|
|
#1381 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Staram się, jak tylko mogę
![]() Cytat:
Z marketu kaczkę mieliśmy jeden raz, tak to tylko ze wsi, od rodziny Cytat:
--- Rejcz, do poczytania o frezjach na fragrantice
|
||
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
ano czytałam o tym, ale że za Saulem nigdy nie przepadałam
ale może sprawdzę co tam oferują
|
|
#1383 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki Tobie śmieję się na głos, dawno już tego nie doświadczyłam Choć dzisiaj w sumie , dzięki przyjaciółce, mamy taki hardkorowy stajl, bez żadnych limitów. Ale to żadnych absolutnie. Cudowne godziny, w ogóle, przegadałyśmy godzinę na tel, umawiajać się na spotkanie na za chwilę Dzięki za opis wodnego farenhajta. ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
Cytat:
Chodzi mi o to, zę diabeł tkwi w szczegółach i niuansach.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-11 o 23:43 |
||
|
|
|
#1384 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale nie na sobie, żeby była jasność. Klasyka, i ogólnie Diory
|
|
|
|
|
#1386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak kowbojki, to i kozaki Ad butów - kupiłam sobie buty w typie martensowem - Mc Arthury - takie ni to bordo, ni to wrzos. Są super Oraz... lakierki ze szpicem na niskiej szpilce ![]() Trochę się ich balam - bo noski mam zaokrąglone - ale na nodze wyglądają b. fajnie
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad perfum, to poszliśmy na testy do douglasa, tz był dzielny i udostępniał swoje powierzchnie na testy, pożyczył mi długopis do notatek na blotkach i cierpliwie wszystko znosił, dopóki nie psiknęłam mu encre noire w oko
|
|
#1388 |
|
BAN stały
|
To luz, jeśli lubisz
Ja mam straszny sentyment do tego zapachu, w 2003 zużyłem zgrabną trzydziestkę (kupioną za ponad stówkę z Sephorze, pamiętam jak dziś to zdzierstwo ), ale potem zniechęcił mnie przemysł podróbkowy - co krok wyczuwałem fahrenheitopodobne wytwory, teraz się chyba uspokoiło troszkę, inne zapachy są w "top 10"
|
|
|
|
#1389 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. I będę propagować taki styl w mojej wiosze i okolicach ![]() ![]() 2, ![]() Cytat:
Zla kobieta jesteś jednak, trzeba było na nadgarstek ![]() ![]() Nie, nadrabiacie ![]() Ale chyba zaraz usnę na siedząco.... Suchar ![]() Dlaczego anorektyczka chodzi wiecznie w☠☠☠☠iona? Bo ma jelito grube ![]() Agnysko |
||
|
|
|
#1391 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze do Betty - gratuluję
Nareszcie dostałam optymalne pudełeczka do zapachów, które będą przy obrazach I się dowiedziałam, że fajki mogę wziąć z Polski - tylko nie wiem, jak tam jest z miejscami do oddawania się nałogowi... czy np mogę wyjść na balkon w hotelu i zapalić? ![]() Dune postepuje wolniutko, ale zawsze - i Truth or Dare chcę namalować - już powstał szkic - najwyższa szpilka na świecie wielkości monstrualnej biała ze złotem i łańcuchem w kostce (czy czymś podobnym)
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Zeżarłam czekoladowego wielkanocnego zająca ( niedory byl, tak samo jak mikołaje
) i idę spać ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- Cytat:
![]() Kumpel mi kiedyś zdradził co robily dzieciaki w internacie, jak chciały palić w pokojach, żeby czujnik dymu się nie włączał. Obwiązywały szczelnie zrywką ![]() Nie ,żebym podpowiadała ![]() O, Truth or Dare też chcę
|
|
|
|
|
#1395 | ||
|
BAN stały
|
Jest wściekle pomarańczowy i barwi skórę, mam nadzieję, że po umyciu szmaponem zejdzie (a zapach nijaki niestety, tak się nastawiałem na te sosnowe szyszki...)
