|
|
#211 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Edit: po ptokach już...Cytat:
Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-20 o 14:47 |
|||
|
|
|
#212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniecznie ić do lekarza. Przy nerach każde spuchnięcie nogi warto sprawdzić. Wiem po doświadczeniach u Taty ![]() To samo sobie pomyślałam, ale może niekoniecznie zapalenie, może coś co szybko da się zniwelować lekami. |
|
|
|
|
#213 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Limon Verde jest wyczuwalna na skórze przez około 15 minut - śliczna i owszem, ale trwałość ma gorsza niż Carbone.
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć dobrą lemoniadą nie pogardzę, ale to raczej do picia Kiedyś podobało mi się to http://www.fragrantica.pl/perfumy/Ch...hery-6027.html Ale chyba już nie tego szukam, trochę więcej kwiatków może? Dior Escale to seria autentycznie an upały, taka bezpieczna, i choć lubię bezpieczne i nieinwazyjne zapachy, to tym razem chcę coś konkretniejszego ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Poczekam a jak zaintrygowałąś mnie
|
|
|
|
|
#215 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Racja ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale latem - bardzo lubiłam. Latem intensywny zapach mnie zabija, a te ze mnie nie znikały tak szybko jak z innych. Ot były mniej trwałe niż większość, ale kilka godzin - 4-5 spokojnie. A i to, że po 5 minutach przestajemy czuć zapach, nie znaczy że go nie ma. Ja zawsze testuję reakcję otoczenia. Aczkolwiek zgadzam się, że nosiciel chce sam czuć zapach bo po to go uzywa, więc jak przestajemy go czuć to klapa. Co nie zawsze świadczy o trwałości zapachu, tylko chyba o intensywności? Tak mi sie wydaje. Mam nadzieję, że Red nie rzuciła swojego socjofobstwa i nie wybiegła testować perfumy dla mnie w perfumerii Żarcik taki ![]() Jutro wracam do domu sprzątać syf. szczerze, to mi się nie chce. Ale ponoć drzwi są już zamontowane. Ciekawa jestem jakie tym razem odkryję problemy. Bo nie ma jeszcze klamek (sic!) zatem szanse na problemy są spore.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-20 o 15:17 |
|
|
|
|
#217 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#218 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
, wiec jak zobaczyłam poprawną wersję to aż mi się wszystko uśmiechnęło
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Notabene, serial The Killing wciąga. Of kors sposób prowadzenia wątków jest bajkowy i nieco uwłacza ludzkiej inteligencji ale tak to już bywa w amerykańskich serialach, zatem przymykam oko i traktuję jako bajeczkę, bo bardzo lubię "tropienie" zagadki i inne takie. Skutkiem czego sniło mi się że myłam w umywalce odciętą damską stopę. Wytarłam ręcznikiem i nie wiem co z nią zrobiłam. ![]() W kwestii seriali, mam jeszcze ochotę na "The Fall". Gryx - dzięki za kule, oby podziałały bo ja już byłam na granicy nerwowego rozstroju. Z chuopem nie rozmawiałam. Redzia gdzie jesteś ?????????? Ja czekam i czekam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-20 o 16:59 |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Latem używam kilerow, lubię...ale przeważnie po południu/wieczorem jak juz trochę chłodniej. W największe upały staram się jednak cos lżejszego, ...chociaż to co lżejsze dla mnie, dla większości niekoniecznie ...Będę szyła ![]() Ciekawe co z tego wyjdzie. Mam materialy, nożyce kupione, teraz tylko zrobić formę, wyciąć i szaleć. Koszulki oversize albo jakieś takie, zobaczymy. Ale plan ambitny jest
|
|
|
|
|
#221 |
|
Nindżopesz
|
Och, pszepszam, ja miałam na myśli żebyś przeczekała fazę a nie poczekała na moje rewelacje, niestety nic nie doradzę
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#223 |
|
Wtajemniczenie
|
Kfiatki to może: Champs Elyses? Cabotine (choć to szypr)? Prada Iris (mocny puder). A może Miracle? Albo wersja Miraculum różowe? Nina L'air?
Miłego piąteczku wszystkim
|
|
#224 | ||||
|
BAN stały
|
Tak!
![]() Cytat:
Może chodzi o podobanie się "na smutno"? Cytat:
Cytat:
![]() O fuuuuu!!! Cytat:
|
||||
|
|
|
#225 |
|
grozi wypollizowaniem
|
hellou,
poproszę o porade ogrodniczą ,albowiem postanowilam ze w tym roku musze miec kwiecie na balkonie. Ale zeby nie był otak zwyczajnie tylko polliastycznie , to chce miec kwiecie co nie kwitnie .wiec -jaka roslina na balkon południowy, bez zadnego cienia, szybkorosnąca? bardzo mało wymagająca? edit-zapomnialam napisac ze chodzi mi o rozliny rosnące bardziej wzwyz niz wszerz ewentualnie czy mozecie polecic jakies miejsce w sieciuni gdzie moznaby sie samemu doedukowac..nie wiem sa jakies tabele roslin,wymogów itd?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-20 o 20:25 |
|
|
|
#226 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() znad obok kothy , której łeb przedsennie opada
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#227 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
głaski dla kociny Poison jutro kończę Cytat:
2. TERAZ jest za☠☠☠iaszcze Wypróbuję! ![]() Cytat:
A ja nie zważam na kaloryczność - jem niedużo, ale treściwie Cytat:
Co do zaćmienia - paczcie, jakie zdjęcia zrobiłam zacmienie 001 (Small).jpg zacmienie 002 (Small).jpg zacmienie 003 (Small).jpg zacmienie 005 (Small).jpg zacmienie 006 (Small).jpg Cytat:
Strasznie Ci współczuję
|
|
#228 | |
|
BAN stały
|
Znad wqrwa wielkiego jak sama galaktyka!
Jak zrobić tak, żeby nie być za dobrym na każde zawołanie, no wiecie - przynieś, wynieś, pozamiataj, zrób to, zrób tamto, wyjdź z psem i śmieci przy okazji wynieś?! Coraz częściej myślę, że tylko wyemigrowanie gdzieś dalej tutaj pomoże, bo jak widać na wdzięczność jakąkolwiek, ludzką taką i naturalną, liczyć co nie mam ![]() Chryste! Polly! Lepiej nieee! ![]() ![]() W ogrodniczych Ci doradzą, od tego tak jakby oni są ![]() Cytat:
![]() Cudne! --- Ech... rozgoryczony jestem bardzo... twardą
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Mother of Cats
|
Dzień dobry, Baru
Katty, jak noga? Zeszło spuchnięcie? Red, jak zwierzę? Macham znad wczorajszego czułego przytulania się do muru klasztoru - bo akurat pod Klaryskami moje mła postanowiło zasłabnąć i tym samym przerwać spacer przez Stare Miasto Czy duża dawka stresu w ostatnich dniach + nadchodząca małpa są wystarczającym wytłumaczeniem? Bo coś jest nie tak: nie mam ochoty na czekoladę ![]() Oj, oj, ojojoj. Wyobraźnia frazeologiczna społeczeństwa nie zna granic ![]() Czytałam wczoraj u Zwierza reckę i też nabrałam ochoty Choć od paru lat kryminalne coś tam słabo mi wchodzą.Ja też Cytat:
![]() Wczoraj wypadał mój biurowy dzień, więc z kolegą zmontowaliśmy sobie na szybko filtr do oglądania słońca (no dobsz, kolega zmontował, ja go wspomagałam duchowo, eksytując się sytuacją ) z dyskietek, tzn. z tego czegoś czarnokliszowego co jest w środku dyskietek ![]() Buuuu... |
|
|
|
|
#230 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Może trawa cytrynowa? Nie wiem jak z wymaganiami. Świetne Zwierz już spoko, podjada dietetyczną karmę i udaje mi się przemycać mu pigułki ale i tak do wtorku na antybiotyku i kroplówce na wszelki. Co do omdlenia, badałaś krew? Może jaka anemia?
|
|
|
|
|
#231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
2. Muszę Mlodego pocisnąć, żeby pokazał mi swoje, ale powiediał że takie se ![]() Cytat:
Stać się mną na chwilę ![]() Ja tam sobie coraz częściej myśle,że jednak powinnam być łagodniejsza i zanim coś powiem, to dziabnąć się w jęzor...no pracuję nad tym , z rożnym efektem ![]() O emigracji też czasem rozmyślam( jach chyba spora część naszej populacji), ale to raczej ze względów finansowych ![]() A...nie chwalilam się Wam ![]() Młody zajął 3 miejsce w konkursie fotograficznym. Konkurs z lutego, a dopiero wczoraj się pochwalil. Zdjęcie miało być robione komórką. 1 - 2 miejsce zajeły zdjęcia robione telefonami marki , ktora sponsorowala konkurs, no i moim zdaniem byly takie sobie, jedno ustawiono majstrowane i drugie , ot ściana kolorowa. A Młody uchwycił naturę Tematyka to ''kolory'' ![]() Zdjęcia sobie pyka od jakiś 2 lat fonem, dopiero w grudniu kupił jakąś uzywkę Canona chyba i trochę bardziej wgryza sie w temat...moze będą z niego ludzie . Ale niektore foty robi naprawdę fajne
|
||
|
|
|
#232 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad .... bólu powyciskowego spowodowanaego zakładaniem nici
![]() Cytat:
![]() A czegoś szukasz ? Umknęło mi? ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Envy, Envy me, Pleasures bloom, Eden,Matsuri Annayake, Dior Miss Dior Cherie L`Eau ? ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Przekaż graty od wizaża i pokapoka ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Przykład od babci od 2 lat nie udało mi się osiągnąc odpowiedniej konsystencji i dogotowania płatków owsianych ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() Jak była diagnoza że to korzonki to wstawała na jedzenie do stołu, chodziła itp, jak się dowiedziała ze to złamanie kręgosłupa to bach walnęła się i leży...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-03-21 o 12:44 |
||||||||
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
zuo w płynie: kahlua, stroh 80, parę kropel coli żeby ust nie wypaliło trzeba pić do dna na raz... suka na to mówią ![]() Cytat:
![]() lustro z kitem? jak chce sie nauczyć focenia, to niech sobie podłączy manualną stałkę przez adapter m42. jak się zapoluje na allegro to można mieć zestaw za 100 zł. np heliosa 44m i adapter z dandelionem od chinoli (te same na all mają cenę 2x wyższą) jak się upoluje dobrą sztukę, to te stare obiektywy mają dużą lepszą optykę niż współczesne tanie ciemne plastikowe zoomy. świetnie współpracują z canonami do nikona trzeba przerabiać albo podłączać przez adapter z soczewką, która osłabia jakość. ja się właśnie dogadałam z jednym sprzedawcą i będę miała 135mm f/2.8 za fajną cenę. ale przysłona tylko 6 listkowa tair ma 20 listków, jupiter 12, ale musiałam włączyć tryb ekonomiczny
|
|
#234 | |||||
|
BAN stały
|
Przez moment pomyślałem, że najwidoczniej nie tylko do drzew zalecają się przytulać wszelkiej maści "zielarze"
Chociaż - pod czakramem na Wawelu już stałem ![]() Cytat:
![]() ![]() Gdyby to wszystko takie proste było... w ogóle zmiana charakteru/podejścia do czegoś lub kogoś to bardzo ciężki proces jest Btw - pamiętam taki cytat z Balzaca:"Czasami nagła zmiana charakteru jest ostatecznym sposobem na przetrwanie" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nieee, ja nie szukam, to było ad sinupret poszukiwań Rejcz ![]() Cytat:
Przepraszam, ale Cytat:
Mnie zastanawia jedno - dlaczego takie przewlekłe leżenie w łóżku skraca życie (znacie pewnie powiedzenie, że "łóżko wyciąga")? Znajoma rodziców, po operacji wstawienia stawu biodrowego, też ze strachu nie wstawała z łóżka - zmarła w niecały rok bodajże
|
|||||
|
|
|
#235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2.Przekażę ![]() 3. To może chwila przed przeproteinowaniem....Dob rze,że już jest lepiej. Tylko tak myślę, moze faktycznie postaraj się unikać przez jakiś czas protein , postaw na delikatne nawilżenie, i obserwuj,żeby nie przekarmić w druga stronę... Ja ostatni co drugie mycie to Kallos i tylko Joanna bs na końce, rypanie raz w tygodniu, a codzienne dzieckowym i tym rosyjskim przeterminowanym, teraz Natei doszło ( bardzo fajne) maska przed myciem z kilkoma kroplami oleju, a po coś lżejszego na chwilę ...no i dają radę. A najfajniejsze po myciu Kallosem...chyba zacznę częściej, ze 2 - 3 x w tygodniu... Cytat:
1. ![]() 2. ![]() 3. Nie znam się kompletnie.... Dzieki, przekażę ![]() Się ucieszy z rad ![]() Poka poka, zdjęcie które podesłal na konkurs ![]() http://iconosquare.com/p/835580203966462152_986919413 I jeszcze troche, jak by ktoś mial ochotę zerknąć ![]() http://iconosquare.com/marcstar7 Resztę nie wiem gdzie trzyma, gdzieś na kompie chyba
|
||
|
|
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Krócej żyją bo nie ruszają się... A wtedy jest słabsze krążenie i skłonność do powstania skrzepu co może dać np zator, zawał itp Zwiększa się skłonność do infekcji co może doprowadzić do zapalenia płuc. Dodatkowo leżenie sprzyja zanikowi mięśni u utrudnia perystaltykę jelit i powoduje odleżyny ..... itp itd... ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
2 Fajne zdjęcia Za albumu najbardziej w moim klimacie są http://iconosquare.com/p/826120921009158487_986919413 http://iconosquare.com/p/827586669296548283_986919413 http://iconosquare.com/p/829802584507481081_986919413 Super kadruje
|
|
#237 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad trzeciej próby zalogowania się na wizaż... I z balkonu...
Polly,w pierwszej chwili pomyślałam o bambusie - nie kwitnie,zielony,szybko rośnie... Ju,jakie piękne zdjęcia! Gratki dla Młodego i wkleiłabyś, Stazja,tę nagrodzoną fotkę.Aileenn,a propos dziwolągów językowych,chyba tu już kiedyś wspominałam o ichtiologii obrażeń...? I takie kwiatki znajduję w książkach,które czytam. Zostawiam
|
#238 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do leżenia w łóżku - no tak, wszystko prawda, ale to nie u każdego się chyba zdarza? |
||||
|
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
no to musisz spróbować ja w życiu tego z własnej woli i za własne pieniądze nie zamówiłam
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
Rachelo a może po bandzie
http://www.iperfumy.pl/prince/3121-w...na-dla-kobiet/
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

Zachciało mi się pachnieć bardziej hmmm kobieco. 
Edit: po ptokach już...

Koniecznie ić do lekarza. Przy nerach każde spuchnięcie nogi warto sprawdzić. 

, wiec jak zobaczyłam poprawną wersję to aż mi się wszystko uśmiechnęło

Chcę kwiatki sratki 
Może chodzi o podobanie się "na smutno"? 

Coraz częściej myślę, że tylko wyemigrowanie gdzieś dalej tutaj pomoże, bo jak widać na wdzięczność jakąkolwiek, ludzką taką i naturalną, liczyć co nie mam 

klask i: