Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-10, 23:07   #3961
Parasito
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Mam wrażenie, że Karolina baaardzo gwiazdorzy w tym nowym łobuzowym vlogu.
A poza tym, jej usta zaczynają przypominać brzeg nocnika, jak mawiała moja francuska szefowa.
Stary 2015-04-10, 23:56   #3962
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
czyżbyś zarzucała madzikowi mijanie się z prawdą? ona już miesiąc temu biegała 5 km
Oj tam od razu mijanie się z prawdą. Biega? Biega. A że biegu jest może 5 minut na 40 spacerowania to inna sprawa Dobrze, że coś ze sobą robi, ale po co ta cała otoczka wielkiej aktywności i wysiłku skoro tak nie jest
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:00   #3963
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Pewnie, że nie mycie włosów jest modne, przecież podczłowiek- Kardashian nawoływała do tego i nie tylko, bo o całym ciele też mówiła, że nie wolno za często.
podczłowiek? Już wiele razy raził mnie Twój sposób wypowiedzi, ale tym razem to już pojechałaś po calości... Co trzeba mieć w głowie, żeby kogolwiek nazwać podczlowiekiem
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=A_Sdtr76BBY
4 typy vlogerow wbiuru.
0;32 kogo wam to przypomina?
Mówcie co chcecie, ale przy "sukienka... i yyy... no i tego, trzymajcie się" parsknęłam śmiechem, ten mały fragmencik im się udał
A w ogóle to kojarze tę sukienkę - miala być dla siostry Karo, taka była och, ach i cudowna i na wiele okazji...
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ty tez znajdziesz polecam codzienną kawe przy gumtree, szybki telefon i umawiac sie na juz. Za kilka dni po mieszkaniu zostanie tylko wspomnienie. Na wszelki wypadek wziac zaliczke na kaucje.
Wiem, że to nie do mnie, ale to umawianie się jest właśnie najgorsze Weź tu się umów, jak masz 300km do Warszawy, a przyjedziesz i połowie Ci odpowie "juz nieaktualne", bo oczywiście nikt nie raczy poinformować wcześniej To jedyna rzecz, która mnie stresuje w tej przeprowadzce

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Nieeee ja szusz skracam do minuty, najczesciej bez glosu
ja oglądam na przyspieszeniu x 1,5

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Wiadomo, tylko myślałam, że wiara w marki selektywne to domena bardziej dojrzałych kobiet, dla których jest ważny przede wszystkim efekt wizualny, które właśnie zapewniają np. silikony, lub / i mają mniejszą wiedzę na tematy kosmetyczne i wierzą, że luksusowe produkty są najlepsze. Coraz więcej słychać o szkodliwych składnikach w kosmetykach, sporą popularnością cieszą się sklepy z półproduktami, powoli przebijają się marki naturalne, certyfikowane i po prostu sądziłam, że młodsze pokolenie jest lepiej poinformowane i mniej podatne na nęcenie "luksusem".
Moim jedynym selektywnym produktem jest Estee Lauder Double Wear, który jest naprawdę dobry (działanie) i akurat w tym momencie mi potrzebny, jednak zamierzam się z nim rozstać, gdy tylko będę mogła.

Szczerze mówiąc ja mam wrażenie, że kosmetyki naturalne mialy już swoje 5 minut, a teraz to tylko jakiś trend. Sklepy z półproduktami zawsze będą niszą, bo żeby coś tam ukręcić w domu trzeba poświęcić trochę czasu i chęci na poczytanie o tym. Już masa osób się przejechała na tych naturalnych produktach (szczególnie do włosów mam wrażenie), one też bardzo często uczulają - wydaje mi się, że powoli mija szał na naturalne kosmetyki

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/video.php?v=10152793584502984
Oemdżi To się nazywa turbo prostownica

ale tam musi być smród od tych przypalonych włosów...

Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:03   #3964
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Oj tam od razu mijanie się z prawdą. Biega? Biega. A że biegu jest może 5 minut na 40 spacerowania to inna sprawa Dobrze, że coś ze sobą robi, ale po co ta cała otoczka wielkiej aktywności i wysiłku skoro tak nie jest
no ale hej
to chyba dość logiczne, że osoba z posturą madzika raczej nie będzie w stanie biegać non stop 40 minut? ona nawet wręcz nie powinna się przeciążać, bo zaraz stawy powiedzą dobranoc i dopiero będzie.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
podczłowiek? Już wiele razy raził mnie Twój sposób wypowiedzi, ale tym razem to już pojechałaś po calości... Co trzeba mieć w głowie, żeby kogolwiek nazwać podczlowiekiem

Mówcie co chcecie, ale przy "sukienka... i yyy... no i tego, trzymajcie się" parsknęłam śmiechem, ten mały fragmencik im się udał
A w ogóle to kojarze tę sukienkę - miala być dla siostry Karo, taka była och, ach i cudowna i na wiele okazji...

Wiem, że to nie do mnie, ale to umawianie się jest właśnie najgorsze Weź tu się umów, jak masz 300km do Warszawy, a przyjedziesz i połowie Ci odpowie "juz nieaktualne", bo oczywiście nikt nie raczy poinformować wcześniej To jedyna rzecz, która mnie stresuje w tej przeprowadzce

ja oglądam na przyspieszeniu x 1,5

Szczerze mówiąc ja mam wrażenie, że kosmetyki naturalne mialy już swoje 5 minut, a teraz to tylko jakiś trend. Sklepy z półproduktami zawsze będą niszą, bo żeby coś tam ukręcić w domu trzeba poświęcić trochę czasu i chęci na poczytanie o tym. Już masa osób się przejechała na tych naturalnych produktach (szczególnie do włosów mam wrażenie), one też bardzo często uczulają - wydaje mi się, że powoli mija szał na naturalne kosmetyki

ale tam musi być smród od tych przypalonych włosów...

ja właściwie dopiero teraz odkrywam moc naturalnych szamponów, odżywek, masek, kremów do buzi.
aczkolwiek takiego "zrób sobie sam" kremu bym nie chciała. wolę gotowe, zapakowane i piękne.
Stary 2015-04-11, 00:10   #3965
Ciemna163
Kociara

.
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:11   #3966
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no ale hej
to chyba dość logiczne, że osoba z posturą madzika raczej nie będzie w stanie biegać non stop 40 minut? ona nawet wręcz nie powinna się przeciążać, bo zaraz stawy powiedzą dobranoc i dopiero będzie.
No jasne, że tak. Nikt by się nie czepiał, gdyby Madzik nie trąbił "Biegam codziennie 5 kilometrów, dzisiaj dwa godzinne treningi, potem brzuszki, wyzwanie, wyzwanie, fit, fit!", itd. A potem nagrywa film i po 30 sekundach truchtu nie może oddychać, a po niecałych 10 sekundach deski pada z przemęczenia.
Pamiętam poprzedni jej zryw, jak miała nagrać minutę biegu, kojarzycie? Był taki TAG, vlogerki się nominowały. Potruchtała kilkanaście sekund i nie była w stanie oddychać, musiała się zatrzymać. Tłumaczyła, że pies jej się plącze pod nogami, z aparatem jej niewygodnie. A wtedy też trąbiła o swoich ciągłych ćwiczeniach.

Pisałam to już kilka razy, mam nadzieję, że tym razem bierze się za to tak naprawdę i że uda jej się osiągnąć swój cel. Po prostu zastanowiło mnie, jak bardzo kiepską ma kondycję. Osoba z nadwagą bez jakiegokolwiek przygotowania zrobi kilka sekund deski, więc dla Madzika, weteranki ciągłych treningów z Chodakowską i co raz to nowych wyzwań, to powinien być pryszcz. To już trwa prawie od początku jej kariery na YT, Madzik nie jest osobą, która ostatni raz zrobiła brzuszki na lekcji wfu w 6 klasie, tylko podobno od kilku lat regularnie ćwiczy. :P
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:16   #3967
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
no ale hej
Zgadzam się, tylko Madzik niestety robi dziwną otoczke wokół swoich ćwiczeń. Mówi o wszystkim jakby zaczęła super intensywne treningi, biegała maratony, a później widzowie są w szoku, że to tylko 5km/h. Wystarczyłoby powiedzieć jak dokładnie wyglądają biegi, które biegami nie są, odpuścić wyzwania z ćwiczeniami robionymi 5s, które normalnie zaczynają się od minuty.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:18   #3968
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

doskonale rozumiem, bo przy wyjeździe na erasmusa nie starczyło dla nas akademików i szukałam w ciemno mieszkania przez neta. Pamiętam swoje modlitwy "niech tam będzie pralka i bieżąca woda i proszę, żadnych Romów ;-; " :"D

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-04-11 o 00:21
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 00:26   #3969
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
doskonale rozumiem, bo przy wyjeździe na erasmusa nie starczyło dla nas akademików i szukałam w ciemno mieszkania przez neta. Pamiętam swoje modlitwy "niech tam będzie pralka i bieżąca woda i proszę, żadnych Romów ;-; " :"D

Hadi, widziałaś?
Stary 2015-04-11, 00:38   #3970
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Zgadzam się, tylko Madzik niestety robi dziwną otoczke wokół swoich ćwiczeń. Mówi o wszystkim jakby zaczęła super intensywne treningi, biegała maratony, a później widzowie są w szoku, że to tylko 5km/h. Wystarczyłoby powiedzieć jak dokładnie wyglądają biegi, które biegami nie są, odpuścić wyzwania z ćwiczeniami robionymi 5s, które normalnie zaczynają się od minuty.

Też uważam, że nie warto koloryzować, przecież to, co robi naprawdę też jest w porządku, też jest warte jakiegoś uznania.
Tam niby pies przeszkadzał czy coś, może normalnie robi 2 minuty bez zawahania.

Madzik, chodzisz na siłownię, masz kontakt z trenerami, może przed rozpoczęciem wyzwania fajnie by było poprosić o pokazanie, jak dobrze robić ćwiczenie? Wiem, że pisałam to samo przy brzuszkach, ale brzuszki też robiłaś źle. Takie nieprawidłowe wykonywanie ćwiczeń może mijać się z celem, namęczysz się, nasapiesz, a efektu poza na przykład bólem pleców, nie będzie. Nie jestem żadnym ekspertem (tylko trochę mądralińską ), ale ja jak nie wiem, to pytam. Przecież to żaden wstyd, "Przepraszam, czy dobrze to robię?" i pad na ziemię po zajęciach zajmie krótką chwilę, a ile ułatwi!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg madzik.jpg (37,4 KB, 397 załadowań)

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2015-04-11 o 00:42
Stary 2015-04-11, 01:01   #3971
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Pamiętacie jeszcze Emilię Cecylię? Nawinął mi się jej filmik na YT.

https://www.youtube.com/watch?v=5DPTj1WFvFI

Byłam przekonana, że jest starsza ode mnie, nigdy bym nie powiedziała, że młodsza Właściwie już nie o samą urodę chodzi, ale o sposób wypowiedzi i mimikę - sprawia wrażenie nieco starszej niż jest w rzeczywistości.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 06:45   #3972
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Pamiętacie jeszcze Emilię Cecylię? Nawinął mi się jej filmik na YT.

https://www.youtube.com/watch?v=5DPTj1WFvFI

Byłam przekonana, że jest starsza ode mnie, nigdy bym nie powiedziała, że młodsza Właściwie już nie o samą urodę chodzi, ale o sposób wypowiedzi i mimikę - sprawia wrażenie nieco starszej niż jest w rzeczywistości.

Po akcji z Karolą nie da się jej zapomnieć.
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:26   #3973
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
nissiax, biegania i joga
Nissiax ślicznie wygląda w tym filmiku (moim zdaniem)

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:32   #3974
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobre pytanie.
Swoją drogą - jak to jest? Za wulgaryzmy lecą ostrzeżenia, czasem nawet za te naprawdę lekkie, a za nazistowski język nie? Hmm.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:32   #3975
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

nawet nie wiem jak skomentowac, flegmatyczny makijaz?!
Stary 2015-04-11, 10:35   #3976
SouthEater
ciepłe kluchy

Sorki, że polecę po starych postach.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
http://nauka.newsweek.pl/glutenowe-o...,350103,1.html

W kreowaniu mody na tę dietę bez wątpienia pomogli celebryci. Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham czy Miley Cyrus przekonywały, że od kiedy ją stosują, nie tylko schudły, ale także czują się lepiej, mają więcej energii i ładniejszą cerę. Jenny McCarthy, aktorka i modelka, zapewnia, że „odstawiając gluten, wyleczyła syna z autyzmu”. A Novak Djoković po przejściu na bezglutenowe menu odzyskał energię i zaczął wreszcie odnosić sukcesy na korcie. W Polsce bezglutenową dietę pokochały Kayah i Reni Jusis.

Jestem pewna, że Reni Jusis należy do drużyny WODA STOP SUCHY SZAMPON START.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Postanowiłam odsubskrybować każdą urodową gawędziarę, która nie myje się regularnie (raczej: regularnie się "niemyje"). Mam nadzieję, że nie zostanę z pustą listą.
Daj znać, które kanały zostawiłaś I mówię całkiem poważnie

Cytat:

Też tak uważam. Pokazanie na siłe całemu światu, że 'jestem taka inna, kontrowersyjna, posiaajaca tajemną i innowacyjną wiedzę na temat dbania o włosy'. Chore. Przecież są odżywki, maski, przeróżne szampony, które mają dbać o skórę głowy. Nikt nie każe używać do tego szarego mydła. Czekam na chwilę, aż dziewczyny przestaną myć ręce bo przecież mydło tak niszczy skóre, ciało najlepiej chusteczkami dla bobasów bo woda zła. No jak żyć Kolonie bakterii mają raj, a później płacz, że choroby przywlokły się nie wiadomo skąd i kupa kasy idzie na leki
Kiedyś mnie złapał wkrw na blogerkę, która napisała, że szampony drogeryjne to Domestosy Może nigdy nie wylała sobie Domestosa na któryś organ, nie wiem, ale może powinna spróbować, poczułaby różnicę. Co się z tym światem zadziało, ja pitolę.

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Obejrzałam część kosmetyczną, no i naprawdę nie wiem co dziewczyny widzą w selektywnej pielęgnacji... Sprawdziłam skład pierwszego kremu - gliceryna, silikony, parabeny, Propylene Carbonate, glikole, EDTA... Podziękuję.
Dobre też było "jeśli macie do polecenia jakieś maski pod oczy, A NAJLEPIEJ MAREK SELEKTYWNYCH, to piszcie" - powiedziała to z takim naciskiem, że aż mnie zmroziło. Rozumiem, że można ją ganiać z tuszem Rimmel, a ona będzie spindalać jak wąpierz przed czosnkiem?
A CMB oczywiście zachwycona w komentarzach:

callmeblondieee 3 dni temu
Nawet nie wiesz jak się cieszę, że są na YT takie osoby jak Ty, które stawiają na kosmetyki marek selektywnych i niszowych, od których można dowiedzieć się tylu ciekawostek. A jeśli o perfumy chodzi to dla mnie jesteś prawdziwym guru! Serdecznie pozdrawiam;*
Olfaktoria 2 dni temu
+callmeblondieee Zauważyłam, że polskie vlogerki relatywnie rzadko opowiadają o kosmetykach marek selektywnych. Ja używam niemal wyłącznie takich, więc mogę zapełnić tę lukę ;-) Dziękuję za miłe słowa. Pozdrawiam również

Ekspertki od pielęgnacji...
W kosmetykach marek selektywnych najdroższą rzeczą jest opakowanie
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 10:42   #3977
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość

bjuti guru jak się patrzy, super umiejętności przy makijażu swojej twarzy
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:05   #3978
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:

Szusz z brudnymi włosami, co się dzieje z tymi yt-berkami?

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Nissiax ślicznie wygląda w tym filmiku (moim zdaniem)
Mnie ona też się bardzo podoba w takiej fryzurze.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:10   #3979
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Nie piszę na priv, bo może komuś się przydadzą te stronki, a jak masz ochotę na rozmowę o matach, to napisz mi wiadomość : )
Mnie się przydały
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:21   #3980
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

Ktory to wybraniec okazał się Twym pierwszym?
Ja w ty tygodniu odkryłam podkłady mineralne. Niestety mam zły kolor próbki (duuuużo za jasny, zobaczyłam dopiero w dziennym świetle), muszę zamówić jeszcze jeden. Aż mi się głupio zrobiło, jak mogłam cały czas myśleć, że podkład mineralny to będzie taki sobie puderek. Wygląda super przy mocnym kryciu.
Czy ktoś miły może mnie tak na szybko jeszcze oświecić... Nie jest tak, że w ANNABELLE MINERALS grupa BEIGE jest różowa, NATURAL neutralna, a GOLDEN żółta, prawda?
http://www.annabelleminerals.pl/skle...ult/probki.jpg
Byłoby dziwne, że kosmetyk z różowymi tonami nazywa się BEŻOWY. No i na zdjęciu one są jakieś takie przemieszane.
Przepraszam że odkopuję Ale może trochę pomogę.
Na moje oko i czytanie relacji na wątkach o kosmetykach mineralnych, kolorystyka Annabelle jest taka: Beige są różowawo-pomarańczowe (i z tego co zauważyłam mało komu pasują), Natural to taki neutral ale jednak w stronę różu, na pewno nie czysty beż, natomiast Golden to żółty ale nie czysta żółć a z domieszką odrobiny oliwki. Teraz czekamy na nowe gamy i odcienie bo Annabelle od hoho czasu zapowiada wprowadzenie takowych ale jeszcze nie ma żadnych konkretów. Będą nowości ale kiedy Więc może warto poczekać, jeżeli obecne gamy nie będą pasować

Cytat:
Napisane przez SouthEater Pokaż wiadomość
W kosmetykach marek selektywnych najdroższą rzeczą jest opakowanie
Też niekoniecznie, przecież ile jest niebotycznie drogich podkładów marek selektywnych gdzie poskąpili na dodanie pompki do opakowania Przecież można dokupić osobno

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:27   #3981
Arissable
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Jako fanka głosu znasz jej kanał z bajkami oczywiście?
https://www.youtube.com/user/czarszkabajkowyswiat

Jej makijaże też mi się nie za bardzo podobają. Cóż, jak już pisałam, nie umiem uargumentować mojej sympatii do niej. :P

Ktory to wybraniec okazał się Twym pierwszym?
Ja w ty tygodniu odkryłam podkłady mineralne. Niestety mam zły kolor próbki (duuuużo za jasny, zobaczyłam dopiero w dziennym świetle), muszę zamówić jeszcze jeden. Aż mi się głupio zrobiło, jak mogłam cały czas myśleć, że podkład mineralny to będzie taki sobie puderek. Wygląda super przy mocnym kryciu.
Czy ktoś miły może mnie tak na szybko jeszcze oświecić... Nie jest tak, że w ANNABELLE MINERALS grupa BEIGE jest różowa, NATURAL neutralna, a GOLDEN żółta, prawda?
http://www.annabelleminerals.pl/skle...ult/probki.jpg
Byłoby dziwne, że kosmetyk z różowymi tonami nazywa się BEŻOWY. No i na zdjęciu one są jakieś takie przemieszane.
]Tak.

Ja często do minerałów wracam na lato. Miałam okazję testować te z Annabelle, Every day minerals, bare minerals. Najlepsze( pozostałe są po prostu ok) moim zdaniem są EDM, konkretnie formuła semi mat,teraz to chyba pół mat( cudowna satyna, kocham ). Takie minerały najładniej wyglądają nałożone dużym pędzlem np. hakuro h55, kolistymi ruchami. Efekt flawless skin murowany

Edytowane przez Arissable
Czas edycji: 2015-04-12 o 08:15
Arissable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:29   #3982
GosienkaC
Rozeznanie

Po ostatnim filmie stwierdziłam, że Szusz ma okropnie zaniedbaną fryzurę i te okropne odrosty - koszmar.
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:34   #3983
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Po ostatnim filmie stwierdziłam, że Szusz ma okropnie zaniedbaną fryzurę i te okropne odrosty - koszmar.
Pomijając kwestie mycie czy nie mycia to włosy wyglądają ok, jak naturlany odrost u blondynki ciemniejszy po zimie. Już bym nie przesadzała z tą krytyką.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 11:47   #3984
Mirabilka
Zakorzenienie

Munka prywata mała - nie wiesz gdzie w Gliwicach/Zabrzu zrobie brwi fajnie? coś w stylu brown bar albo dobra kosmetyczka?

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 12:06   #3985
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Munka prywata mała - nie wiesz gdzie w Gliwicach/Zabrzu zrobie brwi fajnie? coś w stylu brown bar albo dobra kosmetyczka?
Hmm, nigdy nie robiłam brwi u kosmetyczki, ale spróbuj obczaić Renesans w Zabrzu prz Karola Miarki. Wiem, że dziewczyny bardzo chwalą ten gabinet. No i w Katowicach na pewno znajdziesz więcej miejsc
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 12:19   #3986
201607131106
Konto usunięte

Minthema, Arissable, dziękuję.

(Offtopy piszmy na szaro.)
Stary 2015-04-11, 12:29   #3987
Ombligo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Nie do mnie pytanie, ale od siebie polecam kosmetyczkę w Gliwicach na Matejki 5. Jeżeli chodzi o brwi to jestem bardzo zadowolona

Ombligo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 12:41   #3988
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

https://instagram.com/p/1VOUfBBmp8/?...y=boogiesilver

fotka przed slubem
Stary 2015-04-11, 12:46   #3989
cattt
Mrs Mrau

Cytat:

Prześlicznie,dobrze,że zdecydowała się na inny makijaż.
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 12:46   #3990
olenkasz
Zakorzenienie

po ostatnim "co nowego" Dziewczyny z Kwiatkiem stwierdzam, że stała się moją najulubieńszą vlogerką. jeszcze jeden tak dobry materiał i zamienię się w fanatyczkę

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości