Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :) - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-04, 11:38   #2971
Aviskowa
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowe 2015, cz.3 :)

Dzień Dobry.
Agunineczka piękne pajace.

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 12:27   #2972
Stysia11
Raczkowanie

Cześć dziewczynki i od razu wszystkim życzę zdrowych, wesołych, szczęśliwych świąt wielkanocnych i żebyśmy nie przytyły za bardzo po tych świątecznych wypiekach ;-)
Wczoraj byłam na wizycie u gina. Z Adasiem wszystko w porządku, zdrowo rośnie malutek a to najważniejsze :-D
Ten ból po prawej stronie, nisko brzucha, który mnie martwił od tygodnia i przysparzał myśli o spędzeniu świąt w szpitalu lub już ciągłym lezeniem okazał się tylko kopniaczkami mojego syneczka. Także cieszę się ze to jego sprawka a nie nic innego ;-)
Maluszek ułożony jest miednicowo i jak to lekarz stwierdził ma 5 tygodni na odwrócenie się główka w dół bo inaczej będzie cc.
Następną wizytę mam 27 kwietnia ( w drugą rocznicę ślubu :-D) , także jeszcze raz w tym miesiącu uda mi się zobaczyć mojego smyka:-D

A co do ustepowania miejsca w kolejkach, siedzenia w autobusach itp to też mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi ktoś ustąpił:-/ Nawet dzisiaj będąc w kościele na swieceniu jajek nikt nie ustąpił miejsca. Wiem że nie trwało to długo, ale przed swieceniem była jeszcze cząstka różańca odmawiana gdzie się siedziało więc ktoś z młodych moglby ustąpić miejsca już jak nie ciężarnej to matce z małym dzieckiem, a tu nic... znieczulica totalna :-/
Stysia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 12:29   #2973
Strobiluska
Zadomowienie

Wszystkiego dobrego Dziewczynki

I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie...
Strobiluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 12:35   #2974
201608010929
Konto usunięte

Faktycznie z tym ustępowaniem miejsca w kolejkach jest problem, mnie się taka sytuacja zdarzyła raz - jak pojechałam z Tż na ostry dyżur z kolka nerkową to w kolejce do rejestracji przepuściła mnie kobieta z dzieckiem.
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 12:53   #2975
kindo7
Raczkowanie

Betti, fajny zbieg okolicznosci, ze wybralysmy ten sam przepis zobaczymy jak nam wyjdzie!
Ja sie dopiero popoludniu zabieram za babke. Teraz salatka, a w miedzyczasie idziemy swiecic jajka.

Zycze Wam, Nam wszystkim wesolych i spokojnych Swiat! Zebysmy je spedzily z usmiechem na buziach i spokojem w brzuszkach!
kindo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 14:03   #2976
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Faktycznie z tym ustępowaniem miejsca w kolejkach jest problem, mnie się taka sytuacja zdarzyła raz - jak pojechałam z Tż na ostry dyżur z kolka nerkową to w kolejce do rejestracji przepuściła mnie kobieta z dzieckiem.

no właśnie, bo jeśli juz ktoś przepuszcza, to najczęsciej są to młodzi rodzice z dziećmi...
Stary 2015-04-04, 14:09   #2977
niezalogowana
Rozeznanie

Agunineczka, widzę że kupowałyśmy pajace od tego samego sprzedającego moje już przyszły, wszystkie z h&m w stanie idealnym, zastanawiam się czy były założone bo wyglądają na nietknięte za 6zł sztuka kupiłam 5
Przed chwilą wróciłam z kwiaciarni, bo miałam zamówione świeże kwiaty na święta. Kwiaciarnia jest ode mnie jakieś 10minut pieszo. Jak wychodziłam to świeciło słoneczko, wzięłam okulary i szlam w rozpiętym płaszczu, a jak wracałam to nagle zaczęło być ciemno i sypał śnieg ta pogoda jest MEGA dziwna jeszcze mówię do Pani, że nie potrzebuję papieru na te kwiaty bo mam blisko i wróciłam z zaśnieżonymi kwiatami do domu, mam nadzieję że nie zwiędną

No to ja już chyba tu nie zajrzę, zaczynamy świętowanie życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, nie przejedzcie się

Będę Mamą
niezalogowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 15:03   #2978
agunineczka
Zakorzenienie

niezalogowana u mnie to samo z pogodą ;/
heh to tym bardziej sie cieszę z tych pajaców też dałam za nie 6zł za szt. Jeszcze poluję na kolejne i po świętach zapłace, żeby wysłał w jednej paczce

W takim razie i ja życzę wszystkiego najlepszego! Spokojnych świąt wielkanocnych, bo nastepne takie spokojne mogą juz nie byc
Stary 2015-04-04, 15:47   #2979
aknaa
Raczkowanie

Ja również życzę Wesołych Świąt, radosnych, spokojnych i bez głupich pytań ze strony rodziny. Mnie czeka wizyta bratowej, będzie ciężko ale trzeba przetrwać
Stary 2015-04-04, 16:04   #2980
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewelina1988_20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny po porodzie wyszły mi dwa hemoroidy zewnetrzne bolały na poczatku pozniej juz nie, nawet ich nie czułam ale teraz znowu zaczynaja pobolewac i nie wiem co mozna zrobic i jak sie tego cholerstwa pozbyc... Znacie jakis sposób?
podobno można je jakoś wcisnąć sobie do środka :/ tak mówiła mi kiedyś położna no i smarować na pewno maściami, są takie specjalne dla ciężarnych - przed wypróżnieniem się smaruje i po umyciu się też smaruje się.

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Ja w pierwszym semestrze czułam się gorzej, drugi i teraz - już trzeci - to faktycznie energia level hard

Właśnie piekę biszkopt, jutro jedziemy do teściów więc kupilismy wędline, kwiaty no i to ciasto jak się uda... jeśli chodzi o gotowanie to wychodzi mi to całkiem dobrze, natomiast z pieczeniem ciast to mam dwie lewe ręce teściowa kupiła mi nawet książkę "Ciasta siostry Anastazji" i właśnie piekę jedno z nich. Zobaczymy, co wyjdzie. Specjalnie zaczęłam rano żeby w razie konieczności jeszcze zdążyć kupić coś w cukierni
Jak nie wyjdzie to się nie zrażaj, w ciąży to z zasady nie wychodzą wypieki. Raz robiłam placek jogurtowy z owocami, wyszedł bardzo dobrze, stwierdziłam, że upiekę drugi i zawiozę teściom no i wyszedł totalny niejadalny zakalec, ani miejsca dobrego nie było a wczoraj piekłam sernik ze sprawdzonego przepisu, zawsze wychodził no i co, teraz zakalec. Nie wiedziałam, że z sernika może wyjść zakalec. A wyszedł piękny i złocisty po upieczeniu, po ostygnięciu twardy i zbity. Ale w smaku wyśmienity

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
powiem tylko tyle, żenada!
brak wyrozumiałosci u ludzi, przykre to strasznie jest

a ja dzis od rana na nogach. Zrobiłam juz sałatke jarzynową i właśnie skończyłam robić tort na bitej śmietanie i z karmelem
zaraz sie biorę za dokańczanie mazurka i kolejną sałatkę
o tyle mam łatwiej, że robota w kuchni podzileiłam sie z mamą - ja ciasta isąłatki, ona miesa wiec praktycznie zaraz wszystko będzie gotowe

aaa i wczoraj udało m isie wylicytować pajace dla Filipa:

w tym miwsiacu mam postanowienie, żeby skompletować wyprawke, przynajmniej te ubraniową na 56 i częściowo na 62
mój synek miał z tej serii bodziaki co ten ostatni pajacyk f&f

Cytat:
Napisane przez niezalogowana Pokaż wiadomość
Agunineczka, widzę że kupowałyśmy pajace od tego samego sprzedającego moje już przyszły, wszystkie z h&m w stanie idealnym, zastanawiam się czy były założone bo wyglądają na nietknięte za 6zł sztuka kupiłam 5
Przed chwilą wróciłam z kwiaciarni, bo miałam zamówione świeże kwiaty na święta. Kwiaciarnia jest ode mnie jakieś 10minut pieszo. Jak wychodziłam to świeciło słoneczko, wzięłam okulary i szlam w rozpiętym płaszczu, a jak wracałam to nagle zaczęło być ciemno i sypał śnieg ta pogoda jest MEGA dziwna jeszcze mówię do Pani, że nie potrzebuję papieru na te kwiaty bo mam blisko i wróciłam z zaśnieżonymi kwiatami do domu, mam nadzieję że nie zwiędną

No to ja już chyba tu nie zajrzę, zaczynamy świętowanie życzę Wam spokojnych i radosnych świąt, nie przejedzcie się
U nas dziś piękne słoneczko. Naprawdę śliczna pogoda, zamówiłam sobie taką by iść z synem na święconkę ale synek nie spisał się zdrowotnie. Ale nie było aż tak huraaaa bo czuć było chłód, wczoraj też popadywał śnieg. Jak byliśmy z młodym w przychodni to była pani z maleńką córcią w nosidełku w samej bluzie/sweterku i kocyku. Zdziwiłam się bo w końcu była przeziębiona, tak ciepło to jeszcze nie jest

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 16:33   #2981
aga00100
Raczkowanie

ja juz przygotowania skoncztlam do swiat.wlasnie sie eykompalam i maluje pazurki .padnieta jestem a o 6 znajomi maja wpasc wiec spac pewnie pojde pozno.

Wesolych swiat
aga00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 16:49   #2982
Aviskowa
Zadomowienie

Mamusie życzę Wam zdrowych i Wesołych Świat.

http://fajnamama.pl/suwaczki/4qwdu63.png

Edytowane przez Aviskowa
Czas edycji: 2015-04-04 o 16:56
Aviskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 17:22   #2983
Anex
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aviskowa Pokaż wiadomość
Ja sobie obiecałam, że też zacznę korzystać. Skoro jest informacja o pierwszeństwie to po co mam stać. A ludzie są beznadziejni.
Cytat:
Napisane przez jesuismagnifique Pokaż wiadomość
Harrods...te kasy pierwszeństwa to tylko z nazwy.
Pt "ale wie pani, ja już zakupy wyłożyłam więc gdzie pani tu się chce wcisnąć" albo "niech pani czeka, nikt pani nie zrobił na siłę brzucha" ... już to olewam i stoję swoje w kolejce ;/ bo nie ma ludzi wyrozumiałych niestety.
Ostatnio przepuściła mnie kobieta z dzieckiem bo widziała że ledwo stoję. A nie chciałam skorzystać bo wiadomo - dziecko też długo nie ustoi, ale się upierała.
Swoją drogą - kasjerzy też to mają gdzieś, ostatnio poproszono kobietę koło 60tki z zakupami, żeby biedna się nie zmęczyła - a ja stałam za nią i mnie nie poproszono...
Już nie wspomnę, że na poczcie 40 osób w kolejce - i ja muszę stać
(...)
Ja zawsze stoję, jakoś nie mam odwagi podchodzić bez kolejki ale z drugiej strony sama zawsze przepuszczałam "ciężarówki" a w autobusie ustępowałam im miejsca, niestety to "dobro" do mnie nie wraca

Cytat:
Napisane przez niezalogowana Pokaż wiadomość

Podacie login sprzedającego? :->
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 19:39   #2984
madz10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aknaa Pokaż wiadomość
Ja również życzę Wesołych Świąt, radosnych, spokojnych i bez głupich pytań ze strony rodziny. Mnie czeka wizyta bratowej, będzie ciężko ale trzeba przetrwać
oo jej, j to mam chęć się gdzieś zaszyć na te 2 dni... ciotk
i babcie zaraz będą zasypywać głupimi pytaniami... Nieznoszę tego
Stary 2015-04-04, 20:13   #2985
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Ja zawsze stoję, jakoś nie mam odwagi podchodzić bez kolejki ale z drugiej strony sama zawsze przepuszczałam "ciężarówki" a w autobusie ustępowałam im miejsca, niestety to "dobro" do mnie nie wraca

Podacie login sprzedającego? :->
jak wygram licytacje, co by mnie nikt nie przebił
Stary 2015-04-04, 20:15   #2986
onagory
Zadomowienie

Ja już gotowa na obżarstwo świąteczne Wykąpana ,pachnąca leże sobie na kanapie przed tv i popijam cieplutkie kakao .Mąż chodzi i lamentuje nad swoją chorobą e boziuu mam nadzieje że mały się poda na mnie bo on na starość robi się hipochondrykiem
Mamuśki moje dziecie się teraz strasznie dziwnie ułożyło czuje normalnie jak bije (rączką ,nogą ) w żebra po prawej stronie , strasznie nieprzyjemne uczucie . Zresztą zauważyłam że te ruchy już nie są takie jak były na początku . A jak u was ?
Stary 2015-04-04, 20:21   #2987
elinka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
jak wygram licytacje, co by mnie nikt nie przebił
A kiedy koniec

Co serce pokochało, rozum nigdy nie wymaże ...
25.03.14
elinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 20:52   #2988
aknaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stysia11 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki i od razu wszystkim życzę zdrowych, wesołych, szczęśliwych świąt wielkanocnych i żebyśmy nie przytyły za bardzo po tych świątecznych wypiekach ;-)
Wczoraj byłam na wizycie u gina. Z Adasiem wszystko w porządku, zdrowo rośnie malutek a to najważniejsze :-D
Ten ból po prawej stronie, nisko brzucha, który mnie martwił od tygodnia i przysparzał myśli o spędzeniu świąt w szpitalu lub już ciągłym lezeniem okazał się tylko kopniaczkami mojego syneczka. Także cieszę się ze to jego sprawka a nie nic innego ;-)
Maluszek ułożony jest miednicowo i jak to lekarz stwierdził ma 5 tygodni na odwrócenie się główka w dół bo inaczej będzie cc.
Następną wizytę mam 27 kwietnia ( w drugą rocznicę ślubu :-D) , także jeszcze raz w tym miesiącu uda mi się zobaczyć mojego smyka:-D

A co do ustepowania miejsca w kolejkach, siedzenia w autobusach itp to też mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi ktoś ustąpił:-/ Nawet dzisiaj będąc w kościele na swieceniu jajek nikt nie ustąpił miejsca. Wiem że nie trwało to długo, ale przed swieceniem była jeszcze cząstka różańca odmawiana gdzie się siedziało więc ktoś z młodych moglby ustąpić miejsca już jak nie ciężarnej to matce z małym dzieckiem, a tu nic... znieczulica totalna :-/
To do którego tyg. dziecko powinno się obrócić? Ja jestem w 27 TC i główka małego jest do góry, nic mi lekarz nie mówił o obracaniu. Muszę go zapytać o CC, szczerze nawet bym chciała. Wtedy będzie wyznaczona data porodu i mąż będzie miał szansę być z nami przy porodzie. A jak będę rodziła SN to wątpię żeby zdążył do nas skoro będzie musiał przejechać ponad 700 km.
Stary 2015-04-04, 21:08   #2989
madz10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
Ja już gotowa na obżarstwo świąteczne Wykąpana ,pachnąca leże sobie na kanapie przed tv i popijam cieplutkie kakao .Mąż chodzi i lamentuje nad swoją chorobą e boziuu mam nadzieje że mały się poda na mnie bo on na starość robi się hipochondrykiem
Mamuśki moje dziecie się teraz strasznie dziwnie ułożyło czuje normalnie jak bije (rączką ,nogą ) w żebra po prawej stronie , strasznie nieprzyjemne uczucie . Zresztą zauważyłam że te ruchy już nie są takie jak były na początku . A jak u was ?
Wczesniej były takie przypominajace laskotanie, dosyc fajne na początk u a teraz widze jak to sie zmienia, coraz bardziej czuć kopniaczki, juz malo miejsca ma, nic więc dziwnego

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
To do którego tyg. dziecko powinno się obrócić? Ja jestem w 27 TC i główka małego jest do góry, nic mi lekarz nie mówił o obracaniu. Muszę go zapytać o CC, szczerze nawet bym chciała. Wtedy będzie wyznaczona data porodu i mąż będzie miał szansę być z nami przy porodzie. A jak będę rodziła SN to wątpię żeby zdążył do nas skoro będzie musiał przejechać ponad 700 km.
u mnie na ostatnim usg dzidzia byla do dolu głowką a lekarz mowil ze jeszcze 100 razy zmieni pozycje, caly czs sie rusza i obraca...
Ja juz wiem ze mojego tż nie bęzie przy porodzie bo będzie poza granicami.... Smutne i zobaczy małą po ok miesiacu..
Stary 2015-04-04, 21:26   #2990
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
Mojej przyjaciółki synek obrócił sie główką s dół w 38 tygodniu.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 21:58   #2991
ewelina1988_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez madz10 Pokaż wiadomość
Wczesniej były takie przypominajace laskotanie, dosyc fajne na początk u a teraz widze jak to sie zmienia, coraz bardziej czuć kopniaczki, juz malo miejsca ma, nic więc dziwnego

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

u mnie na ostatnim usg dzidzia byla do dolu głowką a lekarz mowil ze jeszcze 100 razy zmieni pozycje, caly czs sie rusza i obraca...

Ja juz wiem ze mojego tż nie bęzie przy porodzie bo będzie poza granicami.... Smutne i zobaczy małą po ok miesiacu..

To naprawdę smutne ja bym nie wytrzymała gdybym musiała czekać z maleństwem aż miesiąc na tatusia... Na szczęście mój nigdzie sie nie wybiera. Z synkiem był przy porodzie a teraz to zobaczymy czy go wpuszcze
ewelina1988_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 22:08   #2992
Harrods
Zadomowienie

Cytat:

Ojej miesiąc . Przykro mi .
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 22:36   #2993
martynka2812
Raczkowanie

Czesc laski, zycze Wam wesolych Swiat, ciepla, pogody i zebyscie nie musialy uzerac sie ze wscibstwem i glupimi pytaniami rodziny jak ja dlatego nie mam ochoty na te swieta. Ale mimo wszystko narobilam salatek i ciast, moze sie zapchaja i nie beda mieli sily gadac zmykam na dwa dni a potem wizyta jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
martynka2812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-04, 22:38   #2994
aga00100
Raczkowanie

Cytat:

mojego tez pewnie nie bedzie, wyjezdza 2 maja i watpie zeby dostal urlop tak szybko;/ jak jakims cudem uda mu sie przyleciec to na 2-3 dni i wraca a na stale wroci pewnie kolo wrzesnia.no niestety takie sa realia juz sie przyzwyczailam do tej mysli ze bede z malym sama, ale pewnie czas bedzie szybko lecial przy takim maluchu.
aga00100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 03:44   #2995
Kropkaa
Rozeznanie

Nie miałam czasu na otworzenie komputera dziś bo zabiegana byłam z robieniem jedzenia na jutro.Zrobiłam żurek,3 ciasta i jajka z pieczarkami i mam nadzieje że rodzina Tż coś zje a nie tak jak było na Boże Narodzenie z komentarzami

Pochwale się że dziś są moje urodziny(4 kwietnia)jeszcze mojego czasu hehe.Świętuję razem z moim bliźniaczym rodzeństwem a że mnie i córkę dzieli 3 dni różnicy to i ona świętowała A rok temu byłam w szpitalu z moim maleństwem

Wesołych,Spokojnych Świąt Dziewczyny

Zapuszczam paznokcie dzień:2
Kropkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 07:14   #2996
mcdulka
Zadomowienie

GG do mcdulka

Wesołych Świąt Kochane! Słonecznych, rodzinnych i pysznych Świat bez zgagi *

happiness is on the way.
mcdulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 09:13   #2997
kindo7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kropkaa Pokaż wiadomość
Nie miałam czasu na otworzenie komputera dziś bo zabiegana byłam z robieniem jedzenia na jutro.Zrobiłam żurek,3 ciasta i jajka z pieczarkami i mam nadzieje że rodzina Tż coś zje a nie tak jak było na Boże Narodzenie z komentarzami

Pochwale się że dziś są moje urodziny(4 kwietnia)jeszcze mojego czasu hehe.Świętuję razem z moim bliźniaczym rodzeństwem a że mnie i córkę dzieli 3 dni różnicy to i ona świętowała A rok temu byłam w szpitalu z moim maleństwem

Wesołych,Spokojnych Świąt Dziewczyny
Sto lat dla wszystkich solenizantow!
I. Wesolych Swiat!
kindo7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 10:28   #2998
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
moze się obrócić i w 37 tc więc spokojnie
moja mała wierciła się do 35 t i dopiero potem juz została głową w dół

wesołych świąt Wam życze spokojnych przede wszystkim

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 13:44   #2999
natetitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez onagory Pokaż wiadomość
mój tż dostał kataru wczoraj i się zrobił upierdliwy trochę :p

A Ty rozpoznajesz, że to reka lub noga Cię bije? Dobra jesteś

Cytat:

Lekarze mówią różne terminy a z tego co życie mówi to do samego końca może się odwrócić. Mój synek na samej końcówce gdzie już gin mówili, że nie ma miejsca potrafił swój tyłek przenosić raz pod lewe raz pod prawe żebro bo detektorem w szpitalu sprawdzali i się dziwili, że co rusz z innej strony trzeba serca szukać

Cytat:
Napisane przez martynka2812 Pokaż wiadomość
Czesc laski, zycze Wam wesolych Swiat, ciepla, pogody i zebyscie nie musialy uzerac sie ze wscibstwem i glupimi pytaniami rodziny jak ja dlatego nie mam ochoty na te swieta. Ale mimo wszystko narobilam salatek i ciast, moze sie zapchaja i nie beda mieli sily gadac zmykam na dwa dni a potem wizyta jeszcze raz wszystkiego najlepszego!
Martynka, przecież te pytania i wścibstwo ciotek i wujków to kwintesencja świąt

Nie wiem już czy składałam życzenia? Jak nie to Wesołego Alleluja! Przyszłe święta to już będą zupełnie inne

FB

_________________________ ___

moje nowe uzależnienie surówka
natetitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-05, 21:00   #3000
onagory
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez natetitka Pokaż wiadomość
mój tż dostał kataru wczoraj i się zrobił upierdliwy trochę :p

A Ty rozpoznajesz, że to reka lub noga Cię bije? Dobra jesteś
Hehe właśnie nie wiem czy to nogami czy rączkami bije

Ale cisza na wątku widać że wszystkie świętują .

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości