|
|
#2611 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
Ehh, dziewczyny - Wy to macie szczęście. U mnie w Tarnowie guzik jest, chyba że ja nie wiem. Jak widzę, jakie wy tu super rzeczy macie, to aż mnie skręca
Życzę udanych łowów!
|
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuuu
![]() ja nie chce do szkołyyyy ! ... w piątek mam szkołę a dostawa o 9 : 00 najwyżej w sobotę skoczę ale to też nie wiadomo jak z nauką .. |
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ten sam ból- od września idę do pracy i koniec z dostawami!!!!! Nie wiem jak się z tym uporam, to jest mega- nałóg i nie wiem jak bez Wolskiej przeżyję
|
|
|
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
Lublinianka gdzież Ty się podziewałaś ??
..
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
:Pjescze kupialm dzisiaj ale to zdjęcia jutro bo cos sie net muli;panthalla- zazdroszcze ![]() Ja chodze na do umpów na przerwach lol najczesci ej an 20 min<lol>![]()
Edytowane przez misior920127 Czas edycji: 2007-08-24 o 21:47 Powód: :D:D |
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2618 |
|
Raczkowanie
|
moj dzisiejszy lumpkowy zakup: czarne skórzane peep toe na niewielkim obcasie
cena : 5 zł ![]() P. S sorki za tragiczną jakość zdjęć |
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
misior920127 zapraszam do jarosławia
![]() ![]() Polecam ci np: szmatex o nazwie "Lumpex" przy ulicy JP II szmatexy na ul. Grodzkiej, w tym mały sklepik koło Zespołu Szkół Plastycznych, a naprzeciw Prywatnego Liceum im. Św Rodziny. 3 szmatexy na osiedlu Kopernika na przeciw szpitala
|
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
To ja może dam ten dzisiejszy sweterek. Ubrłam go i mam problem, sam jakoś tak marnie wygląda. Może byście doradziły z czym go łączyć, jakieś dodatki, paski itp.
A na kolejnych fotach ubiegłotygodniy łup: pasek. I spódnica wzięta deyzją chwili. Co o niej myślicie ? Do czego ją nosić / A może jakoś przerobić ? |
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzisiaj identyczne bolerko
z tym,że moje jest w żółto-szare paski 6 zł za nowe z metkami młodsza siorka się ucieszy
|
|
|
|
#2623 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2624 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a mozesz wrzucić fotke bo jestem ciekawa tego zestawienia kolorów
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#2625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie dlatego, że kupiłam je sama za własnoręcznie zarobione pieniądze trochę szkoda ale fakt faktem - po co trzymać coś czego sie nie nosi... pewnie z sentymentu. Czytałam niedawno, że powinno się pozbywać każdego ciucha, który przeleżał conajmniej rok w szafie i w tym czasie nie był ani razu ubrany.Cytat:
Skrócić zawsze można ale ja lubię tę długość a pozatym zdjęcie jest "z góry" robione więc zniekształcone trochę. |
||
|
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję ślicznie za wszystkie komplementy
![]() Sheilla- butki nie są za małe, choć rzeczywiście na tym 1-wszym zdjęciu może tak wyglądać - jakoś tak koślawo stanęłam poza tym mam strasznie wąską stopę, która we wszystkich butach "leci do przodu" niestety.
|
|
|
|
#2627 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aż mi się miło zrobiło.Co do długości spódnicy,to gdybym miała taką figurę jak Ty,to też bym lubiłam spódnice takiej długości![]() EDIT: P.S.Znalazłam na All podobną spódniczkę,spójrz na cene <szok> http://allegro.pl/item228960531_mang...bombka_42.html
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2007-08-25 o 10:58 |
|
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lol dzieki za zaproszenie pomysle ej a ile sie jedzie z Lancuta do Jaroslawia?![]() ja w sumei robie zakupy tylko w rzeszowie w lumopach no i czasem w lancucie;p ale ogolnei todziura![]() Moje wczorajsze zakupy skusilam sie na ta zieolona bluzke bo taka starodawana tylko nei wem co z tym kolnierzem? zrobic go jakos na stojący?![]() 1. bluzka zielona bezfirmowa 2, 50 zł(wyceniane 2. Torba ale bez snurka -musze dorobic -2 zł, firma-cośtam Wear (wyceniane3. bluzka zwykła Cherokee- 2, 50 (na wagę)
Edytowane przez misior920127 Czas edycji: 2007-08-25 o 08:13 Powód: zapomniałam o fotkach:D |
|
|
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
katiia ładne butyy...
|
|
|
|
#2630 |
|
Raczkowanie
|
misior920127 około 30-35 minut ja przynajmniej tak jadę z j-w do łańcuta.
Idę teraz kupić sobie fajny paseczek do szmatka a jak wrócę to wam dam jego foto
|
|
|
|
#2631 |
|
Zadomowienie
|
coś mi ono przypomina
mam takie same czarno białe widzialam juz w lumpach kilka wersji kolorystycznych ![]() ja tez troche polazilam ostatnio, kupilam: 1. tunika H&M Divided w grochy , za zdjeciu wyglada nieciekawie , ale na osobie ma fajny retro look , bufki te sprawy ![]() 2.bluza szara H&M Divided 3. czarna z oldschoolowym nadrukiem GAP 4.szorty czarne H&M 5. 2 piżamki takie same Atmosphere, nowe w 2 kolorach byly w sumie jeszcze w blekitnym wydaniu ,ale sobie odpuścilam ![]() 6.cieniutki ong w paski Top shop 7.tunika biała z metką , na metce cena 30 $ 8. moja perełka , nietoperz French Connection z transparentnego materiału 9.long w paseczki Atmosphere za wszytko w sumie ok 45 zł , bo na wage , a same dosc lekki rzeczy |
|
|
|
#2632 |
|
Zadomowienie
|
cd...
|
|
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
![]() whitebeth jakie super ciuszki!!!Masakra...ja tez takie lupy chce kiedyś zgarnąć!!! W poniedziałek koniecznie jadę na poszukiwanie skarbów!!! Nie wiecie czasem gdzie są jakieś fajne lumpeksy w Ostrowie Wielkopolskim??? Jak któraś wie coś na ten temat,błagam podzielcie sie informacją!!! Plisss....
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
Ta czarna bluza...jest taka ponętna...oszaleje normalnie...ach
|
#2635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz zdjatko wiesz.. z boku..zeby calego bylo widac? Cytat:
widze kot siie do pizamek dobiera..
|
|
#2636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nietoperz![]() buuuuuuuu dlaczego ja w swoich lumpkach nie moge znaleść żadnych fajnych tuniczek longów i nietoperków ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
Moje dzisiejsze skromne:
Trencz Dunnes Stores Gorset Vila nowy z metkami 3 krawaty - 2 z nich mikołajowe , jeden elegancki, wszystko Marks&SpencerStrój żółty - spodobał mi się ![]() Cudny sweterek atmosphere czarny, z milusiej wełenki, nowy. |
|
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
whitebeth, swietne zakupy, wszystko bym ci podkradla
a najbardziej tuniczke w groszki ![]() nicoletta, piekny gorsecik z vila
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
whitebeth- ale piekne zakupki i to za jaka sume.
nicoletta- boze jaki rozmiar tego gorsetu?- jest sliczny. |
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
whitebeth - wszystko rewelacyjne
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.

Życzę udanych łowów! 

..
:Pjescze kupialm dzisiaj ale to zdjęcia jutro bo cos sie net muli;p

6 zł za nowe z metkami
a mozesz wrzucić fotke bo jestem ciekawa tego zestawienia kolorów
Aż mi się miło zrobiło.Co do długości spódnicy,to gdybym miała taką figurę jak Ty,to też bym lubiłam spódnice takiej długości
masz zdjatko wiesz.. z boku..zeby calego bylo widac?