![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Marzec :) zapachy, pielęgnacja, kolorówka za wish
nieaktualne.
zrobił się bałagan, nie mam czasu posprzątać ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-28 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marzec :) zapachy, pielęgnacja, kolorówka za wish
Foto 6:
nowe Eveline 4d argan oil termoaktywne serum wyszczuplajaące Soraya body diet 24h serum do ciała antycellulit i wyszczuplanie Body diet soraya 24 balsam do ciała wyszczuplanie i ujędrnianie soraya body diet 24 krem do biustu ujędrnianie i modelowanie foto 7: nowe! yves rocher żel pod prysznic karmelizowana gruszka 400ml Tołpa ujędrniający żel pod prysznic dąb paragwiajski Yves Rocher żel pod prysznic magnoliwa Xandrine_Marie yr żel pod prysznic kawa Xandrine_Marie foto 8: La Luxe arganowy olejek 8 w 1 nowy Bielenda olejek do kapieli i pod prysznic nowy Alverde różany olejek relaxujący nowy Yves Rocher 3/4 opakowania peeling z olejkiem do dłoni Bielenda nowy olejek oczyszczajacy do twarzy foto 9: Eveline nowe masło do ciała wanilia i argan La petit marseiliais mleczko nawilżajace do bardzo suchej skóry nowe leci do Blezikowa Dobe body milk skora sucha nowe leci do Blezikowa foto 10 NOWE: pilomax głęboko oczyszczający szampon Elfa pharm szampon łopianowy przeciw wypadaniu włosów Novoxidyl szampon p. wypadaniu włosów, wspomaga wzrost Equilibra szampon miszona Loreal vitamino color foto 11: nowe: Pilomax 70g szampon do wlosow farbowanych ciemnych Pilomax 70g maska do wlosow farbowanych ciemnych pilomax odzywka bez splukiwania do wlosow ciemnych pilomax regeneracja wlosy ciemne elfa pharm balsam-maska lopianowa do wlosow bingo spa maska do wlosow proteiny kaszmiru i kolagen pilomax 70g pielegnacja odzywka wlosy ciemne Dokładka 8.03 moje zapasy do wymiany tylko za wish: NOWE: Bath BODY WORKS ŻEL COCONUT SIGNATURE VANILLAS 295ml BODY LOTION BALI MANGO BODY LOTION TOKYO LOTUS APPLE BLOSSOM ŻEL EXOTIC COCONUT Nowy krem do rąk 75ml yves rocher nowy żel limonkowy yves rocher nowy żel granat yves rocher dokładka 14.03 Nowy krem do ciała Bath Body Works Dark Kiss Nowy krem do ciała Bath Body Works Black Ametyst Organic Therapy diamentowy peeling nowy
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
FOTO 12:
NOWE! Yves Rocher Serum Vegetal na dzien Yves Rocher Nutritive Vegetal miszona Yves Rocher riche creme na dzien Bielenda kremowy elixir z drogocennymi olejkami Kolastyna matujaco-nawilżajacy Biały jelen hipoalergiczny do wrażliwej skóry foto 13: NOWE! Corine De Farme Yves Rocher Riche Creme Omega floslek spf 50 foto 14: nowe! Tołpa green krem regenerujący na naczynka Tołpka dermo face futuris +30 krem przeciw pierwszym zmarszczkom Iwostin wzmacniajacy krem na naczynka na noc bIELENDA MŁodzieńczy blask matujacy krem ultra nawilżający Soraya so pretty morelowy krem matujący foto 15: Manufaktura kosmetyczna glinka czerwona zostalo ok 190g 300g glinki zielonej francuskiej Illitowej nowa nowa maska sandałowa leci do Mektarynka exclusive spa dla twarzy nawilżająca maska nowe Orientana maseczka z glinki cera mieszana, imbir i trawa cytrynoa nowa foto 16: Nowy naturalny oliwkowy płyn micelarny ziaja Nowy plyn micelarny corine de farme kilka razy uzyty-lekko wgiecione opakowanie- tonika zwezajacy pory ziaja liscie manuka foto 17: nowa maseczka przeciwzmarszczkowa dermaglin nowa maseczka kleopatra dermaglin nacomi czarne mydlo uzyte 3 razy biala glinka myjaca agafii nowamiszona mydla naturalne nowe DOKŁADKA 23.03 UNFORGIVABLE WOMAN pierw 125ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 17:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
foto 1,2
olejek do masazu agafii min 5/6 opakowania testowany olejek do wlosow alverde nacomi malinowy mus do ciala min 9/10 opakowania szampon pilomax nie wielki ubytek na zdjeciu got 2be min 3/4 opakowania beach girl foto 3: AvENE MIN połowa wody termalnej alverde min 3/4 pianki do mycia twarzy foto 4,5,6: DOKŁADKA Woski Yankee Candle i Kringle Candle - nazwy i zużycia widać na zdjęciach brak wiedźmy i chocolate kc
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-11 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Soraya lactissima nowy zel do higieny intymnej Mektarynka biala perła nowa system 5 dni foto 2: nowa kulka kokos i nektarynka balea nowy rillo lefrosh nowy deo kulka yr nowe kremy do stop raz uzyta kapiel do skorek bingo spa foto 3: nowa guma do wlosow eveline nowy 70g szampon do wlosow pilomax nowy nail tek III nowy olejek do kominka nowy olejek viola khadi foto 4: nowa sol do kapieli nowe kule kapielowe 1 z biedronki 2 szt - lavenda i chyba oliwka - fizzing bath hand made foto 5: nowy zel nivea rozgrzewajacy nowy pilarix mini 2 nowe farby nowy szampon klorane foto 6: nowe produkty do depilacji hypo leci do Mektarynka foto 7: exclusivee spa nowe Mektarynka dla dłoni dla sóp DOKŁADKA Bio Oil 60ml Nowy The Secret Soap Story Violet Love Body Mixture nowy 250ml
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Podklad revlon colorstay odcien 150 buff ubytek nie wielki aleksandra188 podklad revlon nearly naked odcien 130 shell coquillage jw podklad nowy yves rocher pure light podklad testowany eveline 4 medium beige Podklad testowany bell foto 2: nowa baza pod podklad kobo skineance instan magic cover kilka razy uzyty nowy podklad rimmel lasting finish odcien 100 ivory foto 3,4: 1-The Balm Bahama Mama 2-The Balm Cabana Boy 3-Phito WYPIEKANY brązer kilka razy machnięty pędzlem 4-Bell Look Now! Hd powder nowy aleksandra188 5-W7 Honolulu brązer 6-Soap Glory Glow All Out 7-Kobo Professional Mineral Make-up Pearls 8-Mac róż Pinch Me! 9-W7 Honey Queen honeycomb Blusher 10-Bell róż nowy aleksandra188 generalnie jeśli nie nowe to ubytkie nie wielkie max 10% widoczne na zdjęciach foto 5: Nowy antybakteryjny korektor bell aleksandra188 Nowy podklad - tylko ściągnieta zakrętka raz, lirene city matt matujaco wygladzajacy beżowy 207 Nowe cienie secret hot colors nowa baza pod cienie ingrid nowy tusz do rzęs astor seductive gold nowy tusz do rzes zoom zoom mascara bell dokładka SLEEK paletka cieni testowana,jeden cien deliktnie ukruszony ULTRA MATTS V2aleksandra188
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 20:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
Nowa odżywka - serum do rzęs Inveo Revitalash nowa kredka rozświetlająca Rimmel nowa kredka brązowa jumbo foto 2: pędzle do makijażu nowe i używane foto 3: testowane: cienie kobo,baza miyo aleksandra188,eyeliner czarny my scret w pisaku aleksandra188 eyelinery golden rose,yves saint laurent,sephora ->używane foto 4: różne cienie w kremie ubytki różne widać na zdjęciu większość tylko testowana maybelline oraz oriflame foto 5: błyszczyki do ust paese testowane, manhatan ok połowy reszta nowa foto 6 i 7 różne szminki nowe,testowane,nie wiele używane
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ekspres do kawy BOSCH TASSIMO TAS4014EE
stan:idealny , ekspres nowy raz testowany żeby sprawdzić czy wszystko działa dołączam do niego pudełko,wszystkie papiery w tym karta gwarancyjna i instrukcja( mam z wymiany, ale w miedzy czasie otrzymałam inny) brak pokrywy w pojemniku na wodę, nawet nie wiedziałam że ma być takowa, używany bez niej,nie przeszkadza jej brak w niczym Jednakże jeśli bardzo potrzebujesz pokrywę skontaktowałam się z serwisem Boscha i można dokupić u nich za 20zł pokrywę.ja nie kupuję bo nie będę używała juz ekspresu ale dam namiary chętnej oczywiście. Nowe ceramiczne puszki JACOBS każda zapakowana w pudełku, mam po kilka sztuk z każdego wzoru - za coś fajnego chociażby dlatego że wysyłka droga a i one same już ciężkie do zdobycia Dodam elektronicznego papierosa Dwie baterie używane może kilka razy.plus.clearomizer ale grzałkę pasuje wymienić, 2 smycze łańcuszkowe,ładowarkę powinnam znaleźć. Gwint klasyczny 510 Olejki jak na zdjęciu
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-13 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.Duży Kufer kosmetyczny - kiedyś intensywnie uzywany, trzymałam w nim całą kolorówkę itp jak jeździłam do klientek, jakiś czas temu porzucony w kąt i tak sobie leży czekając na nowy domek.
Wymaga odświeżenia, wyczyszczenia 3.Szczoteczka Braun elektryczna sprawna,uzywana 4.Prostownica do włosów ceramiczna, 100% sprawna, mam nową więc tą mogę oddać DOKŁADKA AEG nowy przyrząd do pedicure wraz z zapasowymi końcówkami, lekko uszkodzone opakowanie za coś z wish
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-23 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bizuteria i zegarki
wszystko poza Casio nowe Casio tylko używany ![]() foto 1 bransoletka leci do Mektarynka
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-17 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
foto 1:
wszystkie lakiery nowe FOTO 2: wszystkie laiery użyte max 2 razy rimmel bez leci do Mektarynka foto 3: od lewej 2 nowe oliwki do panzokci testowany lakier paese nowy calcium gel joko lakier testowany reszta używana kilkanascie razy foto 4: od lewej Lakier Color Club nowy Lakier golden rose nowy Biały lakier do french nowy ostatnie 3 używan golden rose max 3 razy essie widac ile zostało
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-17 o 14:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zapraszam
![]() WYMIENIONE: Z racji zaginięcia przesyłki na poczcie reklamacja złożona 30.01 a do Wanted2 leci Sonia Rykiel Rose i krem matujacy tolpa TeeQuillaa - baby doll, vanille noire, so elixir Blezikowa - płyn soraya,dove, mleczko la petit,2 lampiony szary i fiolet,2 swieczki aril , 2 swieczki z fioletowymi kwiatkami Xandrine_Marie - Se edp 50ml, SEP 30ml, bbw melon, żele yr kawa i magnolia,wosk wiedzma i wosk kc chcocolate miszona - Equilibra szampon biala glinka myjaca agafii nowa herbata Green Hills herbata Big Active dwie herbaty Taheebo mydełko Cosmetic Garden Bielenda kremowy elixir z drogocennymi olejkami Yves Rocher Nutritive Vegetal Mektarynka - maska sandałowa,soraya zel hig,lakier rimmel 60sek bez,brasnoletka biala,spa dłonie,spa stopy,wax strips,,
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2015-03-18 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Coś za olejek Khadi i depilator?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś za podklad revlon nearly naked odcien 130 shell coquillage jw?
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- yves rocher żel pod prysznic karmelizowana gruszka 400ml - Bielenda olejek do kapieli i pod prysznic nowy - Equilibra szampon Co Ty na to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A jakiej szukasz?
![]() Jeśli Urinary / renal - to niestety, sama poszukuję... Jeśli innej - to napisz - zobaczę, co jeszcze mam.
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
![]() coś u mnie? ![]() yves rocher żel pod prysznic karmelizowana gruszka 400ml Equilibra szampon La petit marseiliais mleczko nawilżajace do bardzo suchej skóry nowe nowy deo kulka yr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
to jakbyś chciała so elixir, vanilkę i baby doll za dysk, ck i lolitę to jestem chętna
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Wybacz ale nie mialam glowy ostatnio do wymian, jeśli możesz wyślij mi jeszcze raz liste rzeczy których zdjecia mialam Ci wyslać bo mam tak zawalona skrzynke że nie moge jej znaleśc. Wstępnie chciałabym coś z tych rzeczy :P :
Yves Rocher Strawberry 100ml nowa! Yves Rocher Brzoskwinia 100ml Nowa! Yves Rocher Transat 75ml nowe! Yves Rocher So EliXIR EDP 50ML nowe! Yves Rocher testowana miniatura Momende de bonheur Beyonce Rise 15ml ubytek testowego psika + z pw jeśli je masz jeszcze : Ambre noir Karmelizowana gruszka Vanille Noire Yves Rocher 3/4 opakowania peeling z olejkiem do dłoni biala perła nowa system 5 dni https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1425165758 Ale za negocjacje weźmiemy sie jak juz wysle zdjecia i zdecydujesz co chcesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Muciu, telefon dla drwala już poszedł.
Ale mogę rozważyć oddanie Amena za kilka rzeczy- myślałam o Bahamie, różu Maca i kokosowym żelu Bath and Body Works oraz bronzerze W7 i ewentualnie białym jeleniu na otarcie łez ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
ŻEL COCONUT SIGNATURE VANILLAS 295ml BODY LOTION BALI MANGO Orientana maseczka z glinki cera mieszana, imbir i trawa cytrynoa nowa biala glinka myjaca agafii nowa? ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Nadal nie masz za DG nic czego szukam? Albo czegoś poza wątkiem z zapachów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Muciu, czy wyszperasz coś u mnie za oba lotiony BBW i lakier do paznokci? Hakuro jeszcze mam, z życzeń Twoich mam herbatę 25torebek Green Lipton, słodyczy Ci nie proponuję (przy okazji - gratulacje), ale może żelki dla męża?
---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Mam niemieckie Haribo Promavera Erdbeeren ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jasne, poczekam do jutra
![]() Wiesz, kod wolałabym poznać, szczególnie jeśli tego Maca masz na przykład z wymiany ![]() W razie czego pamiętaj, że jestem elastyczna i zamiast różu Maca mogłabym przygarnąć Cabana Boy i drugi z kokosowych żeli pod prysznic ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Wiesz, dwa żele plus róż i brązer to wychodzi jak byk równowartość Amena ![]() ![]() Ale wiadomo, nic na siłę, szczególnie, że nie znasz zapachu ![]() Może następnym razem się uda,tymczasem pozdrawiam ciepło ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.