|
|
#2041 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Hejka dziewczynki, no jak dostaniecie opiernicz od czasu do czasu to mało piszecie - tak trzymać
![]() Co do depilacji to też mam problem, nie mam siły się schylać goląc nogi, woskiem goliłam przedtem a teraz maszynka , bo jakoś boję się bólu , a grażyny to już nie widzę będe prosić Tż on zawsze chętny A co do zaparć to ja znalazłam sposób , kawa rozpuszczalna na 2 śniadanie i nie ma problemu, miałam nie pić w ciąży ale pojawiły sie zaparcia i musiałam sobie radzić.... Zjadłabym rosołku.... A ja jutro mam karkuweczke z grilla na obiad i skrzydełka z kurczaka :ślina: ahhh byłoby już jutro
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-04-11 o 18:28 |
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
ale zjadlabym karkowke z grilla ale na swiezym powietrzu a my wlasnie dzialke sprzedalismy
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Aż mnie się dostało za tą bułkę
DOdam, że była z serem i miała taką lukrową polewę i była pyszna mmmm ... niach niach niachFrik ale fajnie, że sobie tak możesz nad morze czmychnąć kiedy chcesz Fajnie mieszkać nad morzem. Z tego co pamiętam to Viki mieszka nad morzem.Kasia też mam takie jazdy jak się uprę na jedno żarełko ![]() Fajne książki wypożyczyłam. Uwielbiam czytać Agatę Kołakowską. Taka młoda pisarka i już czytałam 2 jej książki a teraz wypożyczyłam "Patrycja"
|
#2044 |
|
Zadomowienie
|
no na świeżym powietrzu smakuje najlepiej i dotego sałatka grecka....ślina mnie udusi,
kurde mam pecha , bo mam tą cukrzyce ciążową , to co bym chciała zjeść to nie moge, a to co muszę jeść to może dla mnie nie istnieć, w środe mam wizyte w poradni cukrzycowej , już czuje że będzie z☠☠☠a że nie tyje... ehhhh
|
#2045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Widać słońce rozwiązuje problem ![]() Ojej normalnie bym powiedziała, że masz pycha obiad jutro, ale mięso straciło dla mnie w ciązy walory smakowe całkowicie ![]() Też muszę nogi podepilować, ale mi się nie chce. Hehe ja bym chyba nie mogła TŻ poprosić o golenie ![]() U mnie tylko plastry wchodzą w grę jeśli chodzi o nogi, bo od depilatora jakoś głeboko wrastały mi włosy. |
|
|
|
|
#2046 |
|
Zadomowienie
|
a ja depilowalam woskiem ale nie wiem czy kijowy wosk , czy co ale zawsze coś mi tych włosków zostawało (nie wszystkie wyrywało)i taka łaciata byłam , no i nie mogłam sobie poradzić z wrastaniem mimo stosowania kremu przeciw wrastaniu i zaczełam znowu golić , depilator tez mam z nasadka chłodzącą ale jakoś nie moge przeżyć tego bólu , mam chyba za twarde włosy
|
#2047 |
|
Zadomowienie
|
Mala no super jest mieć morze 'pod ręką', jedyny minus - strasznie wieje praktycznie cały rok. I cięzko wysiedzieć czasem nad tym morzem, nawet w lato, bo tu w lato nie jest tak gorąco jak w Polsce.
Ale nie narzekam, bo morze ma tu super kolor i niedaleko są śliczne białe klify A co do tej pisarki, to co ona pisuje? Bo ja szukam czegoś za każdym razem jak jestem w Pl i nigdy nie wiem co kupić. Nie jestem fanką typowych babskich książek więc nie wiem. Czytam chyba dosyć cięzkie rzeczy raczej ![]() gosiek sałatka greecka mmmm Czuje, że dziś pojadę na jakieś zakupy... Współczuję cukrzycy
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Frik musiałabyś poczytać w necie o czym są jej książki. Akurat ja tez nie przepadam teraz za babskimi ckliwymi ksiązkami. Nawet przestałam babskie gazety czytać i wolę naukowe, ale akurat jej książki są fajne.
A co do takich kryminalnych to ta seria jest zaje...sta duużo widzę juz autorka naprodukowała odkąd przeczytałam ostatnią jaką kupili u nas w bibliotece http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Death. Jakbyś chciała czytać to po kolei najlepiej, bo jest ciąg.A z takich nie babskich to jeszcze fajne są kryminały Alex Kava Ja teraz różne czytam. Nawet horrory. Ostatnio super czytałam ale sobie nie mogę przypomnieć jaki tytuł.Gosiek już widzę jak Twój mąż goli Ci grażynkę
|
#2049 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja stosuję taką gąbkę ostrą i jakoś mało wrastają. Może przez ciążę tak Cię to wyrywanie boli? |
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiek boli Cię dalej brzuch? Mnie tak ciągnie i rozpycha, że tragedia dzisiaj. Aż się zaczynam martwić, ale chyba niepotrzebnie bo to się musi rozciągać
|
#2051 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i jeszcze z serem i polukrowana :beczy: Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2052 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra nie piszmy o jedzeniu bo mi slinka cieknie a mam tylko ten rosol w domu :/
jutro dopiero moze na zakupy pojade i na targi mamaville |
|
|
|
#2053 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nigdy nie czytałam kryminalnych książek, ciekawa jestem, czy bym się wkręciła, muszę sprobować i sobie coś kupić.Ale to jak skończe obecną książkę 'Miłość w czasach zarazy', ciężko sięz zaczyna i jakoś nie mogę przebrnąć. Wcześniej czytałam 'Saszeńkę' Simona Montefiore i ' 'Tysiąc wspaniałych słońc' Hosseiniego. Na obu troche płakałam, ale dobrze się czytało, chociaż w Saszeńce zabrakło mi jakby czegoś... Załuję, że tu nie mam pl książek, są księgarnie online w UK ale z tego co widziałam, to sprowadzają tylko takie hity które zawsze się sprzedają typu '50 shades od gray' ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2054 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chyba jutro odpalę w ogrodzie jak będzie pogoda ![]() ale mnie tż zabrał na spacer pojechaliśmy do Rabki Zdrój. ciąża rzuca mi się na mózg i zjadłam 2 oscypki, zapomniałam totalnie że nie można no a potem wróciliśmy do Krakowa miałam baleriny sobie kupić ale oczywiście żadnych na mnie nie było ale się najadłam
|
||
|
|
|
#2055 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2056 |
|
wkręcona :)
|
Witam weekednowo
![]() U mnie dziś lato... ale jest mi baaaardzo nie dobrze .. rano miałam ochotę na grila... tż zrobił, a ja zwymiotowałam jak poczułam zapach... masakra... myślałam, że mam to za sobą... i jak tu przytyć??
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosiek jakby CI się coś oderwało czy odkleiło to by chyba krew poszła.
|
|
#2058 |
|
Zadomowienie
|
no wiesz co takie dobre jedzonko zwracać? jak mogłaś
![]() No właśnie mała czytałam o objawach odklejania się łożyska w ciąży nawet i myśle że to nie to bo nie plamię a ból nie jest ciągły bo dziś mnie tak kłuje czy ciągnie minimalnie, więc pewnie należe do osób które tak boli
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-04-11 o 19:56 |
|
|
|
#2059 |
|
wkręcona :)
|
gosiek no właśnie to było najgorsze, że rano miałam wielką ochotę...
Ja też zanim zaszłam w ciążę to sobie wyobrażałam jak to fajnie z brzuszkiem będzie chodzić a teraz to zakrywam luźnymi ubraniamiAle powiem wam, że dziś byliśmy na pogrzebie i tam była taka dziewczyna w 20 tyg ciązy i ona miała już brzuch jakby miała za tydzień rodzić Ja myślałam, że ona jaja sobie ze mnie robi, ze to jest 20 tydzień... do tego nogi popuchnięte że przyszła w takich laczkach ogrodowych
|
#2060 |
|
Zadomowienie
|
ja też się czaje brzuch pod luźnymi ubraniami, heh jak jakaś nastolatka...
![]() ja będe mieć napewno ogromny brzuch , już mam duży bo nie byłam chuda, miałam kilka kg nadprogramowych i do tego podtrzymywacze ciąży też chyba powiekszaja brzuch
nasze 2620 gram szczęścia Edytowane przez gosiek0388 Czas edycji: 2015-04-11 o 20:05 |
|
|
|
#2061 |
|
Zadomowienie
|
Tak mi się wydaje ze hormony tak trochę 'pompuja 'ja mam taki obrzekniety brzuch jak właśnie na początku okresu itd wiecie o co mi chodzi; (
|
|
#2062 |
|
Zadomowienie
|
ja niekiedy mam ogromniasty a niekiedy taki flaczek normalny
, najgorszy mam pod koniec dnia , jak do porodu, mój Tż oczy tylko robi i sie chichra
|
#2063 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a my dziś pospacerowali, pojechali połazić nad jeziorko, plac zabaw zaliczony i w sumie miło spędzony dzień. a jutro planujemy wycieczkę do ogrodu botanicznego ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- a za tego grilla to was zabije normalnie! :ślina: |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A tak to myślę, czy nadal jestem i jak tam bejbi. Wstaw zdjęcie brzuszka Ja chyba wstawię do K, dla porównania.
|
|||
|
|
|
#2065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i w duchu tak sobie myślę, że chciałabym już taki większy
|
||
|
|
|
#2066 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wole góry, za ktorymi cholernie tesknie Jak dobrze pojdzie to moze sie uda w przyszlym roku jesienia juz nieco odchowanego na 2-3 dni dzieciaczka tesciowej pod opieke zostawic i wyskoczymy ![]() A serio nie mozna w ciazy jesc oscypkow, nawet smazonych? Bo sie takimi zajadam od czasu do czasu...
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2068 |
|
Rozeznanie
|
Frik frik,
Z tą wieści o ciąży mam podobnie 😀 tez na myśl, że mamy wszystkim powiedzieć to mnie skręca. Rym bardziej, że u mnie to jeszcze dwójka i ja juz słyszę te gadke na co nam to itd. Ale jak się wkurze to ktoś za te teksty po gębie dostanie Mała, Ja nie czytam twoich postów bo ty podła kobieta jesteś 😜😝 a mi język w doopke wpada. Buuuu Malinowa, Na pewno Ci to nie zaszkodzi. Spokojnie A my mieliśmy dziś mała wycieczkę i dwie kontrolę policji ale już koniec tego męczące dnia. Uff. A Tz teraz chce bym mu egzamin ustny zafundowała zbok jeden!! Dobranoc!
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się bólem głowy
Em dobra dobra jak Wy mi tu smaka takiego robicie to jak tez raz mogę Bułka słodka jest do kupienia a na grilla nie mam gdzie jechać dzisiaj i to jest dopiero ból, bo bym szaszłyka albo kiełbaskę wcząchnęła i się muszę obejść smakiemKurde chyba sobie kupię mamarin, bo coś się ostatnio męczę bardziej niż przed 12 tygodniem. Ciągle zmęczona i często łeb mnie boli, rewelacje żołądkowe też się zdarzają. Pogonię męża jak wstanie i się ogarnie. A co robicie na obiadek? My chyba jakiegoś cycka z kuraka z pomarańczą do wora i do piekarnika, ziemniaczki i brokuły z sosem serowym tym takim kupnym (nie ma chemii )
|
#2070 |
|
Rozeznanie
|
Ale postów narobiłyście przez ten weekend! Jak mam was teraz nadrobić? !
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

będe prosić Tż on zawsze chętny

DOdam, że była z serem i miała taką lukrową polewę i była pyszna mmmm ...
niach niach niach
Fajnie mieszkać nad morzem. Z tego co pamiętam to Viki mieszka nad morzem.

Nigdy nie czytałam kryminalnych książek, ciekawa jestem, czy bym się wkręciła, muszę sprobować i sobie coś kupić.

chyba jutro odpalę w ogrodzie jak będzie pogoda