|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaki ubiór faceta lubicie ?
Cytat:
http://www.ugly.com.pl/ Mnie się zdarza nosić takie skarpety, ale głównie czarne i czerwone, nie lubię białych skarpet bo są niepraktyczne. Nigdy nie mogłem zrozumieć fenomenu sandałów wśród facetów, dla mnie to strasznie niewygodny rodzaj obuwia. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie facet powinien być męski.
Żadnych kwiatków,koszul na krótki rękaw,koszulek i spodni w dziwnych kolorach. No nie toleruje za nic w świecie takich rzeczy,strasznie mnie to odstrasza. Dla mnie facet powinien być facetem,a nie dzidziuśkowbojem.
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i drażnią mnie faceci, których garderoba się składa z czerni, beżu i szarości ) się z Tobą zgadzam. Koszule z krótkim rękawem i koszulki tylko na wakacjach w ciepłym klimacie. Za to nie znoszę koszulek bez rękawów ani podkoszulków... (wife beater, nie wiem jaki to ma odpowiednik w polskim).
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Może w tej wypowiedzi wyjdzie ze mnie faszystka,homofobka i jak to ktoś tam sobie nazwie,ale mi kolorowe spodnie nie kojarzą się zbyt dobrze. Kojarzą mi się z homoseksualistami ode mnie z osiedla,którzy są bardziej kobiecy ode mnie,z nastoletnimi chłopcami niepewnymi swojej orientacji,którzy palą e-papierosy dla szpanu,a nie przeszli nawet mutacji głosu. No na stos bym wrzuciła mojego TŻ jakbym go zobaczyła w bordowych,chabrowych,ziel onych,żółtych,czerwonych czy jakiś innych rurkach.
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=5116128 ![]() ja niektóre t-shirty tak przerabiam i nosze pod koszulę w kratę z długim rękawem. http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=4134158 ![]() http://www.asos.com/cheap-monday/che...px?iid=4433303 ![]() Klasyka stylu "WHITE TRASH" i "REDNECK", które oczywiście jest mocno inspiruje. Zawsze mnie fascynowała moda nizin społecznych, tego jak za małe pieniądze, bez dostępu do lumpeksów wypracować sobie własny styl. ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Oliwkowy to też odcień zielonego, a to przecież wojskowa klasyka. |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż obstawiam, że chodzi Ci bardziej o kolor niż o fason. Poza tym każdy kolor może wystąpić w wielu odcieniach.Swoją drogą, TŻ ma spodnie w podobnym odcieniu, może trochę bardziej wyszarzonym. W zestawieniu z czarną koszulą i marynarką wygląda to jak najbardziej okej. Czy to dla Ciebie już zbyt kolorowe? http://www.stylistka.pl/img/artykul/...y_42945_11.jpg Cytat:
Nie trawię takiego stylu, źle mi się kojarzy.Jakiekolwiek wersje bezrękawników są koszmarne. Wyjątkiem kamizelki do garnituru.
|
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mężczyzna bardziej kojarzy mi się tak ![]() niżeli tak ![]() Przeglądając zdjęcia mody męskiej z tego roku i dwóch poprzednich lat,to cieszę się,że mój mężczyzna nie jest jakimś modomaniakiem i jednak stawia na styl sportowy,lub taki przeciętny,jak David Beckham na zdjęciach powyżej.
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Reszta jest kompletnie aseksualna dla mnie. Chociaż i tak nie lubię krawatów w paski. A kolorowe sportowe buty tylko do uprawiania sportu, nie do wyjścia do ludzi![]() Kolorowe spodnie wymagają jednak stonowanej reszty stroju, a to wyglądaj jak boysbandy w lat 80 ![]() Ale w sumie to ładnie pokazuje, że każdy styl ubierania się znajdzie swoje fanki
Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-04-09 o 13:00 |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
Mi z tych wszystkich zdjęć tylko się rzucił w oko ten strój Davida Beckhama po prostu akurat w tym garniku i nic więcej fajnego nie widzę..Reszta to dla mnie takie stroje po prostu jakieś no wiecie takie chociażby dziecinne lub odpowiednie maksymalnie do wieku licealisty przecież..Nic tu fajnego nie zauważyłam hihi
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Rozeznanie
|
Najlepszy męski wygląd?James Dean albo Marlon Brando w 'Buntowniku bez powodu'.Ramoneska,czarne lub białe tshirty lub podkoszulki,levisy 501 albo inne ładne,proste jeansy.
Podoba mi się też styl z młodości Anthony'ego Kiedisa-glany albo inne ciężkie buty,szorty,tshirty z jakimiś śmiesznymi nadrukami.Czasem na to kamizelka zarzucona dla beki. Nienawidzę garniaków,no po prostu nie cierpię,tak samo jak całego smart casual i rzygać mi się dosłownie chce,jak widzę takich biurowych panów... Z fryzur,to irokez(ale taki prawdziwy,nie mini irokez postawiony na żel na imprezie techno ),wygolone boki+długa góra,czyli styl na hitlerjugend,co ostatnio jest bogu dzięki modne albo dłuuuuugie włosy.Podoba mi się też fryzura na rekruta ![]() Zarost jest super,lubię brody i owłosienie wszędzie,nie cierpię wygolonych pach,to strasznie pedalsko wygląda. Cytat:
Tatuaże Ostatnie zdjęcie-mój osobisty chłopak i mój ulubiony jego tshirt ![]() Ogólnie lubię jak nie widać po facecie żadnych pieniędzy czy tego,że robi 'karierę'.Wolę biedaków z wyglądu I prędzej wolałabym faceta bez samochodu,niż jeżdżącego porsche.Ludzie z pieniędzmi źle mi się kojarzą,są niepociągający,mam wrażenie że myślą,że mogą wszystko kupić,łącznie z moim zainteresowaniem.Gwiżdżę na żałosnych typów,po których widać,że chcą mi zaimponować kasą.Żenada
Hello young woman that I love Pretty punk rock mamma that I'm thinking of Hold me naked if you will In your arms in your legs in your pussy I'd kill Edytowane przez Carmela__ Czas edycji: 2015-04-10 o 23:54 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
linaya,
dlaczego nie lubisz krawatów ?ostatnio widziałem fajne kolorki krawatów ,facet który się zaczesuje może wyjść z tego fryz ala Hitler ,ja tam się zastanawiam czasem nad zgoleniem czachy na 0 ,jak czytam TŻ to mi się kojarzy z ruskim zdrastfujcie Towariszu , albo z przemówieniem partyjnym Towarzysze, Obywatele, Ludu pracujący stolicy... , choć angielski znam lepiej ale ruskim też się zainteresowałem
|
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem do bólu "zwykła", może dlatego że sama nie mam jakiegoś super wyczucia mody i noszę ciuchy, które po prostu mi się podobają i mniej-więcej do siebie pasują
U mężczyzny lubię dobrze dobrane T-Shirty i jeansy, w normalnych męskich kolorach, ewentualnie z pojedynczym kolorowym akcentem. Dokładnie w takim stylu jak pokazała BlondePearl. - Bardzo lubię męskie spodnie typu bojówki, oczywiście znów pod warunkiem, że są dobrze dobrane do postury danego mężczyzny (przykład załączam), ale to bardziej do takich sportowych stylizacji. - Jeśli chodzi o styl elegancki to dobrze dobrany sweterek i fajna koszula. Jeśli sama koszula to koniecznie wpuszczona w spodnie i zaakcentowana eleganckim paskiem (tu również załączam konkretnie zdjęcie, chyba z jakiegoś serialu... chodzi oczywiście o Filipa, a nie tego młokosa w bluzie )Lubię, gdy mężczyzna wygląda jak mężczyzna, a nie chłopczyk lub co gorsza jakiś zmanierowany lovelas
Edytowane przez Jazgotek Czas edycji: 2015-04-11 o 15:57 |
|
|
|
|
#46 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A jeżeli nie masz a jest Ci obojętne co zakładasz a chcesz byś się podobał kobietom to przynajmniej staraj się dowiedzieć opinii tych które lubisz a nie jakiś obcych dziewczyn nie wiadomo w jakim wieku na forum. ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Ale nie w tym kolorze. U nas kojarzy się on z dziadkami i babciami. I też przy grubszych czy krótszych nogach nie będzie pasować. ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
Tak w ogóle to siema Carmella. Dawno Cię tu nie widziałem :P Nadal pamiętam tą fotkę na której jesteś w takiej słodkiej sukience w kwiatki co kiedyś wrzuciłaś w którymś wątku ![]() Chcesz trafić w gusta jak największej liczby kobiet. Tak żeby nie można było Cię tak łatwo zaszufladkować ? Żebyś wydawał się nie przejmować tym co nosisz a jednocześnie wyglądał jakbyś dbał o siebie. Ja idę w tą stronę. Jakaś skórzana kurtka jesień, wiosna. Lato jeansowa. Koszule ale staraj się kupować takie w grubą kratę lub jednolite. Jeansy prostego kroju a jeżeli masz umięśnione nogi to leciutko obcisłe, jakieś materiałowe spodnie są też ok tylko nie kupuj tych z luźnym tyłekim. Ciepło-jasne, zimno-ciemne. Pewnie jakieś woskowane jeansy też byłyby ok (mi się w każdym razie podobają i kiedyś sobie takie sprawie). Jak chcesz iść w trochę bardziej fikuśny styl ale nie wchodzić w smart casual to kup sobie jasnobrązowe brogsy do koszuli są całkowicie ok. Do takiej z krótkim rękawkiem raczej nie. Koszulki zwykłe, w jednym kolorze, raczej stonowane, lekko obcisłe bez rękawów jakby miały zmieścić się dwa Twoje bicepsy. Ja mam wystające obojczyki to kupuje v-necki albo z trochę większym dekoltem bo nie lubię jak mnie uciska w nie materiał. Z długim rękawkiem to dobrze wyglądają z 3 guzikami. Takie http://i59.tinypic.com/10ht8h5.jpg Kup sobie zegarek. Najlepiej z paskiem i żeby miał wskazówki ale żaden oczoâââ☠âââ☠âââ☠ ny g-shock bo zaraz będą się Ciebie pytać nastoletni chłopcy ile zapłaciłeś ![]() Fryzura. Tutaj po prostu pomyśl co by Tobie najlepiej pasowało. A i nie bierz włosów na żel. Ani to eleganckie ani ładne. I ogólnie myślę, że gdybyś trochę popatrzył to byś się dowiedział co Ci się podoba. Ja stawiam na praktyczność. Ja trochę tak się ubieram a trochę idę w tym kierunku (zawsze te 500 zł można przeznaczyć na coś innego, znacznie ważniejszego od brogsów czy skórzanej kurtki). Od dwóch koleżanek słyszałem właśnie, że podoba im się to jak się ubieram. (jedna i druga zupełnie z innych środowisk dlatego się tak rozpisałem). Niby normalnie a jednak sprawiam wrażenie jakbym lubił w tym chodzić i nie zakładał pierwszej lepszej szmaty. Ale Ale. To współgra z moich charakterem, stylem muzycznym itp. Więc powtarzam po raz kolejny. Pomyśl nad tym co się Tobie podoba i się tego trzymaj niezależnie czy to będę joggery czy może garniak z kamizelką. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-04-11 o 20:43 |
|||
|
|
|
|
#47 | |||
|
Konto usunięte
|
Co ten wątek robi w tym dziale?
![]() Cytat:
Jasne. Bo przecież każda kobieta jara się modą i każdej podoba się to samo. A faceci z natury całkowicie niepodatni na modę nigdy nie podejmą samodzielnie decyzji, żeby się w nią wpasować. Never. Tylko słuchają swoich dziewczyn, bo przecież każdy modniś jest w związku.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój ostatnio szedł na trening boksu. buty bokserskie, dresik, ale jakiś taki bardziej przylegający i bluza Kolejorza Myślałam, że padnę Jeszcze sobie jechał rowerkiem, więc nawet z balkonu go obserwowałam z kubkiem herbaty i myślą, że jestem szczęściarą ![]() A tak serio, to chyba go po prostu we wszystkim uwielbiam! Bardziej chyba o uczucia chodzi w tym przypadku. Jara mnie strasznie to, że jest zadbany. I to ciało... ![]() Ogólnie to cokolwiek ubierze, to zawsze wygląda dobrze. najlepiej nago ![]() Nie wiem jak to działa, ale im jestem starsza, tym bardziej podoba mi się styl sportowej elegancji u faceta. Kiedyś uważałam, że facet najlepiej wygląda w koszuli. Teraz zmieniam zdanie. Mam fetysz na sportową elegancję! Czego nie lubię u facetów? no więc: koziej bródki (jak dla mnie to wstrętne), zarostu większego niż 2 dni, spodni bojówek (bo tylko facetom proporcje zakłócają!), zarostu wystającego spod koszuli, eleganckiej koszuli nie wsadzonej w spodnie (nigdy tego nie zrozumiem...), butów mokasynów, niedopasowanej fryzury, ciuchów nie do pary i w gryzących się kolorach. Nienawidzę wręcz koszulek POLO- masakra, kto to w ogóle wymyślił... kojarzą mi się z ubraniami dla starych dziadków... nie przepadam także za bluzami z kapturem oraz takimi rozpinanymi na zamek. Lubie za to te, które wciągane są "przez głowę". żadnych sandałów, masakra jakaś. wolałabym żeby facet już w japonkach chodził, niż w sandałach czy klapkach... David z drugiego zdjęcia to dla mnie bomba! ale bym go brała w tych ciuchach, gdyby tylko był moim TŻ!! Uwielbiam jak mój łobuz się tak ubiera!
Edytowane przez malaDarunia Czas edycji: 2015-04-14 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
Koszulki polo tak dla mnie są też również takie śmieszne jakby dla jakiś niedorobionych i takie właśnie jest moje zdanie heheh : ) jeśli chodzi o mnie to ja również nie lubię jak facet po prostu za bardzo dba o siebie chodzi na solarium czy też po prostu jak to się ostatnio bardzo często zdarza chodzi w tych rurkach..
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, to (ponoć) mężczyzna.
|
|
|
|
#51 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;51061928]Rozumiem, że może ci się nie podobać, ale to nie ubranie czyni płeć męską.[/QUOTE]
No, np. postura odmienna od kobiecej
|
|
|
#53 |
|
Rozeznanie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;51061928]Rozumiem, że może ci się nie podobać, ale to nie ubranie czyni płeć męską.[/QUOTE]
Wiesz co, generalnie się z tym zgadzam, ale kiedyś widziałam taki przypadek, że przez 15 min obserwowałam w tramwaju i nie byłam w stanie płci określić ![]() 100% androgeniczności. Z ubioru, twarzy, ruchów, fryzury, po prostu nie dało się dojść czy to chłopak czy dziewczyna.
|
|
|
#54 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#55 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem w jakiej rzeczywistości superobcisłe rurki na przykład są męskim ubiorem.Chociaż z moich prywatnych doświadczeń wynika, że tak się raczej ubierają młodzi chłopcy, jakoś wśród takich trochę starszych bardzo rzadko widuję.
|
|
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Ja mam gdzieś i generalnie to na plus bo mniejsza konkurencja bo kobiety lubiace facetów metroseksualnych i tak nie są w moim typie a ja w ich.
|
|
|
|
|
#57 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pomysł z dwoma koszulkami też mi się nie spodobał ![]() Cytat:
|
|
|
|
#58 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2015-04-16 o 19:09 |
|
|
|
|
|
#59 |
|
sentimental animal
|
Ja mam 3 typy, które lubię najbardziej
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

Żadnych kwiatków,koszul na krótki rękaw,koszulek i spodni w dziwnych kolorach. No nie toleruje za nic w świecie takich rzeczy,strasznie mnie to odstrasza.
i drażnią mnie faceci, których garderoba się składa z czerni, beżu i szarości

Chociaż obstawiam, że chodzi Ci bardziej o kolor niż o fason. Poza tym każdy kolor może wystąpić w wielu odcieniach.