Mamusie Majowe 2015-cz.7 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-13, 12:52   #4321
kasienka1985
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015-cz.7

czesc babolki
stawiam kawę, rzućcie jakimś ciachem bo nie mam nic słodkiego

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 12:53   #4322
truskawkaxx
Zadomowienie

Baset - są sytuacje i są ludzie, którym jak byś nie zwróciła uwagi to będzie foch. Bardzo niedobrze, że w konflikcie z teściową nie masz poparcia w Tż. W takiej sytuacji najlepiej byłoby się wyprowadzić, ale wiadomo... nie zawsze jest taka możliwość.

Nie pozwól sobie jednak wejść na głowę. Ja ofen bym powiedziała, że kolejny raz wzięła coś do prania i kolejny raz ta rzecz wraca zniszczona, i że jeśli jeszcze raz coś zabierze i to wróci w takim stanie to każesz jej za to zapłacić. Dodałabym, że ma zacząć respektować to, że jesteście osobną rodziną. Od prania swoich brudnych majtek począwszy na decydowaniu o tym na co wydać oszczędności skończywszy.

Z niektórymi ludźmi tak jest, że jak im trzęsienia ziemi nie zaserwujesz to delikatne sugestie nie trafią, a foch wcale nie będzie z powodu tej delikatności mniejszy.

myko - ja ze szpinakiem uwielbiam makaron A jak to ma być danie jednogarnkowe, to kuraka tnę w kosteczkę, przypiekam, i to wszystko ze szpinakiem i makaronem i sosem łączę I pycha

Nadzieja - dobrze, że Cię uspokoili Nic się nie stresuj kobieto Ale ja Cię rozumiem, jak znam siebie to też bym popędziła w try migi na IP.

----------

U mnie dziś na obiad warzywa na patelnię, jajka sadzone i mizeria Jakąś taką wenę mam
Stary 2015-03-13, 12:54   #4323
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
co polecacie ze szpinakiem dziś na obiad?
Naleśniki z feta i szpinakiem.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 12:57   #4324
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Naleśniki z feta i szpinakiem.
też lubię ale jeszcze dodaję masło orzechowe albo zmielone orzechy (fistaszki ) i posypuję granatem tylko nie mogę za długo stać, wiec dziś musi być makaron, żeby było szybko.
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:01   #4325
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez truskawkaxx Pokaż wiadomość
Baset - są sytuacje i są ludzie, którym jak byś nie zwróciła uwagi to będzie foch. Bardzo niedobrze, że w konflikcie z teściową nie masz poparcia w Tż. W takiej sytuacji najlepiej byłoby się wyprowadzić, ale wiadomo... nie zawsze jest taka możliwość.

Nie pozwól sobie jednak wejść na głowę. Ja ofen bym powiedziała, że kolejny raz wzięła coś do prania i kolejny raz ta rzecz wraca zniszczona, i że jeśli jeszcze raz coś zabierze i to wróci w takim stanie to każesz jej za to zapłacić. Dodałabym, że ma zacząć respektować to, że jesteście osobną rodziną. Od prania swoich brudnych majtek począwszy na decydowaniu o tym na co wydać oszczędności skończywszy.

Z niektórymi ludźmi tak jest, że jak im trzęsienia ziemi nie zaserwujesz to delikatne sugestie nie trafią, a foch wcale nie będzie z powodu tej delikatności mniejszy.

myko - ja ze szpinakiem uwielbiam makaron A jak to ma być danie jednogarnkowe, to kuraka tnę w kosteczkę, przypiekam, i to wszystko ze szpinakiem i makaronem i sosem łączę I pycha

Nadzieja - dobrze, że Cię uspokoili Nic się nie stresuj kobieto Ale ja Cię rozumiem, jak znam siebie to też bym popędziła w try migi na IP.

----------

U mnie dziś na obiad warzywa na patelnię, jajka sadzone i mizeria Jakąś taką wenę mam
Jako tako konfliktu nie ma, ona ma po prostu takie wejścia... i wiem, że jak przegnie, to jeśli ja jej nie ustawię, to zrobi to teść.
A z TŻ różnie, raz jej sie postawi, raz nie... -.-'

A nie mówiłam Wam, dziś jadę na zakupy do apteki i do Roska, co by już dla Małej pokupować
Wczoraj policzyłam ciuszki i muszę dokupić na rozmiar 68 i 74

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:08   #4326
Sylvie_91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
czesc babolki
stawiam kawę, rzućcie jakimś ciachem bo nie mam nic słodkiego

Potem planuję robić kruche ciacha, superszybkie i superproste, to chętnie poczęstuję

Edytowane przez Sylvie_91
Czas edycji: 2015-03-13 o 13:11
Sylvie_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:11   #4327
mzgz
Rozeznanie

A u mnie dziś piękna pogoda...wymarzona na malowanie!

