówka mnie zniszczyła).

201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 10:37   #4589
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
A ja polecę klasykiem policyjnym - The Wire, kto nie widział niech szybko nadrabia.

Tak! Genialny serial, do samego końca trzyma poziom.
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 10:52   #4590
Voee
Przyczajenie

Nissiax i ciekawe książki urodowe cz. II

Voee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości