![]() |
#391 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 1. Ja Opery i jestem zachwycona! Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
oddajmy głos krzysztofowi Knurze ![]() https://www.youtube.com/watch?v=grlu2-XjbSw Cytat:
kazdy zielono drzewny-bo ja chyba nie znam zadnego,zeby był tylko zielono drzewny bez cytrosów,kwiatkow i innych dodatków I BEZ VETIVERU to jest imho kluczowe... FL-testowalam w ciazowym amoku i kurdwa niepamietam...musze odgrzebac moze cos zostało? ekscentryki chyba takie same mamy? tzn ja mam 1 i 2..resztymnie znam
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2015-03-23 o 15:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To zagramaniczny akcent czy też wada wymowy? P.S. Żałuję, że nie wybierałam sama materaca ![]() ![]() 2. Zaiste kluczowe i dla mnie ![]() 3. Ja mam wyłącznie Ekscentryki - 1, 2 i 3.Trójki nie lubię ![]() ![]() Ty chyba miałaś też Molekuły? ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-23 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
grozi wypollizowaniem
|
o fuj! gdzies mi betty wsysło.. te bikerstoski to prawie same klapki..a ja kcem sandały,,i nie sa najgorsze..tylko tz w zyciu nie ubierze czegos z nieczarną podeszwą...a takich nie znalazłam
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak ma być oryginalne aty? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-23 o 15:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() poplakalam sie ![]()
![]() |
#400 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chodzi ci o dowiesie ? ![]() ekscentr mam 1,2 i molekuły 2 trojek nie znam fogle a szkoda..chyba?
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
grozi wypollizowaniem
|
ej wypowiedzcie sie w kwestii kapielowek menskich? czy wypada sie kąpac w czymkolwiek czy jest jeden słuszny obowiazujace teraz fason?
#404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fenkuła dwa plastry drobno pokrojone, pół pora, cała makrela ![]() w dodatku lalki wszamały bez pytania co to i z czego się składa nałożyłam i poszłam się kąpać. jak przyszłam to mówiły, że dobre pomimo, że to nie pizza jak na początku pomyślały ![]() a jeszcze niedawno fujały mocno na wszelkie spoiwa zapiekankowo-tartowe ![]() skutki uboczne sudafedu ![]() Cytat:
![]() ale jakby pochodził w birkenstockach, to zmiana poglądów bardzo prawdopodobna ![]()
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ekscentryka 3 mam na wydaniu (albo miałam, to się zmienia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 Molekuła nie znam ![]() ![]() ![]() Edit: ekscentryk 3 juz wysłany w świat, ostał mi się tylko Molekuł 3. Pylisto gorzki? Teraz go niucham. Hmmm. Nie mój. 100 % vetiveru w vetiverze. ![]() To mój najbardziej chaotyczny post ever. ![]() Podsumowując: Mam 5 ml Molekuła 3 - vetivera. Nie mam już Ekscentryka 3 - zielonej herbatki. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-23 o 16:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Że coś tam się dzieje dziwnego? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Z cyklu dlaczego kocham hennę milością bezgraniczną .
Młody mnie uchwycił z zaskoczenia, jak poszłam na balkon na papierocha. Stwierdzil,że nie mógl się powstrzymać, takie się czerwone zrobiły w zachodzącym słońcu Wczoraj hennowane, dziś umyte tylko Kallosem bananowym, bez żadnego zabezpieczania ani innych masek/odżywek, same sobie wyschly, tylko przeczesane szczotą z dzika. Normalnie sa ciut bardziej spokojne, tylko to zachodzące slońce dało taki efekt mocno ognisty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | ||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Mursz, ała z tą ręką. Niech się szybko zrasta ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Stazja ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może ktoś zechce doradzić mi coś w tej kwestii? Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2015-03-23 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() o hesusie, piękne ![]() ![]() ![]() dobry baru ![]() Flo nic nie sadzi i nie sieje, śniek u nas w sobotę padał ![]() też mam wizaż w chromie i jak avatary widzę, to emotek już nie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#415 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Dzięki w imieniu moich wlosów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
nie, po pierwsze za zimno a po drugie i tak się zaraz zabrudzą
![]() W kwestii perfumowej dla Rejcz wymóżdżyłam Michael Kors Sexy Rio de Janeiro, The Different Company Bois d'Iris i Marina de Bourbon Eau de Lys, a dla Polly Rouge Bunny Rouge Allegria, Prescriptives/Clinique Calyx i Durgi Cowboy Grass, chociaż tam chyba wetiwer? O, i jeszcze Papyrus del Ciane PG Pewnie wszystko grzywką o kant kuli czy jakoś tak ![]() U mnie zwiastuny przedwiosennej chandry, niech już się zrobi ciepło i zielono, bo póki co mam ochotę wszystko rzucić w☠☠☠☠u Cytat:
![]() W tej kwestii wiem tylko, że H. ma takie slipowate i są okropne IMO OMG!!! ![]() Chyba muszę jaskrawszą rudą farbę zanabyć... Bym chciała, ale chrome spróbowałam raz i znienawidziłam od pierwszego użycia, więc nie poradzę ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi w czerwonych było zdecydowanie źle ![]() w rudych zdania podzielone teraz się zachwycam myszowatym odrostem ![]() możesz zostać celebrity splash ![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Tylko nie podchodź do mnie, podziwiaj z daleka
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale ja jestem zbok na punkcie rudości/czerwieni ![]() Zachwycaj się zachwycaj, pewnie i tak niedługo coś Cię podkusi i zafarbujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.