|
|
#751 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Nie padło. ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Zacnie!!! Chciałam poka, ale mnie już ubiegli Pięknie, jak w pokoju marzeń mojego dzieciństwa! Zawsze chciałam tzw pokój "Kolumba" Wyprawy, wikingowie trochę Azteków i Majów Taka była moja ulubiona mieszanka. Cytat:
Autentycznie podziwiam, dla mnie to jedne z najwymyślniejszych tortur ![]() 2. ![]() 3. Cytat:
2. Oto ona, mistrzyni imprez: Kutak w kawałkach podsmażony na przyprawie curry. Ostatnio dodała coś z Turcji, jakąś przyprawę bazującą na ostrej papryce ale wszystko było po turecku toteż reszty składników nie doszliśmy. Zaiste była najlepsza.ugotowany ryż. Ziel i czerw papryka w kosteczkę - niedużo. Pomidory - bez wody i ziaren. Sparzone pory. Chyba wszystko. A i majo z musztardką. sól ewent do smaku. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 10:42 |
||||
|
|
|
#752 |
|
Nindżopesz
|
Almi Decor? Nooo, ale ceny też mają do zapamiętania...
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już pomału szukam pater na komodę, której jeszcze nie ma
![]() Komoda w stylu "nowoczesnym" Okleina (tak tak pożegnaliśmy opcję drewna) jasnoszara nie pamiętam nazwy, fronty krem połysk, uchwyty satyna jakaś tam, czyli patery muszą być w odcieniach srebra, I think ![]() Ale patery muszą być po taniości także poluję na przeceny. Potrzebne są na trzymanie kluczyków do auta etc. Takich ostatnich "gadżetów" przed wyjściem z domu. Np torebki. Tzn torebka nie będzie of kors na paterach, tylko na komodzie ![]() Red, Nie wiem czy szukasz pater, ale na Hoem&You są piękne, dużo fajnych egoztycznych, Congo, "liść", Amberish ? etc. Drogo, ale tym razem wykorzystam jakiegoś kupona I hope
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 11:11 |
|
|
|
#754 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#755 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dziś też samopoczucie tragiczne... a tu pracować trzeba ![]() Cytat:
![]() Na Chrome mi działa cytowanie Cytat:
|
|||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry po latach (chyba
) Czasem Was podczytuję, ale nie wiem czy ogarnę słowotwórstwo w pełni Wpadam, bo stwierdziłam, że robię się pomału odludkiem, to choć w wirtualnym Barze posiedzę.
|
#757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rób się mną No dobra, nie samo ale jednak nie jest to dobry kierunek
|
|
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od dziecka jestem taka, ale czasem mnie nachodzi, że mi to przeszkadza Tymczasem dumam czy jutro mam iść do pracy czy wziąć urlop I czy rozłożyć się już czy dopiero na święta?
|
|
#760 | |||||
|
BAN stały
|
Znad śniadania
![]() Ja spałem jak zabity i dobudzić się nie mogłem (trudno się dziwić w sumie, gdy się o 3:30 spać kładzie) ![]() U mnie zmienia się jak w kalejdoskopie, a mam w planach mycie okna - będzie ciekawie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Tak przypuszczałem Cytat:
U nas w szafce walają się jakieś przyprawy "no name", przywiezione przez siostrę z Turcji - do kurczaka, do kofty, sumak do sałatek, cumin - czas je spożytkować w końcu ![]() Niestety ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Mnie jednak uwiera
Niby lubię, ale nic nie równa sie tej ekscytacji, nabuzowaniu, pozytywnej energii jaką jestem naładowana po spotkaniach towarzyskich Chyba to jednak prawda te horoskopy Dwie osoby w jednej ![]() Cytat:
2. Ja też 3. Urloooooooooop!!!!! Rozkład zaplanowałabym na "po świętach" ewnetualnie na po-śmierci
|
|
|
|
|
#762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dłuuugo nie bywałam, ale tu mi jakoś tak domowo, spokojnie Jeszcze całus dla Margot
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
W kwestii zapachów - mam nawrót szukania frezji
Ta moja "frezja" to coś jak "gałązka" Polly.
|
|
|
|
#764 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
muszę tylko suwmiarkę i korek do wanny o odpowiedniej średnicy dokupić ![]() rozłożyć się pewnie uda, ale poskładanie przysłony czy odpowiednie ułożenie soczewek i justowanie czarno widzę jak się nie uda, to może chociaż będę miała petzvala za grosze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#765 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#766 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
macham znad chyba zaczynającej się niedoczynności tarczycy - TSH 4,18 i wysoki cholesterol LDL wbrew całkowicie jakiejkolwiek logice ponieważ na razie nic poza tym się tfutfu nie dzieje , pójdę najpierw do innego laboratorium
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do telefonów, to jestem zachwycona noym smartfonem - 4 dzień od ładowania i bateria jeszcze trzyma Choć nie wiem, czy się cieszyć, że nikt do mnie nie pisze ani nie dzwoni ![]() I mam wkurfa na pogodę - śnieg? przymrozki? I to akurat na święta, a tydzień później +16 stopni? Nie wiadomo, jakie ubrania mam pakować na wyjazd świąteczny, a miejsce w plecaku baardzo ograniczone
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy aaabsolutnie nienoszalna.Cytat:
Jednak załatwiłam już wszystko, żeby iść jutro do pracy, ale wolałabym nie Rozłożyć też wolałabym się po śmierci, ale coś mi się w środku dzieje już teraz. Zatoki na bank mają wypełnienie, a do tego boli mnie coś jakby poniżej gardła (nie aż tak nisko jak żołądek ) i dusi (pewnie ludzka krzywda - moi dziadkowie tak mawiali jak ktoś miał duszności i kaszlał ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Odmachuję wszystkim machającym
|
|
#769 |
|
Nindżopesz
|
Hej Agnysko!
![]() Macham znad rozmyślania nad kolorem narożnika Był ciemnozielony, opatrzył mi się. Lepszy zwykły przecierany brąz pseudo-zamsz czy walnąć np. jakiś lekko bordowy...? Bakłażanowy? Ceglasty? Coś co nie wiem? Wzorki odpadają, odcień musi być dość ciepły.Ach, problemy ludzi pierwszego świata. |
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Krtań? Mnie wczoraj brało tak wieczorem ale wit D3, A+E, maliny plus grzane piwo rozprawiły się tymczasowo z tym czymś I jak zwykle ukochane syropki Pini . 3.
|
||
|
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cegła Ci się znudzi szybko i chyba jest passe lata 90te widzę. Tak wiem, ludzie mają, chyba nawet Ewusia :troba: wybaczcie, no ale takie moje zdanie ![]() Cofam, cegła może i nie 90te, pomarańcz miałam na myśli, czyli taką jasną cegłę, nie czerwoniastą a rudą Ja bym chętnie wymieniła na beże/szarości/granaty - czyli gustuję w zimnych. Ale pech chciał, że kupiliśmy zbyt trwałe sofy na lata i nie chcą się psuć ![]() Red może wklejaj poka poka typy przykłądowe z sieciuni, zagłosujemy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-03-30 o 13:45 |
|
|
|
|
#772 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja napiszę bez cycatów:
Ju - ![]() Agnysko A ja w sobotę wzorem ex prezydenta skakałam przez płot
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
|
#774 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Po pierwsze byłam całkiem i zdecydowanie trzeźwa.
Po drugie - jakaś świnia wrzuciła mi do ogródka torbę ze śmieciami - a front jest odgrodzony taką drewnianą kratą - no i musiałam się jakoś przedostać.....
|
#775 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() EDIT: o, coś może jak tutaj... https://spplthumb.blob.core.windows....a-95456207.jpg Nie patrzeć na kształt ![]() Kilka-naście lat temu była moda na takie "zjechane" przecierane brązowe tapicerki (jak długo używany zamsz) i to mi się najbardziej podoba ale wygooglać nie umiem. Albo zjechana czekolada: http://sklep.almidecor.com/pl/fotel-marteen-39082.html A najlepiej poczekam aż dojadą durnostojki i zrobię zdjęcie ![]() Nasza kanapa też się dobrze trzyma ale kothy powyrywały w niej dziurki a N zaplamiła przód więc postanowiliśmy wymienić tylko tapicerkę bo sam fason nam bardzo pasuje. Cenowo słabo - 1500 + materiały, można mieć za to nową ino nic mi się nie podoba jak zawsze. |
|
|
|
|
#776 | |||
|
BAN stały
|
Rozpogodziło się na chwilę obecną i sam nie wiem - myć, czy może poczekać na deszcz i wichurę?
Tak czy owak muszę to zrobić, a podobno pogoda ma być z dnia na dzień coraz bardziej parszywa, ech ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będę nieobiektywny, bo od dłuższego czasu mam fazę na szarości, popiele i grafity Skąd się tacy osobnicy biorą?!
|
|||
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny odcień z linka! No gotowych nie ma, to fakt ![]() Pomysł an tapicerkę znakomity! Tylko przetarty zamsz, MNIE! się kojarzy z tapczanami dla nastolatków z cyklu mebli "Indiana Jones" Ale to mnie, więc nie gra roli Mam wrażenie, że kiedyś widziałam fajną sofę w IKEA w kolorze wina. No ale to mogło być dawno temu i nieprawda Podoba mi sie ten kolor, więc zawsze przykuwa mój wzrok. |
|
|
|
|
#778 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Podejrzewam, ze z tego samego źródła co ci, którzy kradną mokre pranie....
|
#779 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#780 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

świecznik-klatkę i takie dam dyrdymały, do sypialni plakat-mapę Westeros i Śródziemia a mapa z Warhammera poszła do salonu
Pięknie, jak w pokoju marzeń mojego dzieciństwa! Zawsze chciałam tzw pokój "Kolumba"
Autentycznie podziwiam, dla mnie to jedne z najwymyślniejszych tortur 

SKS

U nas w szafce walają się jakieś przyprawy "no name", przywiezione przez siostrę z Turcji - do kurczaka, do kofty, sumak do sałatek, cumin - czas je spożytkować w końcu