|
|
#991 |
|
Winter is coming
|
Dot.: Wpadki i inne przypadki (część II)
te laski spokojnie mi tu
![]() oo zaczyna mnie pobolewać prawy jajnik, owu się zbliża
|
|
#992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
działajcie
|
|
|
|
|
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Velika mistrz
Ale musicie przyznać że u nas to spinek nie było za wiele
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie raz zazywalam ibuprom przed zaraz po owu, bez przesady, rozumiem ze nie mozna zazywac takich rzeczy po terminie@, w 5 6 tyg, ale zaraz po owulacji, przed @, gdzie nawet do zagniezdzenia prawdopodobnie nie doszlo to nie ma co tez przesadzac...
znalazlam na DOZ . pl za 182zl, jutro przejde sie do tej apteki i zapytam po ile maja na miejscu dostinex ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Rudasko no wlasnie dlatego musze ostro sie brac za treningi bo juz wlasnie ZA PARE DNI WIOSNA dajcie mi motywacje dziewczyny
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak to mówią, są takie dni że K.. MAĆ to za mało..
Temperatura spada, podbrzusze boli jak cholera, już się ze dwa razy popłakałam Chyba powinnam poszukać jakiegoś wątku dla bezpłodnych
|
|
|
|
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaska nie przejmuj sie..ja dzis smazylam kotlety, co prawda zamiast bulki tartej panierowalam w otrebach owsianych ale oleju ile wchlonely to wiesz... lepiej nie myslec
![]() Aloffkowa Gosiurek ani mi sie waż tu takie głupoty opowiadac
|
|
#999 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiurek, przestań gadać głupoty, na pewno się uda. Zresztą póki co wszystkie jedziemy na jednym wózku
i jak tylko będziemy w miarę z dystansem podchodzić do sprawy to niedługo uda się każdej z nas !!! ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Velika, do roboty
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() Gosiurek nie ma sensu się martwić. Ja też nie doczekam pewnie jutrzejszego testowania bo temperatura mi spada, brzuch boli i tylko czekam na @. Nie zaskoczyło tym razem - trudno. Luz dziewczyno |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiurek, spokojnie. Napewno każdej z nas się uda
troszkę cierpliwości
|
|
|
|
|
#1002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I swoje zdanie podtrzymuję.Velika, takie mam po prostu zdanie Nie mam zamiaru się wykłócać, po prostu dla mnie takie podejście osoby starającej się jest nie do przyjęcia. Czy zapłodnienie/implantacja/czy cokolwiek innego było można sobie gdybać, do puki się nie ma pewności. Gosiurek, nie martw się ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
ale to by było głupie
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka Wspólnie zamawiamy buty https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2015-03-17 o 08:25 |
||
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Bianeczkaa mi chodziło o szybkość reakcji, tylko tyle. I ten młotek... bardziej mnie to rozbawiło
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Kobitki każda ma tam swoje rozumowanie. Jedna po owu bedzie piła wino i przed okresem tez. Bedzie miała duzo szczescia i dzidzia się zagniezdzi a inna bedzie dmuchać i chuchac i nic z tego nie bedzie. Nie mniej jednak ja jestem z tych uwazajacych ![]() Co do mojej rozterki, postanowilam że jak tylko gin wpisze mi 12 tydz to ide na L4 Nie chce sobie potem pluc w twarz tym bardziej, że praca u mnie jest ciągle na nogach, 3x w tyg sa dostawy itd. Tesciowa zrobiła mi prezent przed urodzinowy i umyje mi okna co bym rąk nie podnosila i na parapecie nie stała w przeciagu ![]()
|
|
#1005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupia jestem wiem
|
|
|
|
|
|
#1006 |
|
Winter is coming
|
będziemy działać, będziemy
Co prawda owu teoretycznie miała wypadać na męża wyjazd szkoleniowy, ale na szczęście jedzie tylko na 2 dni i wraca prędzej, więc może coś się uda ![]() a ja jestem gruba i nie wiem czemu :/ nie opycham się jakoś bardzo, dużo jeżdżę na rowerze, chodzę na basen, a waga albo stoi albo idzie ciut w górę ![]() A dla reszty bat srebrna smugo dobra decyzja Gosiurek co do kłótni to ja z tych niekłótliwych. Ale nikomu nie zabraniam. Tylko potem się robi kiepska atmosfera na wątku i aż się czytać nie chce.
|
|
#1007 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np przez pół roku chyba z 2 razy piłam alko i to tylko gdy wiedziałam, że albo jeszcze nie było owu albo już nic nie wyszło i to też dawki minimalne, bo się bałam, że mi to zaszkodzi np na owulację ![]() Oj, żeby mnie tak ktoś okna umył a już wprost krzyczą bo na zimę ich nie myłam. Z L4 dobra decyzja ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Szczególnie, ze mięso nie lata ![]() Zjadłam śniadanie i czekam czy będzie sensacja, bo ostatnie 2 dni to dosłownie z dupy
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
ja dzisiaj o 7 jak skowronek polecialam do laboratorium po bete a tu niespodzianka- AWARIA SYSTEMU- i moje wyniki niewydrukowanem, zaklęte w komputerze
Edytowane przez monic167 Czas edycji: 2015-03-17 o 09:17 |
||
|
|
|
|
#1009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jasne że każdy można mieć swoje zdanie, ale można je wyrazić w co najmniej grzeczniejszy sposób niż Twój. Jesteśmy na forum- szanujmy siebie nawzajem. I może czasem warto czasem dopytać niż interpretować po swojemu. Ja nie pije alkoholu praktycznie w ogóle, więc z tym nie mam problemu. Aspirynę wzięłam raz, zresztą jakiekolwiek tabletki biorę też bardzo rzadko, więc zgodnie z opinią lekarzy jednorazowe nieświadome zażycie nie jest w stanie zaszkodzić. Nie upijam się do nieprzytomności, czy nie biorę notorycznie tabletek, ot tak. A gdybym chciała się napić alkoholu napewno bym zrobiła sobie test, tak jak Velika. Tyle ode mnie i jak dla mnie temat zakończony ![]() Czuje dziś taką cudowną wiosnę !!! Pogoda u mnie przepiękna aż żałuję że na 13 idę do roboty ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() Szkoda że awaria systemu, jak tylko coś będziesz wiedziała daj znać!!! |
|||
|
|
|
|
#1010 |
|
Rozeznanie
|
Mam info- BHCG z dnia 16.03 596,50
kurcze nie wiem co mam myslec, tak się boję jutro ide na drugie pobranie .... wynik w czwartek zadzwonie po poludniu do mojego gina, moze sie z nim jednak spotkam i zapisze mi duphaston i sprawdzi gdzie sie fasol ulokował? ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- tak sobie teraz sprawdzam normy- w zasadzie wychodzi mi ze to 4 /5 tydzien wiec wynik jest obiecujący. dziewczyny trzymajcie kciuki !!
|
|
#1011 |
|
Winter is coming
|
wynik piękny
spokojnie monic, idź do lekarza, on ci poradzi, co robić Trzymam kciuki
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1013 |
|
Wtajemniczenie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ania_mała - 16.03. ![]() rudaska - 18.03. - 1 dzień jasiulek - 19.03. - 2 dni allofkowa - 22.03. - 5 dni kallina_2014 - 31.03. - 14 dni velika - 05.04. - 18 dni MilkaJestem - 09.04. - 22 dni
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
monic
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Wtajemniczenie
|
witam w ten piękny dzień
szkoda, że spędzam go w łóżku...jelitówka trochę przeszła boli mnie jeszcze trochę brzuch ... byłam dziś na becie ciekawa jestem czy ta jelitówka będzie miała na to wpływ? Przed ty dużo wypiłam i zjadłam lekkie śniadanko ? Wyniki dziś ok 21 w systemie wiec będę sprawdzać ![]() Jeżeli chodzi o bicie serduszka to gin powiedziała, że na początku kwietnia ale generalnie nie spodobała mi się, na wstępie zaznaczyła "czy zdaje sobie Pani sprawe że do 12 tyg jest najwięcej poronień ?" . Poszłam do niej z przypadku w środę idę do gin który poprowadzi mi ciążę...
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
|
#1018 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak wyladowalam w szpitalu z poronieniem to czulam sie jakby mi ktos siekiere za kazwym razem w plecy wbijał.. moze to kwestia tego ze ludzie sa przyzwyczajeni i tez znieczuleni. moze chcca uswiadamiac kobiety ze tak naprawde ciaza tto nie taka prosta sprawa,ze trzeba sie liczyc z najgorszym. wiem co czulas slyszac takie slowa, nie mysl o niczym złym , wszystko i tak bedzie tak jak nam to zapisane ochłonęłam po informacji o wyniku (uff!) chyba zaczynam wierzyc ze jest dobrze ! dzisiaj jade do gina po recepte na duphaston
|
|
|
#1019 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Już mi przeszło, tym bardziej że dziś kolejny skok tempki, z 36,5 na 36,86
(mój wykres przypomina zyg zag)Bianeczka - miałaś więcej niż jeden dzień spadku temperatury? Ja z zimnocieplnych jestem, 37st zaliczyłam dotychczas cały jeden raz ![]() Monic będzie dobrze Robusta kuruj się, jelitówka nie wpłynie na betę. Trzymam kciuki |
|
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

działajcie

dajcie mi motywacje dziewczyny

i jak tylko będziemy w miarę z dystansem podchodzić do sprawy to niedługo uda się każdej z nas !!! 

spokojnie monic, idź do lekarza, on ci poradzi, co robić

(mój wykres przypomina zyg zag)