|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część IX
Nadal mam na wymianę:
PERFUMY Lancome Miracle EDP 30ml zostało około 27ml kod:38K801 Tommy Hilfiger Eau de Prep Tommy Girl 50 ml z pudełkiem, bez dwóch psików testowych ODLEWKI Guerlain Shalimar EDP 4 ml Guess, Guess By Marciano 9 ml Joop Femme 3 ml Montale Aoud Queen Roses 3 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Tesori d'Oriente Marrakech Patchouli e Ginger 4.5 ml Yves Rocher Voile d'Ambre Eau Fraiche 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa BP - bez psikacza) Amouage Opus IV 2 ml F Amouage Jubilation woman 1.5 ml F Annick Goutal Rose Splendide 0.70 ml R Bond No.9 Perfumista Avenue 1.5 ml F Benetton Bianco woman 1.8 ml R Benetton United Colors of Benetton woman 1.8 ml R Benetton Paradiso Inferno Pink woman 2 ml R Benetton Essence Of woman 2 ml R Benetton B.United woman 2 ml R Benetton Colors woman 2 ml R Benetton Hot Gold woman 2 ml R Benetton B.United Jeans woman 2 ml R Benetton Sport woman 1.8 ml R Benetton Giallo woman 1.8 ml R Benetton Rosso woman 1.8 ml R Benetton Energy woman 1.8 ml R Brosseau Ombre Rose l'Original 0.70 ml R Brosseau Ombre Platine 1 ml R Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R Brosseau Ombre Orientale 1.4 ml F Comme des Garcons Wisteria Hysteria 0.50 ml R BP Dior J'Adore EDT 2.2 ml R Delrea Emotionnelle 0.60 ml F BP Divine L'Ame Soeur 0.60 ml R BP E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F Guess seductive EDT 0.70 ml R BP Guerlain Shalimar EDT 0.90 ml R BP Guerlain Shalimar woda kolońska 0.90 ml R BP Grossmith Shem el Nessim 0.40 ml R Grosmith Diamond Jubilee Bouquet 0.50 ml R Grossmith Betrothal 0.60 ml R Grossmith Hasu no Hana 0.50 ml R Grosmith Amelia 0.50 ml R Grosmith Phul Nana 0.50 ml R Grossmith Floral Veil 0.90 ml R Historiae Rose de France 0.50 ml R Hayari Parfums Broderie 0.60 ml R BP Jardins d’Ecrivains La Dame aux Camelias 0.50 ml R BP Jardins d’Ecrivains Gigi 1.9 ml F BP Les Parfums de Rosine Vive la Mariee 0.70 ml R Les Parfums de Rosine Rose d'Ete 1.4 ml F BP Nina Ricci Mademoiselle EDP 0.70 ml R BP Paul Smith Portrait for Women 1.9 ml F Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R Rance Eau Sublime 1801 1ml R Rance Eau Royale 1801 1 ml R Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R Rance Eau de France 1 ml R Rance Eau Empire 1798 1 ml R Rance Eau de la Couronne 1 ml R Rance Tubereuse Amour 1 ml R Rance Pauline 1 ml R Rance Sur Mon Coeuer 1 ml R Rance Eugenie 1 ml R Rance Josephine 1 ml R Tommy Hilfiger Dreaming EDP 0.70 ml R BP Yardley Iris 1.8 ml R Z własnych flaszek mogę zrobić próbkę/odlewkę Shalimar Parfum Initial, Acqua di Gioia EDP, Trussardi Delicate Rose, Versace Versense EDT |
|
|
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
poszukuję w ilościach większych niż testowe:
- Lady Vengeance JHaG - Mad Madame JHaG oraz niezmiennie Visa i Calypso R.Piguet do oddania: dowolne ilości odlewek z własnych falkonów: Mauboussin edp i edt OEII A.Schlesser Madonna ToD i ToD Naked Opium Orchidee de China YSL Marcel Oriflame oraz odlewki w ilości max 5 ml: L'Agent AP Limited Edition David Yurman Paestum Rose Eau d"Ilatalie Blonde Versace Fancy Night J.Simpson Silver Rain La Prairie Elixir Noir Stendhal Velvet Orchid T.Ford Allure edt Chanel Sonia Rykiel for Women (not for Men) można też kusić słodkościami z pazurem |
|
|
|
#993 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Mitsouko w koncentracji ekstraktu.
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
pomylka
|
|
|
|
#995 |
|
Przyczajenie
|
sprzedam odlewki, wybrane zapachy
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
|
#997 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję sampli/małych odlewek:
Cartier La Panthere Dior Poison Belle de Minuit Jil Sander Jil Paco Rabanne Ultraviolet DKNY DKNY Woman Lalique le parfum CH 212 Sexy Lalique le Basier Lalique Tendre kiss Rykiel Rose Aquolina Pink Sugar, Gold Sugar, Black Sugar Escada Magnetism Chanel Allure Ghost Ghost Sensi Armani Większe ilości: Elle YSL, Parisienne YSL, JPG Classique, Gucci Premiere, Si Armani, Signorina |
|
|
|
#998 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję małych kropelek do testów:
Teint de Neige Keiko Mecheri Loukhoum Eau Poudree
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarnę Gucci Guilty Intense/zwykłe Guilty, chociaż wolę Intense.
Mam na wydanie we flakonach: -Chloe Intense EDP 40-41/50 ml -La Petite Robe Noir EDP 35/50 ml miniaturę Givenchy Ange ou Demon- 7 ml Oprócz tego mam odlewki: -Chloe EDP- 10 ml -LVEB EDP 17 ml -Escentric Molecules 02- 10 ml Próbki- J'adore, Feerie i coś tam jeszcze na pewno się znajdzie. Może ktoś się skusi? Proszę o info na priv lub w wątku wymiankowym.
Edytowane przez touchmeiamfamous Czas edycji: 2015-03-29 o 12:26 |
|
|
|
#1000 |
|
Mother of Cats
|
Szukają nowego domu
![]() Odlewki: * Comme des Garcons: Vettiveru (8/10 ml) * Galimard: Cosaque (5 ml) * L'Artisan Parfumeur: Fou d'Absinthe (4/5 ml) Próbki: * Amouage: Gold Woman (1,7 ml) F, A * Annayake: Undo pour Homme (1,1 ml) F, A * Ava Luxe: Feuilles de Patchouli (0,2 ml) R, A * Demeter: Christmas Tree (2,5 ml) R * Diptyque: Volutes (0,4 ml) R, A * Estée Lauder: Youth Dew (0,8 ml) R, A * Guerlain: Chamade edt, vintage (1 ml) R, A * Jessica Simpson: Fancy Nights (2,5 ml) R * Jil Sander: Jil (1,2 ml) R, A * Juliette Has a Gun: Citizen Queen (1,2 ml) R, A * Lancome: Magnifique (0,8 ml) R, A * L'Artisan Parfumeur: Piment Brulant (1,4 ml) R * L'Artisan Parfumeur: Traversee du Bosphore (0,5 ml) R * Mauboussin: M Generation (2 ml) R, A * Miller et Bertaux: #1 Parfum Trouve (ok. 1 ml) R, A * Molinard: Nirmala (1,5 ml) R * Olfactive Studio: Chambre Noire (1,2 ml) R, A * Parfumerie Generale: 11 Harmatan Noir (0,2 ml) R * Pierre Balmain: Miss Balmain (1,7 ml) R, A * Rasasi: Bent el Ezz Nabah (0,5 ml; olejek) R, A * Reminiscence: Oud (2 ml) R, A * Rochas: Rochas Man (0,4 ml) R, A * Serge Lutens: Borneo 1834 (2 ml) R, A * Smell Bent: Sexy Turtleneck (0,8 ml) R, A * Tokyo Milk: Lotus Sake (1 ml) R, A * Ulric de Varens: Santal Intense (2,5 ml) R * Yves Rocher: Moment de Bonheur L'Eau (w chusteczce) * zapis przy próbkach: F – fabryczna, R – robiona, A – atomizer |
|
|
|
#1001 |
|
Rozeznanie
|
Ja mogę się podzielić:
Ange ou demon edp, 5ml Jimmy Choo edp, 10ml Opium edt, 5ml I love love Moschino, 5ml Możliwe również mniejsze ilości ![]() Próbki: Jimmy Choo Flash, 1,2ml firmowa Ck be, 0,3ml firmowa Givenchy Pi, 0,5ml lana Baby doll, ilość sladowa, ok. 0,2ml lana. Nie mam specjalnych zachcianek, chetnie oddam hurtem za próbki/odlewki do testów, szczególnie YSL (Belle d' i Black Opium, różne wersje Manifesto), Cartier, Dior, Montale, ale wybredna nie będę
Edytowane przez newrrn Czas edycji: 2015-03-29 o 15:41 |
|
|
|
#1002 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam za cos fajnego Angel wersja edt pierwotna pojemnosc 80ml
Edytowane przez *milka* Czas edycji: 2015-03-29 o 17:26 |
|
|
|
#1004 |
|
Rozeznanie
|
pozbędę się hurtowo: Etro, nicolo fiori 3-4ml Fragonard, eclat 2ml Versace, Bright cristal 0,5ml, bez atomizera Creed, love in white, firmowy, bez atomizera Il profvmo, Chocolat, firmowy połowa bez atom. Dior, Miss Dior 3ml Dior, miss dior cherie edt sampel Chloe, see by Chloe 4-5ml BVeneta, bottega veneta 0,5ml Arabian Oud, woody 1ml YSL, elle 1-2ml Alien, essence absolue 0,5-1ml TFord, black orchid 0,5ml Lacoste, eau de lacoste firmowy połowa Escada, incredible me firmowy ciut mniej niż połowa Guerlain, floria nymphea edt firmowy Guerlain, euphoria edt 1,5-2ml Cleef&Arpels, miss arpels 5ml Shanghai Tang, jade dragon 5ml AG, nuit etoilee edt firmowy Q Boss, orange 2ml AC, vanille insensee 1-1,5ml D&G, l'eau the one firmowy z atomizerem 0,5ml WISH: najchętniej za większe ilości: Chloe (l'eau, rose, chloe edp, intense), DKNY Pure, Peony, Drop od Rose, YR Moment de Bonheur, AC Rose Anonyme, Gucci Flora, Glamorous Magnolia... Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2015-03-30 o 00:09 |
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt nie chce zabrac ode mnie rozanej Mancery?
|
#1006 |
|
Guerlain Lover
|
Phero-nike mam do oddania A drop of Rose DKNY Pure - 7ml/15 ml.
Chętnie oddam za: Etro, nicolo fiori 3-4ml Dior, Miss Dior 3ml Dior, miss dior cherie edt sampel Arabian Oud, woody 1ml TFord, black orchid 0,5ml Guerlain, floria nymphea edt firmowy Shanghai Tang, jade dragon 5ml AG, nuit etoilee edt firmowy Ql AC, vanille insensee 1-1,5ml |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to ja się uaktualniam. Oferuję:
Flakony: -La Petite Robe Noire EDP, ok. 35/50 ml, -DownTown CK EDP, niewielki ubytek z 30ml -Chloe Intense EDP, ok. 40/41 ml z 50 -Moment de Bonheur EDP Yves Rocher, ubytek kilku psiknięć z 30 ml -Miniatura zapachu Givenchy Ange ou Demon- taki flakonik http://www.dolce.pl/givenchy/ange-ou-demon/6617.php5 Odlewki i próbki: -odlewka zapachu Fancy Nights Jessica Simpson- 3 ml -odlewka Benefit So Hooked on Carmella- 5 ml -Nowa, fabrycznie zapakowana próbka J'adore, 2x1 ml -Próbka zapachu Feerie Van Cleef&Arpels- 2 ml, raz psiknięta dla sprawdzenia -odlewka La Vie Est Belle EDP, 17 ml -odlewka Chloe EDP, 10 ml -odlewka Escentric Molecules 02- 10 ml -nowa próbka La Petite Robe Noir EDP -odlewka zapachu Diesel Zero Plus bodajże, 7 ml Mogę zrobić odlewki ze swoich flakonów (nie mam atomków), zapachów takich jak: Dot, Rihanna Rebelle, Rebelle Fleur, mgiełki VS- Glamour, Noir Tease, Candied Violet, Pure Daydream, Hello Darling, Guess Girl, Armani Diamonds Intense, Loverdose EDT, Guess Seductive, Zara Hollywood Boulevard, Diesel Fuel for Life Szukam w pierwszej kolejności Gucci Guilty Intense lub zwykłego Guilty, męskiego Fahrenheita- w większych ilościach. Na testy, próby, itp. próbki lub małe odlewki: CK One Shock, CK One Summer, różnych rodzajów Escady (mam Joyful, Desire Me, Born in Paradise, Cherry in the Air, Marine Groove), The One D&G (Rose, Desire, różne), L'Imperatrice D&G, CH 212 Sexy, Miss Dior Cherie, I love love Moschino, Funny Moschino, Guess: Belle Girl i Seductive I'm yours, Armani Si, The One Desire, Escada Absolutely , Armani Diamonds, wariacje Marca Jacobsa ( mam Dot, Lolę, Oh Lolę), 'księżniczek' Very Wang, Coco Mademoiselle Zapraszam również do wątków wymiankowych. |
|
|
|
#1008 |
|
Guerlain Lover
|
touchmeiamfamous - mam księżniczki Very Wang - Princess oraz Princess night, mogę zrobić odlewki. Chętnie przygarnę Molecules
|
|
|
|
#1009 |
|
lise-kotta
|
wymienię najchętniej hurtem poniższe (za jedną bądź dwie odlewki):
MINIATURKI Cacharel Anais Anais (5ml) - testowana raz Kookai L'eau de Kookai (5ml) - testowana raz NafNaf Un Touche de NafNaf (4ml) - testowana raz Calvin Klein CK One nowa (15ml) wymienię również poniższe ODLEWKI, nachętniej hurtem: YSL Baby Doll EDT (8ml w 10ml szkle) Guerlain Shalimar Parfum Initial (około 4 ml w 5ml plastiku) M. Micallef Royal Muska (około 5ml w 10ml plastiku) Olivier Durbano Citrine (5ml w plastiku bez psika testowego) mogę dorzucić sample z tych zapachów: http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/7302/ można dowolnie kombinować to, czego szukam mam w podpisie |
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nikt mi nie da tego, czego chcę najbardziej- dam znać |
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
phero_nike moze co u mnie za zaznaczone..?
Etro, nicolo fiori 3-4ml Fragonard, eclat 2ml Versace, Bright cristal 0,5ml, bez atomizera Creed, love in white, firmowy, bez atomizera Il profvmo, Chocolat, firmowy połowa bez atom. Dior, Miss Dior 3ml Dior, miss dior cherie edt sampel Chloe, see by Chloe 4-5ml BVeneta, bottega veneta 0,5ml Arabian Oud, woody 1ml YSL, elle 1-2ml Alien, essence absolue 0,5-1ml TFord, black orchid 0,5ml Lacoste, eau de lacoste firmowy połowa Escada, incredible me firmowy ciut mniej niż połowa Guerlain, floria nymphea edt firmowy Guerlain, euphoria edt 1,5-2ml Cleef&Arpels, miss arpels 5ml Shanghai Tang, jade dragon 5ml AG, nuit etoilee edt firmowy Q Boss, orange 2ml AC, vanille insensee 1-1,5ml D&G, l'eau the one firmowy z atomizerem 0,5m
|
#1013 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
guniagusia, niestety nic
|
|
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1015 |
|
Guerlain Lover
|
Mogę zrobić odlewki tego:
More by Demi Oriflame Very Estee EL Yria edp YR Amber elixir night Oriflame Gucci Premiere edp New Yorker for her Rouge Dita von Teese Taylor od Taylor Swift Posses Oriflame Miss Giordani Oriflame Dark Wood Oriflame Couture couture od Juicy Couture próbki: Montale Rose Aoud (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) Montale Orange Aoud (nie wiem czy nie przekręciłam nazwy) Blood Concept ( tylko nie mam napisane która to wersja) |
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
A którą masz? Miałam próbkę kiedyś, podobał mi się zapach i chciałabym sobie przypomnieć |
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam:
Roberto cavalii roberto cavalii edp 15/30 Katty Perry purr 20/100 Rihanna nude body mist 220/236 Szukam rożnych Escad we flakonach |
|
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwko, a co byś chciała ode mnie?
|
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

to, czego szukam mam w podpisie