jaki ubiór faceta lubicie ? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-09, 11:22   #31
FacetBezTwarzy
Raczkowanie

Dot.: jaki ubiór faceta lubicie ?

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
Plus nie znoszę krótkich spodenek na co dzień, jeszcze nie widziałam faceta który by w tym dobrze wyglądał
I sandały też wywołują we mnie jakiś wewnętrzny opór
Pewnie nie podoba Ci się jak facet do szortów nosi normalnej długości skarpety i tzw. getry piłkarskie?
http://www.ugly.com.pl/

Mnie się zdarza nosić takie skarpety, ale głównie czarne i czerwone, nie lubię białych skarpet bo są niepraktyczne.
Nigdy nie mogłem zrozumieć fenomenu sandałów wśród facetów, dla mnie to strasznie niewygodny rodzaj obuwia.
FacetBezTwarzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:26   #32
BlondePearl
Raczkowanie

Dla mnie facet powinien być męski. Żadnych kwiatków,koszul na krótki rękaw,koszulek i spodni w dziwnych kolorach. No nie toleruje za nic w świecie takich rzeczy,strasznie mnie to odstrasza. Dla mnie facet powinien być facetem,a nie dzidziuśkowbojem.
BlondePearl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 11:48   #33
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FacetBezTwarzy Pokaż wiadomość
Pewnie nie podoba Ci się jak facet do szortów nosi normalnej długości skarpety i tzw. getry piłkarskie?
http://www.ugly.com.pl/

Mnie się zdarza nosić takie skarpety, ale głównie czarne i czerwone, nie lubię białych skarpet bo są niepraktyczne.
Nigdy nie mogłem zrozumieć fenomenu sandałów wśród facetów, dla mnie to strasznie niewygodny rodzaj obuwia.
Paskudztwo... Ale dla mnie w ogóle krótkie spodenki poza sytuacjami które tego wymagają (sport) są koszmarne. Niezależnie od materiału, długości i tego jakie buty i skarpetki są do nich dobrane. Po prostu nie

Cytat:
Napisane przez BlondePearl Pokaż wiadomość
Dla mnie facet powinien być męski. Żadnych kwiatków,koszul na krótki rękaw,koszulek i spodni w dziwnych kolorach. No nie toleruje za nic w świecie takich rzeczy,strasznie mnie to odstrasza. Dla mnie facet powinien być facetem,a nie dzidziuśkowbojem.
Oprócz kolorów (bo sama uwielbiam i na kolorowe spodnie namawiałam każdego z moich byłych i drażnią mnie faceci, których garderoba się składa z czerni, beżu i szarości ) się z Tobą zgadzam.
Koszule z krótkim rękawem i koszulki tylko na wakacjach w ciepłym klimacie. Za to nie znoszę koszulek bez rękawów ani podkoszulków... (wife beater, nie wiem jaki to ma odpowiednik w polskim).
Stary 2015-04-09, 12:02   #34
BlondePearl
Raczkowanie

Może w tej wypowiedzi wyjdzie ze mnie faszystka,homofobka i jak to ktoś tam sobie nazwie,ale mi kolorowe spodnie nie kojarzą się zbyt dobrze. Kojarzą mi się z homoseksualistami ode mnie z osiedla,którzy są bardziej kobiecy ode mnie,z nastoletnimi chłopcami niepewnymi swojej orientacji,którzy palą e-papierosy dla szpanu,a nie przeszli nawet mutacji głosu. No na stos bym wrzuciła mojego TŻ jakbym go zobaczyła w bordowych,chabrowych,ziel onych,żółtych,czerwonych czy jakiś innych rurkach.
Stary 2015-04-09, 12:22   #35
FacetBezTwarzy
Raczkowanie

Cytat:
Koszule z krótkim rękawem i koszulki tylko na wakacjach w ciepłym klimacie. Za to nie znoszę koszulek bez rękawów ani podkoszulków... (wife beater, nie wiem jaki to ma odpowiednik w polskim).
Jest jeszcze coś takiego jak sleeveless. t-shirt, koszula lub kurtka dżinsowa z obciętymi rękawami.

http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=5116128

ja niektóre t-shirty tak przerabiam i nosze pod koszulę w kratę z długim rękawem.

http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=4134158

http://www.asos.com/cheap-monday/che...px?iid=4433303

Klasyka stylu "WHITE TRASH" i "REDNECK", które oczywiście jest mocno inspiruje.
Zawsze mnie fascynowała moda nizin społecznych, tego jak za małe pieniądze, bez dostępu do lumpeksów wypracować sobie własny styl.

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
No na stos bym wrzuciła mojego TŻ jakbym go zobaczyła w bordowych,chabrowych,zielonych,żółtych,czerwonych czy jakiś innych rurkach.
Oliwkowy to też odcień zielonego, a to przecież wojskowa klasyka.
Stary 2015-04-09, 12:29   #36
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Może w tej wypowiedzi wyjdzie ze mnie faszystka,homofobka i jak to ktoś tam sobie nazwie,ale mi kolorowe spodnie nie kojarzą się zbyt dobrze. Kojarzą mi się z homoseksualistami ode mnie z osiedla,którzy są bardziej kobiecy ode mnie,z nastoletnimi chłopcami niepewnymi swojej orientacji,którzy palą e-papierosy dla szpanu,a nie przeszli nawet mutacji głosu. No na stos bym wrzuciła mojego TŻ jakbym go zobaczyła w bordowych,chabrowych,ziel onych,żółtych,czerwonych czy jakiś innych rurkach.
Ale ja nie mówię o rurkach, tylko o normalnym kroju Chociaż obstawiam, że chodzi Ci bardziej o kolor niż o fason. Poza tym każdy kolor może wystąpić w wielu odcieniach.
Swoją drogą, TŻ ma spodnie w podobnym odcieniu, może trochę bardziej wyszarzonym. W zestawieniu z czarną koszulą i marynarką wygląda to jak najbardziej okej.
Czy to dla Ciebie już zbyt kolorowe?
http://www.stylistka.pl/img/artykul/...y_42945_11.jpg

Cytat:
Jest jeszcze coś takiego jak sleeveless. t-shirt, koszula lub kurtka dżinsowa z obciętymi rękawami.

http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=5116128

ja niektóre t-shirty tak przerabiam i nosze pod koszulę w kratę z długim rękawem.

http://www.asos.com/asos/asos-sleeve...px?iid=4134158

http://www.asos.com/cheap-monday/che...px?iid=4433303

Klasyka stylu "WHITE TRASH" i "REDNECK", które oczywiście jest mocno inspiruje.
Zawsze mnie fascynowała moda nizin społecznych, tego jak za małe pieniądze, bez dostępu do lumpeksów wypracować sobie własny styl.[COLOR="Silver"]
Ależ koszmarki wrzuciłeś... Nie trawię takiego stylu, źle mi się kojarzy.
Jakiekolwiek wersje bezrękawników są koszmarne. Wyjątkiem kamizelki do garnituru.
Stary 2015-04-09, 12:50   #37
BlondePearl
Raczkowanie

Cytat:
Ale ja nie mówię o rurkach, tylko o normalnym kroju Chociaż obstawiam, że chodzi Ci bardziej o kolor niż o fason. Poza tym każdy kolor może wystąpić w wielu odcieniach.
Swoją drogą, TŻ ma spodnie w podobnym odcieniu, może trochę bardziej wyszarzonym. W zestawieniu z czarną koszulą i marynarką wygląda to jak najbardziej okej.
Gdyby mój facet chciał założyć na wyjście ze mną cokolwiek w takim kolorze,to podziękowałabym za wyjście. Dzięki bogu,nie przychodzą mu takie kolorowe fatałaszki na myśl. Nawet nigdy na takie nie patrzy.

Mężczyzna bardziej kojarzy mi się tak

niżeli tak

Przeglądając zdjęcia mody męskiej z tego roku i dwóch poprzednich lat,to cieszę się,że mój mężczyzna nie jest jakimś modomaniakiem i jednak stawia na styl sportowy,lub taki przeciętny,jak David Beckham na zdjęciach powyżej.
Stary 2015-04-09, 12:59   #38
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Gdyby mój facet chciał założyć na wyjście ze mną cokolwiek w takim kolorze,to podziękowałabym za wyjście. Dzięki bogu,nie przychodzą mu takie kolorowe fatałaszki na myśl. Nawet nigdy na takie nie patrzy.

Mężczyzna bardziej kojarzy mi się tak

niżeli tak

Przeglądając zdjęcia mody męskiej z tego roku i dwóch poprzednich lat,to cieszę się,że mój mężczyzna nie jest jakimś modomaniakiem i jednak stawia na styl sportowy,lub taki przeciętny,jak David Beckham na zdjęciach powyżej.
Z tego wszystkiego podoba mi się tylko strój Beckhama na pierwszym zdjęciu Reszta jest kompletnie aseksualna dla mnie. Chociaż i tak nie lubię krawatów w paski. A kolorowe sportowe buty tylko do uprawiania sportu, nie do wyjścia do ludzi
Kolorowe spodnie wymagają jednak stonowanej reszty stroju, a to wyglądaj jak boysbandy w lat 80

Ale w sumie to ładnie pokazuje, że każdy styl ubierania się znajdzie swoje fanki

Edytowane przez BiteAddict
Czas edycji: 2015-04-09 o 13:00
BiteAddict jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 16:09   #39
Ekoirina73
Przyczajenie

Mi z tych wszystkich zdjęć tylko się rzucił w oko ten strój Davida Beckhama po prostu akurat w tym garniku i nic więcej fajnego nie widzę..Reszta to dla mnie takie stroje po prostu jakieś no wiecie takie chociażby dziecinne lub odpowiednie maksymalnie do wieku licealisty przecież..Nic tu fajnego nie zauważyłam hihi
Ekoirina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 16:31   #40
BlondePearl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ekoirina73 Pokaż wiadomość
Mi z tych wszystkich zdjęć tylko się rzucił w oko ten strój Davida Beckhama po prostu akurat w tym garniku i nic więcej fajnego nie widzę..Reszta to dla mnie takie stroje po prostu jakieś no wiecie takie chociażby dziecinne lub odpowiednie maksymalnie do wieku licealisty przecież..Nic tu fajnego nie zauważyłam hihi
Dla mnie na przykład dziecinny jest facet w kolorowych spodniach i koszulkach z kolorowymi printami. Facet nie powinien przypominać Pani Wiosny,przynajmniej moim zdaniem. Ale są gusta i guściki,o których nie powinno się dyskutować.
Stary 2015-04-09, 17:21   #41
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Widzę, że lubisz gotyckie klimaty.
Znałem kiedyś dziewczynę która jeździła na Castle Party
Jestem ci wdzięczna, że nie pomyliłeś gota z metalem
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-09, 18:08   #42
FacetBezTwarzy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Jestem ci wdzięczna, że nie pomyliłeś gota z metalem
Mogłobyć gorzej, mogłem gota pomylić z metalcorem.
Stary 2015-04-10, 23:38   #43
Carmela__
Rozeznanie

Najlepszy męski wygląd?James Dean albo Marlon Brando w 'Buntowniku bez powodu'.Ramoneska,czarne lub białe tshirty lub podkoszulki,levisy 501 albo inne ładne,proste jeansy.

Podoba mi się też styl z młodości Anthony'ego Kiedisa-glany albo inne ciężkie buty,szorty,tshirty z jakimiś śmiesznymi nadrukami.Czasem na to kamizelka zarzucona dla beki.

Nienawidzę garniaków,no po prostu nie cierpię,tak samo jak całego smart casual i rzygać mi się dosłownie chce,jak widzę takich biurowych panów...

Z fryzur,to irokez(ale taki prawdziwy,nie mini irokez postawiony na żel na imprezie techno ),wygolone boki+długa góra,czyli styl na hitlerjugend,co ostatnio jest bogu dzięki modne albo dłuuuuugie włosy.Podoba mi się też fryzura na rekruta

Zarost jest super,lubię brody i owłosienie wszędzie,nie cierpię wygolonych pach,to strasznie pedalsko wygląda.

Cytat:

Ależ koszmarki wrzuciłeś... Nie trawię takiego stylu, źle mi się kojarzy.
Jakiekolwiek wersje bezrękawników są koszmarne. Wyjątkiem kamizelki do garnituru.
Widzisz,dla Ciebie koszmarki,a mi się podobają te stroje bardzo,może oprócz pierwszego,który nie zachwycił mnie.

Tatuaże

Ostatnie zdjęcie-mój osobisty chłopak i mój ulubiony jego tshirt

Ogólnie lubię jak nie widać po facecie żadnych pieniędzy czy tego,że robi 'karierę'.Wolę biedaków z wyglądu I prędzej wolałabym faceta bez samochodu,niż jeżdżącego porsche.Ludzie z pieniędzmi źle mi się kojarzą,są niepociągający,mam wrażenie że myślą,że mogą wszystko kupić,łącznie z moim zainteresowaniem.Gwiżdżę na żałosnych typów,po których widać,że chcą mi zaimponować kasą.Żenada
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m3mslluolj1qd5amno1_500.jpg (103,6 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg anthony-kiedis.jpg (89,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 110760472056525213_ebbrzsam_c (1).jpg (34,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0393.jpg (106,8 KB, 29 załadowań)
In your arms in your legs in your pussy I'd kill

Edytowane przez Carmela__
Czas edycji: 2015-04-10 o 23:54
Carmela__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 03:33   #44
userrr
BAN stały

linaya,

dlaczego nie lubisz krawatów ?
ostatnio widziałem fajne kolorki krawatów ,

facet który się zaczesuje może wyjść z tego fryz ala Hitler ,

ja tam się zastanawiam czasem nad zgoleniem czachy na 0 ,

jak czytam TŻ to mi się kojarzy z ruskim zdrastfujcie Towariszu , albo z przemówieniem partyjnym Towarzysze, Obywatele, Ludu pracujący stolicy... , choć angielski znam lepiej ale ruskim też się zainteresowałem
userrr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 15:56   #45
Jazgotek
Rozeznanie

Ja jestem do bólu "zwykła", może dlatego że sama nie mam jakiegoś super wyczucia mody i noszę ciuchy, które po prostu mi się podobają i mniej-więcej do siebie pasują

U mężczyzny lubię dobrze dobrane T-Shirty i jeansy, w normalnych męskich kolorach, ewentualnie z pojedynczym kolorowym akcentem. Dokładnie w takim stylu jak pokazała BlondePearl.

- Bardzo lubię męskie spodnie typu bojówki, oczywiście znów pod warunkiem, że są dobrze dobrane do postury danego mężczyzny (przykład załączam), ale to bardziej do takich sportowych stylizacji.

- Jeśli chodzi o styl elegancki to dobrze dobrany sweterek i fajna koszula. Jeśli sama koszula to koniecznie wpuszczona w spodnie i zaakcentowana eleganckim paskiem (tu również załączam konkretnie zdjęcie, chyba z jakiegoś serialu... chodzi oczywiście o Filipa, a nie tego młokosa w bluzie )

Lubię, gdy mężczyzna wygląda jak mężczyzna, a nie chłopczyk lub co gorsza jakiś zmanierowany lovelas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pobrany plik.jpg (9,3 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg look-3.jpg (9,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ppp.jpg (125,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2416d14a-bc1a-11e0-a501-0016355ba1d6.jpg (79,7 KB, 22 załadowań)

68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 - 55

Edytowane przez Jazgotek
Czas edycji: 2015-04-11 o 15:57
Jazgotek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 19:58   #46
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez userrr Pokaż wiadomość
opcja nr 1,

spodnie eleganckie + koszula + garnitur czy bez garnituru, marynarki + buty typu lakierki ?

opcja nr 2,

klasyczne ładne jeans żadne powycierane + koszula bez garnituru + buty ładne bardziej sportowe niż eleganckie za to ładne estetyczne ?

opcja nr 3,

jeans + podkoszulek + sweterek + buty sportowe jak w opcji 2 ?

inne ?

jakie ?
Nie masz własnego gustu ? Poproś którąś panią adminkę by przerzuciła ten wątek na intymne to będziesz mieć większy odzew od dziewczynek

A jeżeli nie masz a jest Ci obojętne co zakładasz a chcesz byś się podobał kobietom to przynajmniej staraj się dowiedzieć opinii tych które lubisz a nie jakiś obcych dziewczyn nie wiadomo w jakim wieku na forum.

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
A męskie krótkie kurtki wam się nie podobają?

np. Harringtonka
http://mrvintage.pl/2014/05/harringt...-historia.html

Marynarki są fajne ale mało praktyczne.

Widzę, że lubisz gotyckie klimaty.
Znałem kiedyś dziewczynę która jeździła na Castle Party

Ale nie w tym kolorze. U nas kojarzy się on z dziadkami i babciami. I też przy grubszych czy krótszych nogach nie będzie pasować.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Carmela__ Pokaż wiadomość
Najlepszy męski wygląd?James Dean albo Marlon Brando w 'Buntowniku bez powodu'.Ramoneska,czarne lub białe tshirty lub podkoszulki,levisy 501 albo inne ładne,proste jeansy.

Podoba mi się też styl z młodości Anthony'ego Kiedisa-glany albo inne ciężkie buty,szorty,tshirty z jakimiś śmiesznymi nadrukami.Czasem na to kamizelka zarzucona dla beki.

Nienawidzę garniaków,no po prostu nie cierpię,tak samo jak całego smart casual i rzygać mi się dosłownie chce,jak widzę takich biurowych panów...

Z fryzur,to irokez(ale taki prawdziwy,nie mini irokez postawiony na żel na imprezie techno ),wygolone boki+długa góra,czyli styl na hitlerjugend,co ostatnio jest bogu dzięki modne albo dłuuuuugie włosy.Podoba mi się też fryzura na rekruta

Zarost jest super,lubię brody i owłosienie wszędzie,nie cierpię wygolonych pach,to strasznie pedalsko wygląda.

Widzisz,dla Ciebie koszmarki,a mi się podobają te stroje bardzo,może oprócz pierwszego,który nie zachwycił mnie.

Tatuaże

Ostatnie zdjęcie-mój osobisty chłopak i mój ulubiony jego tshirt

Ogólnie lubię jak nie widać po facecie żadnych pieniędzy czy tego,że robi 'karierę'.Wolę biedaków z wyglądu I prędzej wolałabym faceta bez samochodu,niż jeżdżącego porsche.Ludzie z pieniędzmi źle mi się kojarzą,są niepociągający,mam wrażenie że myślą,że mogą wszystko kupić,łącznie z moim zainteresowaniem.Gwiżdżę na żałosnych typów,po których widać,że chcą mi zaimponować kasą.Żenada
Tak jak pogrubione. Sporo osób zwróci na Ciebie uwagę tylko za niezłą ramoneskę też trzeba dać sporo kasy. Jak masz kupować jakieś plastikowe to lepiej zainwestuj w jeansową kurtkę.

Tak w ogóle to siema Carmella. Dawno Cię tu nie widziałem :P Nadal pamiętam tą fotkę na której jesteś w takiej słodkiej sukience w kwiatki co kiedyś wrzuciłaś w którymś wątku

Chcesz trafić w gusta jak największej liczby kobiet. Tak żeby nie można było Cię tak łatwo zaszufladkować ? Żebyś wydawał się nie przejmować tym co nosisz a jednocześnie wyglądał jakbyś dbał o siebie.

Ja idę w tą stronę. Jakaś skórzana kurtka jesień, wiosna. Lato jeansowa. Koszule ale staraj się kupować takie w grubą kratę lub jednolite. Jeansy prostego kroju a jeżeli masz umięśnione nogi to leciutko obcisłe, jakieś materiałowe spodnie są też ok tylko nie kupuj tych z luźnym tyłekim. Ciepło-jasne, zimno-ciemne. Pewnie jakieś woskowane jeansy też byłyby ok (mi się w każdym razie podobają i kiedyś sobie takie sprawie).
Jak chcesz iść w trochę bardziej fikuśny styl ale nie wchodzić w smart casual to kup sobie jasnobrązowe brogsy do koszuli są całkowicie ok. Do takiej z krótkim rękawkiem raczej nie.
Koszulki zwykłe, w jednym kolorze, raczej stonowane, lekko obcisłe bez rękawów jakby miały zmieścić się dwa Twoje bicepsy. Ja mam wystające obojczyki to kupuje v-necki albo z trochę większym dekoltem bo nie lubię jak mnie uciska w nie materiał. Z długim rękawkiem to dobrze wyglądają z 3 guzikami. Takie http://i59.tinypic.com/10ht8h5.jpg
Kup sobie zegarek. Najlepiej z paskiem i żeby miał wskazówki ale żaden oczoâ˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠â˜â˜â˜☠ ny g-shock bo zaraz będą się Ciebie pytać nastoletni chłopcy ile zapłaciłeś
Fryzura. Tutaj po prostu pomyśl co by Tobie najlepiej pasowało. A i nie bierz włosów na żel. Ani to eleganckie ani ładne.
I ogólnie myślę, że gdybyś trochę popatrzył to byś się dowiedział co Ci się podoba. Ja stawiam na praktyczność.

Ja trochę tak się ubieram a trochę idę w tym kierunku (zawsze te 500 zł można przeznaczyć na coś innego, znacznie ważniejszego od brogsów czy skórzanej kurtki). Od dwóch koleżanek słyszałem właśnie, że podoba im się to jak się ubieram. (jedna i druga zupełnie z innych środowisk dlatego się tak rozpisałem). Niby normalnie a jednak sprawiam wrażenie jakbym lubił w tym chodzić i nie zakładał pierwszej lepszej szmaty.

Ale Ale. To współgra z moich charakterem, stylem muzycznym itp. Więc powtarzam po raz kolejny. Pomyśl nad tym co się Tobie podoba i się tego trzymaj niezależnie czy to będę joggery czy może garniak z kamizelką.

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-04-11 o 20:43
DopplegangerEddarda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-11, 20:18   #47
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Co ten wątek robi w tym dziale?
Cytat:
Po prostu nie chce wyglądać jak każdy, bo do tego się sprowadzają metamorfozy facetów przeprowadzone przez ich kobiety.

W tym sezonie są modne takie ciuchy i taka fryzura, a potem na ulicach jest masa klonów ze stylem który do nich nie pasuje.
Jasne. Bo przecież każda kobieta jara się modą i każdej podoba się to samo. A faceci z natury całkowicie niepodatni na modę nigdy nie podejmą samodzielnie decyzji, żeby się w nią wpasować. Never. Tylko słuchają swoich dziewczyn, bo przecież każdy modniś jest w związku.

Cytat:
[/COLOR]http://www.zulukuki.com/2015/03/2-st...boracyjne.html

podobają wam się tak ubrani faceci?
Koszmar.

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 11:43   #48
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

Cytat:
Ja tam uwielbiam facetów,którzy noszą się w ciuchach firmy Pitbull. Może to takie "zboczenie",bo sama trenuje i większość trenujących facetów nosi się w tej firmie,a większość z nich to fajni,dbający o siebie i bardzo przystojni mężczyźni. Swojego TŻ uwielbiam w lekko zwężanych na dole,ciemnych jeansach (nie mylimy z rurkami),do tego bluza/koszuleczka/longsleeve Pitbull i czarna wiatróweczka tego samego producenta. No kocham po prostu!
to masz tak, jak ja!
mój ostatnio szedł na trening boksu. buty bokserskie, dresik, ale jakiś taki bardziej przylegający i bluza Kolejorza Myślałam, że padnę Jeszcze sobie jechał rowerkiem, więc nawet z balkonu go obserwowałam z kubkiem herbaty i myślą, że jestem szczęściarą
A tak serio, to chyba go po prostu we wszystkim uwielbiam! Bardziej chyba o uczucia chodzi w tym przypadku. Jara mnie strasznie to, że jest zadbany. I to ciało... : love: i ten uśmieszek łobuziaka!
Ogólnie to cokolwiek ubierze, to zawsze wygląda dobrze. najlepiej nago

Nie wiem jak to działa, ale im jestem starsza, tym bardziej podoba mi się styl sportowej elegancji u faceta. Kiedyś uważałam, że facet najlepiej wygląda w koszuli. Teraz zmieniam zdanie.
Mam fetysz na sportową elegancję!

Czego nie lubię u facetów?
no więc: koziej bródki (jak dla mnie to wstrętne), zarostu większego niż 2 dni, spodni bojówek (bo tylko facetom proporcje zakłócają!), zarostu wystającego spod koszuli, eleganckiej koszuli nie wsadzonej w spodnie (nigdy tego nie zrozumiem...), butów mokasynów, niedopasowanej fryzury, ciuchów nie do pary i w gryzących się kolorach. Nienawidzę wręcz koszulek POLO- masakra, kto to w ogóle wymyślił... kojarzą mi się z ubraniami dla starych dziadków... nie przepadam także za bluzami z kapturem oraz takimi rozpinanymi na zamek. Lubie za to te, które wciągane są "przez głowę".
żadnych sandałów, masakra jakaś. wolałabym żeby facet już w japonkach chodził, niż w sandałach czy klapkach...

David z drugiego zdjęcia to dla mnie bomba! ale bym go brała w tych ciuchach, gdyby tylko był moim TŻ!! Uwielbiam jak mój łobuz się tak ubiera!

Edytowane przez malaDarunia
Czas edycji: 2015-04-14 o 11:45
malaDarunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:12   #49
TheJessie2803
Przyczajenie

Koszulki polo tak dla mnie są też również takie śmieszne jakby dla jakiś niedorobionych i takie właśnie jest moje zdanie heheh : ) jeśli chodzi o mnie to ja również nie lubię jak facet po prostu za bardzo dba o siebie chodzi na solarium czy też po prostu jak to się ostatnio bardzo często zdarza chodzi w tych rurkach..
TheJessie2803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:38   #50
Jazgotek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TheJessie2803 Pokaż wiadomość
Koszulki polo tak dla mnie są też również takie śmieszne jakby dla jakiś niedorobionych i takie właśnie jest moje zdanie heheh : ) jeśli chodzi o mnie to ja również nie lubię jak facet po prostu za bardzo dba o siebie chodzi na solarium czy też po prostu jak to się ostatnio bardzo często zdarza chodzi w tych rurkach..
A propos rurek - taki fajny egzemplarz ostatnio widziałam czekając na przejściu Tak, to (ponoć) mężczyzna.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1521.jpg (127,6 KB, 40 załadowań)

Stary 2015-04-16, 14:23   #51
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jazgotek Pokaż wiadomość
A propos rurek - taki fajny egzemplarz ostatnio widziałam czekając na przejściu Tak, to (ponoć) mężczyzna.
Rozumiem, że może ci się nie podobać, ale to nie ubranie czyni płeć męską.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 15:05   #52
Jazgotek
Rozeznanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;51061928]Rozumiem, że może ci się nie podobać, ale to nie ubranie czyni płeć męską.[/QUOTE]

No, np. postura odmienna od kobiecej

Stary 2015-04-16, 15:54   #53
BiteAddict
Rozeznanie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;51061928]Rozumiem, że może ci się nie podobać, ale to nie ubranie czyni płeć męską.[/QUOTE]

Wiesz co, generalnie się z tym zgadzam, ale kiedyś widziałam taki przypadek, że przez 15 min obserwowałam w tramwaju i nie byłam w stanie płci określić
100% androgeniczności. Z ubioru, twarzy, ruchów, fryzury, po prostu nie dało się dojść czy to chłopak czy dziewczyna.
Stary 2015-04-16, 16:03   #54
Jazgotek
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz co, generalnie się z tym zgadzam, ale kiedyś widziałam taki przypadek, że przez 15 min obserwowałam w tramwaju i nie byłam w stanie płci określić
100% androgeniczności. Z ubioru, twarzy, ruchów, fryzury, po prostu nie dało się dojść czy to chłopak czy dziewczyna.
Poza tym osobiste odczucie, że się jakiś facet niemęsko ubrał (a już na pewno nieadekwatnie do jego postury) to chyba jeszcze nie jest zbrodnia?

Stary 2015-04-16, 16:30   #55
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Poza tym osobiste odczucie, że się jakiś facet niemęsko ubrał (a już na pewno nieadekwatnie do jego postury) to chyba jeszcze nie jest zbrodnia?
Raczej stwierdzenie faktu Nie wiem w jakiej rzeczywistości superobcisłe rurki na przykład są męskim ubiorem.
Chociaż z moich prywatnych doświadczeń wynika, że tak się raczej ubierają młodzi chłopcy, jakoś wśród takich trochę starszych bardzo rzadko widuję.
Stary 2015-04-16, 17:19   #56
DopplegangerEddarda
BAN stały

Ja mam gdzieś i generalnie to na plus bo mniejsza konkurencja bo kobiety lubiace facetów metroseksualnych i tak nie są w moim typie a ja w ich.
Stary 2015-04-16, 17:26   #57
Jazgotek
Rozeznanie

Cytat:
Raczej stwierdzenie faktu Nie wiem w jakiej rzeczywistości superobcisłe rurki na przykład są męskim ubiorem.
Chociaż z moich prywatnych doświadczeń wynika, że tak się raczej ubierają młodzi chłopcy, jakoś wśród takich trochę starszych bardzo rzadko widuję.
No właśnie mnie zaczęło zastanawiać ile ten facet mógł mieć lat, bo od pasa w górę wyglądał "normalnie", a od pasa w dół jakby się zamienił na nogi ze swoją dziewczyną - to nawet nie były jeansy, bardziej te spodnie przypominały po prostu jakieś rajstopy. OK, jasne że to może być nie jego wina że ma aż tak szczupłe nogi, ale nie rozumiem po co akcentować to za pomocą legginsów

Pomysł z dwoma koszulkami też mi się nie spodobał

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Pokaż wiadomość
Ja mam gdzieś i generalnie to na plus bo mniejsza konkurencja bo kobiety lubiace facetów metroseksualnych i tak nie są w moim typie a ja w ich.
Kobiety lubiące metroseksualnych mężczyzn to faktycznie dość specyficzny typ kobiet

Stary 2015-04-16, 19:06   #58
DopplegangerEddarda
BAN stały

Cytat:
No właśnie mnie zaczęło zastanawiać ile ten facet mógł mieć lat, bo od pasa w górę wyglądał "normalnie", a od pasa w dół jakby się zamienił na nogi ze swoją dziewczyną - to nawet nie były jeansy, bardziej te spodnie przypominały po prostu jakieś rajstopy. OK, jasne że to może być nie jego wina że ma aż tak szczupłe nogi, ale nie rozumiem po co akcentować to za pomocą legginsów

Pomysł z dwoma koszulkami też mi się nie spodobał

Kobiety lubiące metroseksualnych mężczyzn to faktycznie dość specyficzny typ kobiet
Nie wiem. Nigdy nie poznałem bliżej takiej, generalnie podoba mi się z charakteru tylko jeden typ kobiet, reszta jest dla mnie mało ciekawa

Edytowane przez DopplegangerEddarda
Czas edycji: 2015-04-16 o 19:09
Stary 2015-04-18, 21:20   #59
natalcia250
sentimental animal

Ja mam 3 typy, które lubię najbardziej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg punk.jpg (15,8 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oi.jpg (12,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mniam.jpg (47,0 KB, 21 załadowań)
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-18, 21:26   #60
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
Ja mam 3 typy, które lubię najbardziej
jak ci siemoze podobac jednoczesnie punk, skin (oi?) i metal xd
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości