|
|
#1351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
) No ale dla mnie wciąż wygrywa! Uwielbiam ten typ!!!Tak tak tak - te fajki i gumy, tak prawidziwe To lubiłam w tym serialu, grę. A że scenariusz tam w kulki se trochę leci mi prawie wcale nie przeszkadzało. Ja żal po "Łolcie" Znalazłam se polecany Durham County ale nigdzie go nie ma No ale znów szukanie igły w stogu seriali Dzie ty oglądasz serial? Na jakiej stronce? Ja an kinomanie jechałam do tej pory. ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
Zbiorowo Wygląda faktycznie na jakiego dzieciowego wirusa ![]() Speedy recovery :kicuki: wyspanko Ci pomoże. 2. Brzmi fest kiepsko, czyżby przekroczone granice ? A tak po prostu z "głowy" nie umiesz określić czym /jak on pachnie? Jaki to typ? Nie wiem, sam seks na słodko, sam seks na morsko bryze? sam seks na wetiwerowono, anything? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-10 o 23:39 |
||
|
|
|
#1352 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Mam pytanie z serii głupich. Czy chodzicie jeszcze w kozakach? Nie zimowych, tylko cieńkich wiosenno jesiennych, skorzanych, zamszowych.... Czy wypada w taką słoneczną pogodę? Czy jak? Ja tak kocham długie buty, a tu słońce i cieplo...i co mam przestać nosić juz? Czy ktociutka spódnica i długie buty , plus cieńka kórtka mogą być ? Bo nie wiem czy ludzie nie będą patzrać jak na debila... |
|
|
|
#1354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dolecą annabelle, to popróbuję ![]() A wracając do polskich bb, to ten capnięty w promocji za 9zeta ma idealny jasny kolor jak moja skóra https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html szkoda tylko, ze trwałośc taka se. Do pracy może się nie nadać (może minerały ), ale na co dzień na wypad np. na zakupy itp. jak najbardziejCytat:
znam to ![]() Bry z pracy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-11 o 09:51 |
|||
|
|
|
#1355 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A takie jeszcze dłuższe zwłaszcza zamszowe brązowe świetnie wyglądają do sukienek i kurteczek |
|
|
|
|
#1356 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) to to robię Ale sporo jeszcze ludzi w kozakach widuję Znad soku wiosna cudna jest |
||||||
|
|
|
#1357 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mnie się w ogóle nie podobają wiosenne kozaki. A ażurowe to w ogóle okropieństwo
https://www.google.pl/search?q=a%C5%...0CDgQsAQ&dpr=1
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1358 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co do cienkich kozaków to widzialam ze lasi nosza nawet w lecie..ja nie nosze bo nie posiadam i chodze w ocieplanych workerach teraz bo nie mam butow
|
|
#1359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślałam raczej o normalnych, gladkich/mocno zmarszczonych, klasycznych na obcasie ![]() Tylko bez żadnych ociepleń, futerek i innych dupereli. Cytat:
![]() W lecie to nie wiem czy bym dala radę...jak jest powyżej 25 stopni to mi jest już o wiele za gorąco, ale ...moze sprobuję
|
||||
|
|
|
#1360 | ||
|
BAN stały
|
Więc dobre informacje miałem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czy "seks", to nie wiem, ale na pewno jest to chłodny zapach, dość zielony (liść fiołka, wetiwer i grapefruit) z mocną, skórzaną nutą (czarna tapicerka w nowym aucie) i z tą charakterystyczną, fahrenheitową nutą, którzy niektórzy określają jako benzynę Na mnie również
|
||
|
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, było fantastycznie chociaż l'hotel słaby, dziwny zapach, sporo niedociągnięć wizualnych i sprzętowych, śniadanie nędzne jak za tą cenę ![]() no ale mam zboczenie na tym punkcie i widzę wszystkie wady, które można niewielkim nakładem poprawić. za to kaczka po żydowsku i gęsie pipki w mandragorze - poezja ![]() chciałam tam tylko na przekąskę wpaść, ale chuop jak zobaczył kartę, to by pół menu zamówił w jeden dzień po sporym obiedzie od razu zarezerwowaliśmy stolik na wieczorny koncert. i o mało nie było powtórki z kaczki na kolację, ale był śledź, pipki i pierogi czochowe.... a chuop tylko wzdychał, że lina i sandacza nie zmieścił ![]() Nesko, czy Negatyw ma blade zakola? ![]() kurcze ten dermotan wygląda jak mój jedyny ratunek na ewentualne wyjście na plażę... podobno nie tylko przyciemnia, ale fotoszopuje problematyczną skórę, a modelki i aktorki się nim zlewają ![]() ja też myślałam, że mocniej i prawie zwiałam z izby przyjęć czekając ze zdjęciem rtg, bo myślałam, że mnie lekarz opieprzy, że przyszłam z niczym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
odkąd kupiłam bikery za ÂŁ5 na wyprzy w primanim , to tylko 2 razy je zdradziłam dla czółenek na słupku, na eleganckie spotkanie i rozmowę o pracę.w dodatku tz jak je zobaczył, to stwierdził, że ładne, ceny nie znał a on ma awersje do motocyklistek. do małżeństwa też miał dużą awersje i całkowicie wykluczał taką opcję... a od przyjazdu ze 4 razy napomknął, że powinien się oświadczyć, że kościelnego niestety już nie może, że woli się zwracać żona/narzeczona niż partnerka i że nie myślał, że będzie jeszcze kogoś tak kochał, żeby chcieć. po tym jakie jazdy mu robiłam w ostatnim czasie, to się spodziewałabym, że raczej mnie w d.upę kopnie niż się ogarnie... chociaż ewentualne rezultaty tego gadania to w dalekiej nieokreślonej przyszłości ![]() niemniej jestem w ciężkim szoku, padłam i nie wstanę... przyszła torba ze spluwą i ćwiekami - cudna jest jakościowo jest mega i nie jest za wielka
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-11 o 15:27 |
||
|
|
|
#1362 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
oj kaczkę to będziemy długo wspominać i próbować przyrządzić w domu
mistrzostwo! jeszcze kawę siekierę w tygielku dostaliśmy
|
#1364 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
wiosna
a ja w robocie w piwnicy siedzę ![]() Niech no tylko doleci filtr eva, to w następną niedzielę będę się grzać na słońcu. Choć znając moje szczęście, to wtedy pewnie lipnie będzie
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Babcia robi doskonałą więc jestem przyzwyczajona do dobrego
ale nie spodziewałam się, że można jeszcze lepiej...
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() Betty - moje kongratulacje !!!! Jednak chuopy reformowalne są! Niektóre jak widać. No to co szukamy kiecki? Poważnie mówię, świetne wieści
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-11 o 18:40 |
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Nie wiem, ale dopytam z ciekawości ![]() Moja mam na początku tego roku kupiła sobie tam futro z norek, takie proste, krótkie, wygląda na nieużywane ( żadnych śladów noszenia), za zawrotne 28 zl...i wygląda naprawdę fajnie ![]() Cytat:
![]() I gratuluje zaskoczenia ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#1369 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dotarłam wczoraj do sceny w koszulce, nie mój typ tak więc Holder mi Łolta nie zastąpi ![]() a i jeszcze uwielbiam Michelle Forbes oglądam na seansik.tv Cytat:
ja prawie całą zimę przebiegłam w trampkach ![]() Cytat:
Cytat:
2. to ja chyba powinnam się w tym komponować i to dwa razy dziennie ![]() 3. poka poka dobry w truskawkach dziś robiłam ![]() a komp znowu do lekarza musi iść
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-04-11 o 20:00 |
||||
|
|
|
#1370 | ||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie podobno 3-4 dni się utrzymuje i nie zmywa na brudno jak samoopalacze
![]() Cytat:
będzie poka, tylko światło mi zaszło Cytat:
![]() cieszy to, że sam do tego doszedł, że nie warto zamykać sobie tej opcji bo wcześniej było kategoryczne odżegnywanie się i uczciwe ostrzeganie, że do tej wody drugi raz nie wejdzie i woli w klasztorze skończyć... ![]() naciskać nigdy nie miałam zamiaru, ale jakiś komfort psychiczny mam ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ale sobie ktoś łazienkę urządził... 1 2
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego nowego serialu?Myślałam, że tu pusto jest, a tu siedzą na grzędzie cicho
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Forbsowa jest żyleta od zawsze, i się nie starzeje. Kojarzy mi się z Tobą Zakochałam sie w niej już w latach 90tych. Czy tam na początku 2000. Rewela. Jedyna taka. Wiesz co, mam podejrzenia, że z tego sean_siku Ci się coś automatycznie sciąga i zasyfia komp. Na kinomanie też non stop jakieś brudy Tera męczę ten Durham County ale zbyt wiele schematów, choć może to tylko łatwy początek? Zdecydowanie najsłasbsze z wszystkich dotychczas. No nie mój klimat Betty - rozumiem doskonale, tego własnie gratuluję, konkluzji włąsnej Ad łazienka - mi się podoba Zawsze lubiłam celowy kicz. Zwłąszcza w kiblu Ale doczekałam sie komentarza od męża własnego ze jestem zboczona ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- A Ty? polecasz? Wczoraj się na niego natknęłam, i zacznę zaraz po Durham county. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-11 o 22:09 |
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz nie, nie oglądam na razie.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Alem się wyspała, TŻ całą noc chodził po ścianach, ja od piątej też na nogach, jak go rano zobaczyłam to szok, taki balon na szyi Zaliczyliśmy raniutko całodobową przychodnię i w końcu SOR, a teraz TŻ śpi w ciepłym szpitalnym łóżeczku Balon na szyi to ropień, stan zapalny gardła, migdałka, okolicznych węzłów chłonnych, ślinianek i jeszcze mięśnia. Nie dziwię się, że go bolało ![]() Cytat:
Mój dzieć też lubił BB, jego ulubiony miś nosi imię Jessie Chyba lubił tą postać bardziej niż Walta.Cytat:
Chyba w ramach powikłania coś się jeszcze doczepiło, bo było już na finiszu.2. Tym razem nie ludzie mnie osłabili, tylko coraz bardziej widzę, że agonia jest bliska (wiele na to wskazuje, że miasto czeka aż nasza szkoła sama upadnie)
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam to. Mój ojciec przechodził. I Maja chyba też. Koszmar. Wyleczą? Obejdzie się bez innych interwencji? Takie dziady, mnożą się szybko. Mój ropień w kilka godzin - udusiłabym się, ale antybior w zastrzyku pomógł. Nigdy tego nie zapomnę, ja mama i tata ze mną nad umywalką i zaciskające się gardło, byłam pewna że to odbicie w lustrze widzę po raz ostatni. Takie uczucie i w sumie, gdyby nie leki to tak by się skończyć mogło. Do dziś panicznie boję się infekcji na tym tle, jak mnie boli migdał i puchnę zaczyna się panika. Stąd zaliczyłam już jedną nocną wyprawę 30 km do najbliższego wedle prawa rejonu nocnej opieki medycznej. Masakra, tulam Ciebie i męża, lepiej już z nim? 2. W sumie mu się nie dziwię, w końcu dzieć płci męskiej raczej pokocha Jessiego 3. Znam to, "nierentowne" szkoły, znak naszych czasów.
|
|
|
|
|
#1377 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wiele zim przechodziłem w swoim całorocznym obuwiu sportowym ![]() Cytat:
I te mądrości w ramkach, typu "Mądrego s*ania się tutaj nie oczekuje", wtf?! --- W tematach serialowych jestem kompletnie... nie w temacie jestem, tyle ![]() Agnysko, ropień zlokalizowany w takim miejscu to poważna sprawa, dobrze, że trafiliście do szpitala
|
||||
|
|
|
#1378 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzesiego też kocham, a najbardziej jego T-shirty a patologię obczaję jak skończę obecny serial ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- no na Ciebie to zawsze można liczyć
|
|
|
#1379 | |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko, zdrowia
Cytat:
żaden marketowy pekin szczegółów nie znam, ale zawsze jest idealnie ![]() 2. wieszak/stojak na papier i kupa-sutra
|
|
#1380 | ||||
|
Zakorzenienie
|
moje emocje nie drygły
![]() Cytat:
i dzięki za komplement, chciałabym ![]() Cytat:
ale możliwe całkiem, i jak tu żyć?? (czyt. oglądać seriale )Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

ale jako uzależniony i tak jest na tak
)
ja chce Łolta
) No ale dla mnie wciąż wygrywa! Uwielbiam ten typ!!!

Zbiorowo
Wygląda faktycznie na jakiego dzieciowego wirusa 
Brzmi fest kiepsko, czyżby przekroczone granice ? 

Tylko kurde lofty są kiepskie jeśli ma się didy i walające po kątach zabawki, to psuje klimat.