|
|
#991 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Katty
I dobrych świąt całemu Baru
|
|
#992 |
|
Piers do przodu
|
Dzięki
za to nareszcie nie czuję się ciągle zmęczona
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#994 | ||
|
BAN stały
|
Nie zrozumiałem najwidoczniej, co masz na myśli - niniejszym zwracam honor
![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że jeśli ktoś kasę ma, albo znajomości, to prawo jest dla niego bardziej przychylne - ot paradoks sprawiedliwości Wcześniej już nie raz odwalał jakieś chore akcje, nawet jej matka radziła, by od niego odeszła, no ale cóż ![]() Pozwolę sobie się nie zgodzić - wg mnie są jednak "jakieś", no i mega trwałe na mnie Cytat:
![]() O ludziach związanych z prawem Ci chodzi? W większości przypadków masz rację, $ ważniejsza, niż człowiek ![]() Dla Ciebie również, Tri ![]() --- Idę karkówkę na drugi bok przełożyć
|
||
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
vide pan "palacz" Nosz kurde ktoś mu powinien pokazać w miejscu do tego przeznaczonym, czyli w pace, co i jak z tym opalaniem. ![]() 2. Kurde a chciałam prosić o pomysł na lekką sałatkę dla kobiet, preferably bez mięsa i majo, ale też nie składającą się z sałaty Mam brokuły ![]() Na rodzinnym zlocie dzień 2, poobiadkowym, panowie będą testowali trunki i zagryzali swojskimi kiełbasami. My 3 laski |
|
|
|
|
#996 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ktoś popełnia zbrodnię, normalnie proces - więzienie Ktoś chory naprawdę ( nie kombinator ) popełnia zbrodnie - kara wiezienie/leczenie /zaklad odpowiedni do stanu Ktoś popelnia zbrodnie ( kombinator), załatwia sobie po zaświadczenie o chorobie dla tylka ratowania - proszę niech ma biedny nagle chory misiu te żółte papierki jak tak bardzo chce, ale...pełna dlugoletnia izolacja , plus niech młodzi psychiatrzy maja na czym ćwiczyć. za kombinowanie . Bo rozumiem,że można popelnić zbrodnię w afekcie na przykład/czy tam planowaną na zimno ( nie żebym planowala, czy usprawiedliwiala)...i chyba każdy normalny człowiek miałby po jakieś wyrzuty sumienia i nie kręcił żeby uniknąć kary...a jak kręci...to już normalny nie jest. Trzeba takie coś izolować od społeczeństwa bardziej niż innych ...bo jak raz mu sie uda, to poczuje się totalnie bezkarny i prawdopodobnie na jednym razie nie poprzestanie ... Chyba znowu zagmatwanie, ale jaśniej nie umiem w tej chwili ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Jadłam kiedyś takie coś, tylko bez jaja i brokula i było pyszne. Jak mi się kiedyś wszystkie składniki zmaterializują jednocześnie to moze zrobię.... Idę jutro po zapas pomidoro suszonych do biedry i oliwek. Słoik po jakies 4,50 wychodzi...- 20 % jest na wszystkie warzywa słoikowe/konserwowe
|
||
|
|
|
#997 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
miną), a ty, szary człowieku, co najwyżej ręce załamać możesz i głową z niedowierzania pokręcić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#998 |
|
Konto usunięte
|
Dziękuję, Gryksie, serdecznie.
|
|
|
|
#999 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1000 |
|
To ja :)
|
Przylazłam osobiście ;-) Skoro już zajrzałam do Pereł ;-) Ściskam wszystkich. Nie piszę, bo boli, znów mam gips i ciężko idzie mi pisanie. Poza tym boli, to bym tylko wyła.
Dziś miałam nieco rozrywki, była awantura z nietoperzem. Czyli u mnie bez zmian ;-)
|
#1001 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No weeeź!
|
|||
|
|
|
#1002 |
|
|
Jak kompa włączę, bo się zakilkam na śmierć na komórce
taka sama akcja, jak przez ostatnie 10 lat, przed kazdymi świętami. Tylko tym razem jej się agresor włączył.
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
No
![]() Cytat:
2. święta...czas pokoju i milości
|
|
|
|
|
#1004 | |
|
BAN stały
|
No tak, zapomniałem, że nadajesz z fona
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pleśniowe odpadają, szkodzą nam. Unikam. Orzechy też za ciężkie. Ale dzięki Odprzekazałbyś aaaaaaaaaaaleeeeeeeee... Cytat:
Oł maaaaaaaaaaan Przez kilka dni chodziłam w ortezie, mogę mieć to co Ty. Nie pojechałam na urazówkę tylko dlatego, że juz 2 razy tam byłam i dwa razy im nic nie wyszło i wsadzili mnie w gips i dwa razy se go sama ściągnęłam. Po czecim razie obawiam się czy nie odesłaliby mnie na inny oddział medycy kurde z koziej dooo...y ![]() ![]() Idąc tropem Twojej historii powinnam znaleźć dobrego orto ![]() Ale to już ból gojenia się? Juz potem bedzie naprawione forever?3. Oglądam The Fall. No tak bym chciała wyglądać jak nowa-starsza Gillian
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-04 o 00:59 |
||
|
|
|
#1006 | ||
|
BAN stały
|
Ze szlachtą nie pogadasz, za wysokie progi
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1007 |
|
|
Rache, polecam profesora Romanowskiego http://www.celsus.pl/
Wizyta 250 zł, ale nie ma nikogo lepszego w Polsce. Już 2x mnie operował. Tylko przed wizytą zrób usg i rezonans, żeby nie płacić za więcej wizyt. U mnie to ścięgno. Podobno jak się zrośnie i uelastyczni, przestanie boleć. Tymczasem zaczynam czwarty tydzień na prochach. Gryxiu, lepiej, małżonowi płacą od przypadku do przypadku, więc wie, że kasy od nas nie dostanie. Ale ten sam manewr, co przed kazdymi świętami, kilka dni wcześniej mówi, że wyjeżdża, więc nas nie zaprasza, potem 2 dni przed świętem zmienia zdanie, że nie jedzie. Zaczyna płakać, że ma brudne okna i sama nie da rady sprzątnąć, żeby małżon przyjechał i pomógł. A potem, że nie ma kasy na jajka na śniadanie, żeby jej kupić jedno. A w międzyczasie kasa na kremy Vichy się znajduje jakoś. No i w tym roku to samo, że wyjeżdża i czy nam nie jest przykro. No to ja jej, że pewnie nie pojedzie, jak zwykle. Dziś rano zadzwoniła, że jest chora i nigdzie nie jedzie. To pytam na co. A ta na mnie z pyskiem, że zdrowy człowiek tak nie wygląda, ze jest naprawdę chora i to nikogo nie obchodzi, co ja sobie myślę? No to pytam, co to za atak, przecież tylko pytam, czy żołądek, bo miała z tym niedawno problemy, a ta, że chyba słyszę, jak ona kaszle (ani razu nie zakaszlala) i jaki ma katar (zero ciągania nosem, ani mówienia przez nos), i dalej wrzeszczy, że nam wszystko jedno. No to ją zapytalam, czy wpadła na to, żeby chociaż zapytać, przez ostatnie trzy tygodnie, jak poszła moja operacja? A ta zaskoczona, bo niby dlaczego? Przecież chyba gdyby było źle, to bym sama powiedziała? No kurrr... Rozmowę uznałam za zakończoną, powiedziałam "nieważne, do widzenia". A ona oczywiście jeszcze zadzwoniła do małżona, żeby mu dokopać. Ale ją spławił.
|
#1008 |
|
BAN stały
|
Mursz! Ta baba ma z deklem (sorry)
|
|
|
|
#1009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1010 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
Znalazłem przepis na babkę cytrynową, oby się udała tym razem
|
|
|
|
#1011 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A dziś czekoladowa róża od Mancery I lecę niedługo do fryzjera.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1012 |
|
Wtajemniczenie
|
helooooooł Baru
składam Wam na szybciora świąteczne najlepsze życzenia zdrowia szczęścia kudłatego baranka i szczęśliwego jajeczka
|
#1013 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Znad soku I zbieram sie do rodziców ![]() Więc jakbym już nie zdążyła zajrzeć to wesołych, spokojnych, leniwych (lub nieleniwych jak ktoś woli ) Świąt |
||||
|
|
|
#1014 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wpadłam życzyć wszystkim Wesołych Świąt,niech Wam upłyną w spokojny i relaksujący sposób!
Znad braku gazu i gotowania na maszynce...
|
#1015 | |||
|
Zakorzenienie
|
1. Oj tam oj tam, szlachta nie sądzę by jadała rukolę
![]() 2. Anja Rubik też ![]() Cytat:
Trzymam za speedy recovery ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Same miłe rzeczy |
|||
|
|
|
#1016 | |
|
BAN stały
|
Wróciłaś w końcu!
![]() Mam po prostu bardzo pojemne serce i eklektyczny gust urodowy ![]() Cytat:
![]() Spokojnych i radosnych Świąt Wam życzę!
![]() |
|
|
|
|
#1017 |
|
Wtajemniczenie
|
Murszafie kochany
Golden wszystkiego naj - a najlepiej każdemu tego, czego mu trzeba
|
|
#1018 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mursz, ale Ci się cudny egzemplarz trafil ![]() ![]() Byłam w biedrze po pomidory suszone w zalewie. Wziełam dwa słoje, z ziarnami dyni i z żurawiną...z ziarnami otworzyłam testowo i są pyszne We wtorek idę kupić zapas ![]() ![]() I kupilam 3 paki ciecierzycy w bardzo dobrej cenie, ale jednak też dokupię. Takie male zakupy świąteczne
|
|
|
|
#1019 |
|
BAN stały
|
Nie rośnie!
|
|
|
|
#1020 | |
|
|
Cytat:
![]() Daj jej szansę. A jak nie, to na siłę ją! Do piekarnika na 50 stopni.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

za to nareszcie nie czuję się ciągle zmęczona 

Najgorsze jest to, że jeśli ktoś kasę ma, albo znajomości, to prawo jest dla niego bardziej przychylne - ot paradoks sprawiedliwości 

vide pan "palacz" Nosz kurde ktoś mu powinien pokazać w miejscu do tego przeznaczonym, czyli w pace, co i jak z tym opalaniem.
miną), a ty, szary człowieku, co najwyżej ręce załamać możesz i głową z niedowierzania pokręcić 

No weeeź! 

Przez kilka dni chodziłam w ortezie, mogę mieć to co Ty. Nie pojechałam na urazówkę tylko dlatego, że juz 2 razy tam byłam i dwa razy im nic nie wyszło i wsadzili mnie w gips i dwa razy se go sama ściągnęłam. Po czecim razie obawiam się czy nie odesłaliby mnie na inny oddział