|
|
#91 |
|
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Marzec :) zapachy, pielęgnacja, kolorówka za wish
Skoro już Wizaż powrócił do żywych, to zapraszam do przekazania adresów, bo bym wysłała Ci rzeczy na dniach jakoś
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Hej, przypominam tylko o sobie, jestem chętna na większą wymiankę
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hej, to za Romans wymieniłabyś:
- The Balm Bahama Mama - szampon Equilibra - bransoletka kuleczki - Orientana maseczka z glinki? Ewentualnie jeżeli to wartościowo za dużo to bez szamponu. Co Ty na to?
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, na razie nic dla siebie nie widzę
|
|
#96 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Hej, Muciu.
Odpisz tutaj.http://www.fragrantica.com/member/715276
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() najbardziej zależy mi na Bahama Mama (używany? jak długo/jakie zużycie mniej więcej?) poza tym w kolejności "chcenia": revlon colorstay 150, Cabana Boy, Mac Pinch me, color tatoo. ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a co powiesz na bahama mama + colorstay? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Sorry za refleks. Amorka zdjelam z wymiany - nie bede kombinowac z zapachami,zostawiam go dla siebie Jesli bylabys zainteresowana Desire to daj znac.
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
świece już są wymienione
pozdrawiam |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
muciu, może coś u mnie?
![]() ________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post50572172 |
|
|
|
|
#103 |
|
Rozeznanie
|
Czyli nie wymieniamy się?
|
|
|
#104 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
kochana nie lubię odlewek
![]() a jedynie zzainteresowały mnie http://www.fragrantica.com/perfume/L...lle-14982.html http://www.fragrantica.com/perfume/K...ephant-70.html http://www.fragrantica.com/perfume/L...ique-1833.html chyba ze mialabys coś nie zapachowego z mojej wish
|
|
#106 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#107 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A czy jakiś zapach mogłabyś dołożyć?
Bo BS jest prawie dwa razy więcej. ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=806298 ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Nie do końca. BS u nas można dostać tylko w jednej perfumerii internetowej, więc YR też wyceniam internetowo - na Allegro. Podejrzewam, że gdyby Aquolina była dostępna u nas stacjonarnie to też byłaby sporo droższa, do niedawna nie było jej nigdzie, a ceny na eBay(beż przesyłki) były straszne. Ale tu już nawet nie chodzi o wartość, wiadomo, każdy wycenia po swojemu, Ty pewnie kupujesz za pośrednictwem oficjalnego YR i w żadnym wypadku nie będę tego negować. ![]() No i dlatego zapytam: a który zapach mogłabyś dołożyć bez ciężkiego serca?
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2015-03-12 o 12:18 |
|
|
|
|
#109 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Muciu, Black Sugar jednak poleci do kogoś innego.
Ale, kurczę, zajrzyj jeszcze raz na tę Fragrę, bo jak znalazłaś BS, to może jeszcze coś z tej polki znajdziesz?
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
U Ciebie podoba mi się:
Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa deo kulka yr herbata earl grey herbaty smaki peru ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- W takim razie jestem chętna na: Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa deo kulka yr herbata Green Hills herbata Big Active dwie herbaty Taheebo Wszystkich wosków nie oddam bo są warte dużo więcej niż rzeczy które sobie wybrałam. Przejrzę jeszcze raz dokładnie co masz i ewentualnie coś dobiorę. Negocjuję jeszcze z jedną wizażanką w sprawie wosków więc jutro dam znać co i jak. Jak możesz weź zarezerwuj na razie dla mnie te rzeczy. |
|
|
|
|
#111 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
głównie szukam świec i samplerów yankee candle, kringle candle i village candle :0
szukam też illumy do dużych świec
|
|
#114 |
|
:)
|
Jesteś zainteresowana jeszcze nokia? Zrobiłaś sporo dokładek Wstępnie interesowały by mnie: Miniatury zapachów YR Wszelkie nowe płyny micelarne Nowe żele pod prysznic - wszystkie Szampon do włosów Szczegółowa listę zrobię jak potwierdzisz zainteresowanie telefonem i wtedy z tej listy bys wybrała, co bys była w stanie oddać Czekam na wieści! ![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Na wszystie sieci. Ja używałam w play i w Orange. Ona jest na micro sim Bateria z tego co pamietam max 3 dni. Jezeli duzo korzystasz z internetu, słuchasz muzyki to napewno krócej. Przy bardzo intensywnym użytkowaniu myśle, ze musiałabyś ja ładować co drugi dzien albo i codziennie. To jest trudne pytanie bo zalezy od tego w jakim celu używasz telefonu. Aktualnie uzywam iphonea 4s i jak włączę transmisje danych to bateria wytrzymuje mi kilka godzin tylko. Myśle, ze z nokia bedzie podobnie. Musiałabyś poszukać moze jakichs opinii na forach ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Rozumiem, to do wieczorka wrzucę tu listę co bym chciała juz tak konkretnie i będziemy myślec. Ok? |
|
|
|
|
#115 |
|
Konto usunięte
|
Na 100% jestem chętna na:
Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa deo kulka yr herbata Green Hills herbata Big Active dwie herbaty Taheebo Przygarnę jeszcze to mydełko Cosmetic Garden ze zdjęcia. Wzięłabym ewentualnie jeszcze jakiś krem do twarzy dla mamy ale wszystko zależy od tego co odpowie mi druga wizażanka. Nie ukrywam, że zależy mi na wymianie z nią bo ma kosmetyki na których bardziej mi zależy. Ale ona chce tylko kilka wosków YC powiedzmy z 5-7. Także reszta będzie dostępna i Kringle też. A tych dwóch świeczek nie chcesz? Takie małe jak na zdjęciu http://www.thisstuffonline.com/wp-co...on-470x238.png Ja je zawsze kroję i wrzucam do kominka jak wosk. Ładnie i też intensywnie się palą. |
|
|
|
|
#116 |
|
:)
|
Hej,
przesyłam moją listę chciejstw: Nowe miniaturki YR: 1.-mdb NOWE: 2.yves rocher żel pod prysznic karmelizowana gruszka 400ml 3.Bielenda olejek do kapieli i pod prysznic nowy NOWE: 4.Elfa pharm szampon łopianowy przeciw wypadaniu włosów 5.Novoxidyl szampon p. wypadaniu włosów, wspomaga wzrost Daj znać czy taka wymiana byłaby ok, czy chciałabyś coś zabrać/zamienić na inne. |
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
A oleje bio mogę dokupić
Tylko poczytaj,jaki byś chciała.
|
|
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
Czyli wszystko już wiem co i jak
Z wosków zostały tylko te https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...08&postcount=4 Najbardziej chciałabym:Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa deo kulka yr herbata Green Hills herbata Big Active dwie herbaty Taheebo mydełko Cosmetic Garden ewentualnie dodatkowo coś z tego: E.Arden Sunflower pierwotnie 50ml Tołpa ujędrniający żel pod prysznic dąb paragwiajski Bielenda kremowy elixir z drogocennymi olejkami Yves Rocher Nutritive Vegetal Co proponujesz? ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- A taka opcja wchodzi w grę? Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa herbata Green Hills herbata Big Active dwie herbaty Taheebo mydełko Cosmetic Garden Bielenda kremowy elixir z drogocennymi olejkami Yves Rocher Nutritive Vegetal ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- OK. Mam tylko nadzieję, że kosmetyki nie mają krótkich dat ważności. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
jescze nie kochana
musiałam paczki po pakowac po powrocie z pracy,postaram sie dzis ogarnac
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:06.