|
|
#4891 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LV
hej dobry!
co tu tak pusto. mam pytanie do wytrawnych podrózniczek: -co należy zabrac za wczasy w hotelu zagranico? moze to głupie pytanie,ale robie liste co trzeba kupic...bo jak sie nie jexdxi to sie wielu rzeczy nie ma...nawet tak oczywistych jak walizki , pewnie jest więej takich rzeczy oczywistych jak sie podrózuje a mniej oczywistych dla mnie, proszę o poradę ![]() a! i czy 20 kg bagazu to duzo? zmiesczze się? jaka to jest duza walizka w przyblizeniu?
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 20kg na osobę lub dida? ![]() planujesz pamiątki przywozić? ![]() ja mam kabinówkę 55x35x20cm i spakowana na 1-2 tygodnie waży 7-10 kg ale latam z podręcznym więc minimum kosmetyczne a resztę miejsca zajmuje: torba z aparatem, drugie buty, ciuchy i prezenty ![]() wcześniej latałam z torbą, lepiej sie upychała, była lżejsza i zawsze mogłam pod fotel wsunąć jak się skończyło miejsce na kabinówki i zabierali do luku.
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że się tak wcinam, ale chciałam się podzielić obrazkiem, w zwiazku z nadchodzącą wiosną i otwarciem sezonu działkowego.
Ze szczegolna dedykacja dla Parabel 11058406_640655646068497_3208741178796985054_n.jpgZnalezione tutej:https://www.facebook.com/Milozwierz/...type=1&theater |
|
|
|
#4894 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak 20 kg na osobe plus 5 kg podrecznego didu małemu bagaz nie przysługuje ale moze za to zabrac wózek ![]() a torba to sie nadaje tylko na podręczny bo na ten zabieramy to chyba nie? no i jak to zabierali podreczny do luku? myslalam ze podreczny ma sie zawsze ma przy sobie? dzieki za cenne rady-zapisalam sovie-czyli walizka 2x wieksza to bedzie maksymalnie 20 kg bardzo mi sie przyda to info,bo pewnie bede misiala jakas walizke kupic,choc wolalabym pozyczyca pamiatki pewnie jakiej przywioze, ale niewiele, moze jakies lokalne alko,musze doczytac co tam mają
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W CCC byłam z Mam i pomyślałam o Tobie jak zobaczyłam te, http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/341816 zresztą o sobie też, ale wydawały mi się meeeega twarde z przodu Z kolei te też na linku wyglądają koślawie, a na żywo ładne. ![]() No to
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-15 o 17:04 |
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jako podręczny moim zdaniem torba jest wygodniejsza, tylko bardziej obciachowa chociaż podobno największy obciach to tłukące się kółka walizki ![]() czasem wymiarowy przepisowy podręczny idzie do luku bez dopłaty, bo jak jest pełny samolo i każdy ma kabinówkę, dodatkową torebke, zakupy z duty free i puchową kurtkę, to się nie pomieści na pokładzie ja walizkę upolowałam w jakimś allegrowym outlecie z towarem z uk. miała mieć krzywy szew, ale nie znalazłam tej wady. materiałowa jednokomorowa z 2 kółkami za niecałe 40zł. nie rozleciała się jeszcze. tanich sztywnych bym nie kupowała, bo pękają. możesz zajrzeć do tk maxxxa, w angielskich widziałam firmowe w dobrych cenach. kumpel się zakocił w norwegii https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...285011d6d3a41e https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hp...c4&oe=557FB0CD
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-15 o 17:48 |
|
|
|
|
#4898 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
większość rzeczy tych samych co pod namiot tylko bez namiotu i wyposażenia i ręczników nie trzeba zazwyczaj brać, bo są , ja biorę tylko takie plażowe żeby mieć swój i nosić go gdzie chcę No i też zależy jaki rodzaj wyżywienia, bo jak masz all in to nic nie musisz brać, jak nie to jakieś kawy, herbaty można ewentualnie wziąć jeśli się nie chce kasy na miejscu wydawać a ma sie w pokoju aneks żeby przygotować Cytat:
my się zazwyczaj do jednej większej walizki pakujemy i wtedy mniej niż 30 kg nam tam wchodzi (jak się ma wspólną walizkę to waga bagażu się sumuje, ale nie może przekroczyć bodajże 35 kg, bo pracownik lotniska musi go unieść ) Wiadomo ze z małym Didem jest więcej tych różnych szpargałów, ale i tak sie powinniście bez problemu zmieścić A i ja walizki nie posiadam własnej, zawsze sępię od rodziców któryś albo od Siss mamy za małe mieszkanie żeby gdzieś walizkę dużą trzymać, zwłaszcza że używamy jej raz max 2 razy w roku Cytat:
Cytat:
na tym zdjęciu dużo gorzej wyszły niż na żywodla mnie to jest taki marny substytut oksfordów, które uwielbiam i których nie mogę nosić (a mam jedne prawie nienoszone, w szafie czekają na lepsze czasy Cytat:
ale nie wiem z czego oni te buty w CCC robią że takie twarde są a cena wcale nie jest niska bo ja rozumiem jakieś plastiki za 50 zł, to szału z wygodą robić nie będą, ale te są niby skórzane itp a twarde...Ale akurat tego typu butów teraz nie szukałam, baleriny mam z zeszłego sezonu jeszcze, chciałam coś bardziej zakrywającego stopę, co by się na teraz nadało i na ewentualny deszcz wiosenno-letnio-jesienny ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I od razu dwa, nie będa mieszkania dewastować za bardzo, tylko siebie ![]() I jaki widok z okna piękny |
|
|
|
|
#4900 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
nie widziałaś mahoniu, przepłakałam dwa dni z nim na łbie i machnęłam rozjaśniaczem, no nie dało się
Byłam dziś w pracy tylko trzy razy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4902 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Czerwień widziałaś, rubinową, i była fajna, a jak się wypłukała i za radą rodzicielki poszłam do fryzjera to pani fryzjerka powiedziała, że nie chce ryzykować rozjaśniania takich różowych włosów tylko zrobimy kolor około mojego naturalnego, brąz z miedzianym połyskiem, no i ta miedź w połączeniu z resztkami czerwieni dała chamski mahoń, za ciemny w dodatku. Masakra
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4903 | |
|
BAN stały
|
Katt!
Cytat:
|
|
|
|
|
#4904 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że się zmyje, na dodatek brwi też przetrzymałam i mam a la Chaplin ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś 13 h bez przerwy nad obrazem, uff, uff, o kawie, napoju energetycznym i serkach ze szczypiorkiem - oby w dziennym świetle mnie nie zawiódł
|
|
#4905 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znad kawy |
||
|
|
|
#4907 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też znad kawy
Nie mogłam spac w nocy, więc kliknęłam sobie buty na wiosnę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Nindżopesz
|
Betty, kothy i widoki, zazdroszczę
Win, no i jakie buty? Maja, wreszcie udało mi się schuść - ot tak. Najwyraźniej wino było tajemniczym Składnikiem X, który utrzymywał mi wagę. Szału jeszcze nie ma, jest 53,3, docelowo ma być około 51 i po 2 cm mniej wszędzie
|
|
|
|
#4911 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
http://deezee.pl/obuwie_damskie/kotu...ck_wedges.html
Ostatnią parę kliknęłam Do tego z 20% rabatem i bezpłatną wysyłką.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4912 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Świetne ![]() Cytat:
Cytat:
Na fali farbowania odświeżyłam sobie kolor i ja i przestałam wyglądać jak skunks. Uff.....
|
|
#4913 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A zaczęło się od tego, że miałam koleżance podrzucić linki do fajnych sklepów w necie, taaaa ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Prawie jak szpilki
|
|
|
#4915 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Internet to zuo:
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie załapałam się na rozbiórkę Bois Noir I znów poszło info, że CdG Blacka wycofuje i sporo innych zapachów
|
|
#4917 |
|
Nindżopesz
|
Baru, który wiesz wszystko.
Gdzie szukać łóżek małżeńskich, podwójnych 160x200, drewnianych (sklejkowych) z drewnianym zagłówkiem nie wyglądającym jak ławka w parku albo płot (mile widziane zaokrąglone krawędzie, jakieś wyżłobienia dookoła - zapomniałam jak to się zwie i nie mylić z góralskimi wzorami ), z pojemnikiem na pościel na zasadzie podnoszonego tapczana, w kolorze około-olchowym, w cenie do 2000?W Agacie, Jysku i BRW są tylko łoża stelażowe bez pojemników na pościel i w złych kolorach. Na Allegro same płoty. |
|
|
|
#4918 | |||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
Cytat:
![]() Cytat:
Śnieżka twierdzi że Bułgarzy , mnie to wsio ryba , grunt że koszulki mają , tureckie , więc całkiem porządne , no i tanio ![]() Cytat:
oprócz dołka na kartofle i zagrody dla kur wszystko sie zgadza , nawet pompa , winnicę też mam , i to jak luksusową - przelazła od sąsiada , więc tylko winobranie mam , bez żadnej troski i pracy z mojej strony ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.dobrze będzie ![]() No i tradycyjnie zapomniałam , co chciałam napisać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4919 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja zawsze chciałam takie łoże, stylizowane na kalifornijski styl - w serialach często mają, ale potem mi się odechciało, bo reszta sypialnie nie kalifornijska więc se sami zrobiliśmy stelaż zagłówka a tapicer go obciągnął minimalistyczną tapicerką. |
|||||
|
|
|
#4920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajne Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

, pewnie jest więej takich rzeczy oczywistych jak sie podrózuje a mniej oczywistych dla mnie, proszę o poradę 

Z kolei te też na linku wyglądają koślawie, a na żywo ładne. 

bo ja rozumiem jakieś plastiki za 50 zł, to szału z wygodą robić nie będą, ale te są niby skórzane itp a twarde...