|
|
#241 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Ten rum 80% brzmi jak zabójstwo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale ogólnie nuty fajne, no i parametry użytkowe świetne ![]() --- Stazja, piękne zdjęcia, sobie przeglądam właśnie Polska Bonnie Tyler
|
||
|
|
|
#242 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
groch fasola
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Daj koniecznie znac, jak będzie ![]() 2 Jest ciut niżej ![]() I te wszystkie lasy, łąki, mosty i pola mam pod nosem dosłownie,chyba bym umarla w mieście
|
|
|
|
|
#244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ten skaczący do stawu (?) facet? ![]() Edit: ad sinupret "umierania w mieście" - chyba, że w takim, jak moje - tu jak na wsi, tu byś nie umarła
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-03-21 o 15:17 |
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
znajomy kiedyś sprowadzał taki z austrii produkowany na potrzeby armii reklamował go tym, że w połączeniu z sokiem brzoskwinowym jest skutecznieszy od pigułki gwałtu....
|
#246 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bartek w całej swej odkurzaczowej okazalości ![]() 2. Pod warunkiem że masz blisko do lasu i jest go bardzo, bardzo dużo . I że dużo łąk dzkich i pól zarośniętych jeżynami i innymi chwastami. I jak wyglądasz przez okno od sypialni to widzisz sarny/daniele czy tam łosie pasące się na polu. Albo jak idziesz z psami na spacer, dochodzisz do polany, a tam stado saren się pasie. Itd, itp ![]() |
|
|
|
|
#248 | |||
|
Zakorzenienie
|
Przelatuje na szybko bo dziś świętujemy z chuopem
Cytat:
Prince mnie zaintrygował sentymentalnie - thnx Nesko. Przyszła mi do głowy marihuana ale to żart of kors ![]() Ja się nie znam, wchodzę na dział ogród, lub do ogrodniczych "wylęgarni" tam sobie oglądam co mi się podoba i pytam czy się nadaje Cytat:
Cytat:
No to spadam bo padam na ryj, coś mi mówi że dzień sprzątaniowy to nie jest idealny dzień na kolacje z winem. Ciekawa jestem kto pierwszy zaśnie. Boże dopiero 17sta? Ja już chcę spaaaaaaaaaaaaaaaaaać
|
|||
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miewałam podobnie jak wiesz, ale kilka lat temu, ostatnio tylko w upały, i tłumaczę to utratą elektorlitow, po potasie przechodzi. Coś może na tle tych Twoich hormo? Glukoza? Strzelam bo się nie znam. 2. Mnie wchodzą jak w masło odcina mnie to od reszty świata. Zawsze lubiłam kryminały.3. Ooooo ciekawe co znajdziesz Ja chwilowo będę w wirze pomocy babci i ogarniania chaupy, ale planuję pod koniec tygodnia się wypuścić na jakieś testy. Szukać chcę jednak wśród nie-nowości. Cytat:
Bidnaś brrrrrr2. Envy, Envy me, - nie wiem czemu nie lubię ich na sobie. Pleasures bloom, - eeee nie pamiętam. Eden, - nie daję rady naszać Matsuri Annayake, - nie znam Dior Miss Dior Cherie L`Eau ? hmmm no też podchodzę do nich jak pies do jeża, zawsze coś mi przeszkadza, jakieś kompociki etc. Miss Diorki to jednak chyba nie ja. Żadne z nich, nei są imo "nowoczesne" "miejskie" etc. Dziękuję za typy, lubię takie tropy Co do babci - strasznie Ci współczuję, moja ma podobnie, wie lepiej. Nie dziwię się jej, że się boi, ale jak się nei wstaje, to jest koszmar. Musiałby jej to powiedzieć, postraszyć ją jakiś lekarz, któremu zaufa.
|
||
|
|
|
#250 |
|
Piers do przodu
|
Opuchnięcie nie zlazło od 3 tygodni
w poniedziałek jestem umówiona do medyka ... zobaczymy, co powie też podejrzewam żyły Miłej soboty Baru
|
#251 | |
|
Nindżopesz
|
Cień ptaka na bazarze
Facet na dachu Cytat:
Zdolna bestia, gratuluję, to w siostrę ![]() BTW oglądałaś Oculusa? GB (główna boh.) bardzo kojarzy mi się z Tobą - i wizualnie, i wygadaniem. Macham znad zakupu nowego łoża, które być może nie zmieści się w sypialni ze względu na wygięty zagłówek , zwiedzania nowego metra, "randki" w Czułym Barbarzyńcy (BTW czy ktoś wie, która z tamtejszych kaw jest smaczna? Bo zamówiłam Lampezadę jako klon Tigera z Coffee Heaven i była gorzka, ble. Za to sernik! Sernik mają boski ![]() Jakby kto pytał (Gryxiu), to w tym sezonie nadal modny błękit, fiolecik i różowy ale też biało-czerwona, biało-niebieska i biało-czerwono-niebieska kratka. I kffiatki, każdy hipster z brodą tęsknie popatrywał na te kratki i kwiatki. Kolejne powinny być kropeczki. |
|
|
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gryx? ![]() Cytat:
a mi niepisana chyba ta 135-tka nie chcę przepłacać, a ciągle przegrywam o złotówkę ![]() albo sprzątają mi od dawna obserwowane sztuki w chwili gdy się zdecyduję kupić (po przegranej licytacji) wczoraj wieczorem się utargowałam ze sprzedającym, że mi obniży cenę o koszty wysyłki, a dziś jak się ogarnęłam i chciałam kliknąć, to godzinę wcześniej ktoś kupił aukcja wisiała prawie 2 tygodnie w dodatku przestały się pojawiać nowe sztuki, które mogłyby mnie zainteresować, albo ceny mają sztucznie wywindowane
|
|
#253 |
|
Nindżopesz
|
Bardziej Ludwik, coś chamsko miętowego
![]() My mamy właściwie syrop miętowy, Victoria's. |
|
|
|
#254 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Diabli mnie podkusili wypić kieliszek wina do obiadu i od dwóch godzin przysypiam...
Poza tym jakaś durna cipa przetłumaczyła croque monsieurs jako "chrup pany" kogo te wydawnictwa zatrudniają,półgłówków?
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,777,...11.html?wv.x=1 robiłam kiedyś, ale strasznie tłuste mi się wydały za to didki wszamały wszystkie ![]() tą wersję robiłam
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-21 o 18:50 |
|
|
|
|
#256 | |||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Parę fotek z moich stron ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedyś z P. zabraliśmy wystraszoną sarnę prosto z drogi i wywieźliśmy do lasu ![]() Hoho! To się pogodziliście szybko, a jeszcze wczoraj taka bojowa byłaś ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#258 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
|
#261 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
ale to dosłowne tłumaczenie
za mną chodzi chaczapuri ![]() chyba pora zrobić ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- nieeee.... skąd....?
|
#263 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#264 |
|
Nindżopesz
|
Jakże byśmy śmiały!
Ja po prostu chcę być panią na tych włościach
|
|
|
|
#265 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wydało się
![]() Cytat:
![]() 2. Znaczy tak czasem pierdzieli od rzeczy jak i ja ? Nie oglądalam,ale nadrobię. I to w najblizszym czasie,bo ciekawość mnie zeżre teraz ![]() Cytat:
![]() 2. Kurde ![]() Fatalne uczucie jak już się człowiek wita z gaską, a tu nagle nic z tego . Oby szybko coś się pojawiło w fajnej cenie i żeby nikt nie drapnąl pierwszy Cytat:
2i 3 Polska to jednak jest piękna, mówcie co chcecie ![]() 4. No co najmniej oczko wodne obowiazkowo ![]() 5. Chciałabym to widzieć ![]() Znaczy szkoda sarenki, ale pewnie prześmiesznie wyglądało jak ją do lasu podrzucaliście ![]() Spytaj najpierw męża o zgodę Wzięłam się za zabawę z koszulkami. Jedna już prawie, prawie, tylko boki do zszycia maszyną byly...ręcznie zszyłam mniej więcej, przymierzylam i....rozmiar na słonia |
|||
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
gra słów Ci nie gra?
![]() chrup pany chrupany ![]() no to już wszystko jasne czemu Gryx wybiera pierdzinki a Stazja kupuje tyle szmaponów ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
|
|
#267 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale se gębę przy hajcowałam aż się Negatyw przestraszył ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Dior Miss Dior Cherie L`Eau będe znowu robić podejście jakiś on ciężki dla mnie...
|
|
#268 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ciekawe, czy stoły już pozbijane? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
), więc pojechaliśmy w las i tam została wypuszczona ![]() Otóż to! Cytat:
"Pierdzinki" Cytat:
Nie mogłem odpisać na posty, bo Ryszard przyszedł mokry ze dworu i ułożył się do spania na moich kolanach
|
||||||
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
a czemuż bar nieotagowany?
![]() Cytat:
ale chciałabym mieć już ![]() u mnie etap mumii
|
|
#270 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednak, skoro polecasz różany to chyba kupię, płynów do płukania nigdy za dużo, nie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Olewaj ewentualne wyrzuty sumienia, że coś komuś odmówiłeś itd Z czasem wyrzutów będzie mniej. Tak, masz rację to jest proces, ale warto ćwiczyć i nie dać się wykorzystywać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2015-03-21 o 22:34 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

,
i wkleiłabyś, Stazja,tę nagrodzoną fotkę.
A ten skaczący do stawu (?) facet?

Czy duża dawka stresu w ostatnich dniach + nadchodząca małpa są wystarczającym wytłumaczeniem? Bo coś jest nie tak: nie mam ochoty na czekoladę 
Miewałam podobnie jak wiesz, ale kilka lat temu, ostatnio tylko w upały, i tłumaczę to utratą elektorlitow, po potasie przechodzi. Coś może na tle tych Twoich hormo? Glukoza? Strzelam bo się nie znam.