|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
Cytat:
A też jest ryzyko, że potem już tych pięknych rzeczy nie będzie bo wykupią .
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ![]() Wole wczesniej mieć wszystko dopięte na ostatni guzik niż pozniej ostatkiem sił sie tłuc po wyprzedażach A jak sie okaze, ze sie dobrze czuje to sobie pochodzę po sklepach i moze cos dokupie ale tak to nie... Poza tym tak jak jess pisze - pozniej te najlepsze ciuszki sa często wyprzedane, zdarzają sie wyprzedaże, ze nie ma w czym wybierać niestety... :/
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Laleczki tak na szybko - żaba zdrowa, wszystkie paluszki ma i rozwija się idealnie do wieku ;-) Waży 390g, kość udowa 3.48 i ogólny wiek ciąży zgodny z OM czyli 20w6d :-D
W środku wszystko jest, jest zdrowe i na miejscu, no i profil ma śliczny ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ! Ciesze sie bardzo! P.S. Czy w ciazy mozna stosować espumisan ? Jak nigdy mam takie wzdęcia wieczorami, ze az dyskomfort czuje...
|
|
#4145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SUPER
|
|
|
|
|
#4146 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
w 5 10 15 na pewno.... Bo kupuje tam dla Mai... ale czy tam są ciuszki w r50 to nie jestem pewna... U mnie w M1 jest taki sklep... Są mega przeceny albo promocje... Zawsze... A jakość myślę że rewelacja... Tylko kurna zapomnialam jak ten sklepik się zwie... Jak będę to zerknę. I dam znać.
Aż takie wiedzy który sklep kiedy to nie mam Ale w zeszłym roku po raz pierwszy było tak że nie całe CH ruszało na ,,trzy, cztery, start,, I my i klienci byli zdezorientowani co się dzieje.... Tak samo teraz wyprzedaże styczniowe ruszyły przed Sylwestrem, zaraz w sumie po świętach... Chyba CH mają mało klientow a rozrastają się jak grzyby po deszczu i ci ludzie też się rozchodzą po nich... Więc zaczyna się walka o klienta i szybsze wyprz... WŁAŚNIE SIĘ OGARNĘŁAM ŻE JESZCZE 3 STRONY MAM DO PRZECZYTANIA ![]() :conf used:![]() ![]() Cytat:
dwie wiatrówki z Next Cytat:
Cytat:
Cytat:
beaciorq fajowe ciuszki, mam te same bodziki w oczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przecie pisałam ![]() Jess922 fajowe ciuszki... super ![]() ale słodziutkie Nicole`_ ..... Widzę że szalejecie z ciuszkami równo Super... Ja już mam całą wyprawkę, tylko dokupuję jeszcze coś co wpadnie mi w oko ![]() Cytat:
vea7 oooo, gratuluję również NADROBIŁAM ECHHH WARIATKI
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
KTÓRA WRZUCAŁA TEN SKLEP
![]() ZAKOCHALAM SIĘ W TEJ WANIENCE.... A JUZ MIAŁAM KUPIĆ TĄ Z IKEI BO JUŻ WYBRAŁAM... I CO JA MAM TERAZ ZROBIĆ ![]() :conf used:
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetne wieści ---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- roxana- widziałam ostatnio reklame espumisanu i na końcu mówili, że mogą je stosować kobiety w ciąży, ale głowy nie daję.
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
Hej laseczki! Gratuluje wszystkim, ktorym potwierdzila sie lub ujawnila plec i oczywiscie zdrowka dzieciaczkow :-*
Dzis u mnie juz sie robi pranie a ja jeszcze leze ;-) sloneczko zaglada niesmialo w okna wiec dzis chyba bedzie suszenie prania na dworze ![]() Ja wczoraj bylam w c&a i jednak kupilam zimowy kombinezon, fioletowy z misiem i kokardkami... Nie moglam sie mu oprzec ;-) 20zl dalam za niego i juz sobie wyobrazam jak maluska Lenka bedzie slicznie wygladala ;-) a przy swiatecznych zakupach zaopatrzylam sie w sliniaczki i trojkatne chusteczki na szyje w f&f w tesco teraz duzo jest promocji i obnizek na wielopaki ale ja juz wszystko chyba mam ;-) niedlugo szafy zbraknie :-P a tu jeszcze 4miesiace |
|
|
|
#4151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4152 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laseczki uff ale mu się wstać nie chciało taka pogoda szara za oknem .. musze zaraz sie ubrać i spadać do przedszkola potem na zakupy spożywcze i do rossmanna ..
Cytat:
najlepiej nic nie jeść haha .. nie no jeśli nie jeść słodyczy to lepiej owoce zamiast nich chyba .😊 Cytat:
Cytat:
Ojej biedna ... dużo zdrówka ... Cytat:
Oj wy szalejcie z tym hm Cytat:
O kurcze śliczne rzeczy .... ale te ceny tam ... No ja chyba jeśli coś kupię to z promocji chce na inne rzeczy kasę zostawić zwłaszcza ze ciuszkow mam w 3 i trochę
|
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Heb dziewczyny szalejecie z tymi zakupami ;-) ja sobie mowie ze juz nic nke bede kupowala, ewentualnie jakis wygodny komplecik na wyskoki do lekarza czy cos ale wychkdzi jak wychodzi... Ale teraz trzeba lozeczko i wozek a pozniej zostanie torba do szpitala, kosmetyki i akcesoria do domu. Niby jeszcze 4miesiace zostaly ale to czas szybko tak leci ze nie wiem kiedy zlecialo tem poprzednie 5 ja juz chcialabym byc w domu z maluchem... Wiem, fiola zaczynam lapac ale co poradzic ;-)
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() I znowu się nie wyspałam ![]() Zaraz śniadanko i zmykam do kliniki ortodontycznej pozniej na zakupy ...najchetniej to polezalabym w lozku
|
|
|
|
#4155 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry.
Mnie Mały obudził. Tak kopie, że chyba wstać już muszę i coś przekąsić;d Ja kombinezon kupię później bo obawiam się, że nie trafię z rozmiarem. A wiecie już jakie kosmetyki do pielęgnacji kupicie? Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas w końcu pierwszy dzień słoneczko świeci, ale nadal zimno... Niech już robi się wiosna bo oszaleję. Cytat:
Ja kupuje Hippa oliwkę, szampon, żel i balsam, Hugies chusteczki nawilżane , Sudocrem do pupy, Alantan ,,na wszelki wypadek,, , Octenisept na pępek w sprayu, coś na sutki muszę znaleźć bez konieczności mycia przed karmieniem, choć i tak będę myła pierś ,,przed,, to jak zostanie odrobina gdzieś maści to nie będę się stresowała że zaszkodzę maluszkowi... Chyba tyle...
|
|
#4157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4158 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
![]() Cytat:
![]() Nie powiem, bo też czekam na przeceny w sklepach i ewentualnie coś dokupię, o ile będę miała siłę i chęci na zakupy. Z drugiej strony to tych ciuszków, to i tak mam już za dużo Mąż jak był w święta przez przypadek otworzył komodę u synka, a tam cała zawalona ciuszkami i zapytał czy ja kupiłam już ciuszki do 1 r. ż dziecka Cytat:
Cytat:
![]() U Ciebie to już pewne, że tak zostanie z imieniem ? 20 zł za kombinezon ? I ja go nie mam ? I jeszcze w tesco nie byłam Dobrze, że jutro wypłata ....---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Największy dylemat mam z laktatorem czy nowy medela mini electrik czy używany medela swing, bo cenowo wyjdzie to samo
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Ambiwalentna
![]() Przyzwyczaiłam się do myśli, że będzie Panna, ale spokojnie mogę sobie dwóch urwisów wyobrazić ![]() Goopia kosmetyczka Ale może ma jakieś niespełnione marzenia ![]() mms, nooo to konkretny chłopak już Paluszki nieee... też tuczą Jak już coś słodkiego i zdrowego, to najlepsze będą suszone owoce albo... landrynki Podpowiedź znajomej Pani Dietetyk Taki cukierek - o ile nie pogryziesz - jest stosunkowo mały, ale długo się go ciamka, więc i dłużej czujesz smak słodkiego ![]() Ewentualnie orzechy - one co prawda kaloryczne, ale dużo dobrego mają w sobie - poprzednią ciążę zażerałam się mieszanką studencka ![]() A tak w ogóle to za chwilę zaczną się owoce i będzie po kłopocie ![]() Jess, a czemu z lumpkowych nie jesteś zadowolona? Wyglądają bardzo ok, chociaż zdjęcie słabej jakości Bodziak w kotwice i koszulka z psem w okularach z Pepco ge-nial-ne Anevo, fajne ciuszki fiona, NUK - jak poprzednio, a w sumie pewnie użyję tych, które mam po Żuku. BTW. butelka nie jest tak naprawdę ważna - ważny jest kształt smoka ![]() Mravka, o kurcze, zdrowia duuużo i wracaj szybko Nicole bardzo fajne zakupy ![]() Planowany komplet w owieczki piękny Mirabelka, te co przy Jaśku - żel z Babydream albo Hipp, krem do pupy Babydream, krem na odparzenia Hipp (Sudocrem dostanę w pudełku) i ewentualnie oliwkę z Babydream lub Hipp... i koniec Octenisept mam.Dla siebie Maltan na sutki - nie trzeba zmywać - no i stale używam balsamu z Babydream. Do tego dezodorant w kulce albo w spreju typu "pure" i mydło biały jeleń albo Alterrę - bezzapachowe na początek. Jess... ja wiem czy kluseczka Lekarz powiedział, że ma jakieś 25 cm z nóżkami, więc w sumie znowu powinna być Glizda, jak Jaśko ![]() roxana, kasperka, dd1dd, Mirabelka, Anevo A najfajniejsze jest to, że jutro rano znowu jadę Żabę podglądać Można spokojnie espumisan i to bez specjalnych ograniczeń, bo on się nie wchłania ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4160 |
|
Zakorzenienie
|
Vea wiem właśnie, że swing jest bardzo dobry, ale ta cena, dlatego jak coś to wchodzi w grę tylko używka, ale obawiam się żeby nie trafić na jakąś lipną .
|
#4161 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam się z rana, z bólem głowy i kubkiem kawy..
U mnie za oknem pięknie słoneczko świeci ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wczoraj na wieczór mnie zaczęła boleć, w nocy bolała, wstałam z bólem Fakt pogoda piękna |
|
|
|
|
#4164 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Gratuluje wszystkich wizyt i zdrowych dzieciaczków TŻetowi udalo sie znaleźć pracę w końcu , dzisiaj pierwszy dzień .. ![]() Następna wizyta w 32 tygodniu .. ![]() Cytat:
Hej Młody . Gratulacje
|
|
#4165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() U mnie chciał czy nie chciał na razie musi wyjeżdżać, ale może trochę mniej niż do tej pory. Ale, że niby kolejną wizytę masz dopiero za 10 tyg Chyba coś pomieszałam...
|
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w razie czego wolę mieć w domu niż później po porodzie jeździć i szukać...
Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-04-09 o 09:50 |
|
|
|
|
#4167 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Melduję się po śniadanku, zrobiłam sobie kanapeczki obłożone warzywami "z górką", przepyszne były Postanowiłam dojeść witaminy które zaczęłam brać na początku ciąży, ale nie dałam rady ze względu na mdłości. Ta moja córunia taka drobniutka to może skończę zaczęte opakowanie (i będę się dobrze po nich czuć) to kupię jeszcze jedno żeby trochę pouzupełniać witaminki.Cytat:
dokupić ciuszek czy dwa - jasne, ale tak? Całość? Jak ja nic nie mam? Chyba nie da rady. Teraz kupuję i tak tylko z kuponami i zniżkami, wczoraj w h&m wykorzystałam -20% Cytat:
![]() O nieeee ![]() Dobrze, że jutro wypłata wchodzi. Muszę iść dziś poszukać tej gazety ![]() Dzięki! Cytat:
![]() Kompletnie nie wiem... ja chcę w ogóle taką swoją listę zakupów wyprawkowych stworzyć i wtedy będę czytać co i jak i zapisywać konkretne rzeczy Cytat:
Chyba też zniżka będzie jakaś w ten weekend I to samo myślę w temacie wypłaty Ja chcę postawić na medele swing, bardzo dużo dobrego o niej czytałam Cytat:
Bo to typowo letni ciuszek ![]() Z tymi piżamkami to też nie wiem, bo w sierpniu to noce jednak już są zimne, no i jeśli moja się urodzi w terminie to już będzie połowa sierpnia i zaraz wrzesień... dlatego chyba kupię trochę rampków i trochę pajaców..
|
|
#4168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko, dopiero w 32tc ? to troszkę sobie poczekasz ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
jeszcze Grazia ma chyba te same kupony, jakbyś TS nie znalazła |
||
|
|
|
#4169 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz był temat kosmetyków ja polecam z dm z baby love sensitiv albo hipp sensitiv . Nie wiedziałam że można coś brać takiego kurde tez mam tak czasem ze mi ciezko na jelitach .. Cytat:
A ja dziś się wstydu najadłam w sklepie .. miałam zakupy w koszyku idę do kasy wyciągam kartę a tu doopa kazali mi rzeczy oddać no nie. Mogę męża karta płacić .. ciekawe tyyle razy płaciłam i nie było problemu a tu nagle taka afera .. dobrze ze miałam przy sobie 15 euro to mogłam cześć rzeczy wziasc i gotówką zapłacić ludzie się gapia jak na jakąś kryminslistke. ..
|
|
#4170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skąd wiesz, że mają być jakieś promocje na weekend? Może bym się wybrała... Kurde medela swing nie daje mi spać po nocach , ale chcesz kupić nową czy używkę ?Cytat:
Ja się nastawiam na ciężką walkę o kp, bo wiem jak było z synkiem dlatego dobry laktator jest dla mnie bardzo ważny.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

Nie i koniec 

klas ki:
musze sobie jakieś pareo kupić bo nogi mam jak kołki i bez ciązy.. a co dopiero w lipcu..
Ale może ma jakieś niespełnione marzenia
jeszcze Grazia ma chyba te same kupony, jakbyś TS nie znalazła