Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VIII - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-18, 18:55   #4381
zurawinka1988
Raczkowanie

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz. VIII

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Do mnie dawno dawno dzwonili ze wygralam jakies maszynki do golenia czy co to bylo. Oczywiscie wysmiałam i powiedzialam, absolutnie nie bralam w czyms takim udziału. Polecam dodac nr do SPAM, pokazuje sie tylko na liscie polączeń, nic nie dzwoni
Tak, kiedyś nękali maszynkami do golenia, teraz chińskimi majciorami.
zurawinka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:05   #4382
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zurawinka1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w szale konkursów można się zapomnieć. Uważajcie na numer 50384.... - i tu różne końcówki. Mówią, ze wygrało się w jakimś konkursie 'znane marki' ekskluzywną bieliznę wartosci 80zł trzeba pokryc jedynie koszt przesylki ze stanow zjed. Nękają telefonami, wczoraj miałam ich 15, dziś na tę chwilę 11, a jutro idę na policję jeśli zaczną dzwonić od rana bo to podchodzi o nękanie, a ja nie pierdykam się w tańcu i w żadnym takim konkursie nie brałam udziału, bo wszystko sobie zapisuję. Wystarczy wejśc na stronę nieznanynumer.pl i poczytać, że to naciagacze, a majtki nie warte 2zł. Pamiętajcie, żeby któraś 'przypadkiem' się nie zgodziła.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Mam nadzieję, że nie wychodzi teraz akceptowanie regulaminów na wizażu i ofe, bo tylku tu biorę udział. A Ci oszuści nie wiem skąd znają mój adres.
Do mnie tez dzwonili kiedyś. Olewka..
Cytat:
Do mnie dawno dawno dzwonili ze wygralam jakies maszynki do golenia czy co to bylo. Oczywiscie wysmiałam i powiedzialam, absolutnie nie bralam w czyms takim udziału. Polecam dodac nr do SPAM, pokazuje sie tylko na liscie polączeń, nic nie dzwoni
Miałam ofertę tez na jakieś wina

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:19   #4383
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zurawinka1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w szale konkursów można się zapomnieć. Uważajcie na numer 50384.... - i tu różne końcówki. Mówią, ze wygrało się w jakimś konkursie 'znane marki' ekskluzywną bieliznę wartosci 80zł trzeba pokryc jedynie koszt przesylki ze stanow zjed. Nękają telefonami, wczoraj miałam ich 15, dziś na tę chwilę 11, a jutro idę na policję jeśli zaczną dzwonić od rana bo to podchodzi o nękanie, a ja nie pierdykam się w tańcu i w żadnym takim konkursie nie brałam udziału, bo wszystko sobie zapisuję. Wystarczy wejśc na stronę nieznanynumer.pl i poczytać, że to naciagacze, a majtki nie warte 2zł. Pamiętajcie, żeby któraś 'przypadkiem' się nie zgodziła.

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Mam nadzieję, że nie wychodzi teraz akceptowanie regulaminów na wizażu i ofe, bo tylku tu biorę udział. A Ci oszuści nie wiem skąd znają mój adres.
Ci od niby darmowych majtek też do mnie dzwonili. Ale tylko raz. Może dlatego,że powiedziałam, że nie noszę bielizny. I jeszcze na koniec pochwaliłam dzwoniącą Panią za wprost celujące opanowanie technik manipulacyjnych. A niech zna moje dobre serce.
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:21   #4384
requiem29
Wtajemniczenie

Na ofe konkurs VisaCare i VisaPure.

I dla mamusiek http://humana.babyonline.pl/quiz.html

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29

Edytowane przez requiem29
Czas edycji: 2015-03-18 o 19:30
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 19:45   #4385
Dorotxy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kevschaa Pokaż wiadomość
Dostałam pracę
Od poniedziałku zaczynam.

To mogę przez miesiąc nic nie wygrywać
gratulacje

też założyłam fikcyjne konto na fb, także jakby co proszę o priv
a powiedzcie mi jak potwierdzić konto?? na @ dostałam maila, żeby potwierdzić ale nie ma odnośnika, tylko fota, a linka brać i nie mogę w to kliknąć

ja i blog
Dorotxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:12   #4386
Doti1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Dostałam pracę

Gratulacje

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Gratuluje butterfly sodastream i innym ich dzisiejszych wygranych . Mi udało się na Nivea . Jeśli zakładacie grupę to i ja poproszę o linka a gdyby ktoś chciał mi zagłosować w konkursie to dajcie znać
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:16   #4387
lillianne_91
Wtajemniczenie

Miałam dziś 4 połączenia ze sławetnego numeru na 503 ... ... z 4 różnymi końcówkami.... na Fb polajkowałam stronę gdzie osoby mające z tym styczność dzielą się takimi numerami, i dlatego zapaliłą mi się lampka ostrzegawcza- żeby po prostu nie odbierać; niby prawo po naszej stronie, ale lepiej być ostrożnym
IPL nie dla mnie ze StCom zniknęła mi kompania owsianek

Cytat:
Napisane przez ciastecek Pokaż wiadomość
Ktoś wrzucił wyniki Nivea na fb łowca okazji i jest rozmowa ile komu punktów odjęli... żałosna jest ta wymiana zdań.....
kurcze, chyba nie zdążyłam podpatrzeć coś mi mówi że dyskusja warta kubełka popcornu

Kevschaa - gratuluję pracy
I ja poproszę do linka do grupy na fb, ale zakładanie takiej grupy ma swoje dobre i złe strony, jak wszystko

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
To straszne trochę... no ale skoro nie palę, praktycznie nie piję, nie jestem nimfomanką ani narkomanką to chociaż konkursowiczem sobie jestem a co!
Ja nazywam to hobby

Edytowane przez lillianne_91
Czas edycji: 2015-03-18 o 20:21
lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:22   #4388
butterfly8921
PółCegły

Cytat:
Dostałam pracę
Gratki Kochana
Cytat:
Napisane przez Doti1987 Pokaż wiadomość
Gratuluje butterfly sodastream i innym ich dzisiejszych wygranych . Mi udało się na Nivea . Jeśli zakładacie grupę to i ja poproszę o linka a gdyby ktoś chciał mi zagłosować w konkursie to dajcie znać
Gratulacje dla Ciebie ja się do Nivea nie załapałam za późno się zdecydowałam wziąć udział
Cytat:
Napisane przez lillianne_91 Pokaż wiadomość
(...)
IPL nie dla mnie ze StCom zniknęła mi kompania owsianek
Mi też ale znikały wcześniej kremy a przyjmowali także jeszcze jest nadzieja za to pojawiła mi się jakaś kampania ośrodka nad bałtykiem MAGRA

Ćwiczę
mierzę w 54
butterfly8921 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:25   #4389
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly8921 Pokaż wiadomość

Mi też ale znikały wcześniej kremy a przyjmowali także jeszcze jest nadzieja za to pojawiła mi się jakaś kampania ośrodka nad bałtykiem MAGRA
Genialny ośrodek, pracowałam tam w wieku 19 lat w sezonie a później na służbowe szkolenia tam jeździłam.

Gram, bo lubię

requiem29
Stary 2015-03-18, 20:28   #4390
butterfly8921
PółCegły

Cytat:
Napisane przez requiem29 Pokaż wiadomość
Genialny ośrodek, pracowałam tam w wieku 19 lat w sezonie a później na służbowe szkolenia tam jeździłam.
Skoro tak mówisz to poświęcam owsianki i soczki marchewkowe - niech mi dadzą darmowy wyjazd z MAGRA

Ćwiczę
mierzę w 54
Stary 2015-03-18, 20:31   #4391
requiem29
Wtajemniczenie

Cytat:
Skoro tak mówisz to poświęcam owsianki i soczki marchewkowe - niech mi dadzą darmowy wyjazd z MAGRA
I mają wyjątkowe podejście do klientów. Nie było takiego roku, żebym nie dostała na którekolwiek święta pocztówki z życzeniami albo chociaż maila. Jeśli zaproponują jakiś wyjazd to polecam brać udział.

Gram, bo lubię

requiem29
Stary 2015-03-18, 20:50   #4392
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:50   #4393
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam pracę
: roza:kla ski:

Cytat:
Też bym chciała taki wyjazd

ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:54   #4394
Doti1987
Wtajemniczenie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5071237 6]Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych[/QUOTE]
Moze też fejk albo kolekcjonuje znajomych jeśli konkursowicz
Doti1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 20:59   #4395
Kruk Czarny
Zakorzenienie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5071237 6]Postanowiłam pozapraszać parę całkowicie nieznanych osób na mój fikcyjny profil FB. I wiecie że już 2 osoby mnie zaakceptowały? Jedna zaakceptowała a potem wysłała wiadomość skąd się znamy Nie rozumiem jak można akceptować takie zaproszenia ale co mi tam, będę miała znajomych[/QUOTE]

Uważaj, mi tak raz zgłosili że jestem "fikcyjnym" i fb chciał zablokować. Podane były foyki "moich" znajomych i musiałam dopasować imiona do tego bo inaczej mnie nie logowało. Trafiłam i git A później sami zapraszali

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Moze też fejk albo kolekcjonuje znajomych jeśli konkursowicz
Nastolatki kolekcjonują. Tak jak cudzoziemcy. Kiedyś byłam na wolontariacie na mistrzostwa z łucznictwa i w kontroli antydopingowej. Spotkałam masę ludzi z różnych krajów i nie dało się ich zapamiętać. Za to później było tyle zaproszeń na fb że szok Ale doświadczenie świetne takie mistrzostwa, patrząc ze strony nie uczestnika a osoby pracującej tam
Kruk Czarny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 21:14   #4396
AleksandraNS
Zadomowienie

http://www.lorealparis.pl/skin-perfe...ow-probke.aspx
Próbki, próbeczki...
AleksandraNS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 21:19   #4397
Pollinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AleksandraNS Pokaż wiadomość
Ja to serum i krem dostałam do testowania i mama też z ofe Jedna z ostatnich wygranych przed posuchą;/
Pollinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 21:21   #4398
weronkaa84
Zakorzenienie

W Soda Stream mam nagrodę pocieszenia. Jakoś mnie ona nie cieszy za specjalnie
Stary 2015-03-18, 21:34   #4399
justyna8813
Raczkowanie

Cytat:
Miałam dziś 4 połączenia ze sławetnego numeru na 503 ... ... z 4 różnymi końcówkami.... na Fb polajkowałam stronę gdzie osoby mające z tym styczność dzielą się takimi numerami, i dlatego zapaliłą mi się lampka ostrzegawcza- żeby po prostu nie odbierać; niby prawo po naszej stronie
U mnie też dziś z 3 nieodebrane połączenia z tego nr-u? Ostatnie przed samą 21. Aż mnie korciło, żeby telefonicznie babce wygarnąć. Raz, jakiś czas temu odebrałam telefon (w godzinach wieczornych) i ona do mnie, czy brałam udział w jakimś konkursie babycośtam, ja na to, że możliwe, i ona ten wywód o tej super okazji na majciochy, itd,, a na to jej odburknęłam, że skoro brałam udział w konkursie dla dzieci, to powinna się domyślić, że o tej porze do osoby, która ma dzieci się nie wydzwania z idiotycznym naciągactwem i, że gdy zechce to kupię sobie gatki nawet i za 200zł jak mi się spodobają, a ich megaokazję mam w d... I się na pewien czas odczepili.
Ale to nie zależy od konkursów chyba tak do końca, bo, gdy nie brałam w nich jeszcze udziału, nie miałam praktycznie styczności, to pamiętam, że jakiś natrętny babol też do mnie dzwonił z tą samą naciąganą ofertą. A to było z 4 lata do tyłu?

justyna8813 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 21:57   #4400
lillianne_91
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justyna8813 Pokaż wiadomość
U mnie też dziś z 3 nieodebrane połączenia z tego nr-u? Ostatnie przed samą 21. (...)
u mnie godzinę temu 4... jak mnie jutro obudzą, to nie ręczę za to co im powiem

Stary 2015-03-18, 21:59   #4401
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

Kurcze, do mnie dzisiaj 2 razy jakiś numer dzwonil, ale na 514... Raz po poludniu, drugi raz po 20. Jeżeli to ci naciągacze to
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 22:03   #4402
lillianne_91
Wtajemniczenie

Wybaczcie ten post pod postem ale mam takie pytanie odnośnie Ambasady: raportów wypełniacie dokładnie tyle ile rozdałyście próbek ( np dla Knorr 18 ) czy macie inny system? Ja np dałam znajomej parze 2 próbki, a ich wrażenia opisałam w 1 raporcie, i nie wiem czy to dobrze...

Stary 2015-03-18, 22:04   #4403
kevschaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kruk Czarny Pokaż wiadomość
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez ZacpanaRapem Pokaż wiadomość
gratki

to jeśli coś wygrasz w tym czasie to przekazujesz nam

w przyszłym tygodniu też sobie założe fikcyjne konto na facebooku, a co mi tam

z soda stream marna nagroda pocieszenia, z ipl nic.. coś posucha
hahaha pomyślę nad tym :P
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Gratulacje!
[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;50709699]Super! Gratulacje ! [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Jackie_S Pokaż wiadomość
Gratki . Zdradzisz,jaka branża?
asystentka w firmie matryc poligraficznych "Moja" firma robi matryce ,które później odciskają wzory na np.czekoladach lindt, liptonie czy ogólnie uniliverze

Cytat:
Gratulacje!!!!
Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
gratulacje

też założyłam fikcyjne konto na fb, także jakby co proszę o priv
a powiedzcie mi jak potwierdzić konto?? na @ dostałam maila, żeby potwierdzić ale nie ma odnośnika, tylko fota, a linka brać i nie mogę w to kliknąć
Cytat:
Gratulacje

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
Gratki Kochana

Dzięki dziewczyny Cieszę się bardzo, bo kiepsko mi szło szukanie pracy i myślałam że skończę na kasie w sklepie :/ A tu od razu zaproponowali mi uczciwe warunki i ogólnie atmosfera wydaje się super.

A chłopak jak się dowiedział to spytał "ale chyba nie przestaniesz wygrywać w konkursach?"

Cytat:
Wybaczcie ten post pod postem ale mam takie pytanie odnośnie Ambasady: raportów wypełniacie dokładnie tyle ile rozdałyście próbek ( np dla Knorr 18 ) czy macie inny system? Ja np dałam znajomej parze 2 próbki, a ich wrażenia opisałam w 1 raporcie, i nie wiem czy to dobrze...
Ja zaznaczam ile próbek dałam ogólnie przy danej rozmowie i później opisuję też w jednym raporcie. Bez przesady żeby relację pary z testowania opisywać osobno...
I nie robię cytatów tak jakby chcieli tylko ogólnie opisuję rozmowę. Żeby podawać dokładne cytaty to chyba bym musiała z dyktafonem chodzić :p

Edytowane przez kevschaa
Czas edycji: 2015-03-18 o 22:08
kevschaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 23:19   #4404
Kirenne
Zadomowienie

[QUOTE=Monkakon;50707513]ja mam to samo i ten film zaznaczyłam że nie bardzo mnie zainteresował a tu psikus

W takim razie proszę zainteresowane dziewczyny o wiadomość priv z linkiem do kont fb, stworzę grupę i dodam dziewczyny. Trzeba to będzie ogarnąć organizacyjnie pewnie i z czasem nabierzemy ładu i składu, ale jestem dobrej myśli [/QUOTE]

Przypominajcie się z tym fb. Może i ja się zbiorę do tego konta

Cytat:
Dostałam pracę

Super I widzę, że stanowisko dobre. Tylko się cieszyć

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość
Ci od niby darmowych majtek też do mnie dzwonili. Ale tylko raz. Może dlatego,że powiedziałam, że nie noszę bielizny. I jeszcze na koniec pochwaliłam dzwoniącą Panią za wprost celujące opanowanie technik manipulacyjnych. A niech zna moje dobre serce.
Ciekawe co za konkurs wyklikałyście, ze dzwonią teraz takie majty do Was

Cytat:
Ja bym mogła wygrać jakieś noclegi w Gdańsku Byłam na wakacjach i chcę jeszcze

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Co powiecie na takie wyzwanie?
https://www.facebook.com/chodakowska...type=1&theater
Stary 2015-03-18, 23:25   #4405
myszenka87
Rozeznanie

co do tych ofert majtek,golarek itp, dzwoniła dziś do mnie dziewczyna (wg głosu może 15lat) i mówi, że brałam udział w konkursie na stronie internetowej no to pytam na jakiej stronie.Ona na to, że nie wie( mogliby ich lepiej szkolić,ostatnio pan podał adres ale miał pecha bo miałam włączony komputer i sprawdziłam) , proszę żeby sprawdziła, ona na to, że nie może, no to powiedziałam, żeby zadzwoniła jak się dowie, a żadnych majtek i golarek nie chcę i jeśli chodzi o to to mają usunąć moje dane z bazy bo po następnym telefonie zgłaszam na policję (nawet nie wiem czy jest jakaś postawa żeby to zrobić). Po tym co musiałam odkręcać przez nich dla babci mojej znajomej nie silę się na uprzejmości.Kobieta ponad 80 lat dostała komórkę od wnuczka i ucieszona perspektywą darmowej golarki dla równie wiekowego męża zgodziła się na wszystko.Dzięki bogu udało się to dość szybko odkręcić (po 3 miesiącach) bo wydatek 60 zł miesięcznie dla dwójki emerytów z niewielką emeryturą to dużo.
Dla mnie najdziwniejsze jest to, że znają imię i nazwisko a nawet adres, zaczynam bać się konkursów...może dlatego ostatnio tak ało wygrywam, wszędzie widzę coś podejrzanego...
myszenka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 23:30   #4406
blekitnams
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam pracę

Gratulacje.

Ja też założyłam sobie drugie konto fb, więc jak któraś ma ochotę to wyślijcie linka na prw.
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-18, 23:51   #4407
JossStone
Zakorzenienie

Wystarczy, że raz gdzieś nie popatrzyłyście dobrze i adres z nr tel wpadł do bazy danych, a potem one są sprzedawane różnym firmom.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 00:11   #4408
agawl3
Raczkowanie

[1=25c0e68b9ed57b68a4cbbd2 6506e552d11c96a61_5e70132 a86f99;50709943]Nie pamiętam, czy ktoś już to wrzucał. Tchibo organizuje konkurs, codziennie ekspres do wygrania. Wystarczy zarejestrować się na stronce i wpisać nr paragonu potwierdzającego zakup dowolnej kawy tchibo
http://kawatchibo.pl/[/QUOTE]
Dzięki za informację o konkursie, nie wiedziałam o nim jeszcze, i dobrze, że jeszcze nie zdążyłam wyrzucić śmieci bo miałam wczorajszy paragon z zakupioną kawą, także już dokonałam pierwszego zgłoszenia
agawl3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 00:43   #4409
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

Odnośnie tych telefonów sprzedających. Do męża od kilku dni dzwoni początek 331... ....myslicie ze to tez może być jskaś majtkowa akcja. Jak dziś w końcu odebrał to leci jakaś melodia. Dalej nie wiem bo zabluzgal i się rozlaczył o co może chodzić. ??

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-19, 04:22   #4410
butterfly8921
PółCegły

Cytat:
Napisane przez NOWA SOWA Pokaż wiadomość
Odnośnie tych telefonów sprzedających. Do męża od kilku dni dzwoni początek 331... ....myslicie ze to tez może być jskaś majtkowa akcja. Jak dziś w końcu odebrał to leci jakaś melodia. Dalej nie wiem bo zabluzgal i się rozlaczył o co może chodzić. ??
Uważajcie na te numery do mojej mamy też "to to" dzwoniło wpisałam w wyszukiwarkę a tu się okazało, że jakaś głośna afera z tym jest, że to jakieś numery z zagranicy m.in kongo, dzwonią i czekają aż oddzwonisz - dzielą się zyskiem z operatorem :/

Ćwiczę
mierzę w 54
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości