|
|
#631 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)
Śliczne body już niedługo do mnie przyjedzie
![]() http://allegro.pl/body-kr-rekaw-ca-z...172367081.html ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie zrobiłam listę ubranek w rozmiarach i już wiem, że w roz 56 muszę dużo dokupić. Dużo lepiej sytuacja kształtuje się w roz 62 i 68. Jutro męża wyciągnę i pojedziemy do sh oraz Pepco zakupię wszystko do zamknięcia rozmiaru 56.
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje dla dziewczynki ![]() kla ski:![]() Znowu mam tyle nadrabiania... ale miałam teraz gorący tydzień, wycieczki po lekarzach ale już wszystko załatwione, dziś jeszcze byłam u tego gina prywatnie - Bogu dzięki! Do tamtego już nie wrócę. Badania w porządku, pomierzył małą dokładnie, wszystko dobrze no i wizyta trwała 40minut, a nie minutę jestem mega zadowolona i uspokojona przede wszystkim![]() Co do Waszych zachcianek, to mi już chyba przeszło jak jeszcze miałam mdłości to miałam takie fazy, że przez tydzień jadłam np. fetę, albo pasztet, albo śliwki. A teraz czasem mam jakieś zachcianki, ale jakoś to ogarniam i zapominam.
|
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Tez sie witam w nowym watku,ale pedzicie,po prostu niemozliwe dla pracujacej osoby by nadazyc
![]() nawet tylko czytac was juz nie daje rady, a wpisac cos czasem..nie sposob wejsc w slowo wam ![]() poki co u mnie i synka ok stresuje sie ale czuje go ostatnio wiecej i czesciej wiec troche mi lepiej..co 2 tyg szpital na sprawdzenie teraz.u mnie to 1.5godz jazdy w jedna strone,no ale wole jezdzic niz sie stresowac..do tego z dobrym wiatrem 3 godz w szpitalu,tak sa zdezorganizowani..jesli bedzie tajna grupa na fb to tez sie pisze napisze na priv..na fb nikomu nie daje znac,ani o ciazy ani o sobie za duzo.uzywam go do ciekawych artykulow ewentualnie by sie posmiac jak znajomi cos fajnego wrzuca..nie jestem osoba ktora lubi duzo pokazywac ze swojego zycia,chyba ze jestem z kims blisko.ale w ciazy to ogolnie odsunelam sie troche od znajomych itd,zawinelam sie w bezpieczny 'kokon' i przezywac wole ciaze sama ze soba,no i tz oczywiscie do tego duzo pracy i tyle na glowie,zle dzieki temu nie msyle za duzo i sie mniej stresuje niz gdybym mniej robila..ja przestalam sie wazyc,wole nie wiedziec staram sie zdrowo odzywiac,choc nie zawsze to wychodzi ale chce widziec ze rosne,bo wiem ze mlody rosnie,a w zeszlym roku wcale nie mialam duzego brzucha z poprzednim synkiem i sie cieszylam- a wyszla tragedia..
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a też dopiero 3 kilo do przodu, może przez to. Bo już doła łapałam przed wizytą, że może coś nie tak, że wszyscy mówią, że brzuch mały.
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie za 100 punktów. Kolejne.
Jakie rodzaje ciuchów kupujecie w rozm 56 ? I ile sztuk ? -Śpioch bez rękawów -Śpioch z długim rękawem -bodziak -bodziak z długim rękawem -bluzeczka z krótkim -bluzeczka z długim -skarpetki -czapki/ opaski -spodenki -bluza A i jeszcze jedno. Jak szybko dziecko wyrasta z rozmiaru 56 ? Oczywiście uśredniając. Miesiąc będzie nosić taki rozmiar czy krócej ?
Moje 2900 g i 49 cm szczęścia. 04.07.2015 http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png Edytowane przez Aviskowa Czas edycji: 2015-03-19 o 22:15 |
|
|
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#638 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#640 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
I cale szczescie, ze nie ma smialosci niczego komentowac, rozmawiamy tylko o pogodzie ![]() Cytat:
Dobrze, ze mu nie zabralas ![]() Cytat:
![]() Jedyne na co mialabym ochote to kaskada - smak dziecinstwa ![]() Tyle przegrac... U mnie beda 3 sciany w kolorze Powder Pink I jedna Stony Grey z Beckersa.
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam tylko na część.
|
#642 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście zjadłam ;P Mam fazę na jajka i jajecznicę ale byłam ok 8 w markecie z fazą na coś nieokreślonego. Wydałam 70zł ale nic tam nie było ciekawego i mam niedosyt jem właśnie loda kaktusa Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
-Śpioch bez rękawów - raczej nie kupię żadnego, bardzo dla mnie były niewygodne -Śpioch z długim rękawem - pewnie ze 3 sztuki pajacyków będę miała, może 5 -bodziaki - hmm pewnie dokupię kilka sztuk, coś po synu będzie to pewnie łącznie z 10szt po 5 z krótkim i z długim -bluzeczka z krótkim - raczej sobie odpuszczę. Jak będzie dość ciepło to sam bodziak -bluzeczka z długim - kupię na pewno kilka sztuk (5?). Dla mnie były wygodne, do tego półśpiochy (czyli takie spodenki ze skarpetką jakby juz) -skarpetki - ja polecam mieć ich dużo, bo czasem wpakowuje nóżkę dzieć w pieluchę albo przepoci, różnie to bywa ![]() -czapki/ opaski -spodenki - półśpiochy pewnie też z 5 szt -bluza - na pewno warto mieć coś na stanie, ja nie polecam z kapturem dla dziecka co tylko leży. Chyba, że na chłodniejszy dzień by założyć ten kaptur na głowę Cytat:
A jeszcze mam żenujący żart prowadzącego. Wchodzę teraz na kompie a tu link do cz. 2 i mówię do tż, że jaki pech, nie mam linku do trzeciego sezonu (zboczenie serialoholiczki). A on do mnie odpowiada sucharem: "Ale jesteście płodne" ;p
Kobieta i facet w jednej gotowali kuchni Dwóch ziarnek pieprzu brakuje do kłótni ![]() Edytowane przez natetitka Czas edycji: 2015-03-19 o 22:46 |
||||||
|
|
|
#643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na pewno nie chce fioletu, bezu, blekitu, zieleni ani zolci. Moze malina, ale to chyba za ostry kolor dla niemowlaka![]() Jest mozliwosc dodania zdjecia z pamieci telefonu? Chcialam slitfocie brzucha pokazac w klubie, ale na patefonie nie moge dodac, do komputera mam utrudniony dostep |
|
|
|
|
#644 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to jeszcze moja praca wymaga mojej 100% atencji ![]() Dawaj dane ![]() Cytat:
To pajace tak? Jak tak to ok. 5 Ok.10 Ok. 10 1 koszule biala mam 0 Ok. 10par Ok. 5 Mam dwie pary takich z krokiem obnizonym 2 Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#645 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj juz padam a mały dalej sie bawi gada po swojemu
i ani myśli o spaniu... Zabiorę go do łóżka to moze zasnie przy mamusi nie piszcie za dużo w nocy bo rano nie dam rady nadrobić
|
#646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
caly dom bym miala na szaro bialo gdybym sama mieszkala w salonie Tz wynegocjowal bezowy ![]() Ostatnio jeden pokoj zrobilismy na szaro I jest swietnie
|
|
#647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslalam do sypialni farbe Para wziasc sa drozsze ale i lepsze z tego co slyszalam
|
|
|
#648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez niezalogowana Czas edycji: 2015-03-19 o 22:59 |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#650 |
|
Raczkowanie
|
wy tu juz cale zakupy niedlugo skonczycie a ja nie planuje nic kupywac do maja..choc powoli niesmialo spogladam co bedzie potrzebne,jaki wozek wybrac itp.pewnie zrobie rozpiske sobie i pojedziemy z tz na zakupy 1 dnia i wzystko kupi sie za razem.nie lubie zakupow,wole raz i zeby bylo z glowy
![]() wozek chyba znalazlam,mialam kilka na liscie i kazdy przeswitelony +opinie.ciagle koncze na tym jednym.nawet stronke znalazlam gdzie najtanszy jane slalom z matrix light 2 siedzieniem..
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja chciałabym do końca kwietnia- połowy maja mieć już wszystko.
|
|
#652 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
do tej pory pokoj byl nieuzywany wiec spoko, a teraz ja sie tam wyprowadzilam z moimi rzeczami i noe moge na to patrzec
|
|
#653 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnej nocy.
|
#654 |
|
Zadomowienie
|
U nas dzis pobudka przed 6...nadrobilam Was z telefonu,ale poodpisuje jak moje dwa Skarby wyjda z domu
|
|
|
|
#655 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za to dodatkow mamy niewiele, zazwyczaj czarne, biale i pod kolor scian. Pamietam jak mieszkalam na dole z rodzicami, robilam remont pokoju. Padli, jak zobaczyli moja farbe - karmazynowy przyplyw duluxa teraz zrobimy pokoj malej w delikatnym kolorze, sypialnie chcialabym w mocnych kolorach ale tylko jako dodatek bo bedzie mala
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
Ale lecicie w tym wątku, niedługo czerwcówki dogonimy jak tak dalej pójdzie
![]() Ale mi ochoty na te kaktusy narobiłyście ja generalnie jem dużo lodów w ciąży, synek będzie słodka dupka po mamie wy tu o lodach a mnie wczoraj na alpejskie mleczko naszlo. Kupiłam, ale jeszcze nie ruszyłam ani jednego.Od wczoraj biorę to nieszczęsne żelazo i boję się, że się "zatkam", przed ciążą piłam czasem len mielony i zastanawiam się czy teraz też mogę, co myślicie?
|
#657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jak jeszcze do pracy chodziłam to pilam ochronnie na gardlo. Bardziej to jadlam, bo robilam taki kleik- zalany len traktowałm blenerem i dodawałam miód. Pyszne!
|
|
#658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Planuje kupić pieluszki tetrowe i flanelowe na allegro, możecie polecić jakiegoś sprzedawcę? Oglądałam tetry w smyku i w pepco, takie cieniutkie, boje się że po wypraniu ich zrobią się szmaty.
MARCELEK-->12.07.2015 r. Edytowane przez aknaa Czas edycji: 2015-03-20 o 07:57 |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawac spiochy
|
|
#660 |
|
Zadomowienie
|
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

kla ski:
ale już wszystko załatwione, dziś jeszcze byłam u tego gina prywatnie - Bogu dzięki! Do tamtego już nie wrócę. Badania w porządku, pomierzył małą dokładnie, wszystko dobrze
jestem mega zadowolona i uspokojona przede wszystkim

jem właśnie loda kaktusa