Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :) - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-06, 21:34   #3721
moniska139
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

Jeszcze jakby była bardziej wiosenna pogoda to inaczej a śnieg na Wielkanoc to jakoś tak dziwnie...
Młody wyszalał się z kolegą i mężem doszliśmy do wniosku, że jak Tośka też będzie taka ruchliwa i rozgadana jak młody to ciężki czas nas czeka
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-06, 21:36   #3722
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Jeszcze jakby była bardziej wiosenna pogoda to inaczej a śnieg na Wielkanoc to jakoś tak dziwnie...
Młody wyszalał się z kolegą i mężem doszliśmy do wniosku, że jak Tośka też będzie taka ruchliwa i rozgadana jak młody to ciężki czas nas czeka
Hihi ja też się nad tym zastanawiam czy 2 dzieć tex będzie taki ruchliwy jak ten pierwszy . 😀
Stary 2015-04-06, 21:39   #3723
moniska139
Zadomowienie

A Tośka bardziej aktywna jest w brzuchu niż Filip. A przez pierwsze dwa lata dał nam popalić, noce zaczął dopiero teraz przesypiac w miarę i prędzej nie było mowy aby 5 minut zajął się sam sobą.
Stary 2015-04-06, 21:42   #3724
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
A Tośka bardziej aktywna jest w brzuchu niż Filip. A przez pierwsze dwa lata dał nam popalić, noce zaczął dopiero teraz przesypiac w miarę i prędzej nie było mowy aby 5 minut zajął się sam sobą.
U.mnie z kolei marcelek i w brzuchu i teraz ruchliwy jest .. a dzidzi narazie średnio raz więcej raz mniej się rusza no zobaczymy hihi
Stary 2015-04-07, 06:48   #3725
Jess922
Zakorzenienie

Wyprawiłam Ł do pracy i mogę iść dalej spać :-D dzisiaj mialam ciężką noc, w żadnej pozycji mi nie było wygodnie. :-/
Wyprzedzam pytanie i odpowiadam jednocześnie - u mnie na obiad dziś kluski z mięskiem i salatka :-D U większości pewnie swiąteczne pozostałości
Stary 2015-04-07, 07:13   #3726
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Ja nie wiem co dziś zrobię na obiad .. tez miałam ciezka noc młody mi zasikal łóżko ... szkoda gadać no
Stary 2015-04-07, 07:33   #3727
roxana_lu
Zakorzenienie

Ja sie witam poświątecznie

Wyjątkowo sie wysłałam, położyłam sie z juniorem po kąpieli do sypialni przed 20.00 poleżeć i pogadac... I zasnelismy wstałam po 7.00 - idealnie !

U nas dzisiaj nie wiem co na obiadek, poswiatecznego jedzenia nie posiadam, u nas zjada sie to co zostanie na kolacje jedna i druga i tym sposobem lodówkę mamy prawie pusta dobrze bo nie lubie takiego dojadania przez tydzien tego co zostało...

Jak tam po świętach ? u nas oprócz akcji z tesciami było bardzo miło i rodzinnie duzo czasu poświeciliśmy juniorowi, dostał kilka gier planszówek i prawie kazda wolna chwile spędzaliśmy w trójkę na graniu...lub czytaniu książek, odpoczywaniu

Miłego dnia

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 07:36   #3728
moniska139
Zadomowienie

ja się wyspałam dziś Młody ładnie spał, nie wstawalam siku dopiero obudziłam się jak tż wychodził do pracy.
U nas na obiad flaczki są.
Stary 2015-04-07, 07:48   #3729
Olenka_24
Zadomowienie

Hej
Ja też się nawet dziś wyspalam a wiecie że ja z wiekiem coraz bardziej lubię święta wielkanocne tylko tak jak moniska pisze pogoda moglaby byc lepsza :p

Sugar to faktycznie miałaś noc z przebojami. Współczuję.

Ja też dziś nie mam inapiracji na obiad, najchętniej nic bym nie robiła

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 08:05   #3730
vea7
Zakorzenienie

Dziewczynki zbiorowo, ale baaardzo dziękuję każdej z osobna za trzymanie kciuków i za gratulacje
Podobno radość dzielona z innymi mnoży się... i coś w tym chyba jest
Dobrze, że jesteście

jusiowa, Ciebie nie przywitałam, bo mój tel szalał, więc nadrabiam Witam nową mamusię

Jess kura fajna, bo maluch potem może ją jako przytulankę wykorzystać, ale swojego rogala bym nie zamieniła

kasperka
Jak wrażenia z Wro?

Anevo, pamiętaj, że H&M na zawyżoną rozmiarówkę. Spokojnie bym 56 kupowała, bo będzie lekko większe i dłużej posłuży 50 w razie "w" zawsze można w ostatniej chwili dokupić

Nicole, gratuluję raz jeszcze Panienki

majka, ja wrzucałam pościel - macałam tą ze statkiem w sklepie i była bardzo ok

mms, a dlaczego białej pościeli nie kupisz?

I ja się witam poświątecznie. Odpocząć średnio odpoczęłam, bo Żuk z siebie wychodził, a jeszcze rodzina sprzysięgła się chyba, żeby mnie wkurzać, ale przynajmniej pooddychałam świeżym powietrzem.
Dalej w głowie mam to cholerne mieszkanie - musimy podjąć decyzję czy bierzemy to bez szaf, czy szukamy na rynku wtórnym i to odpuszczamy...

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 08:43   #3731
majka242007
Zakorzenienie

Witam się w 22tc
vea7- dziękuję za info jak ta ze statkiem dobrej jakości to ta ,,moja,, pewnie taka sama.... Bardzo mi się spodobała, te ,,allegrowe,, na jedno kopyto jak dla mnie... A chciałabym coś ładniejszego i dobrej jakości... Na dosyć długo będzie...
Objedzona po świętach chyba nadal się czuję więc na śniadanko płatki z mleczkiem a na obiad jadę do teściowej tej pierwszej , z małą moja dziś na rehabilitację do szpitala a że to na tym samym osiedlu więc odwiedzinki będą przy okazji.
Wczoraj mieliśmy siedzieć cały dzień w domku ale zadzwonili rodzice TZ żebyśmy jednak przyszli więc zjedliśmy zupkę i polecieliśmy leniuchować.
A tam na obiadek kaczka z jabłkami i indyk pieczony w żurawinie ... pycha objadłam się mięsa za wszystkie czasy.
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 08:43   #3732
beatrix28
Zadomowienie

I ja się witam poświątecznie. Odpocząć średnio odpoczęłam, bo Żuk z siebie wychodził, a jeszcze rodzina sprzysięgła się chyba, żeby mnie wkurzać, ale przynajmniej pooddychałam świeżym powietrzem.
Dalej w głowie mam to cholerne mieszkanie - musimy podjąć decyzję czy bierzemy to bez szaf, czy szukamy na rynku wtórnym i to odpuszczamy...[/QUOTE]
niezle przeboje masz z tymi mieszkaniami,ale rozumiem dylemat bo to inwestycja na lata..

A my sie kurowalismy to tez niewiele zdzialalam pod wzgledem kulinarnym i artystycznym,dzis jeszcze R.nie poszedł do przedszkola,w czwartek go poślę.TŻ pomalował pokoje juz widac jakis koniec,synkowi na bambusowy gaj-zielen a drugi na czar prowansji mebelki tez juz chyba zamowimy ,znalazlam fajne lampy,cit drogie,ale raz sie zyje uwielbiam takie elementy:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
a tu mebelki:
http://allegro.pl/b9-meble-miko-milo...089850705.html
tylko biurko inne bedzie,bo z szufladami a nie z polka na komputer, no i lozko z materacem od razu,bo obecne musimy oddac bratu.

mala kopie, w pon wizyta..sugar ona jakas żwawsza w brzuchu od Remika..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 08:44   #3733
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Witam się w 22tc
vea7- dziękuję za info jak ta ze statkiem dobrej jakości to ta ,,moja,, pewnie taka sama.... Bardzo mi się spodobała, te ,,allegrowe,, na jedno kopyto jak dla mnie... A chciałabym coś ładniejszego i dobrej jakości... Na dosyć długo będzie...
Objedzona po świętach chyba nadal się czuję więc na śniadanko płatki z mleczkiem a na obiad jadę do teściowej tej pierwszej , z małą moja dziś na rehabilitację do szpitala a że to na tym samym osiedlu więc odwiedzinki będą przy okazji.
Wczoraj mieliśmy siedzieć cały dzień w domku ale zadzwonili rodzice TZ żebyśmy jednak przyszli więc zjedliśmy zupkę i polecieliśmy leniuchować.
A tam na obiadek kaczka z jabłkami i indyk pieczony w żurawinie ... pycha objadłam się mięsa za wszystkie czasy.

Tez wczoraj TŻ stwiedzil ze nadrobiłam przez te swieta wszystkie miesiące z jedzeniem miesa roladki, kaczki...

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-07, 08:46   #3734
beatrix28
Zadomowienie

Vea7 niezle przeboje masz z tymi mieszkaniami,ale rozumiem dylemat, bo to inwestycja na lata..a to nie chcecie kupowac tylko wynajac tak?

A my sie kurowalismy to tez niewiele zdzialalam pod wzgledem kulinarnym i artystycznym,dzis jeszcze R.nie poszedł do przedszkola,w czwartek go poślę.
TŻ pomalował pokoje juz widac jakis koniec,synkowi na bambusowy gaj-zielen a drugi na czar prowansji mebelki tez juz chyba zamowimy ,znalazlam fajne lampy,ciut drogie,ale raz sie zyje uwielbiam takie elementy:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
a tu mebelki:
tylko biurko inne bedzie,bo z szufladami a nie z polka na komputer, no i lozko z materacem od razu,bo obecne musimy oddac bratu.

beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 08:48   #3735
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
Vea7 niezle przeboje masz z tymi mieszkaniami,ale rozumiem dylemat, bo to inwestycja na lata..a to nie chcecie kupowac tylko wynajac tak?

A my sie kurowalismy to tez niewiele zdzialalam pod wzgledem kulinarnym i artystycznym,dzis jeszcze R.nie poszedł do przedszkola,w czwartek go poślę.

TŻ pomalował pokoje juz widac jakis koniec,synkowi na bambusowy gaj-zielen a drugi na czar prowansji mebelki tez juz chyba zamowimy ,znalazlam fajne lampy,ciut drogie,ale raz sie zyje uwielbiam takie elementy:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited

a tu mebelki:

W sumie współczuje remontu. Ja ich nie znoszę. Fajnie sie pozniej układa, dekoruje itd ale życie w remoncie nie....
Ja pozniej wstawie do klubu fotki z efektów naszej pracy w pokoju juniora jestem tak zadowolona, ze nie zamieniłabym żadnego elementu na żaden inny

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-07, 08:50   #3736
Anev0
Zakorzenienie

Witam sie z katarem.
Walcze domowymi sposobami tzet ruszył do roboth a i ja sie powoli zbieram.
Oby piękne slondczko rozpuścilo snieg z auta bym nie musiala odsniezac.

Dzis polowka 20 tydzień wd.om

Ślub

ŻONKA
Anev0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 09:03   #3737
majka242007
Zakorzenienie

beatrix28
A my sie kurowalismy to tez niewiele zdzialalam pod wzgledem kulinarnym i artystycznym,dzis jeszcze R.nie poszedł do przedszkola,w czwartek go poślę.TŻ pomalował pokoje juz widac jakis koniec,synkowi na bambusowy gaj-zielen a drugi na czar prowansji mebelki tez juz chyba zamowimy ,znalazlam fajne lampy,cit drogie,ale raz sie zyje uwielbiam takie elementy:http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...f=last-visited
a tu mebelki:

mala kopie, w pon wizyta..sugar ona jakas żwawsza w brzuchu od Remika

Mycha nie kupuj tych lamp na Allegro
byłam w Leroy Merlin i ne sa po 69,99zl a dopiero te duże są droższe... Zobacz sobie tutaj : http://www.leroymerlin.pl/szukaj.htm...Y&sprawdz=true
Nie ma tu tych małych 30cm co Ty znalazłaś na All ale w sklepie widzialam
Zastanawialiśmy się nad nimi do pokoju maluszka ale w końcu kupiliśmy inną bo te są plastikowe... i mam wrażenie że bardzo będą się kurzyły... Ale wizualnie też nam sie spodobały.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

nie wiem jakos dziwnie dodał mi sie post....

odpisywałam do beatrix28

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
W sumie współczuje remontu. Ja ich nie znoszę. Fajnie sie pozniej układa, dekoruje itd ale życie w remoncie nie....
Ja pozniej wstawie do klubu fotki z efektów naszej pracy w pokoju juniora jestem tak zadowolona, ze nie zamieniłabym żadnego elementu na żaden inny
to super - dawaj
Ja się przymierzam do kupna mebli jeszcze mojej malej i wymianie oświetlenia... Juz ma pomalowane itd .. Przeszukałam chyba cały internet za meblami i nie znalazłam nic co by mi pasowało ... Bo jak już to Maja że jej sie nie podobają i nie wiem co ja jej w koncu mam kupic... Może mnie zainspirujesz więc daj znać jak foty wstawisz

Edytowane przez majka242007
Czas edycji: 2015-04-07 o 09:00
Stary 2015-04-07, 09:07   #3738
SugarbabyLove
Zakorzenienie

o prosze i gaduły wróciły zza jajec świątecznych

nom przeboje w nocy byly.. mlody juz w przedszkolu ja juz po sniadanku.. mąż dzis na probe do pracy poszedl na 6 do 14 i tak do piątku potem zobaczymy czy dostanie prace takze kciuki prosze

a ja mam wizyte 17 dopiero
ja nawet nie patrze na mebelki bo mnie glowa boli takie fajne rzeczy są a kasy nima narazie czekANIE I CZEKANIE az mi kasa przyjdzie na dzidzi .. kolo 600 euro bede miec i za to musze kupic wozek, lozeczko(kolyske) przewijak, wanienke.. takze
u nas gulasz na obiad bedzie.. mlody itak zje w przedszkolu o ile zje w ogole on ostatnio bez apetytu jest
co do jedzenia u nas jeszcze w lodowce 2 sałatki warzywne są.. i pasta jajeczna .. trzeba zjeść dzis najlepiej bo szkoda wywalić
Stary 2015-04-07, 09:08   #3739
majka242007
Zakorzenienie

a!
I mam już skurcze Braxtona-Hicksa od soboty... Nie pisałam wcześniej bo się tak wystraszyłam że myślałam że na święta do szpitala pojadę. W sobotę jeden wieczorem, w niedziele też jeden do godzinki to trwało i wczoraj też w niedzielę byłam przerażona ale przypomniałam sobie że to te skurcze mogą być... Ale z Mają miałam je dopiero gdzieś w 7 miesiącu odczuwalne... A teraz tak szybko.
Stary 2015-04-07, 09:09   #3740
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
a!
I mam już skurcze Braxtona-Hicksa od soboty... Nie pisałam wcześniej bo się tak wystraszyłam że myślałam że na święta do szpitala pojadę. W sobotę jeden wieczorem, w niedziele też jeden do godzinki to trwało i wczoraj też w niedzielę byłam przerażona ale przypomniałam sobie że to te skurcze mogą być... Ale z Mają miałam je dopiero gdzieś w 7 miesiącu odczuwalne... A teraz tak szybko.
masz na mysli takie te skurcze przepowiadające? czy ti są inne?
ja mialam takie w 8 mies przy marcelku dopiero
Stary 2015-04-07, 09:10   #3741
dd1dd
Zakorzenienie

Witam
ja wczoraj miałam dietę, także nie jestem objedzona wczoraj miałam taki dzień, że najchętniej leżałabym cały dzień pod kołdrą ale pojechaliśmy do mojej rodzinki
Dzisiaj piękna pogoda się zapowiada w sobotę ma być 20 stopni
dd1dd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 09:20   #3742
Mirabelka_90
Zadomowienie

Witam się po świętach
U mnie minęły szybko te święta. Atmosfera nawet, nawet, ale i ja tak średnio za nimi przepadam. Natomiast pogoda rewelacyjna była. Wczoraj pojechaliśmy do parku z kocykiem i na krótki rękawek leżałam. W słońcu było 20 stopni. Współczuję Wam tego śniegu. U nas pozostawało jeszcze jedzenia, ale chyba jednak ogarnę jakiś obiad. Może chłodniczek zrobię.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 09:20   #3743
Olenka_24
Zadomowienie

jeżeli chodzi o skurcze przepowiadające to ja w pierwszej ciąży nie miałam ich wogóle.

Majka ale bezbolesne były ?

Olenka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 09:28   #3744
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
masz na mysli takie te skurcze przepowiadające? czy ti są inne?
ja mialam takie w 8 mies przy marcelku dopiero
tak sie je określa też... skurcze przepowiadające lub stawianie brzucha lub twardnienie brzucha. Mamy je od ok 6tc ale wyczuwalne zaczynają być w okolicach 20tc. Jeśli nie towarzyszy im plamienie, ból brzucha jak na miesiączkę bądź silny ucisk na jak by krocze to jest bezpiecznie w przeciwnym wypadku trzeba zasięgnąć porady ginekologa lub jechać do szpitala...
Ja dzwoniłam do mojej wczoraj i uspokoiła mnie. Ale jest dokuczliwy... I długo trwa dość bo tak wczoraj z godzinę miałam. Poleżałam i przeszło.

Ale brzuch mi wywaliło chyba przez to bardzo. Jeszcze w sobotę przymierzałam spodnie materiałowe i się cieszyłam że pewnie na miesiąc czy dwa mi wystarczą i pomyślałam że je w poniedziałek ubiore jak byśmy mieli gdzieś iść. No i wybieralismy się wczoraj więc ja je hop na tyłek i co... 7cm się nie dopinają...
TZ się przeraził sam tez zauważył że jakiś duży brzuch się zrobił. a ja się popłakałam... nie wiem dlaczego. Cieszę się przecież że maluszek rośnie i brzuszek wywala żeby miał miejsce maluszek...
Ale została mi 1 sukienka którą kupiłam na ciążę, ze 3-4 bluzki ,,szmaty,, ja tak mówię na oversize takie szerokie i 2 leginsy które i tak jak dam niziutko to mnie uwieraja
Stary 2015-04-07, 09:31   #3745
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
tak sie je określa też... skurcze przepowiadające lub stawianie brzucha lub twardnienie brzucha. Mamy je od ok 6tc ale wyczuwalne zaczynają być w okolicach 20tc. Jeśli nie towarzyszy im plamienie, ból brzucha jak na miesiączkę bądź silny ucisk na jak by krocze to jest bezpiecznie w przeciwnym wypadku trzeba zasięgnąć porady ginekologa lub jechać do szpitala...
Ja dzwoniłam do mojej wczoraj i uspokoiła mnie. Ale jest dokuczliwy... I długo trwa dość bo tak wczoraj z godzinę miałam. Poleżałam i przeszło.

Ale brzuch mi wywaliło chyba przez to bardzo. Jeszcze w sobotę przymierzałam spodnie materiałowe i się cieszyłam że pewnie na miesiąc czy dwa mi wystarczą i pomyślałam że je w poniedziałek ubiore jak byśmy mieli gdzieś iść. No i wybieralismy się wczoraj więc ja je hop na tyłek i co... 7cm się nie dopinają...
TZ się przeraził sam tez zauważył że jakiś duży brzuch się zrobił. a ja się popłakałam... nie wiem dlaczego. Cieszę się przecież że maluszek rośnie i brzuszek wywala żeby miał miejsce maluszek...
Ale została mi 1 sukienka którą kupiłam na ciążę, ze 3-4 bluzki ,,szmaty,, ja tak mówię na oversize takie szerokie i 2 leginsy które i tak jak dam niziutko to mnie uwieraja
no to stawianie brzucha teraz w tej ciazy mialam chyba 2 razy choc ciezko powiedziec czy to czasem nie dzidzia tak sie obrocila bo az zabolało moze uciskała na coś
no w 1 ciazy mialam w nocy tak ze bolalo 10 minut a jak wstalam - cisza.. i tak pare razy raz juz chcialam do szpitala jechac ale przeszlo
Stary 2015-04-07, 09:33   #3746
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
jeżeli chodzi o skurcze przepowiadające to ja w pierwszej ciąży nie miałam ich wogóle.

Majka ale bezbolesne były ?
Wiesz co... nie umiem odpowiedzieć....
Czujesz ból bo tak jakby ten brzuch twardnieje, napina sie, nie możesz się ruszyć z boku na bok, jest wrażenie jak by byl bardzo ciężki.... Masz uczucie dyskomfortu ale tak jakby na powierzchni brzucha a nie tam w środku gdzieś... Nie wiem czy dobrze to opisałam by wyjaśnic...
Ale nie jest to ból jak do skurczu porodowego czy tez nie taki jak na miesiączkę... Bo ten juz jest ,,groźny dla dzidzi,,
Stary 2015-04-07, 09:33   #3747
MsLullaby
Zakorzenienie

Witam się i ja unas piękna wiosna ale co z tego jak Bartek przeziębiony mnie zresztą też coś bierze ale ratujemy się z każdej strony

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-07, 09:36   #3748
Nicole`_
Zakorzenienie

Hej I już poświątecznie widzę, że wszystkie sierpnióweczki powoli wracają na wątek Dobrze, że w Święta taka cisza była, przynajmniej nie musiałam 5 godzin nadrabiać wątku

Dziękuję wam wszystkim za gratulacje odnośnie CÓRUNI mojej ukochanej W przedświątecznym szale nie miałam jak odpisać. Ja już przepadłam, jakoś tak w piątek nie mogłam w to uwierzyć, a teraz nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Moja malutka

dd11dd, pytałaś czy zakupy zrobiłam już jakieś Chciałam, ale w końcu w piątek nie dałam rady, a w soboty w poniedziałek z samiutkiego rana już jechaliśmy także sklepy mi pozamykali, ale teraz się zacznie dziać W ten weekend co ma teraz być widziałam, ze zniżki do sklepów będą z jakąś gazetą i ma być -20% do smyka Poza tym na pewno wykorzystam -20% do h&m Wszystkim będę chwalić się na bieżąco

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Witam się i ja unas piękna wiosna ale co z tego jak Bartek przeziębiony mnie zresztą też coś bierze ale ratujemy się z każdej strony
Oj to zdrówka
U mnie pogoda póki co do bani... szaro buro i ponuro... Gdzie ta wiosnaaaa, niech do mnie też przyjdzie
Stary 2015-04-07, 09:36   #3749
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
beatrix28
a tu mebelki:

mala kopie, w pon wizyta..sugar ona jakas żwawsza w brzuchu od Remika

Mycha nie kupuj tych lamp na Allegro
byłam w Leroy Merlin i ne sa po 69,99zl a dopiero te duże są droższe... Zobacz sobie tutaj : http://www.leroymerlin.pl/szukaj.htm...Y&sprawdz=true
Nie ma tu tych małych 30cm co Ty znalazłaś na All ale w sklepie widzialam
Zastanawialiśmy się nad nimi do pokoju maluszka ale w końcu kupiliśmy inną bo te są plastikowe... i mam wrażenie że bardzo będą się kurzyły... Ale wizualnie też nam sie spodobały.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

nie wiem jakos dziwnie dodał mi sie post....

odpisywałam do beatrix28

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

to super - dawaj
Ja się przymierzam do kupna mebli jeszcze mojej malej i wymianie oświetlenia... Juz ma pomalowane itd .. Przeszukałam chyba cały internet za meblami i nie znalazłam nic co by mi pasowało ... Bo jak już to Maja że jej sie nie podobają i nie wiem co ja jej w koncu mam kupic... Może mnie zainspirujesz więc daj znać jak foty wstawisz
wstawiłam fotki do klubu

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-07, 09:37   #3750
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co... nie umiem odpowiedzieć....
Czujesz ból bo tak jakby ten brzuch twardnieje, napina sie, nie możesz się ruszyć z boku na bok, jest wrażenie jak by byl bardzo ciężki.... Masz uczucie dyskomfortu ale tak jakby na powierzchni brzucha a nie tam w środku gdzieś... Nie wiem czy dobrze to opisałam by wyjaśnic...
Ale nie jest to ból jak do skurczu porodowego czy tez nie taki jak na miesiączkę... Bo ten juz jest ,,groźny dla dzidzi,,
Fajnie, ze opisałaś jak to mniej więcej jest... ja jeszcze tego nie miałam, ale przynajmniej będę wiedzieć żeby się nie denerwować, bo pewnie bym się wystraszyła. Także dziękuję

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
wstawiłam fotki do klubu
Uuuhuuu, lecę!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości