Scent Bar LVI - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-08, 10:48   #1171
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Wiadomo,że jak jakiś skacze, ujada jak by go ze skóry obdzierali, piana z pyska leci, to nie rzucę sie na niego z głaskaniem...ale to nie jest częsty widok
do zwierza trzeba ostrożnie. Każdego.
Niedawno czytałam w gazecie artykuł, jak to koleś wyprowadził psa na spacer. Jakaś nastolatka spytała, czy może pogłaskać, bo jej się spodobał pies spokojnie siedzący obok pana. Pan się zgodził. Laska pogłaskała i pies odgryzł jej pół twarzy

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-04-08 o 11:14
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:01   #1172
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
do zwierza trzeba ostrożnie. Każdego
Niedawno czytałam w gazecie artykuł, jak to koleś wyprowadził psa na spacer. Jakaś nastolatka spytała, czy może pogłaskać, bo jej się spodobał pies spokojnie siedzący obok pana. Pan się zgodził. Laska pogłaskała i pies odgryzł jej pół twarzy
Bosh...

Helpunku!!

Jak się mówi - spieszyć czy śpieszyć? Pilnie mi to potrzebne , dobijam się do aileenn, ale nie otwiera
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:09   #1173
gryx82
BAN stały

Cytat:
wogle jak Martyna znikala z pola widzenia, to szla poodwiedzać inne koniki na wsi. Wlaziła ludziom do stajni głaskać, taki ☠☠☠☠☠☠☠ec

Cytat:
Chciał Ci pokazać, ze to nie jest dobre dla ludzkich szczeniąt
To były w ogóle bardzo mądre psy
Cytat:
No nie mów!
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Helpunku!!

Jak się mówi - spieszyć czy śpieszyć? Pilnie mi to potrzebne , dobijam się do aileenn, ale nie otwiera
O ile mi wiadomo, obie formy są poprawne

Edit: o popa
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:16   #1174
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ ja o tym doskonale wiem
Pewnie dla tego,żaden mnie jeszcze nie upierdzielil

Albo pan nie znal reakcji swojego psa( to idiota dla mnie), albo laska rzucila się na psisko z łapami i je poprostu przestraszyła....rzadko kiedy pies atakuje bez powodu. Zgoda, czasem sie zdarza,że pies ma że sie tak wyrażę nierowno pod sufitem, ale to wyjątkowa rzadkość....piest atakuje przedewszystkim ze strachu.W samoobronie( nie od dziś wiadom,ze najlepszą obroną jest atak ). Może bać się obcego czlowieka, a może i wlaściciela...to drugie jest spowodowane agresją wlaściciela w stosunku do psa. I glownie dlatego sie słyszy w tv,że zły pies pogryzł biednego wlaściciela...tylko już się nie mowi,że wlaściciel znęcał się nad psem, uczył go bycia agresywnym......a, znęcanie to nie tylko glodzenie i okładanie kijem...a to , że zaatakował przy wlaścicielu pozornie spokojny pies obcą osobę....to wina tylko i wyłącznie właściciela. Bo każdy, ale to każdy właściciel powinien przynajmniej częsciowo przewidzieć, jak pies moze zachować sie w okreslonej sytuacji, widzieć jak reaguje...żaden pies nie atakuje bez ostrzeżenia, nawet jeśli nie szczeka , nie warczy...napina mieśnie, spina się, zmieniają się żrenice....pokazuje co ma zamiar zrobić dosłownie calym ciałem...

Mnie niesamowicie w☠☠☠☠ia, jak jakaś pinda sąsiadka jedna z druga przyłazi do mnie na podworko po coś, a dziecko się usiłuje z psami bawić, a ta sie cieszy bo mile pieski. I nie wytlumaczysz takiej,że pies mimo że teraz się bawi za chwilę może dziabnąć malucha, bo go dziecko za ogon szarpnie, wsadzi mu palec w oko , nadepnie na łapę...albo przypadkiem przewroci, czy klem zawadzi bo to duży i silny pies....żadnych kontaktow dzieci z psami, bez bacznej obserwacji wlaściciela psa.

