|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV
Mam wrażenie, że Karolina baaardzo gwiazdorzy w tym nowym łobuzowym vlogu.
A poza tym, jej usta zaczynają przypominać brzeg nocnika, jak mawiała moja francuska szefowa.
|
|
#3962 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobrze, że coś ze sobą robi, ale po co ta cała otoczka wielkiej aktywności i wysiłku skoro tak nie jest
|
|
|
|
|
#3963 | |||||
|
Kociara
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to kojarze tę sukienkę - miala być dla siostry Karo, taka była och, ach i cudowna i na wiele okazji... ![]() Cytat:
Weź tu się umów, jak masz 300km do Warszawy, a przyjedziesz i połowie Ci odpowie "juz nieaktualne", bo oczywiście nikt nie raczy poinformować wcześniej To jedyna rzecz, która mnie stresuje w tej przeprowadzce ![]() ja oglądam na przyspieszeniu x 1,5 ![]() Cytat:
Szczerze mówiąc ja mam wrażenie, że kosmetyki naturalne mialy już swoje 5 minut, a teraz to tylko jakiś trend. Sklepy z półproduktami zawsze będą niszą, bo żeby coś tam ukręcić w domu trzeba poświęcić trochę czasu i chęci na poczytanie o tym. Już masa osób się przejechała na tych naturalnych produktach (szczególnie do włosów mam wrażenie), one też bardzo często uczulają - wydaje mi się, że powoli mija szał na naturalne kosmetyki ![]() Cytat:
ale tam musi być smród od tych przypalonych włosów... |
|||||
|
|
|
#3964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to chyba dość logiczne, że osoba z posturą madzika raczej nie będzie w stanie biegać non stop 40 minut? ona nawet wręcz nie powinna się przeciążać, bo zaraz stawy powiedzą dobranoc i dopiero będzie. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
ja właściwie dopiero teraz odkrywam moc naturalnych szamponów, odżywek, masek, kremów do buzi. aczkolwiek takiego "zrób sobie sam" kremu bym nie chciała. wolę gotowe, zapakowane i piękne.
|
|
#3965 |
|
Kociara
|
.
|
|
|
|
#3966 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A potem nagrywa film i po 30 sekundach truchtu nie może oddychać, a po niecałych 10 sekundach deski pada z przemęczenia. Pamiętam poprzedni jej zryw, jak miała nagrać minutę biegu, kojarzycie? Był taki TAG, vlogerki się nominowały. Potruchtała kilkanaście sekund i nie była w stanie oddychać, musiała się zatrzymać. Tłumaczyła, że pies jej się plącze pod nogami, z aparatem jej niewygodnie. A wtedy też trąbiła o swoich ciągłych ćwiczeniach. Pisałam to już kilka razy, mam nadzieję, że tym razem bierze się za to tak naprawdę i że uda jej się osiągnąć swój cel. Po prostu zastanowiło mnie, jak bardzo kiepską ma kondycję. Osoba z nadwagą bez jakiegokolwiek przygotowania zrobi kilka sekund deski, więc dla Madzika, weteranki ciągłych treningów z Chodakowską i co raz to nowych wyzwań, to powinien być pryszcz. To już trwa prawie od początku jej kariery na YT, Madzik nie jest osobą, która ostatni raz zrobiła brzuszki na lekcji wfu w 6 klasie, tylko podobno od kilku lat regularnie ćwiczy. :P
|
|
|
|
|
#3967 |
|
Konto usunięte
|
Zgadzam się, tylko Madzik niestety robi dziwną otoczke wokół swoich ćwiczeń. Mówi o wszystkim jakby zaczęła super intensywne treningi, biegała maratony, a później widzowie są w szoku, że to tylko 5km/h. Wystarczyłoby powiedzieć jak dokładnie wyglądają biegi, które biegami nie są, odpuścić wyzwania z ćwiczeniami robionymi 5s, które normalnie zaczynają się od minuty.
|
|
|
|
#3968 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-04-11 o 00:21 |
|
|
|
|
#3969 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też uważam, że nie warto koloryzować, przecież to, co robi naprawdę też jest w porządku, też jest warte jakiegoś uznania. ![]() Tam niby pies przeszkadzał czy coś, może normalnie robi 2 minuty bez zawahania. ![]() Madzik, chodzisz na siłownię, masz kontakt z trenerami, może przed rozpoczęciem wyzwania fajnie by było poprosić o pokazanie, jak dobrze robić ćwiczenie? Wiem, że pisałam to samo przy brzuszkach, ale brzuszki też robiłaś źle. Takie nieprawidłowe wykonywanie ćwiczeń może mijać się z celem, namęczysz się, nasapiesz, a efektu poza na przykład bólem pleców, nie będzie. Nie jestem żadnym ekspertem (tylko trochę mądralińską ), ale ja jak nie wiem, to pytam. Przecież to żaden wstyd, "Przepraszam, czy dobrze to robię?" i pad na ziemię po zajęciach zajmie krótką chwilę, a ile ułatwi!
Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2015-04-11 o 00:42 |
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętacie jeszcze Emilię Cecylię?
Nawinął mi się jej filmik na YT.https://www.youtube.com/watch?v=5DPTj1WFvFI Byłam przekonana, że jest starsza ode mnie, nigdy bym nie powiedziała, że młodsza Właściwie już nie o samą urodę chodzi, ale o sposób wypowiedzi i mimikę - sprawia wrażenie nieco starszej niż jest w rzeczywistości.
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po akcji z Karolą nie da się jej zapomnieć. |
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Nissiax ślicznie wygląda w tym filmiku (moim zdaniem)
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą - jak to jest? Za wulgaryzmy lecą ostrzeżenia, czasem nawet za te naprawdę lekkie, a za nazistowski język nie? Hmm. |
|
|
|
|
#3976 | |||||
|
ciepłe kluchy
|
Sorki, że polecę po starych postach.
Cytat:
Cytat:
I mówię całkiem poważnie ![]() Cytat:
Może nigdy nie wylała sobie Domestosa na któryś organ, nie wiem, ale może powinna spróbować, poczułaby różnicę. Co się z tym światem zadziało, ja pitolę. Cytat:
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
Szusz z brudnymi włosami, co się dzieje z tymi yt-berkami?
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Mnie ona też się bardzo podoba w takiej fryzurze. |
|
|
|
#3979 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może trochę pomogę.Na moje oko i czytanie relacji na wątkach o kosmetykach mineralnych, kolorystyka Annabelle jest taka: Beige są różowawo-pomarańczowe (i z tego co zauważyłam mało komu pasują), Natural to taki neutral ale jednak w stronę różu, na pewno nie czysty beż, natomiast Golden to żółty ale nie czysta żółć a z domieszką odrobiny oliwki. Teraz czekamy na nowe gamy i odcienie bo Annabelle od hoho czasu zapowiada wprowadzenie takowych ale jeszcze nie ma żadnych konkretów. Będą nowości ale kiedy Więc może warto poczekać, jeżeli obecne gamy nie będą pasować ![]() Też niekoniecznie, przecież ile jest niebotycznie drogich podkładów marek selektywnych gdzie poskąpili na dodanie pompki do opakowania Przecież można dokupić osobno
|
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja często do minerałów wracam na lato. Miałam okazję testować te z Annabelle, Every day minerals, bare minerals. Najlepsze( pozostałe są po prostu ok) moim zdaniem są EDM, konkretnie formuła semi mat,teraz to chyba pół mat( cudowna satyna, kocham
Edytowane przez Arissable Czas edycji: 2015-04-12 o 08:15 |
|
|
|
|
#3982 |
|
Rozeznanie
|
Po ostatnim filmie stwierdziłam, że Szusz ma okropnie zaniedbaną fryzurę i te okropne odrosty - koszmar.
|
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Munka prywata mała - nie wiesz gdzie w Gliwicach/Zabrzu zrobie brwi fajnie? coś w stylu brown bar albo dobra kosmetyczka?
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Konto usunięte
|
Minthema, Arissable, dziękuję.
![]() (Offtopy piszmy na szaro.) |
|
|
|
#3987 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Jeżeli chodzi o brwi to jestem bardzo zadowolona
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
https://instagram.com/p/1VOUfBBmp8/?...y=boogiesilver
fotka przed slubem
|
#3989 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() Prześlicznie,dobrze,że zdecydowała się na inny makijaż. |
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
po ostatnim "co nowego" Dziewczyny z Kwiatkiem stwierdzam, że stała się moją najulubieńszą vlogerką. jeszcze jeden tak dobry materiał i zamienię się w fanatyczkę
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.

ona już miesiąc temu biegała 5 km 
Dobrze, że coś ze sobą robi, ale po co ta cała otoczka wielkiej aktywności i wysiłku skoro tak nie jest

polecam codzienną kawe przy gumtree, szybki telefon i umawiac sie na juz. Za kilka dni po mieszkaniu zostanie tylko wspomnienie. Na wszelki wypadek wziac zaliczke na kaucje.
Weź tu się umów, jak masz 300km do Warszawy, a przyjedziesz i połowie Ci odpowie "juz nieaktualne", bo oczywiście nikt nie raczy poinformować wcześniej
To jedyna rzecz, która mnie stresuje w tej przeprowadzce 

A potem nagrywa film i po 30 sekundach truchtu nie może oddychać, a po niecałych 10 sekundach deski pada z przemęczenia. 

Kolonie bakterii mają raj, a później płacz, że choroby przywlokły się nie wiadomo skąd i kupa kasy idzie na leki
Wygląda super przy mocnym kryciu.