|
|
#481 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
gdzies ty sie uchował
![]() http://www.fullspotmarket.pl/o-bag/f...lkaniczny.html a co do koszulki to hmmm..mieszkac razem mozemy ale garderoby musimy miec osobne
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobię z rana bo spadam po komodę, tj zamawiać
![]() Cytat:
2. Piękna !!!!! ![]() Pasowałaby mi do zegarka - wybrałam se prezent na zająca ![]() Linczek po powrocie bo leceeeeeeeeeeeeeeeeeee |
|
|
|
|
#483 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stara chintka metoda ![]() ale efekty na oudach fajne Cytat:
![]() 2. co do składów to np. śmietana 12% z biedy jest prawdopodobnie śmietaną, bo nie ma wyszczególnionego składu a 18% już jakimś miksem z zagęstnikami i innymi dodatkami ![]() od dawna czytam składy na wszystkim i większość wraca na półką po analizie. i tak się rodzą plotki, że nie mam na jedzenie, bo w sklepach tylko oglądam i odkładam ![]() czasem po prostu nie ma co kupić żeby zjeść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadek po tepsie ![]() przy jednej zaniosłam telefon do sewrisu i dopiero jak na zastępczym nie mogłam złapać zasięgu, to poszłam kartę sim sprawdzić w salonie. a tam od wejścia tłumaczenie, że wszystkim nie działa a przy tej, to miałam parę ciekawych aukcji do ogarnięcia do północy i musiałam zrezygnować ![]() gadają o sabotażu, bo ludzie się rekompensaty domagają zdrowia Cytat:
![]() Cytat:
moje som brzytkie ![]() ale chyba będą do siebie pasowały może na święta podochodzą i jak będą ok, to wrzucę okular naoczny słoneczny ![]() już nie wytrzymuję tej jasności Cytat:
mi się kończą odżywki z bioaropu i muszę coś dokupić... ![]() który najlepszy?
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryxiu, Ci skrobnę do ucha osobiście jak już tym multimilionerem zostaniesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Wg mojego osobistego rankingu najlepsze Blueberry ( i myje genialnie i ładnie nabłyszcza włos) potem Czereśnia, no i iliczę na te dwa że też będą fajne. Aloe ma świetny i króciutki sklad jak na Kallosa, aloes na trzecim miejscu, no i to omega też sklad fajny i opinie przyjazne. Jak masz Hebe gdzieś u siebie to tam podobno mozna taniej niż w sieciuni wyhaczyć czasem |
|
|
|
|
#485 | ||
|
Nindżopesz
|
Poka!
Jest niemodny i ma zwykłe czarne jajognioty. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nigdy mnie tak w skroniach nie łupało dłużej niż 1 dzień, nie wiem co to - zmęczenie? stres? Zmiana pogody?
|
|
#487 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie dwa dni temu wyskoczyło coś takiego http://www.komputerswiat.pl/artykuly...-powrocil.aspx
A chciałam tylko obejrzeć serial na zalukaj ![]() Torebka fajna A do Poznania też się wybieram, ale nie wiem jeszcze kiedy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
macham i spadam na zabiegi
|
|
|
#489 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Poka! Cytat:
a dziś jeszcze odkryłam, że dodatkowo zgubiłam naklejkę z Lidla W ogóle myślałam, że mam ich już 5, okazuje się jednak, że 3 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Wczoraj jakiś taki dzień był ![]() C'nie? ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#490 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
Cytat:
![]() Cytat:
Ale po co ta dziura z boku? Cytat:
Ja się często jak jakiś freak czuję, bo nawet etykiety na wodzie mineralnej czytam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co, nie wyglądam na takiego? Poważnie, alkohol świetnie wzmacnia działanie niektórych leków (szczególnie tych, których wg ulotek nie wolno z nim łączyć)
|
|||||
|
|
|
#491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. wodzie też zawsze analizę pierwiastkową przeprowadzam ![]() Cytat:
jakieś przesilenie ![]() ja też jak zombie chodzę ![]() ale mnie to słońce słabi
|
|
#492 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#493 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja przynajmniej czuję, że żyję, przez to, ze to słońce świeci
|
#494 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. Cytat:
2. 3. masz tkmaxa? bo ostatnio trafiłam na rzut oksów i mam dwie pary moschino i vivienne westwoodCytat:
a ten botoks próbowałaś? też mam trzy i fcale nie chcę tej książki
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-03-25 o 17:02 |
||||||
|
|
|
#495 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() --- "Rozmowy w toku" są wyreżyserowane, stwierdzam po dzisiejszym odcinku (a oglądam od przypadku do przypadku, od dawna mnie osłabiają) Szesnastolatka żąda od matki 800 zł miesięcznie, na imprezy (8 wyjść w miesiącu), matka zarabia 1500
|
|
|
|
|
#496 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Trzy stówy za torbę, której nie zamknę i będę musiała ciągle myśleć czy mnie nie okradli? No way
![]() Za to ciągle i bezskutecznie szukam fajnej kurtki, nie ma nic
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. szybki jesteś ![]() Cytat:
![]() ta wojskowa była boska
|
|
|
#498 |
|
Panaroja
|
Snad niecytowania , fisaż się zbiesił
![]() ad sinupret materaców dwóch - u nas to kwestia wymagań kręgosłupowych , ale jak jest jeden to jak ta cięższa osoba się kręci to lżejsza podskakuje mimo woli , tego się nie uniknie Wypollizowałam w kosmos kluczyki od szafki w robo jak również towarzyszący kluczyk do szuflady w biurku biurko otwarte to pal sześc , ale szafka zamknięta i do papierów się dostać nie mogę kiedyś wypollizowałam klucz do gabinetu , teraz szafka... ciekawe co następne
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
wizaz mi się zmienił
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3. angielskiego 20 min od domu spacerkiem wzdłuż kanału kiedyś się załapałam na dostawę i 2h przymierzałam, chyba po 5 razy każdą parę, a wyszłam z niczym. mało co mi pasuje, designerskie za wielkie, a klasyczne albo za drogie albo miały widoczne wady ![]() ciężko mi cokolwiek dopasować aviatory mi latają ![]() wayfarery za wielkie ![]() chyba new wayfarer jedynie by uszedł
|
|
#501 |
|
Panaroja
|
Fisaż w oczach mi się zmienia
nic nie ma po bokach i u góry inaczej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
już od jakiegoś czasu była dostępna wersja beta
i chyba ją wprowadzają
|
#503 | ||
|
BAN stały
|
Już od kilku lat mam mieszane uczucia ad sinupret autentyczności tego programu, bo często przysłuchując się tym rozmowom robię taką "
" minę, nie wierząc, że tacy ludzie istnieją ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Klucze od domu? ![]() ![]() Ale jak to?
|
||
|
|
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Tak jak w Dzikich Jozkach...trzeba sobei organizer kupić....bez sensu, mogli by chociaż jakis wkład szyć z czegoś do kompletu ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Nie wiem jak teraz, ale kilka lat temu ochotnicy dostawali po kilka stów za występ i robienie z siebie debila... Chociaż kilka tygodni temu ogladałam nad ranem odcinek o anoreksji i bulimii, i to nie było na bank reżyserowane....znaczy tak mysle, bo te dziewczyny autentycznie byly chore...przerażajace to było ![]() Mi też. I nie moge się połapać ![]() Spoo, nic z tego. Jestem najbardziej niefotogeniczną osobą jaką znam, sama się czasem siebie boję na zdjęciach
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-25 o 17:50 |
|||
|
|
|
#505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie z kolei wszystkie oksy za małe są , chociaż jak ostatnio pod wpływem baru mierzyłam twarz długość 17,5 a szer nie pamiętam w aviatorach wyglądam jak ić stąd ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() 2. tak to
|
|
|
#506 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam jakąś fotkę z Budapesztu w aviatorach koleżanki, tez wyglądam dziwacznie
|
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i coś odbudowującego (do rozjaśnianego włosa) no i cała głupia już jestem wybierz mi zestaw ![]() 2 i 3 ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#508 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
4 stówki za zamykaną? No way
![]() Już nie pamiętam która wojskowa
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odbudowujące to co Ty byś chciala? Coś z proteinami? Olejami? W sumie nic nie odbuduje, tylko silikony zrobią mocny wyślizg, co by ladnie włos wygladał.... |
|
|
|
|
#510 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

O białku wiem 

nic nie ma po bokach i u góry inaczej