Scent Bar LVI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-03, 20:47   #991
tricolor
Wtajemniczenie

Dot.: Scent Bar LVI

Katty zdrówka!
I dobrych świąt całemu Baru
Stary 2015-04-03, 21:13   #992
Katty_p13
Piers do przodu

Dzięki teraz ścieżka wyznaczona, którą muszę podążyć po świętach ale ..... zwykle jest ale za to nareszcie nie czuję się ciągle zmęczona
Stary 2015-04-03, 21:26   #993
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Dzięki teraz ścieżka wyznaczona, którą muszę podążyć po świętach ale ..... zwykle jest ale za to nareszcie nie czuję się ciągle zmęczona

To i ścieżka, to już duży sukces Dobrze jest wiedzieć, czego sie trzymać, to lepiej niż nie wiedzieć
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 23:10   #994
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Wiem o co chodzi
Nie zrozumiałem najwidoczniej, co masz na myśli - niniejszym zwracam honor
Cytat:
I nie zmienia to faktu, że mam zdanie jakie mam na ten temat Powinno to być oczywiste dla prokuratury, sędziego itg.
Ależ ja mam identyczne zdanie, jak Ty - to śmierdzi ściemą na kilometr, nawet dla takiego "prawniczego" laika, jakim ja jestem (i dla większości zdrowo myślących ludzi zapewne) Najgorsze jest to, że jeśli ktoś kasę ma, albo znajomości, to prawo jest dla niego bardziej przychylne - ot paradoks sprawiedliwości Wcześniej już nie raz odwalał jakieś chore akcje, nawet jej matka radziła, by od niego odeszła, no ale cóż
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
róża z kadzidłem , takase i szybkoznik , nie warte zachodu
Pozwolę sobie się nie zgodzić - wg mnie są jednak "jakieś", no i mega trwałe na mnie
Cytat:
ideu do garuf
Jakie menu masz w planach?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
3. No bo to najpodlejszy gatunek jest
O ludziach związanych z prawem Ci chodzi? W większości przypadków masz rację, $ ważniejsza, niż człowiek
Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
I dobrych świąt całemu Baru
Dla Ciebie również, Tri

---

Idę karkówkę na drugi bok przełożyć
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 23:37   #995
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
O ludziach związanych z prawem Ci chodzi? W większości przypadków masz rację, $ ważniejsza, niż człowiek

Idę karkówkę na drugi bok przełożyć
1. Nie nie, o ludziach w ogóle, jako gatunku. vide pan "palacz" Nosz kurde ktoś mu powinien pokazać w miejscu do tego przeznaczonym, czyli w pace, co i jak z tym opalaniem.

2. Kurde a chciałam prosić o pomysł na lekką sałatkę dla kobiet, preferably bez mięsa i majo, ale też nie składającą się z sałaty

Mam brokuły

Na rodzinnym zlocie dzień 2, poobiadkowym, panowie będą testowali trunki i zagryzali swojskimi kiełbasami. My 3 laski I nie wiem, co ukręcić. Pewnie nic nie zrobię bo nie jestem w tym dobra. Tzn ja sobie umiem zrobić sałatkę z brokuła, czosnku i jaja, plus słonecznik. Tylko ona brzydka strasznie jest i taka breja, więc nie bardzo do podania się nadaje.
Stary 2015-04-03, 23:51   #996
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zrozumiałem najwidoczniej, co masz na myśli - niniejszym zwracam honor

Ależ ja mam identyczne zdanie, jak Ty - to śmierdzi ściemą na kilometr, nawet dla takiego "prawniczego" laika, jakim ja jestem (i dla większości zdrowo myślących ludzi zapewne) Najgorsze jest to, że jeśli ktoś kasę ma, albo znajomości, to prawo jest dla niego bardziej przychylne - ot paradoks sprawiedliwości Wcześniej już nie raz odwalał jakieś chore akcje, nawet jej matka radziła, by od niego odeszła, no ale cóż
:
A teraz wiem, że niejasno się wyraziłam

Ktoś popełnia zbrodnię, normalnie proces - więzienie
Ktoś chory naprawdę ( nie kombinator ) popełnia zbrodnie - kara wiezienie/leczenie /zaklad odpowiedni do stanu
Ktoś popelnia zbrodnie ( kombinator), załatwia sobie po zaświadczenie o chorobie dla tylka ratowania - proszę niech ma biedny nagle chory misiu te żółte papierki jak tak bardzo chce, ale...pełna dlugoletnia izolacja , plus niech młodzi psychiatrzy maja na czym ćwiczyć. za kombinowanie .
Bo rozumiem,że można popelnić zbrodnię w afekcie na przykład/czy tam planowaną na zimno ( nie żebym planowala, czy usprawiedliwiala)...i chyba każdy normalny człowiek miałby po jakieś wyrzuty sumienia i nie kręcił żeby uniknąć kary...a jak kręci...to już normalny nie jest. Trzeba takie coś izolować od społeczeństwa bardziej niż innych ...bo jak raz mu sie uda, to poczuje się totalnie bezkarny i prawdopodobnie na jednym razie nie poprzestanie ...

Chyba znowu zagmatwanie, ale jaśniej nie umiem w tej chwili

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
2. Kurde a chciałam prosić o pomysł na lekką sałatkę dla kobiet, preferably bez mięsa i majo, ale też nie składającą się z sałaty

:
A jakaś rukola, dużo sałaty, suszone pomidory ( z zalewy) kapary,jajo, brokul, orzechy włoskie, ser pleśniowy, gruszka, sos żurawinowy...
Jadłam kiedyś takie coś, tylko bez jaja i brokula i było pyszne. Jak mi się kiedyś wszystkie składniki zmaterializują jednocześnie to moze zrobię....

Idę jutro po zapas pomidoro suszonych do biedry i oliwek. Słoik po jakies 4,50 wychodzi...- 20 % jest na wszystkie warzywa słoikowe/konserwowe
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 00:08   #997
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. Nie nie, o ludziach w ogóle, jako gatunku. vide pan "palacz" Nosz kurde ktoś mu powinien pokazać w miejscu do tego przeznaczonym, czyli w pace, co i jak z tym opalaniem.
Codziennie widać niestety, że jest prawo i "prawo" (wystarczy sobie Jaworowicz na dwójce obejrzeć, ja najczęściej siedzę przed telewizorem z taką miną), a ty, szary człowieku, co najwyżej ręce załamać możesz i głową z niedowierzania pokręcić
Cytat:
Oj, to nie moje klimaty niestety
Cytat:
Mam brokuły
Jest brokuł, jest zabawa!
Cytat:
A teraz wiem, że niejasno się wyraziłam

Ktoś popełnia zbrodnię, normalnie proces - więzienie
Ktoś chory naprawdę ( nie kombinator ) popełnia zbrodnie - kara wiezienie/leczenie /zaklad odpowiedni do stanu
Ktoś popelnia zbrodnie ( kombinator), załatwia sobie po zaświadczenie o chorobie dla tylka ratowania - proszę niech ma biedny nagle chory misiu te żółte papierki jak tak bardzo chce, ale...pełna dlugoletnia izolacja , plus niech młodzi psychiatrzy maja na czym ćwiczyć. za kombinowanie .
Bo rozumiem,że można popelnić zbrodnię w afekcie na przykład/czy tam planowaną na zimno ( nie żebym planowala, czy usprawiedliwiala)...i chyba każdy normalny człowiek miałby po jakieś wyrzuty sumienia i nie kręcił żeby uniknąć kary...a jak kręci...to już normalny nie jest. Trzeba takie coś izolować od społeczeństwa bardziej niż innych ...bo jak raz mu sie uda, to poczuje się totalnie bezkarny i prawdopodobnie na jednym razie nie poprzestanie ...

Chyba znowu zagmatwanie, ale jaśniej nie umiem w tej chwili
Lepiej bym tego nie ujął, tyle powiem!
Stary 2015-04-04, 00:09   #998
201605091004
Konto usunięte

Dziękuję, Gryksie, serdecznie.
201605091004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 00:13   #999
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez EauDeParfum Pokaż wiadomość
Dziękuję, Gryksie, serdecznie.

---

Przekazuję pozdrowienia dla Baru od Mursz!
Stary 2015-04-04, 00:28   #1000
Murszafka
To ja :)

Przylazłam osobiście ;-) Skoro już zajrzałam do Pereł ;-) Ściskam wszystkich. Nie piszę, bo boli, znów mam gips i ciężko idzie mi pisanie. Poza tym boli, to bym tylko wyła.
Dziś miałam nieco rozrywki, była awantura z nietoperzem. Czyli u mnie bez zmian ;-)

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 00:32   #1001
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Przylazłam osobiście ;-) Skoro już zajrzałam do Pereł ;-) Ściskam wszystkich.
A co Ty tutaj robisz?!
Cytat:
Nie piszę, bo boli, znów mam gips i ciężko idzie mi pisanie. Poza tym boli, to bym tylko wyła.
Aż tak?! Biedna...
Cytat:
Dziś miałam nieco rozrywki, była awantura z nietoperzem. Czyli u mnie bez zmian ;-)
Opowiesz? No weeeź!
Stary 2015-04-04, 00:36   #1002
Murszafka

Jak kompa włączę, bo się zakilkam na śmierć na komórce taka sama akcja, jak przez ostatnie 10 lat, przed kazdymi świętami. Tylko tym razem jej się agresor włączył.

Stary 2015-04-04, 00:47   #1003
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej bym tego nie ujął, tyle powiem!
No
Cytat:
Przylazłam osobiście ;-) Skoro już zajrzałam do Pereł ;-) Ściskam wszystkich. Nie piszę, bo boli, znów mam gips i ciężko idzie mi pisanie. Poza tym boli, to bym tylko wyła.
1.

2. święta...czas pokoju i milości
Stary 2015-04-04, 00:57   #1004
gryx82
BAN stały

Cytat:
Jak kompa włączę, bo się zakilkam na śmierć na komórce
No tak, zapomniałem, że nadajesz z fona
Cytat:
taka sama akcja, jak przez ostatnie 10 lat, przed kazdymi świętami. Tylko tym razem jej się agresor włączył.
Niech zgadnę - macie dać jej pieniądze, bo nie ma?
Cytat:
2. święta...czas pokoju i milości
Stary 2015-04-04, 00:58   #1005
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

A jakaś rukola, dużo sałaty, suszone pomidory ( z zalewy) kapary,jajo, brokul, orzechy włoskie, ser pleśniowy, gruszka, sos żurawinowy...
Jadłam kiedyś takie coś, tylko bez jaja i brokula i było pyszne. Jak mi się kiedyś wszystkie składniki zmaterializują jednocześnie to moze zrobię....
Dzięki, ale - nie mamy ochoty ostatnio na sałaty i rukole - jakiś kiepski sort obecnie. Ja rozróżniam smaki dobrej rukoli od kijowej rukoli.
Pleśniowe odpadają, szkodzą nam. Unikam.
Orzechy też za ciężkie.
Ale dzięki
Cytat:

Jest brokuł, jest zabawa!

Cytat:
Przekazuję pozdrowienia dla Baru od Mursz!
Odprzekazałbyś aaaaaaaaaaaleeeeeeeee...
Cytat:
Przylazłam osobiście ;-) Skoro już zajrzałam do Pereł ;-) Ściskam wszystkich.

Nie piszę, bo boli, znów mam gips i ciężko idzie mi pisanie. Poza tym boli, to bym tylko wyła.

Oł maaaaaaaaaaan Przez kilka dni chodziłam w ortezie, mogę mieć to co Ty. Nie pojechałam na urazówkę tylko dlatego, że juz 2 razy tam byłam i dwa razy im nic nie wyszło i wsadzili mnie w gips i dwa razy se go sama ściągnęłam. Po czecim razie obawiam się czy nie odesłaliby mnie na inny oddział medycy kurde z koziej dooo...y

Idąc tropem Twojej historii powinnam znaleźć dobrego orto
Ale to już ból gojenia się? Juz potem bedzie naprawione forever?

3.

Cytat:
Opowiesz? No weeeź!

Oglądam The Fall. No tak bym chciała wyglądać jak nowa-starsza Gillian

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-04 o 00:59
Stary 2015-04-04, 01:03   #1006
gryx82
BAN stały

Cytat:
Ja rozróżniam smaki dobrej rukoli od kijowej rukoli.
Ze szlachtą nie pogadasz, za wysokie progi

Cytat:
Nie pojechałam na urazówkę tylko dlatego, że juz 2 razy tam byłam i dwa razy im nic nie wyszło i wsadzili mnie w gips i dwa razy se go sama ściągnęłam. Po czecim razie obawiam się czy nie odesłaliby mnie na inny oddział

Cytat:
Oglądam The Fall. No tak bym chciała wyglądać jak nowa-starsza Gillian
Ona mi się zawsze podobała
Stary 2015-04-04, 01:30   #1007
Murszafka

Rache, polecam profesora Romanowskiego http://www.celsus.pl/
Wizyta 250 zł, ale nie ma nikogo lepszego w Polsce. Już 2x mnie operował. Tylko przed wizytą zrób usg i rezonans, żeby nie płacić za więcej wizyt.
U mnie to ścięgno. Podobno jak się zrośnie i uelastyczni, przestanie boleć. Tymczasem zaczynam czwarty tydzień na prochach.
Gryxiu, lepiej, małżonowi płacą od przypadku do przypadku, więc wie, że kasy od nas nie dostanie. Ale ten sam manewr, co przed kazdymi świętami, kilka dni wcześniej mówi, że wyjeżdża, więc nas nie zaprasza, potem 2 dni przed świętem zmienia zdanie, że nie jedzie. Zaczyna płakać, że ma brudne okna i sama nie da rady sprzątnąć, żeby małżon przyjechał i pomógł. A potem, że nie ma kasy na jajka na śniadanie, żeby jej kupić jedno.
A w międzyczasie kasa na kremy Vichy się znajduje jakoś.
No i w tym roku to samo, że wyjeżdża i czy nam nie jest przykro. No to ja jej, że pewnie nie pojedzie, jak zwykle.
Dziś rano zadzwoniła, że jest chora i nigdzie nie jedzie. To pytam na co. A ta na mnie z pyskiem, że zdrowy człowiek tak nie wygląda, ze jest naprawdę chora i to nikogo nie obchodzi, co ja sobie myślę? No to pytam, co to za atak, przecież tylko pytam, czy żołądek, bo miała z tym niedawno problemy, a ta, że chyba słyszę, jak ona kaszle (ani razu nie zakaszlala) i jaki ma katar (zero ciągania nosem, ani mówienia przez nos), i dalej wrzeszczy, że nam wszystko jedno. No to ją zapytalam, czy wpadła na to, żeby chociaż zapytać, przez ostatnie trzy tygodnie, jak poszła moja operacja?
A ta zaskoczona, bo niby dlaczego? Przecież chyba gdyby było źle, to bym sama powiedziała?
No kurrr... Rozmowę uznałam za zakończoną, powiedziałam "nieważne, do widzenia".
A ona oczywiście jeszcze zadzwoniła do małżona, żeby mu dokopać. Ale ją spławił.

Stary 2015-04-04, 01:44   #1008
gryx82
BAN stały

Mursz! Ta baba ma z deklem (sorry)
Stary 2015-04-04, 01:59   #1009
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Dowiedziałem się, że ta dziewczyna podpalona przez "męża" zmarła... a co najgorsze, cwaniak odwołał poprzednie zeznania (w których się przyznał do wszystkiego) i twierdzi, że to był "amok" jakiś, a metamfetaminę zażył dopiero po wszystkim Zresztą ma siostrę adwokata i wujka prokuratora - podobno właśnie dlatego nie siedział wcześniej (narkotyki), gdy mu odsiadkę zasądzono, tylko wyszedł po 3 miesiącach Krew człowieka zalewa... na dodatek mała widziała podobno matkę w płomieniach

Cytat:
z domowych pieleszy, nowych sił witalnych i przedświątecznego powera

Jednym słowem naprawili mnie

Cytat:
Gryxiu, lepiej, małżonowi płacą od przypadku do przypadku, więc wie, że kasy od nas nie dostanie. Ale ten sam manewr, co przed kazdymi świętami, kilka dni wcześniej mówi, że wyjeżdża, więc nas nie zaprasza, potem 2 dni przed świętem zmienia zdanie, że nie jedzie. Zaczyna płakać, że ma brudne okna i sama nie da rady sprzątnąć, żeby małżon przyjechał i pomógł. A potem, że nie ma kasy na jajka na śniadanie, żeby jej kupić jedno.
No i w tym roku to samo, że wyjeżdża i czy nam nie jest przykro. No to ja jej, że pewnie nie pojedzie, jak zwykle.
Dziś rano zadzwoniła, że jest chora i nigdzie nie jedzie. To pytam na co. A ta na mnie z pyskiem, że zdrowy człowiek tak nie wygląda, ze jest naprawdę chora i to nikogo nie obchodzi, co ja sobie myślę? No to pytam, co to za atak, przecież tylko pytam, czy żołądek, bo miała z tym niedawno problemy, a ta, że chyba słyszę, jak ona kaszle (ani razu nie zakaszlala) i jaki ma katar (zero ciągania nosem, ani mówienia przez nos), i dalej wrzeszczy, że nam wszystko jedno. No to ją zapytalam, czy wpadła na to, żeby chociaż zapytać, przez ostatnie trzy tygodnie, jak poszła moja operacja?
A ta zaskoczona, bo niby dlaczego? Przecież chyba gdyby było źle, to bym sama powiedziała?
No kurrr... Rozmowę uznałam za zakończoną, powiedziałam "nieważne, do widzenia".
A ona oczywiście jeszcze zadzwoniła do małżona, żeby mu dokopać. Ale ją spławił.
Chociaż tyle dobrego

Dobranoc
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 02:42   #1010
gryx82
BAN stały

Dobranoc

Znalazłem przepis na babkę cytrynową, oby się udała tym razem
Stary 2015-04-04, 08:45   #1011
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Drogi baru zna bar

Emanuel Ungaro Ungaro Man
Aramis Calligraphy Rose
Jacomo Jacomo de Jacomo
???
Czekam na flachę Aramisa, wszystkie róże mi się ostatnio podobają, aramisowa też jest fajna.
A dziś czekoladowa róża od Mancery

I lecę niedługo do fryzjera.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 09:08   #1012
golden_eye
Wtajemniczenie

helooooooł Baru

składam Wam na szybciora świąteczne najlepsze życzenia zdrowia szczęścia kudłatego baranka i szczęśliwego jajeczka

Stary 2015-04-04, 09:47   #1013
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Dowiedziałem się, że ta dziewczyna podpalona przez "męża" zmarła... a co najgorsze, cwaniak odwołał poprzednie zeznania (w których się przyznał do wszystkiego) i twierdzi, że to był "amok" jakiś, a metamfetaminę zażył dopiero po wszystkim Zresztą ma siostrę adwokata i wujka prokuratora - podobno właśnie dlatego nie siedział wcześniej (narkotyki), gdy mu odsiadkę zasądzono, tylko wyszedł po 3 miesiącach Krew człowieka zalewa... na dodatek mała widziała podobno matkę w płomieniach

Cytat:
z domowych pieleszy, nowych sił witalnych i przedświątecznego powera

Jednym słowem naprawili mnie

Cytat:
Wizyta 250 zł, ale nie ma nikogo lepszego w Polsce. Już 2x mnie operował. Tylko przed wizytą zrób usg i rezonans, żeby nie płacić za więcej wizyt.
U mnie to ścięgno. Podobno jak się zrośnie i uelastyczni, przestanie boleć. Tymczasem zaczynam czwarty tydzień na prochach.
Twój nietopsz jak zwykle rządzi
Cytat:
Napisane przez golden_eye Pokaż wiadomość
helooooooł Baru

składam Wam na szybciora świąteczne najlepsze życzenia zdrowia szczęścia kudłatego baranka i szczęśliwego jajeczka

Znad soku

I zbieram sie do rodziców
Więc jakbym już nie zdążyła zajrzeć to wesołych, spokojnych, leniwych (lub nieleniwych jak ktoś woli ) Świąt

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 12:18   #1014
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Wpadłam życzyć wszystkim Wesołych Świąt,niech Wam upłyną w spokojny i relaksujący sposób!

Znad braku gazu i gotowania na maszynce...
Stary 2015-04-04, 12:19   #1015
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ze szlachtą nie pogadasz, za wysokie progi

Ona mi się zawsze podobała
1. Oj tam oj tam, szlachta nie sądzę by jadała rukolę

2. Anja Rubik też

Cytat:
Heh, niezła wycieczka z niezłą kwotę, ale często bywa tak, że lokalnie wydam tyle na niewypały tylko po to by dalej tkwić w punkcie wyjścia, Na razie jest ok. Dzięki za namiar, kto wie, może się kiedyś przydać. Ale może oby nie

Trzymam za speedy recovery

Cytat:
Dobranoc

Znalazłem przepis na babkę cytrynową, oby się udała tym razem
Uwielbiam wszystko co cytrynowe Mrrrrrr

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Czekam na flachę Aramisa, wszystkie róże mi się ostatnio podobają, aramisowa też jest fajna.
A dziś czekoladowa róża od Mancery

I lecę niedługo do fryzjera.
Same miłe rzeczy
Stary 2015-04-04, 12:34   #1016
gryx82
BAN stały

Cytat:
helooooooł Baru
Wróciłaś w końcu!
Cytat:
2. Anja Rubik też
Mam po prostu bardzo pojemne serce i eklektyczny gust urodowy
Cytat:
Uwielbiam wszystko co cytrynowe Mrrrrrr
Ja też Tylko do babek ostatnio ręki nie mam, więc cała nadzieja w tym przepisie

Spokojnych i radosnych Świąt Wam życzę!

Stary 2015-04-04, 12:58   #1017
tricolor
Wtajemniczenie

Murszafie kochany

Golden

wszystkiego naj - a najlepiej każdemu tego, czego mu trzeba
Stary 2015-04-04, 13:07   #1018
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Mursz, ale Ci się cudny egzemplarz trafil

Cytat:
helooooooł Baru

Byłam w biedrze po pomidory suszone w zalewie. Wziełam dwa słoje, z ziarnami dyni i z żurawiną...z ziarnami otworzyłam testowo i są pyszne

We wtorek idę kupić zapas

I kupilam 3 paki ciecierzycy w bardzo dobrej cenie, ale jednak też dokupię.
Takie male zakupy świąteczne
Stary 2015-04-04, 14:26   #1019
gryx82
BAN stały

Nie rośnie! Ja prdl!
Stary 2015-04-04, 14:39   #1020
Murszafka

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Murszafie kochany

Golden

wszystkiego naj - a najlepiej każdemu tego, czego mu trzeba

Cytat:
Nie rośnie! Ja prdl!
Daj jej szansę. A jak nie, to na siłę ją! Do piekarnika na 50 stopni.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości