|
|
#721 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
ju-podaj adres i wskazówki-jak to zabezpieczyc???
wizaz mi nie cytuje,a widze ze wy macie cytaty??co jest kurde? wypolizowalo mi cytowanie? co mam zrobic?
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chrome cytuje, ale co 2 odświeżenie wywala invalidę
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-29 o 18:31 |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry u mnie na obiad cieciorka po katalońsku (Betty mnie natchła tą po bretońsku ) , oczywiście przesolona
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko z braku chorizo była zwyczajna przesmażona z papryką wędzoną ![]() Polly https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post50853219
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie to wkokufiające ![]() a szampon ostatnio używam ten biedronowy dla dzieci, Pinio - radosna truskawka czy jakoś tak i fajny jest
|
|
#726 |
|
grozi wypollizowaniem
|
betty-mam mozille i nie cytuje wogole a c jakis czas wogole nic nie pokazuje tylko fatal error...
widze w linku ze to nie tylko moj problem i ze ccyba na razie nic z tym nie robia
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też nie miałam chorizo i dałam tę dziwną grubą kiełbasę z tyg. portugalskiego (wypsz była ) i ona tyle soli oddała, że język kołkiem staje
|
|
|
#728 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz nawet mi został z poprzedniego wejścia 2.może jutro będzie lepiej ![]() 3.stacjonarnie dopiero muszę iść , a czego szukam to się okaże jak znajdę - nie mam określonego celu bo to niemożliwe jak mi co wpadnie w oko i będzie pasować to wezmę .a z sieciuni w ciemno nic nie będę brać gdysz albowiem nigdy nie ma tak że but włożę i pasuje - muszę zawsze przelecieć kilka par zanim znajdę nieuciskającą , nie obcierającą niespadającą i dostatecznie wąską a na odbieranie i oddawanie przesyłek z zalando nie mam czasu i możliwości ![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
macham snad kothy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#729 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, nooo coooś Tyyy, niestety łoże się dopiero robi i będzie pewnie pod koniec kwietnia. A póki co zmieniam nieco wystrój (durnostojki i obrazy), kupiłam se rzeźbę suonia świecznik-klatkę i takie dam dyrdymały, do sypialni plakat-mapę Westeros i Śródziemia a mapa z Warhammera poszła do salonu
|
|
|
|
#730 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#731 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
O, dzięki
![]() Będę przekazywać i męczyć ![]() Cytat:
![]() 2. No wieeeszzz ![]() ![]() Dobra, teraz mi cytowanie ukradli ![]() Ju, co do szamponów...Alettry sa do bani ( dla mnie ), nawet nie patrzę na pólkę z nimi. Babydream niebieski jest spoko, ale robi koltun i jest w sumie taki sobie, ale ujdzie. Z Biedrony Pinio dla dzieci sa fajne, kosztują ok 5 zł za pół litra, jak Ci nie podejdzie to zuzyć można do kąpieli ( to dwa w jednym płyn do kapieli i szampon jest), albo oddasz Guciowi ![]() Natei Biedrowe jest super i kosztuje całe 3,50 ![]() Tylko on nie jest mocny, jest delikatny i zostawia powłoczkę na wlosie. Ale polubiłam bardzo. Z takich mocnych to polecam Joannę naturię, z Barwy, Familijne, Polleny Evy , z tych firm czyba wszystkie smaki . A, jeszcze z dzieckowych fajny jest Hipp różowy ( Rossman) tylko drogo wychodzi, a jeszcze fajniejszy Duglon ( Natura) tylko jeszcze drożej wychodzi , 250 ml kosztuje ok 7 - 8 zł. |
|
|
|
|
#733 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
ooo, zacytowało mi
tylko nie wiem na którym wizażu jestem, może i na starym Cytat:
ale w sumie jednak powinien liczyć się człowiek a nie pieniądz ![]() szczególnie teraz, kiedy są ludzie wyspecjalizowani w przejmowaniu własności nieruchomości dla zysku, zupełnie nie licząc się z dotychczasowymi mieszkańcami w wawie jest teraz z tym spory problem nie wiem jak w innych miastach..i w ogóle moim zdaniem to państwo powinno zająć się sytuacją mieszkaniową a nie liczyć na wolny rynek i prywatną własność. bo dach nad głową i cywilizowane warunki pod tym dachem to powinno być podstawowe prawo każdego. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
O, jak cudownie! czyli muszę tylko napaść Mursz
![]() Co do szamponów - czy te "rypacze" muszą robić kołtun? To jest tak nieprzyjemne w dotyku jak w słuchaniu styropian po szkle Zaś co do zabezpieczenia Panienki, Polly - trzeba dać coś twardego po obu stronach, opcję paczki ostrożnie i zabezpieczyć grubo bąblami narożniki. Proszę o brawa - wysmażyłam sążniste pismo do wielkiego Jaśnie Urzędu, się meczyłam 3 dni A jeszcze Wam coś powiem - mój laptop mlaszcze - kiedy nic na nim nie robię. Od kiedy w nim W. grzebał. I jeszcze mam telefon pożyczony od Mamy w miejsce mojego, co się dotyk mu zepsuł. Czad. Nie ma aparatu fot, nie ma blututa, nawet nie jest dotykowy - ale bateria trzyma... 22 dni! Jest leciutki, malutki oraz z gadżetow posiada... latarkę oraz głośno mówiąc zegar - głosem zgrzybiałej staruszki ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Polly - sytuacje są różne... Nikt się tu nielegalnie nie wpycha - babka mieszkała tam sobie spokojnie od 1971go roku, willa była państwowa. Aż tu nagle zostaje sprzedana i każą się jej babce wynosić - no fajne to to nie jest...
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja nowa miłość szmaponowa to nivea baby robi mięciutki włos Cytat:
![]() bo one wymywają wszelkie zanieczyszczenia i kondycjonery z łusek 2. ![]() 3. jaki telefon? ja w htc sama wymieniłam wyświetlacz po instrukcji w sieci pół godzinki dłubania w dodatku ten chintki zamiennik jest jaśniejszy, bardziej kontrastowy i mniej się rysuje niż oryginał
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aileenn Twe włosy
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#737 | ||||||||||
|
BAN stały
|
Co za dzień beznadziejny
Zleciał mi na niczym, a jeszcze ta pogoda...Cytat:
![]() Możliwe, ja się nie znam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Stacja" Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pewnie inaczej bym śpiewał, gdybym miał kamienicę i lokatorów, z którymi nic zrobić nie mogę Podobnie ma się sprawa z reparacjami za odebrane po wojnie mienie - dzisiaj czytałem w necie, że rodzina dawnych właścicieli chce odzyskać warszawską Królikarnię, a jakiś sprytny biznesmen z kolei teren, na którym stoi gimnazjum przy Twardej (oczywiście wiele w tym wszystkim niejasności - jakiś pominięty spadkobierca z USA, jakaś firma deweloperska w tle itd.)
|
||||||||||
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten co padł SE Vivaz Uważam, że wymyśliłabyś sztuczną inteligencję - jak ten gostek w Ex Machinie. Twoje zdolności wprawiają mnie w podziw - bo nie wiecie, że Betty już mi pomagała w kwestii telefonicznej, z dobrym rezultatem
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.embiznes.pl/rozkrcanie-te...ericsson-vivaz http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic2674761.html http://magboss.pl/ekran-dotykowy-son...a,pl,9188.html zamienniki od 5zł, ale piszą że nie warto http://allegro.pl/listing/listing.ph...-isqm-2-e-0113
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-30 o 00:03 |
|
|
|
|
#741 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
miałam identycznie dziś... więc chyba ciśnienie jednak to dopsze, bo już się zaczęłam martwić że znów mi coś organizm świruje Cytat:
![]() Przełączyłam się na stary Wizaż i cytuje (aczkolwiek wygląda strasznie i się rozjeżdża ) czemu ja nie idę spać, skoro jutro o pracy
|
|||
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
mały chintki śrubokręcik, suszarka do włosów, opcjonalnie kostka do gitary do podważania
|
#743 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Nie spałam pół nocy ![]() Znad kawy i obym jakoś przeżyła pierwszy dzień w pracy po urlopie
|
|
|
|
#745 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#746 | |
|
Panaroja
|
snad syfopogody
![]() Cytat:
SKS oooj współczuję , ten ból jest straszny
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
rrwa jak ten badziew edytować??
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-03-30 o 09:46 |
|
|
|
#748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
I dla tego dobrze mieć w zapasie jakiś delikatniejszy, na przykład dla dzieci i nim myć też , albo inny ![]() Cytat:
![]() Nie za późno. Jeszcze nic nie wiadomo, dopiero dziś się jednak okaże...a ja już pesymistka, standardowo ![]() Cytat:
2. Wiesz...oni często nie mogą inaczej zadzialać, niż odcinająć prąd , dostęp do wody czy podnosząc czynsz o 1000%. Nie mowię,że to jest fer i w porządku, ale czasem nie da się inaczej. Tylko to wszystko jest zgodne z prawem przeważnie, więc to prawo powinno zabraniać takich praktyk. Ale powinno też gwarantować każdemu możliwość dowolnego zarządzania swoim mieniem. Bo często jest tak ,że jeden z drugim ma w zadzie płacenie czynszu, płacenie za prąd, dbanie o to mieszkanie...no op przeciez człowiek nie może mieszkać na ulicy, to co mu w końcu zrobią. I śmieje się z frajerow, co jednak ten czynsz placą i nie doprowadzają czyjejś chaty do ruiny. A do lokalu zastępczego często nie pójdzie, bo lokalizacja ie ta, bo warunki nie te Bo lokatorzy potrafią cholernie uprzykrzyć życie.mój kuzyn był taki uroczy i dobry ( nie Bartek ) i pozwolili z żoną zamieszkać jakiejś tam swojej dalszej kuzynce w mieszkaniu po jego babce ( kawalerka). Za darmo, tylko za opłatę bierzących rachunkow. Potem chceili sprzedać to mieszkanie, więc poprosili żeby sobie coś znalazła, miała sporo czasu. Ona sie wypieła na prośbe. Sprzedać nie mogą, muszą się jej pozbyć z pomcą sądu. Tylko co z tego ,ze sąd jej każe się wyprowadzić, kiedy ona pewnie i tak tego nie zrobi. Przecież chyba nikt jej nie aresztuje . Pewnie będzie jej trzeba znależć lokal zastępczy. Ciekawe ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Red mapa Westeros
wcięło mi całego poprzedniego posta przy próbie edytowania, durny wizaż ![]() Bry znad czasu letniego
|
#750 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A wiesz, na czym polega paranoja? Że jeśli ta osoba pracuje i nie jest żadnym mętem, to lokal socjalny/ komunalny zobaczy, jak jej się przyśni. Można mieszkać w warunkach urągających wszelkiej godności, i nie mówię tylko o sobie, ale jeśli człowiek jest normalny - w sensie - nie stosuje przemocy, nie demoluje otoczenia, co gorsza - pracuje, to na żadną pomoc liczyć nie może.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

) , oczywiście przesolona 

Ja bym na czas awarii próbowała sobie radzić, jakby mi zależało cytować

Zleciał mi na niczym, a jeszcze ta pogoda...