W wakacje przyjeżdza do domu obok siostrzeniec, 7 latek, i Kajtek go pokochal ( mix Amstaffa), dziecko szalało z nim niesamowicie, ale nigdy bez mojego udziału, bez kontroli i bez bacznej obserwacji i ewentualnego stopowania jednego i drugiego.

Sorry,że się tak rozpisalam, ale malo co mnie tak irytuje,ja gazetowe/medialne określenia, że pies zaatakował biednego człowieka/właściciela bez powodu. Psy nie atakują bez powodu, zazwyczaj atak jest spowodowany ludzka glupotą.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:18   #1175
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

No nie mów!
znalazłam:
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul...warz,id,t.html
W artykule obok wypowiadał się jakiś specjalista i przestrzegał, że obcemu zwierzęciu nie należy nigdy ufać i zawsze trzeba zachować ostrożność

edit: No cóż, nie zgodzę się, że ataki psów to zawsze wina włąścicielil u nas na podwórku były od zawsze duże psy, mieliśmy i owczarki i rottweilera i zawsze były dobrze ułożone i nikomu krzywdy nie zrobiły. Ale raz mieliśmy takiego, co nie reagował na komendy, atakował ludzi i warczał na nas, choć był wychowywany identycznie jak wszystkie inne przed nim i po nim. Poszedł do uśpienia, był zbyt niebezpieczny i nieprzewidywalny

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-04-08 o 11:23
Stary 2015-04-08, 11:18   #1176
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

O ile mi wiadomo, obie formy są poprawne

Edit: o popa
Też tak mi się wydawało, że obie, ale może się znów coś pozmieniało..
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:21   #1177
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru !
Snad przed umycia guowy

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ad Słoń - Hmmm możliwe, aczkolwiek ja mam staaarego.

Pogrubione ja na bank wezmę. Nie wiem czy Black na pewno, ale coś ze stajni Bvlgari już dawno za mną chodzi. Zdaje się że z Blackiem mam "oponowe" skojarzenia, ale jak mówię, pamięć zapachowa zawodzi mnie
Jak nie szkoda ci kasy zamów próbkę Suonia dla porównania. Bo ja zgłupłam , albo mi juz wyżarło nos. Wczoraj Słoń był bardzo łaskawy i pokazał oblicze bardzo zachęcające i przyjemne ....

Z Bakiem mam kłopot ,bo nie wiem...
Czy on sie mydli bo mam go z patyczka a nie z psurkniecia? Jak kłade patykiem to się mydli , jak chlustłam z fiolki to się nie zmydla, a co stanie się jak będzie z psiurknięcia?
Stary 2015-04-08, 11:26   #1178
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam:
W artykule obok wypowiadał się jakiś specjalista i przestrzegał, że obcemu zwierzęciu nie należy nigdy ufać i zawsze trzeba zachować ostrożność
Ale to, to powinna wiedzieć nawet średnio rozgarnięta ameba, nie tylko przeciętnie inteligentny czlowiek

Przeczytałąm ten artykul. Nie widzę tu żadnej winy psa. Tylko tej laski i właściciela. Obcego psa gaskamy tylko na bezpieczną odległość wyciągniętej ręki i bacznie przy tym obserwujemy. Bez gwałtownych ruchow

Ja na takie durne pytania typu czy mogę pogłaskać/ czy gryzie, odpowiadam analogicznie - nie, bo pies cie nie zna/ jeszcze nikogo nie ugryzł
Stary 2015-04-08, 11:28   #1179
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

Sorry,że się tak rozpisalam, ale malo co mnie tak irytuje,ja gazetowe/medialne określenia, że pies zaatakował biednego człowieka/właściciela bez powodu. Psy nie atakują bez powodu, zazwyczaj atak jest spowodowany ludzka glupotą.
Zgadzam się w 100% Szkoda że nikt z mojego otoczenia tego nie rozumie A na dodatek myślenie że dziecko może szarpac pasa booootoooo Dziecko

Ostatnio na spacerze wnuczka sąsiadki chciała pogłaskać moją sunię ...
Tzn widziałam że chce pogłaskać tylko się boi. Dziewczynka ok 2,5 roku.
Powiedziałam że może pogłaskać pieska tylko musi podjeść , ja przytrzymam kaganiec żeby pies obracając się nie zdzielił jej w twarz .
Dziewczynka podeszła pogłaskała i wszystko git. I pomimo tego że znam psa ,wiem że nie jest agresywny, cały czas obserwowałam czy psu to nie przeszkadza i czy nie zdradza oznak zdenerwowania.
Stary 2015-04-08, 11:28   #1180
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłam:

edit: No cóż, nie zgodzę się, że ataki psów to zawsze wina włąścicielil u nas na podwórku były od zawsze duże psy, mieliśmy i owczarki i rottweilera i zawsze były dobrze ułożone i nikomu krzywdy nie zrobiły. Ale raz mieliśmy takiego, co nie reagował na komendy, atakował ludzi i warczał na nas, choć był wychowywany identycznie jak wszystkie inne przed nim i po nim. Poszedł do uśpienia, był zbyt niebezpieczny i nieprzewidywalny
Ale przecyztaj dokładnie, co napisalam. Napisałam , że owszem sa psy ktore mają nierowno pod sufitem, rzadko, ale sie zdarzają.
Stary 2015-04-08, 11:31   #1181
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kurccze, a już miałam na listę zapisać
ale ja mało wybredna jestem to pewnie mógłby być dla mnie ok

Ja obecnie nadrabiam Good wife
Ale jest do obejrzenia, jak najbardziej looknij i sprawdź sama, pierwszy sezonik całkiem w deskę. Potem im wszystko siada i takim banałem jadą, ja tego strasznie nie lubię, dzieciniada taka no ale że zakończenie podsyca ciekawość co dalej, to i pewnie obejrzę jak dokręcą

Poza tym chcę znać cały mejkap Anderson - moja kolorystyka i formuły. Cery nie osiągnę takiej nigdy, ale choćby poznać kto ją maluje - Chanel? Burberry? Ford? Lauder? A może wizażystka miksuje?

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Jak nie szkoda ci kasy zamów próbkę Suonia dla porównania. Bo ja zgłupłam , albo mi juz wyżarło nos. Wczoraj Słoń był bardzo łaskawy i pokazał oblicze bardzo zachęcające i przyjemne ....
Nie no szkoda jednak szkoda, takie porównanie nie jest mi potrzebne

Dobra to dziś bury dzień, może pomyślę nad próbkamy?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:32   #1182
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się w 100% Szkoda że nikt z mojego otoczenia tego nie rozumie A na dodatek myślenie że dziecko może szarpac pasa booootoooo Dziecko
kuzyn bawił się ze swoim własnym psem i psiak podczas zabawy porysował dziecku pazurami twarz. Co się później rodzice z dzieciakiem po lekarzach najeździli, żeby blizn nie było...
Ja sama mam na ręku długa szramę. Do dzisiaj pamiętam, jak chciałam, żeby nasz owczarek mi łapę podał jak byłam mała. Grzecznie podał, tylko ja tej wielkiej łapy nie udźwignęłam
Stary 2015-04-08, 11:48   #1183
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja miałam zimą madonnowy ciąg. naked jest świetne na co dzień, niebanalne ale nie męczy, podoba się i innym pachnie drożej niż kosztuje
A przypomina jakiś inny zapach? Kurcze na i perfumach wyprz jest i palec mnie świerzbi A i pytania migrenowca ... Bardzo słodki jest? I benzoesowy?

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mnie wszystko wolno jeść - jeśli mnie żołądek boli, to z nerw
Do wysyłki obrazów zostało 9 dni...
Do wyjazdu 19...
Ale żołądek jakoś nie boli
Ja też wszystko mogłam jeść i twierdziłam że mój żołądek wszystko przemieli. Brzuch nie bolał mnie nawet z nerwów.Potem jak zaczął mnie bolec to już było za późno

Trzymam kciukasy Za wyjazd .Potem będzie już z górki

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Okażę znowu nieogarnięcie jak zapytam o czym mowa?

J
Cały czas o ten sam, Betty buduje napięcie, zupełnie jak w Hanibalu

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

Dobra to dziś bury dzień, może pomyślę nad próbkamy?

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
1. moja wyobrażnia kiedyś mnie wykończy. Zastanawiałąm się przez chwilę, jak wysoko mógł lecieć taki paw, czy musialaś zadzerać głowę żeby popatrzeć, co robił wtedy z ogonem i wogle, o co Ci chodzi bo przecież pawie są takie piękne

A ja od razu pomyslałam że to A moja wyobraźnia przedstawiła mi obraz bociana lecącego obok ...

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:

Poza tym chcę znać cały mejkap Anderson - moja kolorystyka i formuły. Cery nie osiągnę takiej nigdy, ale choćby poznać kto ją maluje - Chanel? Burberry? Ford? Lauder? A może wizażystka miksuje?
Ona jest blondynką? Tak jak w Hanibalu?

A ja obejrzałam w końcu Intersteler i Oculus ... Nawet moga być ale bez przesady.

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-04-08 o 11:49
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 11:54   #1184
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ona jest blondynką? Tak jak w Hanibalu?

A ja obejrzałam w końcu Intersteler i Oculus ... Nawet moga być ale bez przesady.
1.

2. Ooo, bo mnie chuopin na Interstellar zapraszał ale nie miałam weny na bajki Czyli mówisz da się zobaczyć ? Dziś bym może łykła
Stary 2015-04-08, 11:59   #1185
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.

2. Ooo, bo mnie chuopin na Interstellar zapraszał ale nie miałam weny na bajki Czyli mówisz da się zobaczyć ? Dziś bym może łykła
1 No piękną cerę ma podobną do Angeliny J , dziś drmatolog się wypowiadał że ten efekt daje zastosowanie lasera .

2 Da się, nawet na końcu se popłakałam. Chociaż to raczej przez nastrój po babci, bo po niej nie płakałam boooo trzeba było innych pocieszać
Stary 2015-04-08, 12:00   #1186
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Czyli mówisz da się zobaczyć ? Dziś bym może łykła
Ja się wypowiem, że do 2/3 fajne a potem zrobił się Kosmiczny Coelho i poczułam się rozczarowana. Ale obejrzeć warto.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 12:02   #1187
neska951
Zakorzenienie

Cytat:

tia, jaa... chyba zrobiłam mały falstart z tym ucieszonym avkiem, ale cóż...
Wiosenna deprecha?
Stary 2015-04-08, 12:04   #1188
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 No piękną cerę ma podobną do Angeliny J , dziś drmatolog się wypowiadał że ten efekt daje zastosowanie lasera .

2 Da się, nawet na końcu se popłakałam. Chociaż to raczej przez nastrój po babci, bo po niej nie płakałam boooo trzeba było innych pocieszać
1. Zgadzam się, ale geny na bank też, bo przez lata miała bardzo dobrą cerę, także tu chyba tylko odmładzający efekt. A jakość to już geny. JAkby mnie zrobili laser, to spod niego i tak wyrośnie księzycowa powłoka, choćby skały ....

2. I dobrze zrobiłaś. Znam to i poniekąd to zrozumiałe, takie oczekiwania wobec młodszych, ktoś musi Ale trzeba spuścić powietrze. A przynajmniej warto.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-08 o 12:07
Stary 2015-04-08, 12:05   #1189
gryx82
BAN stały

Cytat:
...
Psy nie atakują bez powodu, zazwyczaj atak jest spowodowany ludzka glupotą.
To prawda, ale z większą rezerwą podchodzę też jednak do psów tzw. ras agresywnych, jakaś psychiczna blokada chyba (choć właściciele takowych oczywiście zaprzeczają, zazwyczaj święcie oburzeni, że to "czarny PR" jest, a te psy to wcielenia spokoju i łagodności).
Cytat:
znalazłam:
A już najgorsze i najgłupsze zarazem, co można zrobić, to kucnąć i przystawić obcemu psu twarz do pyska!

Boże drogi...
Stary 2015-04-08, 12:06   #1190
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja się wypowiem, że do 2/3 fajne a potem zrobił się Kosmiczny Coelho i poczułam się rozczarowana. Ale obejrzeć warto.
Czyli jak większość amerykańskich filmów 2/3 obietnica a potem śmiech w twarz

Thnx.
Stary 2015-04-08, 12:08   #1191
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

mi się najbardziej podoba tłumaczenie zakończenia, że od momentu pobudki w szpitalu na stacji i spotkanie z podstarzałą córką to tylko wytwory umierającego umysłu. Bo ta końcówka to bajka i nie podobałą mi się wcale jak na film sf
Cytat:
Wiosenna deprecha?
nii, tró

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2015-04-08 o 12:43
Stary 2015-04-08, 12:18   #1192
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Zgadzam się, ale geny na bank też, bo przez lata miała bardzo dobrą cerę, także tu chyba tylko odmładzający efekt. A jakość to już geny. JAkby mnie zrobili laser, to spod niego i tak wyrośnie księzycowa powłoka, choćby skały ....

2. I dobrze zrobiłaś. Znam to i poniekąd to zrozumiałe, takie oczekiwania wobec młodszych, ktoś musi Ale trzeba spuścić powietrze. A przynajmniej warto.
1 A kwasów próbowałaś?

2 Kurde najgorsze jest to że jak już weszłam w rolę twardziela to wyjść z niej nie mogę... I potem nawet jak chcę se poryczeć to już nie mogę bo nie wiem , moment minął? A emocje zostały do wypłakania i czekają na najmniej odpowiedni moment No ale w zamian za wyryczenie się zaczęłam lunatykować , krzyczeć przez sen i mieć koszmary co noc...

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:

mi się najbardziej podoba tłumaczenie zakończenia, że od momentu pobudki w szpitalu na stacji i spotkanie z podstarzałą córką to tylko wytwory umierającego umysłu. Bo ta końcówka to bajka i nie podobałą mi się wcale jak na film sf

nii, tró
1 Też tak uważam ... Ale zobaczyć można

2
Stary 2015-04-08, 12:24   #1193
gryx82
BAN stały

Cytat:

Cytat:

Cytat:
JAkby mnie zrobili laser, to spod niego i tak wyrośnie księzycowa powłoka, choćby skały ....

Stary 2015-04-08, 12:35   #1194
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
1 A kwasów próbowałaś?

2 Kurde najgorsze jest to że jak już weszłam w rolę twardziela to wyjść z niej nie mogę... I potem nawet jak chcę se poryczeć to już nie mogę bo nie wiem , moment minął? A emocje zostały do wypłakania i czekają na najmniej odpowiedni moment [COLOR="White"]No ale w zamian za wyryczenie się zaczęłam lunatykować , krzyczeć przez sen i mieć koszmary co noc...
1. Kochana, kwasy to pół mojego życia. Przerobiłam wszystko u mojej dermy, i już więcej nie dają rady. Obecnie efekt jest strasznie krótkotrwały, nie mam kasy ani ochoty na ciągłe kwaszenie. Skórę mam już meeeega wrażliwą. Nie chcę juz dużych stężeń, wylinek, i choć ona mi ostatnio jak byłam, robiła jakieś delikatniejsze, to one właśnie wymagają częstotliwości, a ja nie mam na to hajsu. Samej sobie zrobię krzywdę to więcej niż pewne, nie chcę się zjarać. "Sza-tzun" dla Ciebie i Betty że robicie to same. Te środki w moich rękach to samobójstwo dla twarzy.

2. Ale to prawda. Nie czekaj na niego, sam przyjdzie. A nawet jeśli nie przyjdzie to też się nie frustruj tym, ja tak robiłam i to straszne jest. Znam chęć uwolnienia się z tej matni, znam wszystko oprócz lunatykowania. Ja nie szukałąm pomocy u fachowca, postanowiłam przeczekać. Trochę pomogło, bo momenty przyszli po mnie kilka razy pękłam tak przeraźliwie, że aż sie wystraszyłam tego. No ale żyję. Jakoś. I staram się cieszyć, że nie mam się gorzej.
Nic na siłę. Poważnie mówię.
A zioła nic nie pomagają na sen? W sensie an spokojny sen?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-08 o 12:38
Stary 2015-04-08, 12:46   #1195
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1. Kochana, kwasy to pół mojego życia. Przerobiłam wszystko u mojej dermy, i już więcej nie dają rady. Obecnie efekt jest strasznie krótkotrwały, nie mam kasy ani ochoty na ciągłe kwaszenie. Skórę mam już meeeega wrażliwą.

2. Ale to prawda. Nie czekaj na niego, sam przyjdzie. A nawet jeśli nie przyjdzie to też się frustruj tym, ja tak robiłam i to straszne jest. Znam chęć uwolnienia się z tej matni, znam wszystko oprócz lunatykowania. Ja nie szukałąm pomocy u fachowca, postanowiłam przeczekać. Trochę pomogło, bo momenty przyszli po mnie kilka razy pękłam tak przeraźliwie, że aż sie wystraszyłam tego. No ale żyję. Jakoś. I staram się cieszyć, że nie mam się gorzej.
Nic na siłę. Poważnie mówię.
A zioła nic nie pomagają na sen? W sensie an spokojny sen?
1 Acha ... moja przygoda z kawasmi dopiero raczkuje...Betty mi pomaga

2 Nie frustruję się tym , znam mechanizm, wiem co i jak . Wiem nawet czemu ta blokada występuje i wiem że kiedyś puści Odnośnie lunatykowania to tez jest to normalne i podchodzę do tego humorystycznie dzięki Negatywowi który jest obiektem moich lunatykowań postanowił pochować ostre przedmioty
niesamowite jest to że nic potem nie pamiętam(co też jest normalne)ale dziwaczność tego co robię jest dziwna. Np Obudziłam męża dziuganiem go palcem w plecy , zapytał mnie co robię , odpowiedziałam że szukam guzika nie przerywając dziugania , on spytał się jakiego guzika, ja odpowiedziałam że takiego, po czym położyłam się i już nic nie odpowiedziałam . Rano negatyw miał używanie a ja szok , bo nic nie pamiętałam ...Ogólnie mam wrażenie że dopiero teraz zaczynam wychodzić z szoku mam, takie wrażenie

A właśnie miałam sobie kupic i zapomniałam valused?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-04-08 o 12:47
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 12:47   #1196
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
2 Kurde najgorsze jest to że jak już weszłam w rolę twardziela to wyjść z niej nie mogę... I potem nawet jak chcę se poryczeć to już nie mogę bo nie wiem , moment minął? A emocje zostały do wypłakania i czekają na najmniej odpowiedni moment No ale w zamian za wyryczenie się zaczęłam lunatykować , krzyczeć przez sen i mieć koszmary co noc...

Cytat:
2

będzie dobrze, idzie ku lepszemu
tylko jeszcze muszę trochę poczekać, zanim będę mieć pewność
Stary 2015-04-08, 13:00   #1197
rachell111
Zakorzenienie

Neska - to dobrze że znasz mechanizmy i wiesz, że to norma. Tak, to jest prawda, z tym szokiem. Psychologicznie potwierdzona

Fajnie że Negatyw rozładowuje to wszystko po ludzku

Trzymaj się. No niby Valused.
Stary 2015-04-08, 13:24   #1198
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Neska - to dobrze że znasz mechanizmy i wiesz, że to norma. Tak, to jest prawda, z tym szokiem. Psychologicznie potwierdzona

Fajnie że Negatyw rozładowuje to wszystko po ludzku

Trzymaj się. No niby Valused.
No i dzięki WAM : cmok:
mogę się wypisać To też pomaga...
Świadomość że normą są stany psychiczne które mnie dotykają, bardzo pomaga, bo nie wpadam w żadną panikę i nie mam dodatkowych zmartwień typu o matko co się dzieje ...
A Negatyw... hm zabija mnie czarnym humorem przez duże "H"

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:

będzie dobrze, idzie ku lepszemu
tylko jeszcze muszę trochę poczekać, zanim będę mieć pewność
Musi iść kurde
Stary 2015-04-08, 13:26   #1199
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

U mnie też 99% tych maili to "łatwo i szybko zdobądź fortunę!"

---

Czekam na kawę i mi się przypomniało - parę dni temu w kawiarce wybrzuszyło się dno, chciałem odstawić, a ta się na boki buja (Betty miała rację, że to niebezpieczne akcesorium). Na szczęście wszystko wróciło do normy
i o? jestes juz bogaty?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-08, 13:37   #1200
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
i o? jestes juz bogaty?

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości