Scent Bar LVI - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-23, 10:08   #331
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
W. będzie białą robił?

Oby to twórcze wkurzenie było

A tak na wszelki kupił

[QUOTE=Betty83;507
pamiętam castingowe zmagania Ju zanim trafiła na tego magika
a teraz ma genialnie dopasowane okulary, przynajmniej te które widziałam na zdjęciach
[/QUOTE]

No właśnie, i też wszystkie były za duże - spośród jego ok. 200stu wzorów wybrałam 3 kształty
LAgent dobry jest

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Dziś piękne słoneczko, marnować czas na mycie okien?
No pewnie, wszystko widać

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:14   #332
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Umyj, będziesz miała spokój później
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
To zależy, jak dużo ich masz - i czy oprócz słoneczka występuje mróz...?
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

No pewnie, wszystko widać
Mrozu nie ma, ale ostatnio umyłam jedno i 2 dni później padał deszcz ze śniegiem Więc w sumie znowu wszystkie mam brudne

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:15   #333
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Ale to jest stara świecka tradycja - że jak się umyje okna, to pada!
Stary 2015-03-23, 10:17   #334
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
---Kliknąłem na allegro (ciekawe, kto mnie przebije)...

jelita wieprzowe
W pierwszym odruchu chciałam napisać - wygrywasz! Ale to jest Bar, i jak się później okazało jednak zająłeś miejsce ex aequo.
Myślę, że Flo mogłaby Cię przebić.
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
i teoj chuop biega w ruziowych i blenkitnych???

ale ile ziarenek do 1 dziury i jak gsto te dziury?
boze jakie to skomplikowane ,
chcialam wysiac ten chmiel japonski ale to chyba ponad moje siły jednak.

własnie ze nie ma w tych drozszych..to juz predzej w realcu na hali bedzie zwykla czarna koszula i jak boga noga tam ją zanabędę ,

i musze to zobic szybko bo sie sezon konczy i wszedzie beda tylko z krotkimi rękawami

ja nie wiem jak to jest ale we wsystkich tanszych sklepach z garniturami nie ma koszul z długim rękawem w lecie-serio-nie ma ani jednej,ani pół...przerabiam to ciągle bo wszystkie wesela w lecie....dla mnie to jest szczyt szczytów! jak mozna wogole w sklepie z garniturami sprzedawac koszule z krótkim rękawem?

dla mnie tojedna z najobrzydliwszych rzeczy ever..koszula pseudoelegancka z krótkim rękawem..nie wiem co jest ogrsze czy ta koszula czy męskie japonki....chyba jednak koszula
1. Mi się podobają faceci w kolorowych koszulach - mój sobie zanabył fiolety różne - fajnie to wygląda. Wszystko zależy od odcienia. Na śniadych mężczyznach jeszcze pewien odcień zieleni jest seksi.

2. Ja serio podziwiam wszystkich siewców To jest na pewno ponad moje siły Szacunek.

3. Po całości Mój kupuje w Auchan. I nawet Wam powiem, że jedna kratka, drobna mocno, z Carry mi się spodobała. On sobie kupuje sam of kors. Nie jest ona elegancka, to taka koszula do dżinsów, marynarki etc. Nie do gangu. Tak zwana sportowa elegancja. Na wesele by nie ubrał.

Cytat:

Nie mam nic przeciwko twojej przyszłej kolekcji

Co do zapachów - będę patrzeć.
A może Annayake? To zwykłe, jest też wersja Eau?

kocham

Ja lubię pory - ale tylko na ciepło. Na surowo źle mi robią.
Zupa krem z porów

My mamy już kliknięte w lodówce

I w ogóle Shalimar tak mnie sponiewierał, że zrobiłam 3 awantury... jestem super wkurzona
1. Ja też

2. Chyba nie znam. Zanotuję dzięki.

3. Mi też.

4. Czyli podium Gryx dzieli z W. ?

5. Współczuję wkurzenia, ale awantura czasem dobra rzecz - na wypuszczenie pary, emocji, odreagowanie, takie oczyszczenie.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-03-23 o 10:20
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:17   #335
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja tylko na surowo, do gotowanych coś się nie mogę przełamać

rozgotowane ciągnące się pory w zupie to moja trauma
ale to chyba może być niezłe?
No przeż ja na parze gotuję tak do kilku minut, a nie z zupy. Choć i z zupy zjem bo nie wyrzucę, ale nie są jakieś najlepsze. To też jeszcze zależy jak ktoś gotuje w zupie. Jak krótko w wywarze, to są dobre, ale jak je w tłustym rosole trzyma godzinę to fuuuuuujjjj.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Nie mierzę gęby, bo wyjdzie, że mam jak kamienica

Miłego poniedziałku
1.

2. I nawzajem

Cytat:

Poza tym przeleciałam Was na szybko i od razu mam lepszy humor. A co do grzanek - mnie osobiście niesamowicie drażni tłumaczenie na siłę nazw własnych. Ciekawe, jak w druga stronę tłumaczą "flaki" i "kopytka"?
Absolutnie się zgadzam.

Croissantów jakoś nie tłumaczą. (chyba?)
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Wow, pozazdrościć, że rośnie od samego patrzenia

Dziś piękne słoneczko, marnować czas na mycie okien?
1.

2. Moje zdanie znasz Ale prawda taka, że kiedyś umyć trzeba, zatem wybór należy do nas. U mnie jeszcze za zimno na to brrrrrr. Mnie czeka 5 okien u babci.
Stary 2015-03-23, 10:20   #336
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Dodajmy, że osoś jest Biedronkowy

1. nie, na litość... Znaczy w błękitnych niestety tak, kupił właśnie jedną niebieską i dwie szare. Ale nie są gładkie tylko w mikro-kratkę, normalnych szarych nie mają. A czarnych w ogóle, tylko ciemny granat.
Normalne koszule na ten rozmiar są w C&A ale Twój chłop by się w nich dla odmiany utopił.
2. po prostu jest proporcjonalna do całej Polly Co mnie pocieszyło bo oznacza, że znajdę normalne okulary w VE, nie dzieckie Muszę sobie kupić nowe.
3. taaak

Macham znad powrotu do kurtki zimowej, argh.

Maja, jak dieta? Ja mam zastój w połowie drogi na 52,6 , już powoli mogę zakładać coś obcisłego ale chcę jeszcze zrzucić 2 cm z tyłka i oud.

czemu by sie utopił? tp kwestia rozmiaru chyba?
ostatnio jak paczylam w ca to tez same kratki były...na początku sezonu wychaczyłam jdną takąbardziej sportową w szaro szary prązek,ale tylko jedna taka była..

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Dobra

Nie no, siej. Nie jest to aż tak skomplikowane.
Tylko nie lej za dużo wody.
Naszykuj sobie jakieś naczynie ( z dziurkami pod spodem koniecznie) , nasyp ziemi, delikatnie ubij, podlej delikatnie, odstaw niech obsięknie. Chmiel to chyba ma malutkie nasionka, nie wiem...jak malutkie to rozsyp po ziemi nie za gęsto, staraj się w miarę rzadko. Przysyp delikatnie ziemią drobniutką ( najlepiej kup sobie do wysiewu, są takie specjalne mieszanki ). Odstaw. Na drugi dzień podlej ( o, jak masz jakieś atomki to mozesz spsikać mgielka wody , albo zraszaczem do kwiatków) tylko delikatnie. I następnego dnia znowu delikatnie podlej. Chyba że wyschnie na wiór to mozesz trochę znowu zrosić.
Jak zaczną wyłazić, bedą już większe ciut i będzie za gęsto to poprostu wyrwiesz nadmiar i wsadzisz w druga doniczke, albo wywalisz.

