![]() |
#301 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVI
Aileenn, ja szpinak wcinam prawie codziennie na surowo z wędzonym łososiem, oliwkami, pomidorami suszonymi, pestkami i orzechami, ewent. z szynką parmeńską, ostatnio dałam tylko jagody goji, nerkowce i suszone śliwki i też było git.
A dziś planuję zmiksować z jabłkiem, bananem, miodem, cytryną i imbirem. |
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dużo szpinaku, banan , jabłko, woda , ewentualnie jakiś sok żeby za geste nie bylo ![]() ![]() Plus otręby, sięmię czy co tam masz, a jak nie mozesz to pomiń. Koktajle szpinakowe sa przepyszne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Wtajemniczenie
|
Miłej niedzieli Drogi Baru
![]()
![]() |
#305 |
Mother of Cats
|
Dziękuję pięknie
![]() ![]() Po przeglądzie lodówki i przyległości stanęlo na tym, ze szpinak poczeka, aż coś dokupię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy doczytałaś o mojej ostatniej fascynacji kulinarnej - zapiekana cykoria!!! Najpierw obgotowuję 10 min, najczęściej na parze, potem przyprawiam dalmatyńskimi i czasem cukrem i zapiekam z serem lub z niczym ![]() Odrzut od mięsa nadal trwa - nie martwi mnie to jakoś tylko raczej zastanawia, czemu nagle mój organizm tego nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Świntuch! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
ʞɐɯǝuɐ
|
u mnie dziś też pory
![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#310 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Wtajemniczenie
|
Tak, pierwsza decyzja podjęta na wyczucie zawsze najlepsza
![]() Spokojnego tygodnia z mnóstwem miłych chwil dla całego Baru ![]() Idę spać.
![]() |
#312 | |
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#315 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde ale ty jestes ekskluzywna ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Polly ma 17 ![]() ale w jaki poprzek? odka dokąd? bo ja chyba nigdzie nie mam 12 cm ![]()
![]() |
#316 | ||||||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zazdroszcze ze udało sie sie dobrac 7 par okularów! mnie sie udaje ledno 1 raz na 2-3 lata wybrac...i to z bólem Cytat:
Cytat:
wiec ja na zalązkach mam 10,5 ! a nos mam na 4 cm! czyli mialam razje-nie urosła mi głowa i wszystko co na niej sie znajduje ![]() za to jak mniemam mózg mi sie bardziej pofalował zeby sie zmieścic w tej małęj głowie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
boze jakie to skomplikowane ![]() chcialam wysiac ten chmiel japonski ale to chyba ponad moje siły jednak ![]() Cytat:
własnie ze nie ma w tych drozszych..to juz predzej w realcu na hali bedzie zwykla czarna koszula i jak boga noga tam ją zanabędę ![]() i musze to zobic szybko bo sie sezon konczy i wszedzie beda tylko z krotkimi rękawami ![]() ja nie wiem jak to jest ale we wsystkich tanszych sklepach z garniturami nie ma koszul z długim rękawem w lecie-serio-nie ma ani jednej,ani pół...przerabiam to ciągle bo wszystkie wesela w lecie....dla mnie to jest szczyt szczytów! jak mozna wogole w sklepie z garniturami sprzedawac koszule z krótkim rękawem? dla mnie tojedna z najobrzydliwszych rzeczy ever..koszula pseudoelegancka z krótkim rękawem..nie wiem co jest ogrsze czy ta koszula czy męskie japonki....chyba jednak koszula ![]()
![]() |
#317 | ||
BAN stały
|
No nie wiem, nie wiem... trzeba by konkurs ogłosić i jury zebrać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Prawda, też nie rozumiem fenomenu "eleganckich" koszul z krótkim rękawem, dla mnie to nieporozumienie ![]() --- Albert ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#318 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie mam nic przeciwko twojej przyszłej kolekcji ![]() Co do zapachów - będę patrzeć. A może Annayake? To zwykłe, jest też wersja Eau? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zupa krem z porów ![]() My mamy już kliknięte w lodówce ![]() I w ogóle Shalimar tak mnie sponiewierał, że zrobiłam 3 awantury... jestem super wkurzona ![]()
![]() |
#319 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jak nie kupię obiektywu, to chyba kliknę L'agenta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() "A co on taki sfilcowany? Tak ma być?" ![]() Cytat:
a teraz ma genialnie dopasowane okulary, przynajmniej te które widziałam na zdjęciach ![]() przeczytałam: Wieprze i wiem ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- rozgotowane ciągnące się pory w zupie to moja trauma ![]() ale to chyba może być niezłe? ![]()
![]() |
#321 |
Wtajemniczenie
|
Nie mierzę gęby, bo wyjdzie, że mam jak kamienica
![]() Miłego poniedziałku ![]() A te flaki to szuszone się na allu kupuje?
![]() |
#322 | |
Nindżopesz
|
![]() Dodajmy, że osoś jest Biedronkowy ![]() Cytat:
Normalne koszule na ten rozmiar są w C&A ale Twój chłop by się w nich dla odmiany utopił. 2. po prostu jest proporcjonalna do całej Polly ![]() ![]() 3. taaak ![]() Macham znad powrotu do kurtki zimowej, argh. Maja, jak dieta? Ja mam zastój w połowie drogi na 52,6 , już powoli mogę zakładać coś obcisłego ale chcę jeszcze zrzucić 2 cm z tyłka i oud. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | ||
Zakorzenienie
|
Dobra
![]() Cytat:
Tylko nie lej za dużo wody. Naszykuj sobie jakieś naczynie ( z dziurkami pod spodem koniecznie) , nasyp ziemi, delikatnie ubij, podlej delikatnie, odstaw niech obsięknie. Chmiel to chyba ma malutkie nasionka, nie wiem...jak malutkie to rozsyp po ziemi nie za gęsto, staraj się w miarę rzadko. Przysyp delikatnie ziemią drobniutką ( najlepiej kup sobie do wysiewu, są takie specjalne mieszanki ). Odstaw. Na drugi dzień podlej ( o, jak masz jakieś atomki to mozesz spsikać mgielka wody , albo zraszaczem do kwiatków) tylko delikatnie. I następnego dnia znowu delikatnie podlej. Chyba że wyschnie na wiór to mozesz trochę znowu zrosić. Jak zaczną wyłazić, bedą już większe ciut i będzie za gęsto to poprostu wyrwiesz nadmiar i wsadzisz w druga doniczke, albo wywalisz. A tak wogle...to nie możesz skoczyć do sklepu ogrodniczego/na rynek i kupić za kilka zł ładna, dużą roślinę gotowa do wsadzenia? Prosto, szybko, skutecznie...no chyba,że chcesz mieć od nasionka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wygląda jak owieczka przez ten filc ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
niecnotliwa dziewica
|
Kategorycznie odmawiam mierzenia gęby w pracy"
![]() Poza tym przeleciałam Was na szybko i od razu mam lepszy humor. A co do grzanek - mnie osobiście niesamowicie drażni tłumaczenie na siłę nazw własnych. Ciekawe, jak w druga stronę tłumaczą "flaki" i "kopytka"?
#325 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Mi wyszło 19, 5 cm ![]() A Gryxowi pewnie mniej, bo się nie przyznał ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
niecnotliwa dziewica
|
Tjaaa, czytałam. Tylko wiesz, mnie się nie chce zniżać do poziomu menela spod budki z piwem, a ona prezentuje dokładnie taki poziom (nie obrażając meneli)
#327 | |||
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() "Dobra róża"? ![]() Cytat:
![]() ![]() Na oko to mam dużo więcej, jakieś 25 na bank! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#328 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wow, pozazdrościć, że rośnie od samego patrzenia
![]() Dziś piękne słoneczko, marnować czas na mycie okien? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#329 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
niecnotliwa dziewica
|
To zależy, jak dużo ich masz - i czy oprócz słoneczka występuje mróz...?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.