Pati, spróbuj wsadzić tel do worka i zasyp go ryżem. Mój brat utopił w kibelu nowego smartphona i po kilku dniach w ryżu był jak nowy. Nie wiem czy to skutkuje w 100 % ale u niego sie sprawdziło.

Iluzja, ja miałam duże wesele i sukienke do łydki. Nigdy nie podobały mi sie typowe księżniczkowe suknie ślubne i wybrałam styl retro. Czułam sie fantastycznie. Więc myśle że warto kupić taką, jaką naprawdę chcesz - bo do końca życia będziesz na nią patrzeć na zdjęciach!!!

Apropo chciałam wrzucić zdjecie do klubu (przy okazji wrzuciłabym moja sukienke) ale nie wiem jak! nie moge znaleźć nigdzie ikonki jak wstawić linka. Może jakaś dobra duszka by mi powiedziała co i jak. Wiem że taki temat już był ale myślałam że jak już wejdę do klubu to sobie poradzę
mzgz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:12   #4328
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylvie_91 Pokaż wiadomość

Potem planuję robić kruche ciacha, superszybkie i superproste, to chętnie poczęstuję
Podaj przepis .
Stary 2015-03-13, 13:20   #4329
Sylvie_91
Raczkowanie

Cytat:
Podaj przepis .
- 3 szklanki mąki,
- 2 margaryny,
- 2 łyżeczki octu,
- 2 żółtka,
- 6 łyżek śmietany

Zarobić ciasto i włożyć na chwilę do lodówki. Później cienko rozwałkować, wyciąć kółka, sklejać marmoladą (do marmolady dodać pokruszone biszkopty lub herbatniki) po dwa kółeczka. Wierzch smarować roztrzepanym białkiem i posypać siekanymi orzechami wymieszanymi z cukrem. Piec w temp. 200 st. na złoty kolor.

Proszę
Stary 2015-03-13, 13:22   #4330
maartussss
Zadomowienie

Witam się
Ale żeście naskrobały...

Goskie wow!!! super zakupy!

Nadzieja dobrze, że poszłaś skontrolować przynajmniej teraz możesz spać spokojnie

Crumble ja właściwie wszystko piorę w 40 stopniach.

za wszystkie wizyty i za nowo rozpoczęte tygodnie

Piszecie o szpinaku widzę... Kurde, ja zawsze lubiłam szpinak, szczególnie z fetą i kurczaczkiem i czosnkiem, do tego makaron penne albo naleśniki... ALE chyba w 2 miesiącu ciąży już przestałam lubić. Bo jak zrobiłam makaron ze szpinakiem, to potem 3 dni spędziłam w toalecie
Także ten... od tego czasu szpinak poszedł w odstawkę :P

Ja dziś mam naleśniki z pieczarkami, serem, szynką i sosem czosnkowym

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
- 3 szklanki mąki,
- 2 margaryny,
- 2 łyżeczki octu,
- 2 żółtka,
- 6 łyżek śmietany

Zarobić ciasto i włożyć na chwilę do lodówki. Później cienko rozwałkować, wyciąć kółka, sklejać marmoladą (do marmolady dodać pokruszone biszkopty lub herbatniki) po dwa kółeczka. Wierzch smarować roztrzepanym białkiem i posypać siekanymi orzechami wymieszanymi z cukrem. Piec w temp. 200 st. na złoty kolor.

Proszę
muszę sobie zapisać

Edytowane przez maartussss
Czas edycji: 2015-03-13 o 13:27
maartussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:22   #4331
mzgz
Rozeznanie

Cytat:
Cannelloni ze szpinakiem i ricota
Stary 2015-03-13, 13:26   #4332
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
ja mam z wczoraj jeszcze zupę szpinakową z jajkiem
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:29   #4333
Sylvie_91
Raczkowanie

Dajcie znać jak smakowały, jak któraś wypróbuje przepis
Stary 2015-03-13, 13:34   #4334
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Weszłam dzis na wagę i szok... 12 kg na plusie i jeszcze 2 mc przede mną... A miało byc tak pięknie :P
nie martw się, u mnie jeszcze więcej , chyba pobiję tu rekord
Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Iluzja jestem tego samego zdania co dziewczyny... kup wymarzoną... Dzień ślubu juz się więcej nie powtórzy...
eeeej ja bym chciala zeby sie powtórzył kiedys
Cytat:

mmm pychota! to czekam kochana
Cytat:
Napisane przez mzgz Pokaż wiadomość
Pati, spróbuj wsadzić tel do worka i zasyp go ryżem. Mój brat utopił w kibelu nowego smartphona i po kilku dniach w ryżu był jak nowy. Nie wiem czy to skutkuje w 100 % ale u niego sie sprawdziło.