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1396 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. jakoś spokojnie, dopiero rano jak prawie zakrztusił się własną śliną spanikował. Teraz nafaszerowany lekami jak kaczka jabłkami (ale mi smaka narobiliście, uwielbiam kaczkę ) i środkami przeciwbólowymi czuje się lepiej. Tylko obawia się, bo lekarka tylko czeka aż będzie mu coś mogła nacinać Ale będzie żył - prosił mnie, żebym mu jakieś ładne próbki przywiozła Dziękuję za miłe słowa 3. Taaa, jakby istniały takie szkoły państwowe, do których się nie dokłada. Dla każdego coś miłego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiedziałam, że wczoraj coś jeszcze chciałam napisać: jakoś wzruszył mnie ten Twój biały tekst Cytat:
![]() Cytat:
No, dziś się przynajmniej wyspałam
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas obciążało się karą 500zł, rekordzista nabił sobie świadomie 2,5k paląc pod zakazem w oranżerii... szefowa policzyła pety w popielniczce i skasowała za 5. za palenie w pokoju przez okno gość też zapłacił, bo parę kroków od pokoju miał balkon z popielniczkami przy wyjeździe jak regulował rachunek to żona tylko skomentowała zadowolona: i bardzo dobrze!
|
|
#1398 |
|
Mother of Cats
|
Agnysko, niech małżon zdrowieje i niech mu nic nie nacinają
Betty, piękna reformulacja chłopina Satysfakcję musisz mieć nieziemską Stazja, jak lubisz kozaki i póki Ci w nich nie jest za ciepło, to noś. (No chyba żebyś chciała nosić li i jedynie kozaki - to nie wypada A w ogóle macham znad najedzenia - upolowałam batata i go upiekłam. Smaczny, ale wciąż wolę swojskie ziemniaki
|
|
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię poka
|
|
#1400 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
z all, pełno ich tam
brałam na próbę cut outy po taniości można ładniejsze upolować
|
#1402 | ||
|
BAN stały
|
Jak dotąd nie było nam po drodze jakoś
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dlaczego buty mają wygryzione boki? ![]()
|
||
|
|
|
#1403 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i za metamorfozę TŻa ![]() Cytat:
zdrówka Cytat:
![]() Cytat:
![]() będzie poka? fajna Dzień dobry przesadziłam ze spaniem
|
||||
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1405 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
te sa fajne własnie...ale z all to butów sie boje bo wątpie zeby pasowały..musze miec mozliwosc zwrotu.. no i juz doszłam do wniosku ze taki sztybletowy fason skraca nogi...co oczwicie dla Ciebie nie ma znaczenia,ale dla moich nozecg krotkich jak u kaczuszki to jednak niekorzystne
|
|
|
#1406 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1407 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziewczyny, odezwala sie we mnie dusza ogrodnicza i pytanie mam:
-czy mozna posiac trawe w donczce? tzn wiem ze posiac mozna..ale czy wyrośnie? jakis specjalny gatunek> zeby była gęsta i gruba
|
|
#1408 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Też chcę jakieś buty, musiałam zwrócić te koturny z Deezee, bo jeden mnie cisnął i był chyba źle opisany rozmiarowo. No i dalej nie mam w czym chodzić
Tak, 5 par sporotwych, dwie pary mokasynów i 2 pary balerinek to zbyt mało
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Betty, świetna torba i buty
|
|
|
|
#1410 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie słoneczko
![]() Miłego wieczoru całemu Baru Ju, bardzo chętnie ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Betty, to ta torba z alli? Buty fajne, fcale a fcale nie wygryziune. Wyciente ino dla lepszego przewiewu.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

), ale potem zniechęcił mnie przemysł podróbkowy - co krok wyczuwałem fahrenheitopodobne wytwory, teraz się chyba uspokoiło troszkę, inne zapachy są w "top 10"

Takie uczucie i w sumie, gdyby nie leki to tak by się skończyć mogło.
Masakra, tulam Ciebie i męża, lepiej już z nim? 
M. jakoś spokojnie, dopiero rano jak prawie zakrztusił się własną śliną spanikował. Teraz nafaszerowany lekami jak kaczka jabłkami (ale mi smaka narobiliście, uwielbiam kaczkę
Ale będzie żył - prosił mnie, żebym mu jakieś ładne próbki przywiozła