Październikowe mamy 2015 część I - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-17, 20:59   #3631
niud
Wtajemniczenie

Dot.: Październikowe mamy 2015 część I

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
powiedziała, że mam żurawinkę łykać wszystko jedno w jakiej formie, dzwoniłam z domu do taty żeby wracając z pracy mi kupił żurawinę w tabletkach albo syropie i kupił właśnie urinal
Tu piszą, że można -> https://mamotoja.pl/urinal-intensiv-...8314,r1p1.html
Tu, że lepiej nie -> http://leki-opinie.pl/urinal-tabletki
Nie masz telefonu do lekarza ?
niud jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:04   #3632
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niud Pokaż wiadomość
Tu piszą, że można -> https://mamotoja.pl/urinal-intensiv-...8314,r1p1.html
Tu, że lepiej nie -> http://leki-opinie.pl/urinal-tabletki
Nie masz telefonu do lekarza ?
heh no właśnie w necie sprzeczne opinie.. w aptece tacie powiedzieli, że to jest najlepsze dla kobiet w ciąży (bo mówił że już się będzie zaczynał 2 trymestr) . telefonu nie mam, nie dała mi może dlatego że chodzę na nfz. ale wydaje mi się że skoro w składzie ma praktycznie samą sproszkowaną żurawinę to chyba nie ma przeciwwskazań na ulotce w opakowaniu nic nie ma na ten temat...
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:09   #3633
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Amelie04 Pokaż wiadomość
Oliath
Pasztetnik- niezle ziolko z tego Twojego Tz.niech sobie sprzataczke najmie
Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
O masakra Ja bym powiedziała, ze jak sobie zaprosił to niech sprząta i bym chyba poszła po patelnię i w łeb trzepnęła CO to za tekst do kobiety i to cięzarnej grrrrrrrr udusić to mało
Hahaha, żebym jeszcze miala sile po te patelnie popelznac
W sumie troche go rozumiem, bo ostatnio glownie on sprzata (po pracy ja tylko pranie robie i bierzace smiecie zbieram) bo zwyczajnie na nic nie mam sily On to kuma ale juz chyba powoli ma dosc bo tez pracuje, dzis siedzi do 21:00, jutro 17:00 a koledzy przychodza na 18:00 i nie ma kiedy ogarnac... Mnie najbardziej wkurza, ze sie umowil akurat na srodek tygodnia, jakby to byl weekend to bym moze cos odpoczela od pracy i wiecej przygotowala No i jeszcze wybral wieczor dzien przed tym jak ide na wizyte do gina, zaplanowalam wiec na wieczor na raz mycie wlosow, kapiel i spa generalne i co jak ja mam miedzy kolegami tak paradowac, porazka

Cytat:
Ale miałam przed chwilą pogrom z rzyganiem. MAsakra. Piję sobie herbatę z imbirem i zobaczymy, ale dalej mnie mdli. Trzeba coś wtrząchnąć chyba
Z ust mi to wyjelas, a raczej nam obu wypadlo Ruszylam sie wlasnie zeby cos poskladac jednak ze stolu, otworzylam lodowke, poczulam zapach nie wiem czego i Caly obiad poszedl w kibel, znowu mi gardlo wypalilo i se tera siedze glodna i zachrypnieta, wiedzialam ze tak bedzie jak sie rusze sprzatac...
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm

Edytowane przez Pasztetnik
Czas edycji: 2015-03-17 o 21:11
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:12   #3634
Amelie04
Zakorzenienie

Chyba na zadnym leku nie napisza,ze jest odpowiedni dla kobiet w ciazy, no oprocz tych specjalnie przeznaczonych.

Maka ziemiaczana chyba jest dobra zamiast zasypki. Zycie bez chusteczek nawilzanych jest ciezkie, trzeba miec caly czas pod reka miske z woda, nie wyobrazam sobie, szczegolnoe w nocy
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:16   #3635
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba na zadnym leku nie napisza,ze jest odpowiedni dla kobiet w ciazy, no oprocz tych specjalnie przeznaczonych.

