Mamusie październikowe 2015! część II - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-11, 18:26   #2041
gosiek0388
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II

Hejka dziewczynki, no jak dostaniecie opiernicz od czasu do czasu to mało piszecie - tak trzymać
Co do depilacji to też mam problem, nie mam siły się schylać goląc nogi, woskiem goliłam przedtem a teraz maszynka , bo jakoś boję się bólu , a grażyny to już nie widzę będe prosić Tż on zawsze chętny
A co do zaparć to ja znalazłam sposób , kawa rozpuszczalna na 2 śniadanie i nie ma problemu, miałam nie pić w ciąży ale pojawiły sie zaparcia i musiałam sobie radzić....
Zjadłabym rosołku....
A ja jutro mam karkuweczke z grilla na obiad i skrzydełka z kurczaka :ślina: ahhh byłoby już jutro

Edytowane przez gosiek0388
Czas edycji: 2015-04-11 o 18:28
gosiek0388 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 18:30   #2042
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

ale zjadlabym karkowke z grilla ale na swiezym powietrzu a my wlasnie dzialke sprzedalismy:mu r:
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 18:31   #2043
mala29lll
Zakorzenienie

Aż mnie się dostało za tą bułkę DOdam, że była z serem i miała taką lukrową polewę i była pyszna mmmm ... niach niach niach

Frik ale fajnie, że sobie tak możesz nad morze czmychnąć kiedy chcesz Fajnie mieszkać nad morzem. Z tego co pamiętam to Viki mieszka nad morzem.

Kasia
też mam takie jazdy jak się uprę na jedno żarełko

Fajne książki wypożyczyłam. Uwielbiam czytać Agatę Kołakowską. Taka młoda pisarka i już czytałam 2 jej książki a teraz wypożyczyłam "Patrycja"
Stary 2015-04-11, 18:34   #2044
gosiek0388
Zadomowienie

no na świeżym powietrzu smakuje najlepiej i dotego sałatka grecka....ślina mnie udusi,
kurde mam pecha , bo mam tą cukrzyce ciążową , to co bym chciała zjeść to nie moge, a to co muszę jeść to może dla mnie nie istnieć, w środe mam wizyte w poradni cukrzycowej , już czuje że będzie z☠☠☠a że nie tyje... ehhhh
Stary 2015-04-11, 18:34   #2045
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczynki, no jak dostaniecie opiernicz od czasu do czasu to mało piszecie - tak trzymać
Co do depilacji to też mam problem, nie mam siły się schylać goląc nogi, woskiem goliłam przedtem a teraz maszynka , bo jakoś boję się bólu , a grażyny to już nie widzę będe prosić Tż on zawsze chętny
A co do zaparć to ja znalazłam sposób , kawa rozpuszczalna na 2 śniadanie i nie ma problemu, miałam nie pić w ciąży ale pojawiły sie zaparcia i musiałam sobie radzić....
Zjadłabym rosołku....
A ja jutro mam karkuweczke z grilla na obiad i skrzydełka z kurczaka :ślina: ahhh byłoby już jutro
Ja też lubię jak można być na bieżąco
Widać słońce rozwiązuje problem

Ojej normalnie bym powiedziała, że masz pycha obiad jutro, ale mięso straciło dla mnie w ciązy walory smakowe całkowicie

Też muszę nogi podepilować, ale mi się nie chce. Hehe ja bym chyba nie mogła TŻ poprosić o golenie
U mnie tylko plastry wchodzą w grę jeśli chodzi o nogi, bo od depilatora jakoś głeboko wrastały mi włosy.
frik frik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 18:39   #2046
gosiek0388
Zadomowienie

a ja depilowalam woskiem ale nie wiem czy kijowy wosk , czy co ale zawsze coś mi tych włosków zostawało (nie wszystkie wyrywało)i taka łaciata byłam , no i nie mogłam sobie poradzić z wrastaniem mimo stosowania kremu przeciw wrastaniu i zaczełam znowu golić , depilator tez mam z nasadka chłodzącą ale jakoś nie moge przeżyć tego bólu , mam chyba za twarde włosy
Stary 2015-04-11, 18:41   #2047
frik frik
Zadomowienie