A tak wogle...to nie możesz skoczyć do sklepu ogrodniczego/na rynek i kupić za kilka zł ładna, dużą roślinę gotowa do wsadzenia? Prosto, szybko, skutecznie...no chyba,że chcesz mieć od nasionka

Wygląda jak owieczka przez ten filc
myslalam ze jednoroczne to od nasienia trza se wyprodukowac..ale ja sie kompletnie nie znam....

czyli sieje ...a potem muzce to jakos rozsadzic co nie? kiedy?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

1. Mi się podobają faceci w kolorowych koszulach - mój sobie zanabył fiolety różne - fajnie to wygląda. Wszystko zależy od odcienia. Na śniadych mężczyznach jeszcze pewien odcień zieleni jest seksi.

ale moj nie załozy....

koniec pieśni..nawet nie mam co myslec czy mnie by sie ewentualnie podobało
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:24   #337
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Ale to jest stara świecka tradycja - że jak się umyje okna, to pada!
Jestem zbyt leniwa na takie tradycje
Już wiem, umyję ponownie to samo co ostatnio- chyba dwa razy mnie taki pech nie spotka Wtedy w weekend umyję 2 pozostałe

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:25   #338
rachell111
Zakorzenienie

Co do zapachów, kolejna dobra Wizażańska dusza Kattarina, przypomniała mi o firmie Lanvin, konkretnie o Eclat d'Arpege. Ja bym sobie chętnie przypomniała polliastyczno-nietopszowy Rumeur - ale jak sama nazwa wskazuje - już nie ma

Sama wczoraj sięgłam zapachową pamięcią do Narciso Essence

Niby znów róże, od których uciekałam, ale bez względu na to, pamietam, że ten zapach sie na mnie zaskakująco dobrze układał. Ni piżmaczył nie pudrzył. Testnę sobie.
Stary 2015-03-23, 10:27   #339
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
2. Moje zdanie znasz Ale prawda taka, że kiedyś umyć trzeba, zatem wybór należy do nas. U mnie jeszcze za zimno na to brrrrrr. Mnie czeka 5 okien u babci.
Ja się ze swoimi rozgrzeszyłam ze dwa tygodnie temu, tylko balkon zostawiłam na cieplejsze czasy. Mogłam była w zasadzie umyć go w sobotę - było tak ciepło, ze pomykałam po mieście bez kurtki (a w pewnym momencie Dorota mnie wyciągnęła na zewnątrz bez okularów, znaczy - w przeciwsłonecznych a bez optycznych - i tak poszłam do sklepu że kupiłam cokolwiek sensownego i po drodze pod nic nie wpadłam to sama się dziwię.....)
Stary 2015-03-23, 10:32   #340
Polly_
grozi wypollizowaniem

rejcz-taka koszula do dzinsów z krókim jest dla mnie ok, obrzydliwe są te co wyglądają jak normalna garniturowa z obciętymi rękawani i ubierane do garnituru...
juz mnie to mało dziwi ze chłopu tak chodzą na wesela w tych krótkich rękawkach...bardziej mnie dziwi ze profesjonalne sklepy to propaguja...

ciekawe kiedy faceci na własny slub bedą krótki rękawek ubierac...

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Co do zapachów, kolejna dobra Wizażańska dusza Kattarina, przypomniała mi o firmie Lanvin, konkretnie o Eclat d'Arpege. Ja bym sobie chętnie przypomniała polliastyczno-nietopszowy Rumeur - ale jak sama nazwa wskazuje - już nie ma

Sama wczoraj sięgłam zapachową pamięcią do Narciso Essence

Niby znów róże, od których uciekałam, ale bez względu na to, pamietam, że ten zapach sie na mnie zaskakująco dobrze układał. Ni piżmaczył nie pudrzył. Testnę sobie.

a pokazują sie na all czasem z chorych cenach...ale zapach zacny,nawet ja to musze przyznac...tylko on jest taki lekko praniowy, chyba nie takiego szukasz?

ale stacjonarnie do testow faktycznie nie ma

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

tak se mysle ze moj chlop wyglada jak złoczynca i w sumie w roziowej koszulce mogłby sexi wygladac
Stary 2015-03-23, 10:33   #341
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale moj nie załozy....

koniec pieśni..nawet nie mam co myslec czy mnie by sie ewentualnie podobało
Rozumiem No to serio musicie się spieszyć. A internet ? Chociażby przegląd oferty, taki risercz?

Nie wiem czy posiadacie jakieś targowisko w mieście, u nas jest mnóstwo, i są polscy producenci zatem wybór w tanich koszulach jakiś jest. Moja Mam kupuje tam butikowe sukienki ponad stówę, czasem dwie taniej niż w owych butikach na mieście. A jakość materiału genialna. Wszystko polskie lub włoskie.

Czas edycji: 2015-03-23 o 10:36

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 10:34   #342
Polly_
grozi wypollizowaniem

fogle to przyszłam z ogłoszeniem parafialnym na temat gdzie kupic:

-bojowki meskie krótkie...takie za kolano co dawnymi czasy matalowa młodziez nosiła?
-kąpielówki męskie
-i podpytanie-jakie kąpielówki męskie sie teraz nosi?
-sandały męskie-gdzie i jakie?

musze szybko zakupy zrobic..a zaczyna mnie to przerastac
Stary 2015-03-23, 10:45   #343
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
czemu by sie utopił? tp kwestia rozmiaru chyba?
No, ale mi się C&A kojarzy z wielkimi namiotami, że nawet rozmiar 36 to właściwie 40.

Czy na sali jest ktoś obcykany w materacach? Musimy kupić materac 160x200 do 1500 zł bo szkoda kasy, TZ upiera się, że piankowy w obawie przed psuciem przez dida poszczególnych sprężyn, dodatkowo materac ma być na tyle elastyczny (czy jak to tam nazwać) żeby jednocześnie nadawał się dla jednej osoby 50 kg a drugiej 120 i żeby nie przenosił na tę drugą osobę drgań. Innych wymagań brak.
Czy w takiej cenie to w ogóle możliwe? Czy raczej szukać dwóch osobnych?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:45   #344
gryx82
BAN stały

Cytat:
A tak na wszelki kupił
Dobrze jest mieć parę metrów jelit w lodówce, tak na czarną godzinę Tak jak białej nie lubię, tak w wykonaniu ojca jest całkiem dobra - chuda i konkretnie doprawiona
Cytat:
W pierwszym odruchu chciałam napisać - wygrywasz! Ale to jest Bar, i jak się później okazało jednak zająłeś miejsce ex aequo
Ci mówię, nawet flaki na stanie nie wystarczą, by tu szokować
Cytat:
Myślę, że Flo mogłaby Cię przebić.
O właśnie, Flo gdzieś przepadła
Cytat:
1. Mi się podobają faceci w kolorowych koszulach - mój sobie zanabył fiolety różne - fajnie to wygląda
Ja mam różową YSL (z drugiej ręki, ale przecież nikt wiedzieć nie musi ), ostatni raz założyłem ją jakieś 6 lat temu, bo po pierwsze - jakoś okazji nie było, a po drugie - na chwilę obecną moja ulubiona to szeroka krata w błękitach od Marks & Spencer
Cytat:
4. Czyli podium Gryx dzieli z W. ?

---

Nienawidzę chorować!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 10:47   #345
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
rejcz-taka koszula do dzinsów z krókim jest dla mnie ok, obrzydliwe są te co wyglądają jak normalna garniturowa z obciętymi rękawani i ubierane do garnituru...
juz mnie to mało dziwi ze chłopu tak chodzą na wesela w tych krótkich rękawkach...bardziej mnie dziwi ze profesjonalne sklepy to propaguja...

ciekawe kiedy faceci na własny slub bedą krótki rękawek ubierac...

a pokazują sie na all czasem z chorych cenach...ale zapach zacny,nawet ja to musze przyznac...tylko on jest taki lekko praniowy, chyba nie takiego szukasz?
ale stacjonarnie do testow faktycznie nie ma

tak se mysle ze moj chlop wyglada jak złoczynca i w sumie w roziowej koszulce mogłby sexi wygladac
1. Wiem wiem Dlatego sie zgadzam, że to strasznie słabe ze strony firm koszulowo/gangowych.

Choć, powiem Wam że ja już dawno nie widziałam nikogo z krótkim rękawem na weselu Ale tez nie chodzę często. Myślę, że to kwestia środowiska.

2. Rumeur praniowy, czemu nie. Jeśli lekko. Nie mam definicji tego czego szukam, ot musi zgrać się ze mną - balans zimna - nowoczesności (czyli pranie pasuje) i trochę słodkiego kwiecia. Nic wiodącego. Tylko taki miks.
Nigdy bym siebie nie przypuszczała o to że się zakocham w Amarige Mariage. Po nutach bym do tego również nie doszła, ot któregoś dnia coś mi pięknie na zakupach zapachniało, kilka sklepów obeszłam, zanim się zorientowałąm że to ja i mój test an nadgarstku. Psiknięty do dziś nie wiem czemu?

To samo z Essence, Narciso - teściłam nie znając nut, nie sugerowałam się, i był to jeden z nielicznych strzałów w 9tkę Idąc po nutach, nie sięgnęłabym po niego. Ta próbka był dar, chyba od Kameny. Większość moich zapachowych zauroczeń to efekty No Logo, i innych podarunków.

3. Hehe imo Twój wygląda jak wcielenie dobra ale wiem o co kaman Pewnie jak sie ubierze na czarno to zmienia się oblicze np. w przypadku mojego Teża, mamy szefa mafii. Na świętach zawsze się śmieją z niego kogo dziś wykończył przed śniadaniem

Czas edycji: 2015-03-23 o 10:59
Stary 2015-03-23, 10:49   #346
gryx82
BAN stały

Cytat:
Stary 2015-03-23, 10:55   #347
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
No, ale mi się C&A kojarzy z wielkimi namiotami, że nawet rozmiar 36 to właściwie 40.

Czy na sali jest ktoś obcykany w materacach? Musimy kupić materac 160x200 do 1500 zł bo szkoda kasy, TZ upiera się, że piankowy w obawie przed psuciem przez dida poszczególnych sprężyn, dodatkowo materac ma być na tyle elastyczny (czy jak to tam nazwać) żeby jednocześnie nadawał się dla jednej osoby 50 kg a drugiej 120 i żeby nie przenosił na tę drugą osobę drgań. Innych wymagań brak.
Czy w takiej cenie to w ogóle możliwe? Czy raczej szukać dwóch osobnych?

DOKTORYZOWALAM SIE Z MATERACÓW JAK DLA DIDA KUPOWALAM...sory za caps..to did

no i wychodzi ze tera na topie sa te z wypasionej pianki, na yt sa filmiki o materacach ze niby jakis ekspert opowiada to se poszukaj...

wg mnie sprezynowy własnie bedzie bardziej dzialala tak ze sie pos tz ugnie a ty polecisz na niego ,
piankowy chyba lepszy..ale przy takiej róznicy wagi to chyba 2 osobne byłoby najlepiej.

niektore wypasione sklepy z drogimi materacami mają infolinie-zadzwon sobie to cos poradzą
Stary 2015-03-23, 10:56   #348
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze jest mieć parę metrów jelit w lodówce, tak na czarną godzinę Tak jak białej nie lubię, tak w wykonaniu ojca jest całkiem dobra - chuda i konkretnie doprawiona

Ci mówię, nawet flaki na stanie nie wystarczą, by tu szokować
O właśnie, Flo gdzieś przepadła

Ja mam różową YSL (z drugiej ręki, ale przecież nikt wiedzieć nie musi ), ostatni raz założyłem ją jakieś 6 lat temu, bo po pierwsze - jakoś okazji nie było, a po drugie - na chwilę obecną moja ulubiona to szeroka krata w błękitach od Marks & Spencer

---

Nienawidzę chorować!
1.

2. True true Ano przepadła, ale zawsze miałam moc przywoływania jej Obstawiam że sieje/sadzi - wiosna i te sprawy.

3. Nie musi nie musi

4. Ja też, ta niemoc eeeech. Póki co Rutokal mnie odratował. Ale Polska wiosna i mycie okien u babci = u mnie choroba.
Stary 2015-03-23, 11:04   #349
gryx82
BAN stały

Cytat:
Obstawiam że sieje/sadzi - wiosna i te sprawy.
Igzakli!
Cytat:
4. Ja też, ta niemoc eeeech. Póki co Rutokal mnie odratował. Ale Polska wiosna i mycie okien u babci = u mnie choroba.
Ad sinupret Rutokalu i Rutigripu - w najbliższej mi aptece nie mieli Wziąłem więc jakiś zwykły suplement, a w domu okazało się, że to wit. C z rutyną tylko Przydałoby mi się coś na odetkanie uszu i zatok, Sudafed jaki, albo co (a tak uważam zawsze na wiosnę, nie daję się nabrać pierwszemu słońcu... tym razem chyba w drugą stronę poszedłem i się przegrzałem po prostu w grubej kurtce)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 11:16   #350
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
DOKTORYZOWALAM SIE Z MATERACÓW JAK DLA DIDA KUPOWALAM...sory za caps..to did
Biorę pod uwagę głównie te dwa:
http://lozka-materace.pl/pl/p/Materac-Memory-Bio/36
http://lozka-materace.pl/pl/p/Materac-Bahrain/30
Co sądzisz, doktorze?

Stary 2015-03-23, 11:26   #351
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1. Wiem wiem Dlatego sie zgadzam, że to strasznie słabe ze strony firm koszulowo/gangowych.

Choć, powiem Wam że ja już dawno nie widziałam nikogo z krótkim rękawem na weselu Ale tez nie chodzę często. Myślę, że to kwestia środowiska.

2. Rumeur praniowy, czemu nie. Jeśli lekko. Nie mam definicji tego czego szukam, ot musi zgrać się ze mną - balans zimna - nowoczesności (czyli pranie pasuje) i trochę słodkiego kwiecia. Nic wiodącego. Tylko taki miks.
Nigdy bym siebie nie przypuszczała o to że się zakocham w Amarige Mariage. Po nutach bym do tego również nie doszła, ot któregoś dnia coś mi pięknie na zakupach zapachniało, kilka sklepów obeszłam, zanim się zorientowałąm że to ja i mój test an nadgarstku. Psiknięty do dziś nie wiem czemu?

To samo z Essence, Narciso - teściłam nie znając nut, nie sugerowałam się, i był to jeden z nielicznych strzałów w 9tkę Idąc po nutach, nie sięgnęłabym po niego. Ta próbka był dar, chyba od Kameny. Większość moich zapachowych zauroczeń to efekty No Logo, i innych podarunków.

3. Hehe imo Twój wygląda jak wcielenie dobra ale wiem o co kaman Pewnie jak sie ubierze na czarno to zmienia się oblicze np. w przypadku mojego Teża, mamy szefa mafii. Na świętach zawsze się śmieją z niego kogo dziś wykończył przed śniadaniem

NO TO RUMEUR WŁĄSNIE JEst troche praniowy,troche kwietny i omho lekko nowoczesny

amarige mariage tez zacny, nawet rozwazalam kupienie, ale dla mnie okazał sie za mało charakterny

lato sie zbliza a ja bez mojej gałonski znow..ile to juz lat?

czy ostatnio nie powetaw jakos zapach zielono-drzewny????

kolejne lato z oboma ekscentrykami sie lszykuje , dobfrze ze mam jesczze corsica furiosa

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:

tylko tam piszo ze odpowiedni rozstaw listew musi byc...
tera musze leciec potem sie wydoktoryzuje nad nimi

a fogle mialam pytac-czemużto zmieniacie swe gniazdko rozkoszy?

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

sandał co myslicie?
szkoda ze nieskórzany..nie wiem czy fogle brac pod uwage?
nieskóra na lato to kiepsko chyba?
Stary 2015-03-23, 11:29   #352
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
tylko tam piszo ze odpowiedni rozstaw listew musi byc...
tera musze leciec potem sie wydoktoryzuje nad nimi

Sandała nie widzę.
Jakbyś mogła się wydoktoryzować i przybliżyć co daje pianka wysokoelastyczna
A zmieniamy bo się stare łoże całkiem zapadło. Łóżko już mamy kupione, stelaż był w nim w pakiecie ale czy dobry to nie wiem.

Stary 2015-03-23, 11:32   #353
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
NO TO RUMEUR WŁĄSNIE JEst troche praniowy,troche kwietny i omho lekko nowoczesny

amarige mariage tez zacny, nawet rozwazalam kupienie, ale dla mnie okazał sie za mało charakterny

lato sie zbliza a ja bez mojej gałonski znow..ile to juz lat?

czy ostatnio nie powetaw jakos zapach zielono-drzewny????

kolejne lato z oboma ekscentrykami sie lszykuje , dobfrze ze mam jesczze corsica furiosa
Ooo to dzięki, i pośrednio Kattarinie, która mi przypomniała markę.

Co do Twojej gałązki - po tylu latach zrobiłabym listę - co na bank nie, co jest bliskie etc. Żeby potencjalni doradzacze mieli rozeznanie i nie produkowali się nadaremnie. Coś jak Red zakładała wątek - od razu zaznaczyła, które zapachy są na

No i masz łatwiej, dostęp do nisz-niuchów "pod nosem"

U mnie też lato zawsze z Ekscentrykami, z tym że z innymi chyba niż Twoje?
Jednak do lata daleko, Ten Mariage to na już. Słodsze kwiecie na już. Essence na później chooooociaż, po co czekać, zejdzie mi trochę na testy i polowania

Ten Lover u Ciebie w końcu był na nie? ale nie pamiętam dlaczemu (i mam wrażenie, że już któryś raz się pytam i wciąż nie pamiętam )

Zielono -drzewny to zbyt pojemny termin. Zieleń czego i jakie drewna?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-23, 11:40   #354
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
did i kothy

Cytat:
fogle to przyszłam z ogłoszeniem parafialnym na temat gdzie kupic:

-bojowki meskie krótkie...takie za kolano co dawnymi czasy matalowa młodziez nosiła?
-kąpielówki męskie
-i podpytanie-jakie kąpielówki męskie sie teraz nosi?
-sandały męskie-gdzie i jakie?

musze szybko zakupy zrobic..a zaczyna mnie to przerastac
brzydkie hipsterskie birkenstocki

Cytat:
No przeż ja na parze gotuję tak do kilku minut, a nie z zupy. Choć i z zupy zjem bo nie wyrzucę, ale nie są jakieś najlepsze. To też jeszcze zależy jak ktoś gotuje w zupie. Jak krótko w wywarze, to są dobre, ale jak je w tłustym rosole trzyma godzinę to fuuuuuujjjj.
ja nie zjem z zupy, najwyżej mogę zblendować do farszu
ale zazwyczaj kosz im przeznaczony

Cytat:
2. Ja serio podziwiam wszystkich siewców To jest na pewno ponad moje siły Szacunek.
moja didka ma rękę do roślin
zwinęła mi kilka nasion z papryki do sałatki, wsadziła do małej doniczki obok kaktusa i już ma małe zdrowe roślinki

Cytat:
LAgent dobry jest
wiem
z przyjemnością używałam
to ten na pewno?
Stary 2015-03-23, 11:56   #355
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
brzydkie hipsterskie birkenstocki
O to to!
I podobno klapki Adidasa w czarno-białe paski.

Stary 2015-03-23, 12:00   #356
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
O to to!
I podobno klapki Adidasa w czarno-białe paski.
albo kuboty

ale ja na poważnie
na początku fujałam, ale kiedyś pochodziłam po domu trochę i

o boszsz

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-03-23 o 12:01
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-23, 12:05   #357
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ale ja na poważnie
na początku fujałam, ale kiedyś pochodziłam po domu trochę i
Miałam kiedyś takie (jakieś podróby), z przodu pasek, przed kostką pasek i od zewnętrznej pasek poprzeczny łączący to jakoś tam z kostką. Są spoko ale mi teraz do ciuchów nie pasują

Stary 2015-03-23, 12:11   #358
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam kiedyś takie (jakieś podróby), z przodu pasek, przed kostką pasek i od zewnętrznej pasek poprzeczny łączący to jakoś tam z kostką. Są spoko ale mi teraz do ciuchów nie pasują
chodzi o komfort więc wątpię żeby to też podrobili
na wakacje sa idealne
ale za wygląd to bym nigdy nawet nie przymierzyła
Stary 2015-03-23, 12:18   #359
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
ale za wygląd to bym nigdy nawet nie przymierzyła
Mi się właśnie podobały ale to chyba gadamy o czymś innym, moje to Jezuski były takie o http://www.sklepkamil.pl/img/imageca...d006be9865.jpg

Stary 2015-03-23, 12:26   #360
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się właśnie podobały ale to chyba gadamy o czymś innym, moje to Jezuski były takie o http://www.sklepkamil.pl/img/imageca...d006be9865.jpg
to bardziej ucywilizowana wersja
birkenstocki są bardziej toporne i charakterystyczne
http://stylecaster.com/birkenstocks-trend/
tz w takich wielki kanion złaził

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości