|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część V :)!
Cytat:
nigdy nie wiadomo kiedy taki scyzoryk może się przydać![]() czy tylko ja nie mam zmywarki? ![]() Cytat:
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak wam sie udaje cytowanie? mi w dalszym ciągu nie działa
kurde, jak długo to jeszcze potrwa.....![]() anutka, pochwal sie co kupiłaś? ![]() Irmusia, ja też nie mam zmywarki i póki co nie czuje sie sfrustrowana jej brakiem póki bedziemy wynajmować mieszkanie nie bede inwestować w ten sprzęt ja sie czuje jakaś rozbita przez tą zmiane czasu, nie ogarniam, chyba pójde spać a jutro może bedzie lepiej
|
|
|
|
#4683 |
|
Konto usunięte
|
Anutka super
![]() Ja wróciłam z WYPOCZYNKU tak ZMĘCZONA, że dopiero na mecz wstałam I teraz wcinam pistacje i oglądam meczyk, trzymam kciuki za Polaków
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi się właśnie podejrzanie nie chce spać... Czuję, że jutro będzie ciężki poranek, bo Leoś wstanie o 6 gotowy do zabawy
|
|
#4685 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny
![]() A zakupy były akurat dla starszaka, wiec pewnie Was nie będą ciekawic ![]() Dziś Kubus mnie rozbroil. Jadł żurawinke i mówię, żeby dał mi jedna. Na co on - nie, a po chwili namysłu mówi dzidzi. podniósł mi bluzkę i przyłożył ta żurawine do brzuszka podzielił się z siostra ![]()
14.09.2013r. Edytowane przez anutka171 Czas edycji: 2015-03-29 o 21:39 |
|
|
|
#4686 | ||
|
Zakorzenienie
|
My nie mamy
i z tych samych powodów, co Industria nie kupujemy. Plus to, że w kuchni nie ma gdzie podłączyć Cytat:
Cytat:
![]() Witam w poniedziałek....
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-03-30 o 07:20 |
||
|
|
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ehh ja też nie polecam pralki Electroluxa Mega długo pierze, brakuje mi krótkiego programu na lekko zabrudzoną bawełnę. I mam wrażenie, że trochę niszczy ubrania. ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- My też na razie nie mamy zmywarki. Czasami tak sobie marzę, jak widzę stert brudnych naczyń w zlewie, że fajowo byłoby wrzucić wszystko do zmywarki i w tym czasie walnąć się na sofę z książką. ![]() Moi rodzice mają zmywarkę, ale mimo dużej rodziny wolą myć ręcznie. Używana jest od wielkiego dzwonu, dwa razy do roku w czasie świąt. Kwestia przyzwyczajenia mojej mamy.
|
|
#4688 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry po weekendowo
![]() U nas week pełen wydarzeń bo wczoraj byli znajomy z malutką 3 tygodniową córeczką a w sobote Tż "testował" nowe noże i tak sobie ściął opuszek, że wylądował na ip :/ Także atrakcji nam nie brakowało
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Czy tylko ja jestem zadowolona z pralki electroluxa? Mam już 3,5 roku i nic się nie dzieje. W ogóle głośna nie jest i ma time managera dzięki czemu sama nastawiam długość prania.
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Co za rozpoczęcie tygodnia..Leje jak z cebra, jestem tak niewyspana i obolała przez skurcze, że spędziłabym cały dzień w łóżku ![]() U mnie 30 tydzień Irmusia ja nie mam zmywarki ![]() monika jasne, daj znać po jakimś czasie co z tą pościelą anutka już niedaleko, dasz radę ![]() Dominicia to co ten Twój tż wyprawia?! Zaszyli mu to jakoś czy co zrobili?Dzisiaj mam chyba spotkanie z położną.. Jak przyjdzie to ją chyba moim ziewaniem zabije
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze, bo w nowym mieszkaniu już będzie ![]() Cytat:
Samsunga mamy tylko odkurzacz, ostatnio się zepsuł.. ma 1,5 roku :/ ale tż naprawił
|
||
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Masija wiesz jak to z facetami - duże dzieci - kroił sobie szczypiorek i jakoś noż zjechał mu na opuszek, pojechał na ip to nic nie szyli bo w sumie to strasznie krwawiło i dali mu jakiś specyfik, który daje się na amputowane kończyny i założyli opatrunek.
Dziewczyny a mam takie pytanie - czy wiecie jak to jest z kwestią bycia chrzestną żyjąc w związku nieformalnym??
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie własnie tym sposobem ominęło 2 razy bycie chrzestną, z czego się niezmiernie cieszę |
|
|
|
|
#4694 |
|
Zadomowienie
|
Yhmy, no właśnie tak myślałam, że mogą być z tym problemy
|
|
#4695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mówię, że teraz w domu będę miała 2 dzieci jak się Lena urodzi, więc... ![]() Brrr...ale i tak współczuję. Nie cierpię tego uczucia jak nóż tak przejeżdża po dłoni, bleeh. Mój brat chciał wziąć na chrzestną szwagierkę (mieli tylko ślub cywilny) ale ksiądz się nie zgodził.
|
|
#4696 |
|
Konto usunięte
|
Dzien dobry
![]() My przez jeden dzien nie mieliśmy zmywarki, bo sie popsuła, myśleliśmy że zaczniemy jesc z papierowych talerzy |
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja przeprowadzając się od rodziców gdzie była zmywarka, do Tża gdzie nie było czułam się jak upośledzony człowiek z tym zmywaniem Alee jeszcze trochę i nie bede zmywać !
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki. Jest sporo rzeczy, których ręcznie nie jestem w stanie domyć. Myślę też, że zmywarka jest bardziej ekonomiczna niz mycie ręczne. Wczoraj dostaliśmy duży telewizor od moich rodziców bo oni kupili sobie nowy i do tego pożyczyliśmy xboxa. Szał ciał normalnie zapomniałam, że mam brzuch. Zaraz lecę do koleżanki co ma roczną córkę i obiecała mi jakieś artykuły higieniczne co jej zostały po porodzie to zawsze mniej do kupienia. Tak w ogóle co się dzieje z Tassią bo coś ostatnio milczy? |
|
|
|
#4699 |
|
Zakorzenienie
|
To ja Wam z rana zarzucę, a co
![]() http://matkazonaiklopoty.mamadu.pl/1...a-to-zaplacisz Siedzę z nową farbą na głowie.. umrę jak mi jakiś szajs wyjdzie
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjdzie kara ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Dziewczyny napina Wam sie brzuch, tak cały? od góry, od dołu, przy czym aż troszkę boli i ciągnie w dół, w pachwiny? |
|
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja nie mam tego problemu jak za dużo zjem to mam twardy brzuch i tyle, bardziej zaczynam narzekać na kręgosłup
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Haha przyznaj się co robisz źle?!
![]() Napina..:/ Czasami boli, czasami nie ale napina się nadal cały i tj. napisałaś-ciągnie do dołu.
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Nie powiem bo OPIEKA do mnie przyjdzie Mi wcześniej napisał się od dołu tak jakby, a teraz od jakiegoś czasu napina mi się cały i boląco z naporem na bożene.. Teraz własnie mi sie tak robi dlatego się zapytałam ![]() Do tego malutka rozrywa mi brzuch na boki chyba dalej się nie przekręciła.
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane, witam sie w poniedziałek
![]() ja zauwżyłam że mi sie troche ostatnio napina brzuch, ale tak dziwnie jakbym spinała mięśnie....i to sie dzieje jak w nocy chce sie przekręcić albo nad ranem....nie wiem, może mała sie pręży wtedy, dziwne, musze jutro lekarza zapytać ![]() Domincia, przypomniałaś mi że musze kupić nowe noże, stare mam już takie dziadowskie że cały czas sie tępią i nie mam siły już do nich...myśle o ceramicznych.. |
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam ostatnio noże, tzn tż wrzucił do torby w ikei, jakaś promocja była, 3 noże za 2 dyszki, a ossstree ![]() Ceramiczne tez mam
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Konto usunięte
|
Kaja, mnie tylko na dole, ostatnio przeszłam nawet nie wiem jak i kiedy plażą 4 km i już ostatni kilometr do hotelu musiałam co jakiś czas przystawać bo czułam takie napięcie bolesne po jednej stronie, ale tylko na dole
![]() Zaczęły mi się zaparcia Nic nie pomaga...
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sosrodzice.pl/czym-mysli-...ilmik/#article
łooo jakie słodkie, widziałyście?
|
|
|
|
#4708 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja za to mam coś takiego, że wieczorem jak sie kładę to czasem czuje mocne kłucie między piersiami, ale gadałam wczoraj z koleżanką i też tak miała to lekarz jej powiedział, że dziecko na przepone uciska. Cytat:
![]() Mi na zaparcia w ciąży pomaga jeli ton
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Ceramiczne noze sie tłuką i uszczerbiaja przy ostrzeniu
![]() Szuu ja codziennie na sniadanie jem płatki owsiane zalane wrzatkiem z jogurtem, owocami, kakao i pestkami słonecznika lub dyni. Po tym nie ma mocnych by cos zostało w kiszkach |
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.

jeszcze troszkę. .
kurde, jak długo to jeszcze potrwa.....
i oglądam meczyk, trzymam kciuki za Polaków 

06.09.2014