Maka ziemiaczana chyba jest dobra zamiast zasypki. Zycie bez chusteczek nawilzanych jest ciezkie, trzeba miec caly czas pod reka miske z woda, nie wyobrazam sobie, szczegolnoe w nocy
o to to jak się maluszek z przeproszeniem obesra do linii włosów, to Wam idealistyczne podejście do mycia wodą szybko przeminie

Mąka ziemniaczana genialna zamiast pudrów czy zasypek, błyskawicznie łagodzi zaczerwienienia, dodana do wody do kąpieli sprawia, że woda jst "śliska" i przyjemna, a skórka po takiej kąpieli delikatna i gładka same sobie spróbujcie na własnym ciele . Super sprawa
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-03-17 o 21:19
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:35   #3636
mala29lll
Zakorzenienie

Zaliczko własnie Oliath ładnie wyjaśniła na co mąka ziemniaczana
Stary 2015-03-17, 21:44   #3637
Talantea
Zakorzenienie

No nie wiedziałam ze maka ziemniaczana to takie cudo . do sprawdzenia ja powiedziałam rodzinie pod koniec lutego. W pracy wiedza trzy osoby w tym moja firma żebym mogła spokojnie umawiać się na wizyty do midwife czy lekarza. Jestem wtedy usprawiedliwiona. Ogólnie jak juz będę gotowa to ujawnie wieści na facebooku bo to dla mnie najszybsza metoda

Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 21:59   #3638
Zaliczka
Raczkowanie

Cytat:
heh no właśnie w necie sprzeczne opinie.. w aptece tacie powiedzieli, że to jest najlepsze dla kobiet w ciąży (bo mówił że już się będzie zaczynał 2 trymestr) . telefonu nie mam, nie dała mi może dlatego że chodzę na nfz. ale wydaje mi się że skoro w składzie ma praktycznie samą sproszkowaną żurawinę to chyba nie ma przeciwwskazań na ulotce w opakowaniu nic nie ma na ten temat...
Ja na początku miałam infekcję i oprócz antybiotyku lekarz mi właśnie ten urinal kazał brać. Tylko że akurat w aptece nie mieli i mi farmaceuta dał tabletki o nazwie 'żurawina'. Chyba nawet tańsze były

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Mąka ziemniaczana genialna zamiast pudrów czy zasypek, błyskawicznie łagodzi zaczerwienienia, dodana do wody do kąpieli sprawia, że woda jst "śliska" i przyjemna, a skórka po takiej kąpieli delikatna i gładka same sobie spróbujcie na własnym ciele . Super sprawa
Dziękuję
Zaliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 22:04   #3639
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
A do dupci coś używałyście z kosmetyków? Siostra z dwoma dziewczynami przejechała na płatkach kosmetycznych, wodzie i mące ziemniaczanej i nigdy nie miały odparzeń. Chusteczki nawilżane jedynie jak gdzieś byli

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

U nas bardzo długo płatki kosmetyczne i woda. Do smarowania bepanthen maść, na wyjścia chusteczki huggies zielone. Na kupę po pachy dziecko pod kran mąka też czasem była ale wg mnie najlepszy z najlepszych jest bepanthen, i można go też używać na poranione i podrażnione sutki.

Teraz chusteczki albo pod kran. Na szczęście kupa do pieluchy już jest rzadko

Cytat:
Jeszcze co do pępkow... jedni przemywaja inni nie. Rozne opinie krąza. Mi znajoma polecila spirytus 70% i przemywalam jej delikatnie wacikiem i pępek odpadl juz po 6dniach i super szybciutko sie zagoil.
Do pępka octenisept. Teraz najczęściej polecany. I przydatny przez długi czas dla całej rodziny. Dla dzieciątka np przy odparzeniu. Pępek odpadł małemu w 4 dniu.

Ale się rozpisałyście dziś!

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 22:12   #3640
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
No nie wiedziałam ze maka ziemniaczana to takie cudo . do sprawdzenia ja powiedziałam rodzinie pod koniec lutego. W pracy wiedza trzy osoby w tym moja firma żebym mogła spokojnie umawiać się na wizyty do midwife czy lekarza. Jestem wtedy usprawiedliwiona. Ogólnie jak juz będę gotowa to ujawnie wieści na facebooku bo to dla mnie najszybsza metoda

A wiesz, też myślałam, ze fajnie tak hurtowo powiedzieć, ale mam dylemat bo na fejsie dużo ludzi, którzy są raczej dalszymi znajomymi i wcale nie chcę żeby widzieli takie ważne 'obwieszczenia'.
W pracy też jakoś nie wiem jak powiedzieć a co chwilę chodze do lekarza. Na przyszły tydzień mam już dwie wizyty - USG to 'dating' i jakąś wizytę z obstetrician nie mam pojęcia po co Chyba w związku z endometriozą, skierowali mnie bo w UK pewnie położne nie wiedzą co to MOże się przeraziły, że dziwne słowo to trzeba mnie skierować gdzies dalej

Współczuję Wam tych rzygań
Ja o dziwo ani razu jeszcze. Mimo że zapachy mnie wpieniają ostro
Zauwazyłam, że w Polsce jakoś wszystko mi lepiej smakowało i mniej śmierdziało. Tu śmierdzi mi w domu, na klatce i w sklepach.

A dziewczyny kupujecie nowe wózki itd? W UK jest dużo takich rzeczy jak kosze mojżesza w second handach. Ale nie wiem. Nic nie kupiłam póki co, nawet prawdę mówiąc nie mamy miejsca i chyba się przeprowadzimy zanim dzidzia się pojawi. Choć nadal się boję tego krwiaka, ale nie mam żadnych plamień kompletnie... Włączam pozytywne myślenie i wmawiam sobie, że tego krwiaka juz wcale nie ma.
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 23:13   #3641
Talantea
Zakorzenienie

Ja musze czekać na wizytę. Tylko jeszcze 10 dni ehh. Mogliby zrobić skan tuz po to bym była zachwycona. Ja pewnie jak znajdę fajny używany wozek to kupie. Nie mamy za dużo kasy wiec będziemy oszczędzać na czym sie da.

Edytowane przez Talantea
Czas edycji: 2015-03-17 o 23:16
Talantea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 23:27   #3642
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Talantea Pokaż wiadomość
Ja musze czekać na wizytę. Tylko jeszcze 10 dni ehh. Mogliby zrobić skan tuz po to bym była zachwycona. Ja pewnie jak znajdę fajny używany wozek to kupie. Nie mamy za dużo kasy wiec będziemy oszczędzać na czym sie da.
A przypomnij mi - bo będąc w Pl na urlopie wypadłam trochę z obiegu - czekasz na swój pierwszy skan?
Widzisz, ja też jeden wymusiłam na izbie przyjeć a dwa kolejne zrobiłam w Polsce. Tam rzeczywiście jest z tym bezproblemowo. A my musimy czekać.
Dasz radę, kiedy idziesz?
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-17, 23:38   #3643
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
prawda ja jak analizowałam wyniki z moczu to się dowiedziałam, że mogę mieć nowotwór na nerkach a co się okazało, gin dziś powiedziała "nie sądzę, żeby to infekcja była, możliwe że dostała się wydzielina z pochwy i dlatego taki wynik. powtórzymy badanie dla pewności"

o boże jakby mój z czymś takim wyskoczył to chyba bym go wyśmiała

dziewczyny mogę w ciąży zażywać URINAL ? w składzie ma naturalne składniki, sproszkowaną żurawinę głównie. a gin kazała kupić coś żurawinowego żeby mi zakwasiło to pH

śmiało możesz zażywać. Mi gin ja kazal brać jak miałam nieliczne bakterie przy tamtej ciąży i pomoglo

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 06:08   #3644
Doorisska
Rozeznanie

Ja miałam mieć wizytę w pn, ale odwołali bo lekarz musial zostać na dyżurze.
A jutro zaczynam 13 tydzień
Stary 2015-03-18, 06:55   #3645
Zaliczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
W pracy też jakoś nie wiem jak powiedzieć a co chwilę chodze do lekarza. Na przyszły tydzień mam już dwie wizyty - USG to 'dating' i jakąś wizytę z obstetrician nie mam pojęcia po co Chyba w związku z endometriozą, skierowali mnie bo w UK pewnie położne nie wiedzą co to MOże się przeraziły, że dziwne słowo to trzeba mnie skierować gdzies dalej
Wiesz co, ja kiedyś poszłam do lekarza w UK, w sumie chyba akurat żaden nie był wolny i do pielęgniarki mnie dali. Mówię jej że węzły chłonne mam powiększone, a ona wielkie zdziwienie i że skąd ja wiem o węzłach chłonnych, czy ja medycynę studiuję Przecież biologię w podstawówce miałam. U nich żeby ludzie jak najmniej wiedzieli i paracetamolem ich faszerować
Zaliczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 07:11   #3646
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Nie lubie w telefonie pisac bo mi sie czesto cos kasuje :/ niestety czekam na laptopa.

Sie kochane rozpisalyscie o wszystkim, ja polecam bepanten ale smaruje tylko na noc w dzien niczym chusteczek uzywam rosmannowskich inne to albo mokre ze moge je wyciskac albo jakies sztywne pampersy tylko pampersa czesto sa w promocji i nie wychodza drozej niz te inne a moim zdaniem sa o niebo fajniejsze lozeczko mamy takie wiekszych rozmiarow ale teraz jest dobre bo mala sie kreci w nocy i w malym by jej ciasno bylo

Chyba mamy mieszkanie juz znalazlam takie jak chce i to z rynku pierwotnego i cena fajna i jeszcze 10% dofinansowania dla mlodych , czego chciec wiecej chyba tylko aby szybciej skonczyli budowac bo mieszkania bede gotowe do konca roku :/ ale i tak juz bedzie mi lepiej z mysla ,ze mam juz swoje
AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 07:28   #3647
mala29lll
Zakorzenienie

Agatko to gratuluje A ile pokoi? Nie ma jak to na swoim. My prawie 5 lat wynajmowaliśmy i strasznie nas wkurzało takie płacenie komuś jak już mogło iśc na ratę na swoje. Bardzo ciężko jest młodym teraz
Stary 2015-03-18, 07:32   #3648
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Doorisska Pokaż wiadomość
Ja miałam mieć wizytę w pn, ale odwołali bo lekarz musial zostać na dyżurze.
A jutro zaczynam 13 tydzień
Ale Ci fajnie, na pewno juz spokojniej sie mozesz czuc po skonczeniu I trymestru

Dziewczyny, wczoraj byla jakas masakra, najpierw zwrocilam caly obiad, potem zjadlam borowki z lodami pistacjowymi i tez poszly w kibel, w efekcie nie zostalo we mnie nic Szukalam ten Mamarin na mdlosci i w 4-ech aptekach oczywiscie nie bylo Dopiero w piatej maja zamowic i niby po poludniu bedzie...

Stary 2015-03-18, 07:33   #3649
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Agatko to gratuluje A ile pokoi? Nie ma jak to na swoim. My prawie 5 lat wynajmowaliśmy i strasznie nas wkurzało takie płacenie komuś jak już mogło iśc na ratę na swoje. Bardzo ciężko jest młodym teraz
Oj bardzo ciezko my ledwo kredyt dostalismy.... rok stalo bo nie bylo nas stac na remont a teraz znow stoi bo nie mamy na meble a bez kuchni sie zyc nie da.... licze na to ze uda nam sie wprowadzic przed porodem jeszcze ehhh

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 07:34   #3650
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Ale Ci fajnie, na pewno juz spokojniej sie mozesz czuc po skonczeniu I trymestru

Dziewczyny, wczoraj byla jakas masakra, najpierw zwrocilam caly obiad, potem zjadlam borowki z lodami pistacjowymi i tez poszly w kibel, w efekcie nie zostalo we mnie nic Szukalam ten Mamarin na mdlosci i w 4-ech aptekach oczywiscie nie bylo Dopiero w piatej maja zamowic i niby po poludniu bedzie...
Chyba sobie zartujesz. Dalej wymiotuje. Jak nie rano to na bank wieczorem. Teraz właśnie na szybko śniadanie robie by mnie nie zemdlilo.
Boli mnie krzyż i śpię non stop
Stary 2015-03-18, 07:41   #3651
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Oj tak, ceny mieszkan to kosmos... My w sumie mamy opcje zamieszkac w domu teściowej - ma spory dom blisko centrum, mieszka sama i troche jej ciezko z oplatami. Nawet proponowala jakis czas temu mojemu TZ, zeby kupil jej jakas kawalerke a ona ten dom moze mu dac Ale nawet jesli to i kupno kawalerki spory koszt, szczegolnie ze ten dom mimo ze nowy to do remontu bo niewykonczony i grube dziesiatki tys by trzeba w niego wrzucic Jest jeszzcze opcja, zeby podzielic go na pol i bysmy zamieszkali na gorze - tylko koniecznie bysmy chcieli swoje wejscie, a to tez koszta zmiany projektu itd... A gora total jest do remontu atylko zawsze to jednak fajniej bo dom, jest ogrod, miejsce na garaz, no zobaczymy jak to bedzie...

Cytat:
Chyba sobie zartujesz. Dalej wymiotuje. Jak nie rano to na bank wieczorem. Teraz właśnie na szybko śniadanie robie by mnie nie zemdlilo.
Boli mnie krzyż i śpię non stop
Mialam na mysli obawy o utrate ciazy Mdlosci to inna bajka

Stary 2015-03-18, 07:47   #3652
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Oj tak, ceny mieszkan to kosmos... My w sumie mamy opcje zamieszkac w domu teściowej - ma spory dom blisko centrum, mieszka sama i troche jej ciezko z oplatami. Nawet proponowala jakis czas temu mojemu TZ, zeby kupil jej jakas kawalerke a ona ten dom moze mu dac Ale nawet jesli to i kupno kawalerki spory koszt, szczegolnie ze ten dom mimo ze nowy to do remontu bo niewykonczony i grube dziesiatki tys by trzeba w niego wrzucic Jest jeszzcze opcja, zeby podzielic go na pol i bysmy zamieszkali na gorze - tylko koniecznie bysmy chcieli swoje wejscie, a to tez koszta zmiany projektu itd... A gora total jest do remontu atylko zawsze to jednak fajniej bo dom, jest ogrod, miejsce na garaz, no zobaczymy jak to bedzie...

Mialam na mysli obawy o utrate ciazy Mdlosci to inna bajka
No chyba ze tak.
Ale wiesz będę się obawiać póki nie poczuje ruchów ;p

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ----------

No i nawet nie dojadłam i juz zwrocilam
Stary 2015-03-18, 08:07   #3653
emylka86
Zakorzenienie

Dzien dobry. Mi mój synek dal dzis pospać do 7.30 o jak nam dobrze. Zaraz zrobimy sobie śniadanko i idziemy na spacerek i z wnioskiem do przedszkola. Mam nadzieje ze naam sie uda dostać

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 08:28   #3654
malinowa4
Zakorzenienie

Dzień dobry mnie obudził przeraźliwy głód. zauważyłam że im więcej zjem na noc tym większy głód rano czuję.. Ależ piękna pogoda znów dzisiaj, aż chce się żyć heheh wczoraj wyrzuciłam pościel na balkon i na wieczór ściąglam i tak pięknie mi pachniała jak zasypiałam - kocham wiosnę i lato

Małpko jak po wizycie ??

Edytowane przez malinowa4
Czas edycji: 2015-03-18 o 08:31
Stary 2015-03-18, 08:33   #3655
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka009 Pokaż wiadomość
Oj bardzo ciezko my ledwo kredyt dostalismy.... rok stalo bo nie bylo nas stac na remont a teraz znow stoi bo nie mamy na meble a bez kuchni sie zyc nie da.... licze na to ze uda nam sie wprowadzic przed porodem jeszcze ehhh
No niestety takie polskie realia

Pasztetnik a teściową masz fajną? Żebyście się nie wpakowali w mieszkanie z nią, a później będziecie mieli mini horrorek

Dorriska
też Ci zazdraszczam końca 1 trymestru Choć i u mnie niedaleko. 2 tygodnie szybko miną
Stary 2015-03-18, 08:36   #3656
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
No niestety takie polskie realia

Pasztetnik a teściową masz fajną? Żebyście się nie wpakowali w mieszkanie z nią, a później będziecie mieli mini horrorek

Dorriska
też Ci zazdraszczam końca 1 trymestru Choć i u mnie niedaleko. 2 tygodnie szybko miną
Z końcem pierwszego trymestr jest jak z 18. Czekasz a potem i tak nie czujesz różnicy
Stary 2015-03-18, 08:39   #3657
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry mnie obudził przeraźliwy głód. zauważyłam że im więcej zjem na noc tym większy głód rano czuję.. Ależ piękna pogoda znów dzisiaj, aż chce się żyć heheh wczoraj wyrzuciłam pościel na balkon i na wieczór ściąglam i tak pięknie mi pachniała jak zasypiałam - kocham wiosnę i lato

Małpko jak po wizycie ??
Wiosna to mój ulubiony czas. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła wychodzić normalnie na dwór Ja się urodziłam w maju więc to moja pora Nie przepadam za latem jak jest bardzo gorąco, bo się strasznie męczę i puchnę. Taka pogoda w maju np jest dla mnie super
Stary 2015-03-18, 08:40   #3658
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Z końcem pierwszego trymestr jest jak z 18. Czekasz a potem i tak nie czujesz różnicy
Ojj ja czuję różnicę już prawie wgl mdłości nie mam, dużo lepiej się czuję, tylko zmęczenie jeszcze zostało
Stary 2015-03-18, 08:41   #3659
Doorisska
Rozeznanie

Cytat:
Ojj ja czuję różnicę już prawie wgl mdłości nie mam, dużo lepiej się czuję, tylko zmęczenie jeszcze zostało
Ja juz rano wymiotowalam. I dalej śpię ponad 12h.
Stary 2015-03-18, 08:43   #3660
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Wiosna to mój ulubiony czas. Mam nadzieję, że niedługo będę mogła wychodzić normalnie na dwór Ja się urodziłam w maju więc to moja pora Nie przepadam za latem jak jest bardzo gorąco, bo się strasznie męczę i puchnę. Taka pogoda w maju np jest dla mnie super
Ja za to wolę lato i upały tylko ciekawe jak to będzie w ciąży wyglądać heheh

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Ja juz rano wymiotowalam. I dalej śpię ponad 12h.
Mi się na szczęście ani razu nie zdarzyło wymiotować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości