|
|
#1141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() 2. Prezentuje swoje wdzięki? ![]() 3. Promile zeszły? ![]() Edit: dwa razy szczytowałam dzisiaj, a jakoś nieusatysfakcjonowana się czuję
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-07 o 20:07 |
|
|
|
|
#1142 | |||
|
BAN stały
|
A ja już serio obstawiałem opcję, że mieszkasz na linii przelotów pawi
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiasz jego podogonowe wdzięki?
Reszty nie widziałam
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2.Mały ma od małego dobry przyklad w domu, to pewnie perfumomaniak z niego wyrosnie ![]() No mój już całkiem spory Po 30 ![]() Napij się, podobno działa ![]()
|
|
|
|
|
#1145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() przyszła moja Panienka? przed Świętami wysyłałam no to ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-04-07 o 20:49 |
|||
|
|
|
#1146 | |||||
|
Panaroja
|
snad zielonej cherbaty
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc ogólny bilans powinien nie być zły . Mam nadzieję ![]() 1.biedactwo 2.dziś jeszcze nie było Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. 3.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko - w kwestii serialu The Fall, uroda i styl Anderson to jednak jedyny jego atut. Cały drugi sezonik (6 odc) przemęczyłam tylko po to żeby na nią patrzeć.
To już The Killing lepszy Skończyli mi się seriale. Niby pozostają komediowe, ale nie mam ochoty, chcę mrok, morderców i śledztwa.
|
|
|
|
#1148 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
plus Maja może sobie pooglądać, bo Charlie Hunnam to ten sam typ paszczocielska, co Travis Fimmel w zasadzie
|
|
|
|
|
#1149 | ||
|
BAN stały
|
Ryszard jest kotem bezjajecznym i gdyby nie ten barbarzyński zabieg, w domu nie szło by zapewne wytrzymać, sądząc po częstotliwości odwracania się tyłem do mebli i bezowocnych prób znaczenia terenu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie sobie odświeżę. |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie śmiałabym
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
BAN stały
|
No się zastanawiam właśnie, czy indyki latają i chyba nie latają jednak, co nie?
Pamiętam, że jako did wczesnoszkolny asystowałem przy karze śmierci poprzez ścięcie, dziadek trzymał topór, a ja indyka - gdy tylko stracił głowę, zaczął tak machać skrzydłami, że go puściłem, bo obawiałem się, że mnie gdzieś porwie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz,że na wsi mieszkam i nie wiem ![]() Znaczy wiem,że nie latają, ale czy nie potrafią podskoczyć na metr albo i dwa żeby dziabnąć w tyłek ![]() Ale ja sie boję kaczek, gęsi , indyków , kogutow ![]() I kóz, i krów ![]() Zawsze jak idę z psami, a widzę pasące się krowy, to obchodzę wielkim lukiem z daleka...nigdy nie wiadomo jaki ma dlugi łańcuch i czy się akurat nie zdenerwuje, a rogi ma porządne, kopyta też ... I to nie sa żarty Rodzice żony Bartka mają fermę gęsi. Jak tam pierwszy raz pojechałąm , to się tylko rozgladałam czy jakaś do mnie nie biegnie i nie chce zaatakować. Ale za to nie boję się psów żadnych, kotow ani innych futerkowych maluchow
|
|
|
|
|
#1154 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się boję psów i byków (i pająków!), reszta mi niegroźna (teraz, bo jako dziecko obawiałem się gęsi) Siostrze mojej, gdy miała parę lat, kogut skoczył na głowę i mało oczu nie wydziobał (rodzinne podanie głosi, że to przez czerwony beret), nie muszę chyba dodawać, że jeszcze tego samego dnia skończył w garach? ![]() Cytat:
Tzn. słyszałem o jednym takim przypadku - babcia (gdy jeszcze gospodarkę miała i trzymała krowy) miała jedną taką artystkę, na którą uważać trzeba było - zazwyczaj podczas dojenia trąciła nogą i wylała wiadro z mlekiem (gdy jeszcze ręcznie trzeba było doić), a raz kopnęła babcię prosto w twarz, na szczęście skończyło się tylko na rozciętym łuku brwiowym ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Dobrze, że w oko jej nie trafił, albo twarzy nie poranił mocno... Też słyszalam o takich historiach, i to często. Że kogut kogoś zaatakował...u ubu babć też kilka takich było, na szczęście mi się upiekło. Ale atakowały bo lubily chyba. Wiec wolę unikać ![]() 2. Sam widzisz,że krowy sa nieobliczalne...piękne , ale skoro właścicielkę potrafi taka zaatakować, to co dopiero obca osobę...zresztą, u jednej babci i drugiej, zawsze były krowy i zawsze nam ( dzieciom) wpajali że nie wolno podchodzić, bo mogą zrobić krzywdę. No to jak nie wolno, to nie wolno ![]() 3. Ja nie. Ale jak żyję, żaden pies mnie nie zaatakował. No dooobra, raz moj Maxio, ale juz był wtedy bardzo wiekowy i refleks nie ten..zamiast Cześka upierdzielić ( jak planował) to moją łydkę zlapał w pyszczek. Złapał, zrobił minę zdziwioną (autentycznie zdziwenie , szok i zaskoczenie na paszczy się malowalo) i tak patrzyl na mnie, z tą łydką w pysku a ja na niego. A potem w śmiech, z tej jego miny ![]() Wracając do tematu Psów się nie boję i nigdy nie baląm. No jakoś tak...samo wyszło. U mojej przyjaciólki jest pies w kojcu, Bokser. Piękny mix kundla z jakimś dogiem . Tylko jej ojciec do niego spokojnie chodzi i ja. Mówi,ze jestem rabnięta, bo wszyscy w domu sie go boją ( oprocz ojca), a ja normalnie otwieram kojec i włażę dac smakołyk bokserowi, albo go wypuścić ![]() Jest łagodny jak baranek, pieszczotliwy, tylko duży i donośnie szczeka ![]() Wogle jak widze jakiegoś psa, to się rozczulam zaraz...i mam ochotę głaskać;-) Nie wiem...psy chyba czują kogo moga dziabnąć a kogo się nie kalkuluje
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2015-04-08 o 00:41 |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
No chyba tak - to dobry znak
![]() Cytat:
Tak! Właśnie wstąpiłam, by napisać - mam już przesył od Tru, Spoo, Ewusi, leci też od Madzika, Skrb... z Rozterką się nie mogę skontaktować - bywa w ogóle? ![]() I naszkicowałam Dune - wreszcie uff ![]() Co do wagi, to mnie przybył kg, ale nie przez Święta tylko w ogóle - i dobrze
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Chyba na pewno dobrze, zwłaszcza, że wspominałaś kiedyś o szalejącej nadczynności, która mimo że cudnie odchudza to cudna nie jest ![]() Ja padam na ryjek. Mam nadzieję, że zasnę. bo czasem ledwie się doczołgam do wyra, a tam jakby mnie poraziło prądem, gały się otwierają i sen nie nadchodzi ![]() ostatnio winni byli @ i pełnia, przepis na bezsenność. Wyczerpana jestem Muszę się zregenerować.A, i pamiętam, jak sobie wymyśliłam rytuał, wchodzenia przed snem na Brulion Malarski, ale niestety, ze smutkiem stwierdzam, że robienie tego o tej porze to dla mnie strzał w kolano. Emocje mnie tak pobudzają, że o żadnym śnie nie ma mowy. Adrenalina conajmniej taka jakbym to ja malowała Także Justyno, muszę odwiedzać Cię za dnia ![]() Dobranoc. |
|
|
|
|
#1158 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
) uwielbialiśmy bawić się w oborze, między krowami najczęściej (jedynie na konie uważaliśmy - miały swój kojec zaraz przy wejściu, po lewej i wiadomo było, żeby od tyłu ich nie zachodzić) Raz mnie cielak kopnął w dżądra, to pamiętam z takich "wypadków" dziecięcych Cytat:
Cytat:
Takie biegające luzem to pół biedy, ale uwiązane przy budzie/przy kojcu - nie podejdę (chyba, że na bezpieczną odległość) Chociaż niejako wychowałem się z wilczurami, u babci były dwa swojego czasu, Aza i Pikuś - matka i syn, kochane były strasznie ![]() Ja odpadłem Zazwyczaj kryzys nachodzi mnie między 19 a 21, później mam oczy jak przysłowiowe 5 zł i mogę wracać do życia, a po północy to już w ogóle pełnia sił witalnych ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1159 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja nie mam adresu
|
|
|
#1160 |
|
BAN stały
|
Polly, opowiadaj, co porabiałaś!
|
|
|
|
#1161 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jadlam i patrzylam jak sniegiem napierd..a ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- jakissyf mi sie zainstalwal i co klikniecie wyskakuje mi karta co kaze cos pobierac i w wooj reklam wzedzie...jak sie tego pozbyc heeeelp
|
|
#1162 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1163 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1164 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;50958224]Malwarebytes Anti-Malware
[/QUOTE]O! I wszystko jasne już Dobra, spadam, za 4 godz. wstaję, brrr
|
|
|
|
#1165 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja mało wybredna jestem to pewnie mógłby być dla mnie ok ![]() Ja obecnie nadrabiam Good wife Cytat:
bo o to się martwiłam bardzo, zabezpieczałam jak mogłam A Rozterki to już wieki nie widziałam .... Cytat:
Znad kawy |
|||
|
|
|
#1166 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1167 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Do mnie na służbowego maila przychodzą hurtem (średnio 20 na godzinę) wiadomości "jak zarobić pieniądze i być bogatym" z wirusem w środku. Informatyk sięnad tym meczy od piątku i jedyne co osiagnął, to zmniejszenie częstotliwości.....
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć Fimmel mnie jakoś odrzuca to już Rollo fajniejszy ![]() obczaiłam tego Charliego - no faktycznie jak braciszek Ragnara tia, jaa... chyba zrobiłam mały falstart z tym ucieszonym avkiem, ale cóż...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-08 o 10:35 |
|
|
|
|
#1169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() U mnie też 99% tych maili to "łatwo i szybko zdobądź fortunę!" ![]() --- Czekam na kawę i mi się przypomniało - parę dni temu w kawiarce wybrzuszyło się dno, chciałem odstawić, a ta się na boki buja (Betty miała rację, że to niebezpieczne akcesorium). Na szczęście wszystko wróciło do normy
|
|
|
|
|
#1170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Do koni nie podchodzilam, dziadek zawsze mial ale one zawsze budziły mój respekt, nie żebym się bala, z kimś nie bylo problemu, sama nigdy ![]() Ale najmlodsza kuzynka zawsze do nich włazila i chciała głaskać, przytulać, jeżdzić na nich...to kilka razy kopytem w leb dostała , pierwszy raz chyba jak miala z 5 lat ![]() wogle jak Martyna znikala z pola widzenia, to szla poodwiedzać inne koniki na wsi. Wlaziła ludziom do stajni głaskać, taki ☠☠☠☠☠☠☠ec. I do dziś jej ta miłość do koni została ![]() Ta...teraz polowa wiejskich dzieci , albo i 3/4 zostaląby odebrana rodzicom za te zabawy/brak wystarczającej opieki. A tu zyją i maja sie calkiem dobrze ![]() Cytat:
Do kojcowych i uwiązanych nie mam oporow. One przeważnie są odizolowane/agresywne, nie bo sa zle, tylko bo tak wygodniej, albo nie da sie inaczej. Wiadomo,że jak jakiś skacze, ujada jak by go ze skóry obdzierali, piana z pyska leci, to nie rzucę sie na niego z głaskaniem...ale to nie jest częsty widok
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

To już wolałabym inne ptactwo.

przed Świętami wysyłałam

To już The Killing lepszy 

Także Justyno, muszę odwiedzać Cię za dnia