|
|
#691 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar LVI
Też nie mam obiadu, czekam aż M. coś przywiezie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#692 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
1. Może niech Ci organizator wystawy znajdzie jakąś taksówkę, to ktoś miejscowy jest? Bo na pewno te z lotniska przeywożące turystow, to jest zdzierstwo. Ale takie normalne, dla zwyklych ludzi to już chyba w cenie normalnej?Warto zapytać.... 2. Tak myślałam,że ta staruszka wcale nie musi być tak slodka, ale już nie chiałam robić z siebie calkowitej mendy, wiec siedziałam cicho.... 3. Nie kupuj, bo pewnie będzie Ci za gorąco i jest szansa ze Cię poobcieraja. Weż sobie jakieś wygodne ze swoich i najwyżej jakieś tańsze lekkie, takie wygodne przedewszystkim..do biegania jakies sprawdzone a na wysttawę jakieś czułenka, takie co wiesz że nie zrobią przykrej niespodzianki..... Cytat:
![]() Kupiłam ta paletkę dziś ![]() Faktycznie kolory delikatne bardzo, ale na bazę powinny byc idealne. Podoba mi się, dzięki ![]() Cytat:
Zgadzam sie z Toba w calej rozciąglości ![]() I jeszcze parę rzeczy do szalu mnie doprowadza w temacie mieszkaniowym/bezdomniakowym itd... wiem,że nie każdy jest sam sobie winien, no ale do cholery.. ![]() Dzięki za kciuki i kulki Ciągle potzrebne, wieczorem sie wszystko roztrzygnie.... ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- A..na obiad mam zupę z dyni, wczoraj wieczorem zrobiona. Pyszna wyszla
|
|||
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#694 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ad. 2. Nie tylko / również - zależy od kontekstu. Tu mamy jedno zdanie z kontekstu wyrwane; jeśli wcześniej był wykład o wędzonych frykasach na wielkanocny stół, to "nie tylko" imo pasuje
|
|
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
może przez całą mszę jakiś przekaz podprogowy nadają
![]() Cytat:
|
|
#696 |
|
grozi wypollizowaniem
|
znad najbardziej dotychczas zaskakujacych zakupów na all
![]() kupilam kolejno-chmiel japonski, folie okienną i bańki mydlane ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- szybki i smaczny obiad to makaron z cukinią ![]() ![]() ew z brokułem,feta i prazonymi migdałami (tu mala uwaga-sama wymyslilam ten zestaw wiec... )
|
|
#697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy poprawna forma żeńska to fotoziuta?
|
|
#698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naciapane na powiece moge mieć, zresztą...moja baza jest super wydajna, naprawdę wystarczy mini odrobina...używam codziennie kilka miesięcy już i nawet 1/6 nie zużylam...ledwo delikatne wglębienie jest.... Na rzęsach nie moge mieć naciapane, ciężko mi oko otwierać. Przy okazji kupiłam sobie ten tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...e-mascara.html Bardzo fajny, robi mega rzęsy, ale...latwo nabrać za dużo, za pierwszym razem normalna porcja skleiła mi cudnie rzęsy...musi wygladać, jak by na szczoteczce nic nie bylo. Zobaczymy jak z trwałością i osypywaniem. Ale jestem na tak bardzo. Robi efekt sztucznych rzęs, o ile ktoś lubi ![]() [QUOTE=Betty83;50851638 [/QUOTE]Cytat:
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-29 o 15:21 |
||
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zrobię jej tego dorsza Bacalhau bo mam i zupkie rybną bo też mam ![]() BTW kalafior w curry bdb. Taki kalafior po indyjsku, ale wciąż kalafiorowy Bardzo ok, a wygląda ładniej np celem podania dla gości. |
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby dużo kolorów, a używam prawie wszystkich 2. ja wykańczam kolejne opakowanie żółtego wibo ![]() 3. strasznie mi się podoba to określenie chociaż nie do końca potrafię zdefiniować
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eyeliner mam świeży i bdb od lat, a używam najczęściej. w międzyczasie przewinęły mi się inne polecane, i każdy wylądował w koszu z etykietką "kpina" ![]() Do tuszy nie mogę się jednak przekonać, bo nic nie przebija Maybelline, ale one drożeją z dnai an dzięń póki co kupuję na promo za 15 zł. Stazja, btw, tak gwoli ścisłości czy to TA kuracja, o której mówimy z ISANY https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-oil-care.html Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-29 o 15:27 |
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Front pogodowy chyba dociera do mnie o Winterii, robi mi sie niedobrze i głowa zaczyna pękać
Zamulenie i pierwszy etap migrenowy Kurcze ciężar z nieba, wbija mnie w ziemię ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- ![]() Wiedziałam, że ktoś zdąży - no wyszło jak zawsze u mnie Sama się uśmiałam |
|
|
|
#704 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogłam się powstrzymać ![]() ja się ostatnio tak uśmiałam z 'pierdzinków', że nie byłam w stanie zedytować ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
|
|
#705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Wykończyłam wczoraj, już miałam w koszyku, ale...nazwa mnie przyciągnęła i ot że były tylko 3 na półce..... ![]() ![]() 3. Na Młodego będę tak mowić ![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Nie lubię...mialam chyba 2 albo 3 ich tusze i każdy to dla mnie przereklamowana porażka..... Wogle mój ukochany To Diorszoł, ale...szkoda mi ponad 100 zl na tusz..nie stac mnie chwilowo ( dłuższa chwila ) No i żółty wibo daje mimo wszystko podobny efekt za kilka zl ![]() 3. ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- jednak mozg czyta, co chce - przeczytalam tak jak miało być po edycji
|
||
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
jak chcesz mieć ładne zdjęcia, to może lepiej nie
![]() http://blog.marekwolan.com/2010/01/j...go-fotoziutka/
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-03-29 o 15:48 |
|
|
|
#708 |
|
grozi wypollizowaniem
|
btw, wlasnie biore aparat i ide fotoziucic
,nie cytuje mi koniec enter...zwariuje
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale najważniejsze, że zdjęcia są w MOIM aparacie
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#712 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie...jednak nie będę na niego tak mowić ![]() Nie chwali sie nic a nic. Trzeba wyciągać. Wiem,że kręci go to, ale trza ciągnąć za jęzor bo uważa że nic nie umie, na imprezach się nie wyrywa, robi tylko dla siebie...uważa,że jeszcze za mało umie,żeby zrobic mi zdjęcie na ktoym przypominam siebie, a nie potwora z Loch Ness no nie jest fotoziutkiem, cokolwiek to znaczy ![]() Cytat:
Ja chyba nigdy nie widzę...to żle chyba, w sumie nie wiem ![]() Ale wiem,że strasznie duzo takich literowek robię ![]() Cytat:
Na pewno jest fajnie Albo nie aż tak źle jak myślisz ;-) Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-03-29 o 16:16 |
|||
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#714 | |||
|
Panaroja
|
nooo , prawie
Cytat:
![]() 2.no niestety , nawet nie nićmi tylko sznurkiem tak na moje oko . 3.orzechy z pleśniakiem tak , ale lody rozmrożone i ponownie zamrożone to syf ![]() oj Cytat:
wizaż nawala - niech wizaż naprawią , chyba jest dla mających wszystkie przeglądarki ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() przeleciałam sobie ofertę ccc i dajśmana i widzę że nic nie widzę , znaczy są trampki , adidasy , balerinki i sandały . No i czółenka na szpili . Znaczy chyba to sygnał , że powinnam zacząć opanowywać trudną sztukę chodzenia na rękach , bo butów nie znajdę ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się uparli, że mnie też będą focić, to tak poprzestawiałam aparat że nic nie wyszło ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym na czas awarii próbowała sobie radzić, jakby mi zależało cytować 2. Ano wim 3. A byłaś w sklepie? Stacjonarnie może coś rzuci się w oczy. Jakiego typu szukasz? Coś ala mokasyny? Koturna lekka skoro nie całkiem płaskie? Moja Mam zasuwa w tych do robo i mówi że chodzi się jak po gąbce http://ccc.eu/pl/woman/catalog/Lasocki/341019 Jeśli nie, to polecam zmienić obszar poszukiwań - sklep, czyli przetrzepać All lub inne sklepy noł name (macie takie w Wawie?) Zebra ma duzy wybór marek. Na Zalando. etc. Tam często są poprzednie kolekcje, bo obecnie faktycznie trend radykalny - albo płasko albo wysoko, albo sportowo albo mega chic. Jak dobrze, że nie szukam.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-29 o 16:38 |
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, znowu mi się nie cytuje
![]() Czy to przejdzie, czy mam coś zrobić w ustawieniach? Co do butów - zrobię, jak mowicie, ale martensy bedę mieć i tak. ciekawa ich jestem. Anastazjoo - co do szamponu, kupilam sobie taki alterry z kofeiną i denny jest. Zaczyna się od tego, że ślizga mi się po włosach, a nie pieni - co prawda nie ma efektu gumowego kołtuna, ale włosy się przetłuszczają w ciągu niecalej doby. To jakiego teraz używac ? Jeszcze zapamiętałam - Win, Rejcz - niech Was głowy nie bolą I Panienki wysylajcie, kochane Polly, Spoora, Flo, Ewunia, Rozterka - bywa w ogóle? Z resztą się już skontaktowalam. Do Was napiszę na PW z adresem, albo smsem - im szybciej, tym lepiej, bo muszę oszacować koszt wysyłki - znaczy wszystkie wymiary i dane podać Najgorsze, ze mam taki duży obraz - zlecenie, ktory ma być gotowy przed Świętami - a brakuje mu tego czegoś, i za cholerę nie wiem, czego... Za to mój nowy duftarcik z ptaszkiem będzie boski
|
#718 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dziś mam stan przedmigrenowy, więc biore leki i siedzę w domu. Wczoraj było tak kiepsko, że aż miałam prawie 39 st gorączki i wymiotowałam
No nic, dobrze, że mnie to dopada raz na rok.Ja mam te swoje martensy na obcasie, ale podobają mi się ostatnio becketty http://www.drmartens.com/us/Sale-Las...ETT/p/15341400
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
2. Tak bym też zrobiła 3. Naturalne szampony są delikatne, mogą niedomywać i przetłuszcz po nich również typowy. A Alterra to już w ogóle dno Biedronkowe Natea ostatnio wszyscy chwalą, w tym ja (farbowano-rozjaśniana a raczej an odwrót, mój chuop i hennowa Stazja Ja lubię Pollene Eva, ale ciężko dostać. Lubiłam też YR, ale ostatnio obniżam półkę cenową |
||
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w dodatku one zostawiają jakiś dziwny film na wlosach. mnie fajnie babydream i rzepa evy domywa a ja jestem rozjaśniana z henny z odrostami
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

, oczywiscie wiem ze syt, są rózne, ale nie pojmuję pierwszenstwa prawa lokatora nad prawem własności 
ale ja sama poprawnością nie grzeszę

póki co kupuję na promo za 15 zł. 

Zamulenie i pierwszy etap migrenowy
)