Iluzja, ja miałam duże wesele i sukienke do łydki. Nigdy nie podobały mi sie typowe księżniczkowe suknie ślubne i wybrałam styl retro. Czułam sie fantastycznie. Więc myśle że warto kupić taką, jaką naprawdę chcesz - bo do końca życia będziesz na nią patrzeć na zdjęciach!!!

Apropo chciałam wrzucić zdjecie do klubu (przy okazji wrzuciłabym moja sukienke) ale nie wiem jak! nie moge znaleźć nigdzie ikonki jak wstawić linka. Może jakaś dobra duszka by mi powiedziała co i jak. Wiem że taki temat już był ale myślałam że jak już wejdę do klubu to sobie poradzę
wow nie slyszalam o tym, ale moze to byc dobry pomysl

przepraszam, ekhm- bywa różnie moje ślubne zdjecia sa w piwnicy
do klubu mozesz wrzucic linka z odnosnikiem do zdjecia, albo przez tą ikonkę "wstaw obrazek", załącznika normalnego nie dodasz tam

Pati- super ze juz wyszłaś do domku
Blackie- panikarooooooooooooooooo ciesze sie ze wszystko dobrze
Fistachu- ty cos za duzo kasy dostajesz małpo, z US, kupony z all... jędza oddawaj!

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2015-03-13, 13:35   #4335
TienShan
Zakorzenienie

Pati ja numer do małża akurat znam, więc spoko. A kartę sim wyjmij, może akurat ją odratujesz

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
to mi się zdarzyło tak, że jak poszłam rodzić młodszą, to mąż dostał zadanie złożyć kołyskę, bo łóżeczka na początek nie planowaliśmy. I dałam ogólne wytyczne, że ma posprzątać w domu (dla mnie było oczywiste, że tak na tip top z odkurzaniem, myciem podłóg, zmianą pościeli, bo w końcu mam wrócić z noworodkiem), zrobić zakupy itd.
Mój mąż jest ok w tych sprawach, ale odkłada wszystko na ostatnią chwilę. I tak było wtedy. Urodziłam w nocy,a byłam w szpitalu tylko 2 doby, on oczywiście nas odwiedzał, przywoził mi, co chciałam, ale chodził do pracy (ma nielimitowany czas pracy, więc mógł wyjść kiedy chciał). Ja nie wiedziałam, kiedy wyjdziemy i jak zadzwoniłam do niego rano w dniu wypisu, że nas puszczają, to on był w szoku - bo niczego nie przygotował, a był w pracy i musiał cos tam załatwić wszystkie dziewczyny poszły już do domu, a ja spakowana czekałam na niego parę godzin w szpitalu, zanim nas zabierze. Juz mi się na łzy zbierało.
Ale prawdziwy szok to ja w domu przeżyłam. W chałupie syf- nic nie odkurzone od mojego pójścia do szpitala, a mamy psa i kota, więc kudłów codziennie garść i ja codziennie sprzątam podłogi. A tu noworodek, a kłaków sprzed 3 dni. Do tego - kołyska niezłożona Pościel nasza niezmieniona. W lodówce światło i coś ciężkostrawnego - juz nie pamiętam, co mi zaproponował do jedzenia, ale jak usłyszałam, to myślałam, że padnę.
I tak usiadłam z dzieckiem zawiniętym w beciku na tym łóżku i trzymałam ją na rękach, gdy ten składał to łóżeczko. I płakałam, że normalnie tylko żłobu i siana brak.
Strasznie mu było wstyd, uwijał się jak w ukropie, ale mnie to wtedy mało obchodziło, nawet zła nie byłam, tylko było mi tak przykro, że nie miałam ochoty z nim rozmawiać... Ale przecież "nic się nie stało, bo on szybko złożył, posprzątał, nawet do sklepu poleciał"
Jezu, zabiłabym
u nas był super porządek, pościel zmieniona jak kazałam ale w lodówce światło
Cytat:
Ile czekałaś??/ Ja czekam na 5 tys. .
a idź Ty!!! my dostaniemy niecały 1200zł

Cytat:
Za duzo zarabiacie no cóż ja w zeszlym roku nie miałam na dziecko a w tym się załapałam choć nie ukrywam wolałabym sie nie załapać i miec więcej na picie .
ooo to fakt

Cytat:
co do prania ja wstawiam zawsze na najwyższą możliwą - takie spaczenie. Zniszczyły mi się od tego koronki w majtkach, ale jakoś mi to nie przeszkadza za bardzo, bo wolę je wyprać w 60 i mieć szare, niż w 20 i mieć z bakteriami taka schiza. i prasuję też w wysokich - tylko raz przypaliłam majciochy tak, że wyglądały jakbym się po*rała no kiedyś w końcu trzeba to wyrzucić i mieć pretekst

co do pita to ja tego nie ogarniam, w zeszłym roku dopłacałam 360zł ale za co?
prasujesz majty?
Cytat:
makaron z sosem serowym i szpinakiem

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:38   #4336
loluska
Zakorzenienie

Nadrobiłam
Co do PITa w takim razie nie narzekam, lepsza 130 niż jakiekolwiek dopłacanie

Nadzieja
Ciesze się że wszystko jest ok Ale ode mnie dostajesz mocne baty Nie możesz aż tak panikować bo stresujesz się i ty i Kacperski niepotrzebnie Musisz zacząć pozytywnie myśleć i przestać się negatywnie nakręcać Wszystko będzie dobrze!

Cytat:
Zapomniałam napisać koleżanka z którą byliśmy na tym balu będzie w must be the music .
Jedna kol w MBTM druga w PR A jak Twoim zdaniem poszło Magdzie ostatnio? Bo mi bardzo podobają się stroje Michała

Cytat:
Napisane przez Iluzja00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a może mała zmiana tematu.Powiedzcie mi..Bo TZ ostatnio mówi żebyśmy wzięli mały ślub w tym roku.Ślub kościelny i potem mały obiad.Wcześniej planowaliśmy żeby poczekać kilka lat i odłożyć trochę pieniędzy.I teraz mam dylemat.Bo jeśli kościelny to biała sukienka- przynajmniej jak dla mnie.Nie wiem natomiast czy inwestować w tzw princesske typowo slubna czy coś bardziej stonowanego, wieczorowego skoro pozniej tylko obiad.Co myslicie?
Jeżeli jest to tylko obiad/kolacja to ja bym postawiła na wieczorową długą. Ale najważniejsze jest żebyś ty się czuła dobrze, w końcu to wasz dzień

Iluzja

A jakiego laktatora używasz?

Cytat:
Napisane przez ruskaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny popatrzcie jakie super rozwiązanie na przewijak jeśli ktoś nie chcę zakrywać całego ja na pewno zamówię w gwiazdki

http://allegro.pl/przescieradlo-pokr...067528637.html

Super!

SzaraaMyszka, dorka
dzieci zawsze okazują szczyt szczerości Zanim założyłam aparat ortodontyczny usłyszałam raz od 4 letniej dziewczynki pytanie, "dlaczego masz takie krzywe zęby?" Co jej miałam powiedzieć?

kefii
oby dzidzia się obróciła

Cytat:
Napisane przez agnes188 Pokaż wiadomość
.monisia niby. Za tydzien by pojechal i w gora dwa tygodnie do swiat ma sie wyrobic. Ale co jak co to juz bedzie nie caly miesiac przed terminem. A ja czuje ze bez niego ciezko mi bedzie rodzic;(w razie co
Mój również za tydzień wyjeżdża i też wróci na święta, z tym że będzie 800 km ode mnie... Ale ja się cieszę że chociaż dwa tygodnie pracy wpadło. I myślę pozytywnie, będę zaciskać nogi

Z nowinek na temat siostry Tż, widzi że tyje bardziej niż ja, więc wypaliła wczoraj do mnie tekstem "Wiesz co, w brzuchu to na pewno cię przebije i będę miała dużo większy" Oczywiście rywalizacji z jej strony cd. Mnie to rozśmieszyło i powiedziałam że proszę bardzo, ja wole mieć mały i zgrabny, nie skomentowała po czym dodała " ale wasza córka na pewno będzie ruda" powiedziałam że wszystko mi jedno Dodam że siostra Tż jest ruda, więc nie wiem za bardzo o co z tym kaman

AAAAA no i najważniejsze. Dziopy dziś są imieniny BOŻENY! A więc proszę złożyć swoim małym Bożenkom ( no może już nie takim małym ) najszczersze życzenia. Życzę wszystkim bujnych grzywek co by można było szaleć z fryzurami, delikatnego porodu i bardzo szybkiego powrotu do formy. Tylko dziewiczej formy! Sprytnych operatorów i wszystkiego co najtwardsze, najgrubsze i najdłuższe !!! :ba nan:

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2015-03-13 o 14:19
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 13:38   #4337
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:

do klubu mozesz wrzucic linka z odnosnikiem do zdjecia, albo przez tą ikonkę "wstaw obrazek", załącznika normalnego nie dodasz tam

Pati- super ze juz wyszłaś do domku
Blackie- panikarooooooooooooooooo ciesze sie ze wszystko dobrze
Fistachu- ty cos za duzo kasy dostajesz małpo, z US, kupony z all... jędza oddawaj!
Daja to biorę .
Stary 2015-03-13, 13:41   #4338
maartussss
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Z nowinek na temat siostry Tż, widzi że tyje bardziej niż ja, więc wypaliła wczoraj do mnie tekstem "Wiesz co, w brzuchu to na pewno cię przebije i będę miała dużo większy" Oczywiście rywalizacji z jej strony cd. Mnie to rozśmieszyło i powiedziałam że proszę bardzo, ja wole mieć mały i zgrabny, nie skomentowała po czym dodała " ale wasza córka na pewno będzie ruda" powiedziałam że wszystko mi jedno Dodam że siostra Tż jest ruda, więc nie wiem za bardzo o co z tym kaman
ja pier.... co za małpa.
Stary 2015-03-13, 13:43   #4339
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Nadrobiłam
Co do PITa w takim razie nie narzekam, lepsza 130 niż jakiekolwiek dopłacanie

Nadzieja
Ciesze się że wszystko jest ok Ale ode mnie dostajesz mocne baty Nie możesz aż tak panikować bo stresujesz się i ty i Kacperski niepotrzebnie Musisz zacząć pozytywnie myśleć i przestać się negatywnie nakręcać Wszystko będzie dobrze!

Jedna kol w MBTM druga w PR A jak Twoim zdaniem poszło Magdzie ostatnio? Bo mi bardzo podobają się stroje Michała

Jeżeli jest to tylko obiad/kolacja to ja bym postawiła na wieczorową długą. Ale najważniejsze jest żebyś ty się czuła dobrze, w końcu to wasz dzień

Iluzja

A jakiego laktatora używasz?

Super!

SzaraaMyszka, dorka
dzieci zawsze okazują szczyt szczerości Zanim założyłam aparat ortodontyczny usłyszałam raz od 4 letniej dziewczynki pytanie, "dlaczego masz takie krzywe zęby?" Co jej miałam powiedzieć?

kefii
oby dzidzia się obróciła

Mój również za tydzień wyjeżdża i też wróci na święta, z tym że będzie 800 km ode mnie... Ale ja się cieszę że chociaż dwa tygodnie pracy wpadło. I myślę pozytywnie, będę zaciskać nogi

AAAAA no i najważniejsze. Dziopy dziś są imieniny BOŻENY! A więc proszę złożyć swoim małym ( no może już nie takim małym ) najszczersze życzenia. Życzę wszystkim bujnych grzywek co by można było szaleć z fryzurami, delikatnego porodu i bardzo szybkiego powrotu do formy. Tylko dziewiczej formy! Sprytnych operatorów i wszystkiego co najtwardsze, najgrubsze i najdłuższe !!! :ba nan:
Magda coś się nie popisala ma super rzeczy na stronie więc nie wiem co jest grane Mi sie podobaja rzeczy zrobione przez Patryka.

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Loluśka następnym razem jej powiedz ruda p cioci a mądra po mamusi .
Stary 2015-03-13, 13:46   #4340
TienShan
Zakorzenienie

Loluśka uśmiałam się

Stary 2015-03-13, 13:47   #4341
fistaszek24
Zakorzenienie

https://pl-pl.facebook.com/BAnerka
Stary 2015-03-13, 13:50   #4342
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

AAAAA no i najważniejsze. Dziopy dziś są imieniny BOŻENY! A więc proszę złożyć swoim małym ( no może już nie takim małym ) najszczersze życzenia. Życzę wszystkim bujnych grzywek co by można było szaleć z fryzurami, delikatnego porodu i bardzo szybkiego powrotu do formy. Tylko dziewiczej formy! Sprytnych operatorów i wszystkiego co najtwardsze, najgrubsze i najdłuższe !!! :ba nan:
O dżizas jaka z niej jest tępa dzida no cycki opadają po prostu

hahahahahahhahhahahahahah ha
takich życzeń dla mej wyposzczonej Bożeny dziś potrzebowałam!
Dziękuję
Cytat:
Daja to biorę .
teeee, to bierz więcej i podziel się

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2015-03-13, 13:53   #4343
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
O dżizas jaka z niej jest tępa dzida no cycki opadają po prostu

hahahahahahhahhahahahahah ha
takich życzeń dla mej wyposzczonej Bożeny dziś potrzebowałam!
Dziękuję

teeee, to bierz więcej i podziel się
Dobra ale lody chce za to .
Stary 2015-03-13, 13:57   #4344
kasienka1985
Zakorzenienie

Miałam Wam wrzucic jeszcze moje ostatnie zakupy i podarunki
1. Rosmann, zrobilam Wam fote tych pampersiaków za 9,99. Powiem Wam że mięciutkie i wydają się spoko Nie wiem czy nie kupic jeszcze jednej paczki tych 1, jak myslicie??
Mam na razie na poczatek 1 paczke pampersow 2, no i teraz nie wiem...
2. Bratowa bylego męża mi w lumpie upolowala spodenki i jakis taki smieszny śpiworek cienki
3. Reczniczek i kocyk z ikei
4,5.Pościel i rożki z allegro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10951984_10206401883747994_390847172_n.jpg (60,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11020308_10206401883227981_392149495_n.jpg (69,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11047014_10206401882747969_1401311444_n.jpg (68,1 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg posciel.jpg (61,3 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg posciel2.jpg (75,0 KB, 22 załadowań)

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2015-03-13, 14:01   #4345
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra ale lody chce za to .
hahaha no problem, rzucam rożkami w 3 smakach

dobrze ze lody a nie loda swoją drogą

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2015-03-13, 14:14   #4346
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam Wam wrzucic jeszcze moje ostatnie zakupy i podarunki
1. Rosmann, zrobilam Wam fote tych pampersiaków za 9,99. Powiem Wam że mięciutkie i wydają się spoko Nie wiem czy nie kupic jeszcze jednej paczki tych 1, jak myslicie??
Mam na razie na poczatek 1 paczke pampersow 2, no i teraz nie wiem...
2. Bratowa bylego męża mi w lumpie upolowala spodenki i jakis taki smieszny śpiworek cienki
3. Reczniczek i kocyk z ikei
4,5.Pościel i rożki z allegro
super zakupy

maartussss, kasia, fistaszek
ja mam z niej na prawdę ubaw i tyle nawet w dupie nie mam tego co ona gada, bo mi dupy szkoda

kasia, Tien
Ja już Tż poinformowałam o imieninach Bożenki, to stwierdził że było rano to co się domagam

Wiecie co, zdałam sobie sprawę że nie mam żadnych cieplejszych rzeczy z ubranek i tak myślę czy nie zamówić dwóch bluz w rozmiarze 62. Wy macie takie cieplejsze bluzy?

W oko mi wpadły

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...-5g2710?c=3927

http://www.51015kids.eu/niemowlak-0-...ca-5g2713?c=18

Stary 2015-03-13, 14:14   #4347
Kinga_20
Zakorzenienie

Loluska dzięki za przypomnienie - muszę zadzwonić do babci.... a już dzisiaj z nią gadałam

U mnie też dzisiaj też szpinak

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-13, 14:18   #4348
loluska
Zakorzenienie

Kinga to dla babci Bożeny podwójne życzenia!

Stary 2015-03-13, 14:22   #4349
mzgz
Rozeznanie

Cytat:

No tak, bywa różnie ale jednak w dniu śluby wychodzi się z założenia że to na całe życie!!! Chyba że ślub bierze się z innych powodów niż miłość....

Dzięki za instrukcje co do klubu...spróbuje...

Edytowane przez mzgz
Czas edycji: 2015-03-13 o 14:23
Stary 2015-03-13, 14:26   #4350
TienShan
Zakorzenienie

Loluśka w sumie bardziej uśmiałam się ze szwagierki
A bluzy na pewno jakieś kupię, chociaż po jednej w rozmiarach 56 i 62, na 68 już coś mam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości