![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() 2. Prezentuje swoje wdzięki? ![]() 3. Promile zeszły? ![]() ![]() Edit: dwa razy szczytowałam dzisiaj, a jakoś nieusatysfakcjonowana się czuję ![]()
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-07 o 19:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | |||
BAN stały
|
A ja już serio obstawiałem opcję, że mieszkasz na linii przelotów pawi
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Podziwiasz jego podogonowe wdzięki?
![]() Reszty nie widziałam ![]()
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2.Mały ma od małego dobry przyklad w domu, to pewnie perfumomaniak z niego wyrosnie ![]() ![]() No mój już całkiem spory ![]() Po 30 ![]() Napij się, podobno działa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przyszła moja Panienka? ![]() ![]() ![]() no to ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-04-07 o 19:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |||||
Panaroja
|
snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 1.biedactwo ![]() 2.dziś jeszcze nie było ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() 3. ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Agnysko - w kwestii serialu The Fall, uroda i styl Anderson to jednak jedyny jego atut. Cały drugi sezonik (6 odc) przemęczyłam tylko po to żeby na nią patrzeć.
![]() ![]() ![]() Skończyli mi się seriale. Niby pozostają komediowe, ale nie mam ochoty, chcę mrok, morderców i śledztwa. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||
BAN stały
|
Ryszard jest kotem bezjajecznym i gdyby nie ten barbarzyński zabieg, w domu nie szło by zapewne wytrzymać, sądząc po częstotliwości odwracania się tyłem do mebli i bezowocnych prób znaczenia terenu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie sobie odświeżę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Nie śmiałabym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
BAN stały
|
No się zastanawiam właśnie, czy indyki latają i chyba nie latają jednak, co nie?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wiesz,że na wsi mieszkam i nie wiem ![]() Znaczy wiem,że nie latają, ale czy nie potrafią podskoczyć na metr albo i dwa żeby dziabnąć w tyłek ![]() Ale ja sie boję kaczek, gęsi , indyków , kogutow ![]() I kóz, i krów ![]() Zawsze jak idę z psami, a widzę pasące się krowy, to obchodzę wielkim lukiem z daleka...nigdy nie wiadomo jaki ma dlugi łańcuch i czy się akurat nie zdenerwuje, a rogi ma porządne, kopyta też ... I to nie sa żarty ![]() Rodzice żony Bartka mają fermę gęsi. Jak tam pierwszy raz pojechałąm , to się tylko rozgladałam czy jakaś do mnie nie biegnie i nie chce zaatakować. Ale za to nie boję się psów żadnych, kotow ani innych futerkowych maluchow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się boję psów i byków (i pająków!), reszta mi niegroźna (teraz, bo jako dziecko obawiałem się gęsi) ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Dobrze, że w oko jej nie trafił, albo twarzy nie poranił mocno... Też słyszalam o takich historiach, i to często. Że kogut kogoś zaatakował...u ubu babć też kilka takich było, na szczęście mi się upiekło. Ale atakowały bo lubily chyba. Wiec wolę unikać ![]() 2. Sam widzisz,że krowy sa nieobliczalne...piękne , ale skoro właścicielkę potrafi taka zaatakować, to co dopiero obca osobę...zresztą, u jednej babci i drugiej, zawsze były krowy i zawsze nam ( dzieciom) wpajali że nie wolno podchodzić, bo mogą zrobić krzywdę. No to jak nie wolno, to nie wolno ![]() 3. Ja nie. Ale jak żyję, żaden pies mnie nie zaatakował. No dooobra, raz moj Maxio, ale juz był wtedy bardzo wiekowy i refleks nie ten..zamiast Cześka upierdzielić ( jak planował) to moją łydkę zlapał w pyszczek. Złapał, zrobił minę zdziwioną (autentycznie zdziwenie , szok i zaskoczenie na paszczy się malowalo) i tak patrzyl na mnie, z tą łydką w pysku a ja na niego. A potem w śmiech, z tej jego miny ![]() Wracając do tematu ![]() Psów się nie boję i nigdy nie baląm. No jakoś tak...samo wyszło. U mojej przyjaciólki jest pies w kojcu, Bokser. Piękny mix kundla z jakimś dogiem . Tylko jej ojciec do niego spokojnie chodzi i ja. Mówi,ze jestem rabnięta, bo wszyscy w domu sie go boją ( oprocz ojca), a ja normalnie otwieram kojec i włażę dac smakołyk bokserowi, albo go wypuścić ![]() Jest łagodny jak baranek, pieszczotliwy, tylko duży i donośnie szczeka ![]() Wogle jak widze jakiegoś psa, to się rozczulam zaraz...i mam ochotę głaskać;-) Nie wiem...psy chyba czują kogo moga dziabnąć a kogo się nie kalkuluje ![]() Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-07 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
Zakorzenienie
|
No chyba tak - to dobry znak
![]() Cytat:
![]() Tak! ![]() Właśnie wstąpiłam, by napisać - mam już przesył od Tru, Spoo, Ewusi, leci też od Madzika, Skrb... z Rozterką się nie mogę skontaktować - bywa w ogóle? ![]() I naszkicowałam Dune - wreszcie uff ![]() Co do wagi, to mnie przybył kg, ale nie przez Święta tylko w ogóle - i dobrze
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Chyba na pewno dobrze, zwłaszcza, że wspominałaś kiedyś o szalejącej nadczynności, która mimo że cudnie odchudza to cudna nie jest ![]() Ja padam na ryjek. Mam nadzieję, że zasnę. bo czasem ledwie się doczołgam do wyra, a tam jakby mnie poraziło prądem, gały się otwierają i sen nie nadchodzi ![]() ![]() ostatnio winni byli @ i pełnia, przepis na bezsenność. ![]() ![]() A, i pamiętam, jak sobie wymyśliłam rytuał, wchodzenia przed snem na Brulion Malarski, ale niestety, ze smutkiem stwierdzam, że robienie tego o tej porze to dla mnie strzał w kolano. Emocje mnie tak pobudzają, że o żadnym śnie nie ma mowy. Adrenalina conajmniej taka jakbym to ja malowała ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja odpadłem ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nie mam adresu
![]() |
#1160 |
BAN stały
|
Polly, opowiadaj, co porabiałaś!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
grozi wypollizowaniem
|
jadlam i patrzylam jak sniegiem napierd..a ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- jakissyf mi sie zainstalwal i co klikniecie wyskakuje mi karta co kaze cos pobierac i w wooj reklam wzedzie...jak sie tego pozbyc heeeelp
#1162 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1164 |
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;50958224]Malwarebytes Anti-Malware
![]() O! I wszystko jasne już ![]() Dobra, spadam, za 4 godz. wstaję, brrr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja mało wybredna jestem to pewnie mógłby być dla mnie ok ![]() Ja obecnie nadrabiam Good wife ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A Rozterki to już wieki nie widziałam .... Cytat:
![]() Znad kawy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
niecnotliwa dziewica
|
Do mnie na służbowego maila przychodzą hurtem (średnio 20 na godzinę) wiadomości "jak zarobić pieniądze i być bogatym" z wirusem w środku. Informatyk sięnad tym meczy od piątku i jedyne co osiagnął, to zmniejszenie częstotliwości.....
![]() |
#1168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć Fimmel mnie jakoś odrzuca ![]() ![]() obczaiłam tego Charliego - no faktycznie jak braciszek Ragnara ![]() tia, jaa... chyba zrobiłam mały falstart z tym ucieszonym avkiem, ale cóż... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-08 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1169 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie też 99% tych maili to "łatwo i szybko zdobądź fortunę!" ![]() --- Czekam na kawę i mi się przypomniało - parę dni temu w kawiarce wybrzuszyło się dno, chciałem odstawić, a ta się na boki buja (Betty miała rację, że to niebezpieczne akcesorium). Na szczęście wszystko wróciło do normy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() Do koni nie podchodzilam, dziadek zawsze mial ale one zawsze budziły mój respekt, nie żebym się bala, z kimś nie bylo problemu, sama nigdy ![]() Ale najmlodsza kuzynka zawsze do nich włazila i chciała głaskać, przytulać, jeżdzić na nich...to kilka razy kopytem w leb dostała , pierwszy raz chyba jak miala z 5 lat ![]() wogle jak Martyna znikala z pola widzenia, to szla poodwiedzać inne koniki na wsi. Wlaziła ludziom do stajni głaskać, taki ☠☠☠☠☠☠☠ec. I do dziś jej ta miłość do koni została ![]() Ta...teraz polowa wiejskich dzieci , albo i 3/4 zostaląby odebrana rodzicom za te zabawy/brak wystarczającej opieki. A tu zyją i maja sie calkiem dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Do kojcowych i uwiązanych nie mam oporow. One przeważnie są odizolowane/agresywne, nie bo sa zle, tylko bo tak wygodniej, albo nie da sie inaczej. Wiadomo,że jak jakiś skacze, ujada jak by go ze skóry obdzierali, piana z pyska leci, to nie rzucę sie na niego z głaskaniem...ale to nie jest częsty widok ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.