Mala no super jest mieć morze 'pod ręką', jedyny minus - strasznie wieje praktycznie cały rok. I cięzko wysiedzieć czasem nad tym morzem, nawet w lato, bo tu w lato nie jest tak gorąco jak w Polsce.
Ale nie narzekam, bo morze ma tu super kolor i niedaleko są śliczne białe klify
A co do tej pisarki, to co ona pisuje? Bo ja szukam czegoś za każdym razem jak jestem w Pl i nigdy nie wiem co kupić. Nie jestem fanką typowych babskich książek więc nie wiem. Czytam chyba dosyć cięzkie rzeczy raczej

gosiek sałatka greecka mmmm
Czuje, że dziś pojadę na jakieś zakupy...
Współczuję cukrzycy Musisz być silna i wytrzymać dietke do października. A później hulaj dusza
Stary 2015-04-11, 18:51   #2048
mala29lll
Zakorzenienie

Frik musiałabyś poczytać w necie o czym są jej książki. Akurat ja tez nie przepadam teraz za babskimi ckliwymi ksiązkami. Nawet przestałam babskie gazety czytać i wolę naukowe, ale akurat jej książki są fajne.
A co do takich kryminalnych to ta seria jest zaje...sta duużo widzę juz autorka naprodukowała odkąd przeczytałam ostatnią jaką kupili u nas w bibliotece http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Death. Jakbyś chciała czytać to po kolei najlepiej, bo jest ciąg.
A z takich nie babskich to jeszcze fajne są kryminały Alex Kava Ja teraz różne czytam. Nawet horrory. Ostatnio super czytałam ale sobie nie mogę przypomnieć jaki tytuł.

Gosiek już widzę jak Twój mąż goli Ci grażynkę
Stary 2015-04-11, 18:53   #2049
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
a ja depilowalam woskiem ale nie wiem czy kijowy wosk , czy co ale zawsze coś mi tych włosków zostawało (nie wszystkie wyrywało)i taka łaciata byłam , no i nie mogłam sobie poradzić z wrastaniem mimo stosowania kremu przeciw wrastaniu i zaczełam znowu golić , depilator tez mam z nasadka chłodzącą ale jakoś nie moge przeżyć tego bólu , mam chyba za twarde włosy
Mi też zawsze coś zostaje, ale później to już tego nikt nie widzi, bo włoski są słabsze. A jak widzi, to jego problem, niech mi się na nogi nie gapi
Ja stosuję taką gąbkę ostrą i jakoś mało wrastają.
Może przez ciążę tak Cię to wyrywanie boli?
Stary 2015-04-11, 18:58   #2050
mala29lll
Zakorzenienie

Gosiek boli Cię dalej brzuch? Mnie tak ciągnie i rozpycha, że tragedia dzisiaj. Aż się zaczynam martwić, ale chyba niepotrzebnie bo to się musi rozciągać
Stary 2015-04-11, 19:09   #2051
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Aż mnie się dostało za tą bułkę DOdam, że była z serem i miała taką lukrową polewę i była pyszna mmmm ... niach niach niach

Frik ale fajnie, że sobie tak możesz nad morze czmychnąć kiedy chcesz Fajnie mieszkać nad morzem. Z tego co pamiętam to Viki mieszka nad morzem.

Kasia

Fajne książki wypożyczyłam. Uwielbiam czytać Agatę Kołakowską. Taka młoda pisarka i już czytałam 2 jej książki a teraz wypożyczyłam "Patrycja"

No i jeszcze z serem i polukrowana :beczy:

Cytat:
no na świeżym powietrzu smakuje najlepiej i dotego sałatka grecka....ślina mnie udusi,
kurde mam pecha , bo mam tą cukrzyce ciążową , to co bym chciała zjeść to nie moge, a to co muszę jeść to może dla mnie nie istnieć, w środe mam wizyte w poradni cukrzycowej , już czuje że będzie z☠☠☠a że nie tyje... ehhhh
Hmmm ja swój pierwszy kilogram w poprzedniej ciąży przytyłam w 27 tygodniu; p teraz już 2.3 kg na plusie
Stary 2015-04-11, 19:16   #2052
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dobra nie piszmy o jedzeniu bo mi slinka cieknie a mam tylko ten rosol w domu :/
jutro dopiero moze na zakupy pojade i na targi mamaville
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 19:33   #2053
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Frik musiałabyś poczytać w necie o czym są jej książki. Akurat ja tez nie przepadam teraz za babskimi ckliwymi ksiązkami. Nawet przestałam babskie gazety czytać i wolę naukowe, ale akurat jej książki są fajne.
A co do takich kryminalnych to ta seria jest zaje...sta duużo widzę juz autorka naprodukowała odkąd przeczytałam ostatnią jaką kupili u nas w bibliotece http://pl.wikipedia.org/wiki/In_Death. Jakbyś chciała czytać to po kolei najlepiej, bo jest ciąg.
A z takich nie babskich to jeszcze fajne są kryminały Alex Kava Ja teraz różne czytam. Nawet horrory. Ostatnio super czytałam ale sobie nie mogę przypomnieć jaki tytuł.

Gosiek już widzę jak Twój mąż goli Ci grażynkę
Wow, ile książek w tym linku Nigdy nie czytałam kryminalnych książek, ciekawa jestem, czy bym się wkręciła, muszę sprobować i sobie coś kupić.
Ale to jak skończe obecną książkę 'Miłość w czasach zarazy', ciężko sięz zaczyna i jakoś nie mogę przebrnąć.
Wcześniej czytałam 'Saszeńkę' Simona Montefiore i ' 'Tysiąc wspaniałych słońc' Hosseiniego. Na obu troche płakałam, ale dobrze się czytało, chociaż w Saszeńce zabrakło mi jakby czegoś...

Załuję, że tu nie mam pl książek, są księgarnie online w UK ale z tego co widziałam, to sprowadzają tylko takie hity które zawsze się sprzedają typu '50 shades od gray' Coś ambitniejszego ciężko znaleźć.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiapruszkow Pokaż wiadomość
dobra nie piszmy o jedzeniu bo mi slinka cieknie a mam tylko ten rosol w domu :/
jutro dopiero moze na zakupy pojade i na targi mamaville
Własnie dziewczyny zawsze kuszą czymś, czego człowiek akurat nie ma
Stary 2015-04-11, 19:39   #2054
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Idź Ty pindo! Ja tez cem No gulu mi tu robi. JA wyposzczona jak zakonnica
ahahahah też Cię lubię

Cytat:
ale zjadlabym karkowke z grilla ale na swiezym powietrzu a my wlasnie dzialke sprzedalismy:mu r:
ooo za mną też dziś chodził grill.. ale bym zjadła chyba jutro odpalę w ogrodzie jak będzie pogoda

ale mnie tż zabrał na spacer pojechaliśmy do Rabki Zdrój. ciąża rzuca mi się na mózg i zjadłam 2 oscypki, zapomniałam totalnie że nie można mam nadzieję że nic się nie stanie :/ teraz mi się przypomniało..
no a potem wróciliśmy do Krakowa miałam baleriny sobie kupić ale oczywiście żadnych na mnie nie było i poszliśmy na pizze ale się najadłam
malinowa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 19:45   #2055
gosiek0388
Zadomowienie

Cytat:
Gosiek boli Cię dalej brzuch? Mnie tak ciągnie i rozpycha, że tragedia dzisiaj. Aż się zaczynam martwić, ale chyba niepotrzebnie bo to się musi rozciągać
dziś mnie nie boli brzuch , wczoraj mnie bolał i w środe , tak co drugi dzień mnie boli, aż sie boje jutra, bo jutro wypada ból.... no ale to taki spory ból był , dzień wycięty z życia , nie mogłam leżeć bo jeszcze gorzej , chodzenie mi sprawiało ulge, żałuje że nie pojechałam na IP sprawdzić czy wszystko w porządku i teraz troche mysle kurde czy jakie łożysko sie odkleja albo co,( zaczyna się nakręcanie)ale myśle że się rozciąga, bo nawet ktoś zalożył na forum nowy wątek dziś chyba o bólu brzucha w ciąży , także nie tylko mnie tak boli
Stary 2015-04-11, 19:48   #2056
natalitka1988
wkręcona :)

Witam weekednowo
U mnie dziś lato... ale jest mi baaaardzo nie dobrze .. rano miałam ochotę na grila... tż zrobił, a ja zwymiotowałam jak poczułam zapach... masakra... myślałam, że mam to za sobą... i jak tu przytyć??
Stary 2015-04-11, 19:52   #2057
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frik frik Pokaż wiadomość
U mnie w sumie mało kto, bo w Anglii nie mam za dużo osób, które są mi bliskie. Ale nie wiem jak zrobić w pracy, czekać aż zacznie rosnąć mi brzuch, czy jakoś ogłosić? Fejsbuk zwykle rozwiązuje ten problem, ale ja nie znoszę umieszczać tam prywatnych spraw. Nie wiem jak powiedzieć kumpeli z którą zwykle spędzam przerwy. "Hej, a w ogóle to jestem w ciąży"? Wiem, że ona miała czas, że chciała dziecko a teraz ma tak różnie, chce poszaleć ale tez czasem chce dzidzię a na dodatek ona nie zachodzi w ciążę mimo że się nie zabezppiecza z chłopakiem, więc kto wie, czy wszystko ok.
Przyjaciółkom z Polski to napiszę na jakimś whatsappie Jakoś wygłaszanie tego ustnie wydaje mi się nieswoje. Normalnie jakbym coś przeskrobała [COLOR="Silver"]
Ej no to ja się podobnie wczoraj czułam na spacerze. Jakbym coś przeskrobała albo jakbym była gówniara i wpadła

Gosiek jakby CI się coś oderwało czy odkleiło to by chyba krew poszła.
Stary 2015-04-11, 19:52   #2058
gosiek0388
Zadomowienie

no wiesz co takie dobre jedzonko zwracać? jak mogłaś tu dziewczyny by pozabijały o kawałek mięcha z grilla a ty
No właśnie mała czytałam o objawach odklejania się łożyska w ciąży nawet i myśle że to nie to bo nie plamię a ból nie jest ciągły bo dziś mnie tak kłuje czy ciągnie minimalnie, więc pewnie należe do osób które tak boli

Czas edycji: 2015-04-11 o 19:56
Stary 2015-04-11, 19:58   #2059
natalitka1988
wkręcona :)

gosiek no właśnie to było najgorsze, że rano miałam wielką ochotę...

Ja też zanim zaszłam w ciążę to sobie wyobrażałam jak to fajnie z brzuszkiem będzie chodzić a teraz to zakrywam luźnymi ubraniami

Ale powiem wam, że dziś byliśmy na pogrzebie i tam była taka dziewczyna w 20 tyg ciązy i ona miała już brzuch jakby miała za tydzień rodzić Ja myślałam, że ona jaja sobie ze mnie robi, ze to jest 20 tydzień... do tego nogi popuchnięte że przyszła w takich laczkach ogrodowych
Stary 2015-04-11, 20:03   #2060
gosiek0388
Zadomowienie

ja też się czaje brzuch pod luźnymi ubraniami, heh jak jakaś nastolatka...

ja będe mieć napewno ogromny brzuch , już mam duży bo nie byłam chuda, miałam kilka kg nadprogramowych i do tego podtrzymywacze ciąży też chyba powiekszaja brzuch

Czas edycji: 2015-04-11 o 20:05
Stary 2015-04-11, 20:08   #2061
Kuapouszka
Zadomowienie

Cytat:

ja będe mieć napewno ogromny brzuch , już mam duży bo nie byłam chuda, miałam kilka kg nadprogramowych i do tego podtrzymywacze ciąży też chyba powiekszaja brzuch
Tak mi się wydaje ze hormony tak trochę 'pompuja 'ja mam taki obrzekniety brzuch jak właśnie na początku okresu itd wiecie o co mi chodzi; (
Stary 2015-04-11, 20:13   #2062
gosiek0388
Zadomowienie

ja niekiedy mam ogromniasty a niekiedy taki flaczek normalny , najgorszy mam pod koniec dnia , jak do porodu, mój Tż oczy tylko robi i sie chichra
Stary 2015-04-11, 20:36   #2063
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
mnie po moich stylizacjach to jeszcze polozna musiala poprawic przed cc : hahaha:

ja chce slodka bulke !!!!!!
hehe mnie też poprawiała ; p

Cytat:
Zjadłabym rosołku....
weekend piękna pogoda to wszystkie na dworze

Cytat:
ja niekiedy mam ogromniasty a niekiedy taki flaczek normalny , najgorszy mam pod koniec dnia , jak do porodu, mój Tż oczy tylko robi i sie chichra
też na wieczór mam dużo większy jak rano, w ogóle mam taki jak w poprzedniej ciązy w połowie gdzieś

a my dziś pospacerowali, pojechali połazić nad jeziorko, plac zabaw zaliczony i w sumie miło spędzony dzień.
a jutro planujemy wycieczkę do ogrodu botanicznego

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

a za tego grilla to was zabije normalnie! :ślina:

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-11, 20:37   #2064
frik frik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
ahahahah też Cię lubię

ooo za mną też dziś chodził grill.. ale bym zjadła chyba jutro odpalę w ogrodzie jak będzie pogoda

ale mnie tż zabrał na spacer pojechaliśmy do Rabki Zdrój. ciąża rzuca mi się na mózg i zjadłam 2 oscypki, zapomniałam totalnie że nie można mam nadzieję że nic się nie stanie :/ teraz mi się przypomniało..
no a potem wróciliśmy do Krakowa miałam baleriny sobie kupić ale oczywiście żadnych na mnie nie było i poszliśmy na pizze ale się najadłam
Jaki Ty masz szczęściaro apetyt! Mam nadzieję, że mi się zacznie też... A ja zawsze niejadek byłam. Dziś mi się wg daty porodu zaczął 15 tydzień, to mam nadzieje, że idzie ku lepszemu

Cytat:
Ej no to ja się podobnie wczoraj czułam na spacerze. Jakbym coś przeskrobała albo jakbym była gówniara i wpadła
No to jest to! Jakie my głupie

Cytat:
Ja lubię ten 'wieczorny' brzuszek, bo czuję się bardziej w ciąży.
A tak to myślę, czy nadal jestem i jak tam bejbi.
Wstaw zdjęcie brzuszka Ja chyba wstawię do K, dla porównania.
Stary 2015-04-11, 20:42   #2065
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Ja też zanim zaszłam w ciążę to sobie wyobrażałam jak to fajnie z brzuszkiem będzie chodzić a teraz to zakrywam luźnymi ubraniami
Cytat:
heh a ja właśnie dumnie chodzę z brzuszkiem w opiętych bluzeczkach i w duchu tak sobie myślę, że chciałabym już taki większy
Stary 2015-04-11, 20:50   #2066
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kuapouszka Pokaż wiadomość
U mnie 13 t 2 d 6.7 cm NT 1.5 i laska powiedziała ze wszystko bardzo dobrze; ) i tez jestem po 2 poronieniach. Nie przejmuj się kochana -te badania to nigdy nie jest żaden wyrok ani też gwarancja -także poza obecnoscia rączek i nóżek itd tak na dobrą sprawę nie da się ustalić na 100 procent.

Nie wiem jakim cudem udało mi się dziś już wszystko posprzątać,pranie się pierze kurczak się piecze tylko ziemniaki obrać; o dziecię śpi od godziny -niewiarygodne jak można wykorzystać 1 h jak małe nie kręci się pod nogami; p

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

U nas tak okropnie lało od rana aż ti nagle przestało o słońce razi; o

Ej no smaka mi narobilas :p
Tez tak mysle, dlatego na trzezwo podchodze do tego co mi mowila, szczegolnie ze w pon mam drugie genetyczne u mojego gina i zobaczymy co on powie

Cytat:

Kasia

Tez mieszkam nad morzem ale widuje je raz do roku Wole góry, za ktorymi cholernie tesknie Bylismy rok temu w maju i planowalismy pojechac w tym roku jesienia ale w moim stanie teraz nigdzie sie juz nie rusze Jak dobrze pojdzie to moze sie uda w przyszlym roku jesienia juz nieco odchowanego na 2-3 dni dzieciaczka tesciowej pod opieke zostawic i wyskoczymy

A serio nie mozna w ciazy jesc oscypkow, nawet smazonych? Bo sie takimi zajadam od czasu do czasu...
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-11, 21:25   #2067
malinowa4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
A serio nie mozna w ciazy jesc oscypkow, nawet smazonych? Bo sie takimi zajadam od czasu do czasu...
nie wiem.. tu chodzi o listeriozę jak jest z mleka niepasteryzowanego. smażenie chyba zabija bakterie bo to wysoka temperatura ja zjadłam na zimno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-12, 01:40   #2068
Em_jK
Rozeznanie

Frik frik,

Z tą wieści o ciąży mam podobnie 😀 tez na myśl, że mamy wszystkim powiedzieć to mnie skręca. Rym bardziej, że u mnie to jeszcze dwójka i ja juz słyszę te gadke na co nam to itd. Ale jak się wkurze to ktoś za te teksty po gębie dostanie

Mała,

Ja nie czytam twoich postów bo ty podła kobieta jesteś 😜😝 a mi język w doopke wpada. Buuuu

Malinowa,

Na pewno Ci to nie zaszkodzi. Spokojnie

A my mieliśmy dziś mała wycieczkę i dwie kontrolę policji ale już koniec tego męczące dnia. Uff. A Tz teraz chce bym mu egzamin ustny zafundowała zbok jeden!!

Dobranoc!
05.04.2013 - Gucia
27.03.2014 - okruszki 8/9tc (**)
14.02.2015 - II KRESECZKI
TP 26.10.2015 - Maleństwa
Em_jK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-12, 06:06   #2069
mala29lll
Zakorzenienie

Witam się bólem głowy COś mnie męczy od 2 dni

Em dobra dobra jak Wy mi tu smaka takiego robicie to jak tez raz mogę Bułka słodka jest do kupienia a na grilla nie mam gdzie jechać dzisiaj i to jest dopiero ból, bo bym szaszłyka albo kiełbaskę wcząchnęła i się muszę obejść smakiem

Kurde chyba sobie kupię mamarin, bo coś się ostatnio męczę bardziej niż przed 12 tygodniem. Ciągle zmęczona i często łeb mnie boli, rewelacje żołądkowe też się zdarzają. Pogonię męża jak wstanie i się ogarnie.

A co robicie na obiadek? My chyba jakiegoś cycka z kuraka z pomarańczą do wora i do piekarnika, ziemniaczki i brokuły z sosem serowym tym takim kupnym (nie ma chemii)
Stary 2015-04-12, 07:23   #2070
sabonka123
Rozeznanie

Ale postów narobiłyście przez ten weekend! Jak mam was teraz nadrobić? !

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości