![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
jestem zainteresowana baza pod cienie art deco, i podwójnym cieniem paul sagan nr 242 złocisty bez i ciepły brąz, niewiele mam na wymiane, ale moze jednak cos Cie zainteresuje?
moj link http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=205330 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Wtajemniczenie
|
hej BARDZO INTERESUJE MNIE SZAPON ZE SłONECZNIKIEM. zobacz co mam u siebie,moze cie cos zainteresuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Zainteresowały mnie:
WELLA SP Perfect Hair płynny włos w postaci pianki, preparat odbudowujący osłabioną strukturę włosów delikatnych, zostało ok. 25 ml ze 150 idealnie na wypróbowanie 12. krem Toleriane wersja do cery tłustej i mieszanej, użyty kilka razy ubytek ok. 15 %, kartonik, ważny do 11.2007 pianka teksturyzujaca Kerastase Resistance Volumactive (zielona) opakowanie 30 ml, raz wyciśnięta kulka wielkości orzecha włoskiego krem Rilastil Deliskin do cery naczynkowej - zużyte 1/5 z 50 ml, kartonik, kupiony w tym miesiącu w aptece Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml, To mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181890 Poza tym mam maskę borowinową do ciała Tołpa.
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
allie Rilastilu już nie mam, zaraz wykasuję go z wątku
u Ciebie w oko wpadły mi te rzeczy: Avene, Serum nawilżajaco-kojące, zużycie ok. 10-15%; wymienię je wyłącznie na dobry kosmetyk pielęgnacyjny, najchętniej apteczny. Tołpa, nawilżająco-kojąca maseczka żelowa, zużyte 10% Lancome, Color Focus, poczwórna mini paletka cieni NFIS: biały, złotawy łosoś, dwa odcienie bordo/bakłażana, wszystkie ze dwa razy wypróbowane mogłabyś podać linki do tołpy i Avene, bo nie wiem, które to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Zadomowienie
|
Mad, czy te moje kosmetyki nadal Cie interesują??? odpisalam dość dawno u siebie (w poprzednim wątku) co by ,mnie interesowalo u Ciebie, ale juz się nie odezwalas
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() interesuje mnie nadal Chanel, dzisiaj go znowu testowałam w perfumerii ![]() nie pamiętam czy pytałam już o kod z opakowania ? co byś za Chanelkę ode mnie widziała ? aha, z ostateczną decyzją musiałabym poczekać na odpowiedź 2 innych wizażanek, bo u nich też mi się sypańce podobały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://vitamarket.pl/sklep/p1890-Mas...UM-NATURE.html Avene: http://www.savima.pl/?details=633 A z cieni mam jeszcze jedną mini (ale to juz naprawdę mini) paletkę 4 Focus; sądząc po Twoim wątku, kolory mogłyby Ci przypaść do gustu. Teraz jest już jednak ciemno i kiepskie warunki do zdjęć. Postarałabym się wkleić jutro lub najpóźniej w sobotę. Kolory to: blady (bardzo) róż, brzoskwinia opalizująca lekko złotem, beżowozłoty oraz rdzawy. Aha, i jeszcze praktycznie nowy (raz wypróbowany) cień pojedynczy powerful Sephory, wersja Chrome, nr 02 (fiolet ?). Cień jest świetny, ale z kolorem to trafiłam jak kulą w płot.
![]() |
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tu jest to,co by mi się u Ciebie podobalo w sumie: - odsypka cienia Gosh w kolorze Satin, Limelight, Sunstone, Cinamon, Pineapple każdego 1/4 łyżeczki od herbaty - korektor pod oczy HR Magic Concealer 15 ml, kartonik, kupiony w perfumerii, zużyte jakieś 25 %, odcień 01 Light -połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot -Shiseido, Pureness, Matifying Compact Oil-Free nr.10 Light Ivory SPF16 aha, wcześniej pytalas tez o Collistara, rozumiem ze on już nieaktualny? aha 2 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha i jeszcze o kod bym prosiła, od dawna masz puder ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Maggie-79 Czas edycji: 2007-08-24 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Ponawiam zapytanie, kilka kosmetykow wpadlo mi w oko, a dolozylam pare rzeczy (m.in, Chance eau fraiche) moze tym razem cos Ci sie spodoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
kod to 6101, ale musze wstrzymac sie z wymiana pudru, bo moja Mamuś wyrazila gleboka cheć przetestowania, a więc może i używania; przepraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
nie szkodzi Maggie, i tak troche termin ma nie bardzo jak na moje chomicze zapasy, musiałabym go jako pierwszy zużywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
![]()
![]() |
#173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam jeszcze małą (40ml) tubkę Postheliosa. Sądzę, że zostało jej 3/4.
![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Za:
tusz do rzęs Estee Lauder Projectionist w odcieniu 01 Graphite ( Black ) Vichy Purete Thermale żel-pianka do mycia twarzy zostało ok.60% z 125 ml, szampon oczyszczający i przygotowujący włosy do innych zabiegów - jak np. maski, firma Revlon, dostępny wyłącznie w salonach fryzjerskich - odlane ok. 150 ml maseczka oczyszczająca Freeman z avocado i owsianką, zostało 25% ze 150 g maseczka rozgrzewająco-oczyszczająca Garnier skin naturals z wyciągiem z ogórka 6 ml http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=202304 ![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
allie, mogłabyś mi jeszcze podać nazwy cieni z tych dwóch paletek Lancome oraz kody ?
PS. postheliosa chętnie przygarnę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
cheer niestety wszystko, co by mnie interesowało, ma już nowe właścicielki, chyba, że masz coś jeszcze poza wątkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Większa ma 2g, kod 7B273 i zawiera kolory: Creme lustre/Floralesque/4Innocence/Spontaneous. Mniejsza też 2g (różnica jest tylko w wielkości paletki) zestaw nazywa się Sunset, nazwy poszczególnych cieni nie są podane. Kod 7C048.
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Rozeznanie
|
Witaj Madlaine przypominam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.