|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Witam sie wieczorkiem, jakos dzisiaj szybko minal dzien, nie woadomo kiedy, od rana aktywnie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- A chorowitkom zycze zdrowka z calego serducha i oby Wasze pociechy szybciutko wrocily do pelni sil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
kurde u mnie wlasnie sie 17 tc zaczął dziś,, od jutra liczy sie juz 18 ..
![]() w piątek wizyta.. szwagierka moja chce ze mna isc ![]() ![]() ![]() ![]()
#4563 |
Zadomowienie
|
Ze mną nikt nie chce iść na usg. Do.przychodni gdzie chodzę nie pozwalają brać kogoś do popatrzenia a jak idę prywatnie to mąż by chciał ale nie weźmie dnia wolnego. Lepiej na sierpień urlop zostawić.
I jeszcze delegacja mu się szykuje do Berlina na 2 miesiące. Nie bardzo chcę, żeby jechał ale on zawsze na wyjazdy jest wybierany i pieniądze też będą lepsze. Więc się chłop mój napalił. Mam nadzieję, że do lipca się wyrobią z pracą. Nie chciałabym zostać z rodzeniem i dwójką dzieci sama. Wypiłam wodę i mam zgagę ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne najlepiej na później urlop zachować ..
![]() |
#4565 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i fajnie,że będziesz miała towarzystwo ![]() co do liczenia tygodni to wiesz,że ja się ostatnim złapałam na tym,że nie potrafiłam powiedzieć w którym jestem. Jakoś przypominam sobie przy okazji wizyty,aby to sprawdzić. Na codzien mi jakoś umyka ![]() Cytat:
Masz tam ogólnie kogoś życzliwego i chętnego do pomocy? Jutro muszę w końcu jechać wymienic te nieszczęsne koła. Ostatnio przypomniałam sobie o 13,że miałam być na 10 ![]()
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
Mieszkam z teściami a rodzinny dom 6 km dalej. To już nie pierwszy raz są delegacje ale na weekend przyjeżdżał a teraz to jest to daleko i czuję, że może ze 2 razy przyjedzie. I bardziej dobija mnie myśl, że będę tęsknić. Sama sobie jakiś poradzę i będą mi pomagać.
Niestety zgaga po wodzie, bo to już któryś ras się zdarza, że piję wodę kładę się do łóżka i zgaga. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc moja kumpela mówi, że ona się strasznie uparła na x-landera i teraz by się dłużej zastanowiła. Ogólnie jest zadowolona, ale np. nie poleca go na spacery w lesie, bo bardzo trzęsie. I teraz ją wkurza kosz na zakupy, bo przy spacerówce ciężko się do niego dostać i praktycznie trzeba ściągnąć spacerówkę przy dużych zakupach aby je wyjąć. Mówi, że teraz zamiast move wzięłaby może run, ale to jedynie kwestia gdzie ktoś planuje chodzić na spacery. Za to druga koleżanka bardzo polecała Jedo. Mówi, że ona dużo spacerowała właśnie w lesie, biegała i spokojnie mogła jedną ręką prowadzić i skręcać. Tylko ma mi sprawdzić jaki model ma. Więc ja właściwie po tych dwóch rozmowach nadal nic nie wiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Tez ktoś mi.mowil ze często mniejsze kółka właśnie w parku czy s lesie przeszkadzają raz jechać a dwa właśnie trzęsie. Dlatego ciężko myślę czy duże nie skrętne koła czy te średnie skrętne brać
#4569 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie wieczorową porą...
![]() My zabiegani dzis caly dzień ![]() I obiadek dzis w KFC ![]() ![]() ![]() Byliśmy po farby do pokoju maluszka, a teraz byli rodzice TZ ... I niektóre z Was mówią że ja ,,szaleję,, z zakupami ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet TZ mowi, że się cieszy że tak sobie zbieramy i wybieramy ![]() Pochwale się ![]() Serio mam taka frajdę grzebiąc w tych maleńkich ciuszkach ![]()
#4570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgaga podzie? To możliwe? może wcześniej coś zjadłaś i masz takie wrażenie że po wodzie ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Myślę że kołyska się przyda... a jak okaże się że po 2-3 mies mam ją odstawić na bok to pół biedy bo kupiona za 100zł... Mam nadzieję że będzie mi z nią wygodnie po cc... Okaże się w trakcie. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- ale fajnie ... ja mam 18 t 2 d .... chcę sierpień ![]()
![]() |
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4572 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Majka - kfc mniam mniam ![]()
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko, az sie boje pomysleć jak bedzie zapełniona szafa maluszka do sierpnia jak tak lecisz z tymi zakupami :P Ja teraz czekam na przesyłkę z ciuszkami i troche stopuje. Stwierdziłam, ze tak bardzo to lubie, ze bede powolutku sobie kupować po jednej rzeczy, zeby moc sie ciagle cieszyć zakupami ![]() ---- Aha, i znów mi wpadł wozek w oko - quinny moodd ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4574 |
Rozeznanie
|
A mnie KFC nie smakuje .. ogolnie nie lubie tego typu jedzenia ale jest jedno co uwielbiam , kanaka z mięsiwem i plackiem ziemniaczanym a Maku , nie wiem jak sie nazywa ale raz jadłam i przepadłam
![]() A kupowania ubranek zazdroszczę troszkę , ja wszystko mam na strychu pochowane . Teraz bede to przegladac i zabiore ze sobą do domu wykorzystując fakt że jesteśmy autem . ![]() Aha i tesciowka chyba cos podejrzewa ![]() ![]()
#4575 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja też chodziłam i sprawdzałam okna. I do 5 rano oglądałam filmy oczywiście przy zapalonym świetle. Tchórz jestem i tyle;d Namawiam TŻ na alarm ale mówi, że już całkiem schizuje;d Cytat:
Ja obejrzałam bridget jones obie części i seks w wielkim mieście ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAK BY KTÓRAŚ ZNALAZŁA FAJOWY CIUSZEK GDZIEŚ NA NECIE W R 52 TO PROSZĘ O LINK... CHCĘ TAKI JEDEN DO SZPITALA DO ZDJĘCIA I NIC MI SIĘ NIE SPODOBAŁO JESZCZE... Wózek kupujemy ten co Gosia ale nie w kropki tylko imitacje lnu Tako Laret... Choć znajomi się chcą ,,podzielić swoim,, albo pożyczyć albo odsprzedać... Mają prawie nówkę 3w1 ale nie wiem jaka marka.... Dzidzia tylko w gondoli jeździła, spacerówki nie wykorzystywali bo dokupili inną... Więc jeden z dwóch wybierzemy... ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
![]() To może by zapytała czy jesteś w ciąży a nie podstępem bierze.... Ale skoro ,,jeszcze tego by brakowało żebyś w ciąży była,, bo jeszcze okazać się może że jednak jesteś i co ona biedna w tedy zrobi???
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha tak basta ![]() Każda z nas to mowi po każdych kolejnych zakupach... Az do następnych ![]() ![]() Ja wlasnie wirtualnie chodze po zarze i oczywiscie kolejne rzeczy bym mogła juz klikać do koszyka! A jeszcze przydałaby sie zmiana odzieży dla juniora... Sporo jest rzeczy na 50/52 ale nie wiem kompletnie co Cie interesuje ![]()
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co... Jakiś ciuszek do zdjęcia w szpitalu, chłopiecy, mały rozmiar bo by mu 56 nie wisiało z każdej strony ![]()
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Zaczynam dziś 19 tydzień i zbieram się do lekarza. Dziś wejdę na wagę po miesiącu i aż się boję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hej: Ja tez na poczatku chcialam quinny mood, ale znajomi go mieli i moim zdaniem jednak nie praktyczne jest to, ze dziecko ma miedzy nóżkami tą metalową część ![]() Ale spałam dzisiaj dobrze ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja po weekendowej nieobecności
![]() Dzisiaj juz nie śpię o 4:30 ![]() ![]() ![]() Witam nową mamusię ![]() ![]() No i doszliśmy do wniosku że jednak nie będziemy miec wózka z równymi kółkami bo spacerowki w nich wyglądają komicznie :/ także pozostalam bez jakichkolwiek typów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry mamusie
![]() Widze ze szal zakupowy trwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas zapowiada się kolejny pracowity dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Hej!
U nas nieprzespana noc, junior miał spadki temperatury na 2h po lekach i zas do prawie 40 stopni szła. Teraz zas patrze a tu 39.6... Ja tez zaczynam kaszleć i katar mi leci :/ No jak nie jedno to drugie Eh ![]() Zbieram sie bo jade na 10 do dentysty, specjalnie powiedziałam, ze ma sobie godzine zając na mnie bo jesli beda jakies dziurki (w grudniu było czysto) to ma mi wszystko na raz porobic bo co bede czekac i jezdzic... Zwłaszcza, ze dla mnie dentysta to nie problem, nigdy sie nie bałam ![]() Musze ogarnąć juniora, chałupę i przyjadą do młodego babcie bo oby dwie naraz chętne były do opieki :P no a ze mna jedzie TŻ bo oczywiscie w głowie od wczoraj karuzela co chwile :/ Aaaa i takim to optymistycznym postem zaczynam 19tc :P --- Co do zakupów to ja chce do czerwca mieć wszystko, nie bawi mnie potem chodzenie np w upale po klimatyzowanych sklepach i nabawienie sie jakis chorób a u mnie przy klimie nie trudno o to... --- I chce sie pochwalić jeszcze jedna rzeczą - od dzis PLANUJE zaczac pisac magisterkę ![]() ![]() KASPERKA no widzisz i zas cos jest nie tak. Ja nie wiem w koncu w jakim wózku moje dziecko jezdzic bedzie ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-16 o 05:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Witam sie w 17 tc ![]() Brzuszek lekko sie zaokrąglil ![]() ![]() Sugar ty nasz juz fajny brzuszek ![]()
#4585 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
Roxanko ciężki masz temat do ogarnięcia? Oj jak ja sie ciesze ze mam to za sobą.
![]() ![]() ![]() 1 kwietnia mam wizyte oby kropek nam sie przedstawił jako chłopiec lub dziewczyna ![]() ---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Roxikiedy idziesz wózki oglądać? Masz jakieś dobre sklepy na Śląsku zaopatrzene do polecenia?
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
Dziekuje ![]() Temat jak temat, w sumie życiowy bo o matkach ale nie mam w ogole pomysłu na rozdziały, ktore mi polecił dac mój promotor :/ no i nienawidzę pisac i pisac i pisac... Krótko i zwięzle i na temat a promotor chce odwrotnie :/ Ja chodze i oglądam co chwile wózki, często zawracam głowę sprzedawcom ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-03-16 o 06:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Rozana duuuuużo zdrówka dla Igorka od wizażowej cioci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
majka super ciuszki
niespodziewajka25 ja bym sie nie cackala im dluzej ukrywasz tym gorzej dla Ciebie bo sie meczysz roxana wspolczuje choroby maluszka i Twojej,u nas pojawil sie katar ale poki co synek wyglada zdrowo i juz ciezko zwlec mu sie z łózka po 10dniach laby.. co do wozka najwyzej wymienicie sie z Kasperką.. tez musimy popracowac nad garderobą mojego przedszkolaka,dobrze ze kurtki ma, tylko czapeczka i buciki zostaja..dlaczego te buty dla dzieci takie drogie..?grr anevo mam nadzieje ze dzis moje bobo nie odwroci sie pupą..musze je jakos przekupić ![]()
#4590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:06.