|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
Cytat:
![]() A co do powyższego - ja oczywiście też kibicuję, żeby było dobrze natomiast nie popieram takiego zachowania ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że po porodzie się jej odmieni ![]() A za jutro oczywiście ! ----- ciekawe jak dziewczyny po wizytach ![]() ----- swoją drogą zjadłabym coś dobrego... w lodówce pusto, tż może kupić jak będzie wracać z pracy.. ALE CO?! ----- edit: 8katharina8 udzielałaś się kiedyś a teraz tylko widzę podczytujesz regularnie ale nic się nie odezwiesz pisz tu z nami!!
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-04-13 o 19:08 |
|||
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A później, jak Tż się do mnie dobrał i coś tam podziałaliśmy, to też mnie kopał i nie wiem czy mu się podobało, czy chciał mi przekazać wiadomość "nigdy więcej" ![]() U nas dzisiaj na kolacje będą parówki w cieście francuskim Mało wartościowy posiłek i niezbyt zdrowy, ale chodzi za mną już ze 3 dni
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dalej nie wiem co bym zjadła...
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Fazę to ja miałam ostatnio na ananasa
|
|
#4745 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie jest zła,oblecisz . Najważniejsze,że mąż w ogóle o tym pomyślał. Miło z Jego strony .Dla pocieszenia powiem Ci,że ja dostałam przy pierwszej ciąży w prezencie piżame od teściowej. Powiem tak...wyglądałam jak +60, a jak rozpakowałam to myślałam,że padnę. TZ do tej pory się śmieje jak rozmawiamy o tej sytuacji,żałuje,że Mu nie pozwoliłam zrobić foty. Pewnie w chwilach spadku humoru by sobie oglądał ![]() W temacie jeszcxze tej Pani,bo właśnie Fakty oglądam. Dla mnie sam fakt,że nie zaszła w tę ciąże naturalnie(bo zwyczajnie to już nie ten czas) też o czymś świadczy. Nie jestem przeciwniczką in vitro w żadnym przypadku. Jednak natura też "reguluje" ten okres "aktywności" kobiety. Uważam ,że ta ciąża była z Jej strony dużym egoizmem. Cytat:
![]() Ooo to widzisz, byłyśmy w podobnym czasie na USG i mój Smerf ma prawie 500g. Super,że wszystko dobrze ,a co do ułożenia...to jeszcze się milion razy zmieni .A jak tam Twoje samopoczucie? Cytat:
![]() Tobie wybija,a ja mam krater W sumie w 1 ciąży też miałam wklęsły.Właśnie wróciłam ze sklepu i zaraz się biorę za ciasto marchewkowe. Tak za mną chodzi ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
||||
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym się chciała dzisiaj tu znalezc, wtedy bym pewnie sie w koncu na cos zdecydowała
|
#4748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jakie słodkie !! Jejku ja mam w środę oddać pieska, bo mama wraca i powiem wam, że na samą myśl lecą mi łzy, wczoraj w łóżku przed zaśnięciem płakałam jak dziecko. Tak strasznie się przyzwyczaiłam do niego. On jest taki kochany, w nocy śpi z nami, rano jak widzi, że ktoś się obudzi to od razu leci i wskakuje na brzuch i się kładzie i przymila, liże. No masakra nie wyobrażam sobie tej środy Teraz właśnie leży przytulony do mojej nogi, ledwo się ruszę to leci za mną.. ah te hormony na mnie zadziałały ostro..
|
|
#4749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest juz dużo lepiej tak od tygodnia mniejsze mdlosci sily troszkę więcej ale i tak czuję się zmeczona bardzo i slaba tak jak chora dzis bylam 3h na mieście rekord odkad jestem w ciąży no i teraz drzemie sobie troszkę bo oslablam. No byle do sierpnia!
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No moja to była piżama 2 częściowa i po tajniacku się jej pozbywałam. Jednak za każdym razem jak teściowa wpada z wizytą czekam na pytanie"jak tam piżamka"
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|
|
|
|
#4751 |
|
Zadomowienie
|
ROXY to ja bym prosila salami,salatki ze 3 rodzaje i twarozek:P
beaciorq super ze genetyczne wyszly poprawnie u mnie wizyta tez udana,gin potwierdzil dziewczynkę.wszystko sie ladnie rozwija dokładnych wymairow mi nie podal ale stwierdzil ze bobas jest spory jak na ten tc. do zrobienia mam morfologie i mocz ,badanie z glukoza ,tą przeslodzoną miksturą mi odpuszcza ![]() co do operacji w lonie matki,podziwiam lekarzy co do tej babci mamy no to jak dla mnie miala tyle czasu a jej sie zachcialo na starosc ,chodzi mi glownie o zdrowie tych dzieci i ew.osierocenie.. u mnie kształt brzuszka tez zalezy od tego co ubiore...
|
#4752 |
|
Zadomowienie
|
A ja na kolacje trzasnęłam sobie omlet z 2 jajek wiejskich
+ sałata, zielony ogórek, czerwona cebula, ser żółty i (moja nowa miłosc) czarne oliwki!Ja nigdy oliwek nie lubiłam a ostatnio mi mega smakują
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, gratuluje udanej wizyty ![]() Cytat:
ale wstyd przyznać, że ani sałaty, ani ogórka... nawet cebuli czy czosnku nie mam! dawno nie doprowadziłam lodówki do takiego stanu jak dziś
|
|
#4754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Oo zaraz mi się moja sunia przypomina została u rodziców w Polsce . Taka przylepka jest tuli die lize a jak przyjeżdżam zawsze się ze szczęścia aż zesiusia Cytat:
O i dziękuję przepis się przyda .. haha jak tam piżamka😂 Ja chyba będę musiała cis sexy kupić dodatkowo .. mój mąż zbytnio ostatnio nie chce nic ze mną robić bo mało opcji mamy niestety już brzusio przeszkadza ..a mi ostatnio coś brakuje sexu kurcze aż mi głupio .. może jsk pokusze go czymś ładnym to się mu zachce ..😊 Ja tak miałam po świętach teraz niedawno ni pustka była
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)
A ja dalej nic nie zjadłam, położyłam sie do lozka i jeszcze zgagę dostałam
Jestem zła, chce mi sie płakać i w ogole kicha ![]() Co do przytulanek to ja nie mam problemu bo nie mam ochoty tzn ostatnio miałam... W nocy
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem dzisiaj wszystko co mi pod ręce wpadnie
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ja właśnie na kolacje kanapki z pomidorem i cebula a potem wiśnie ze słoika herbatka mniam
|
#4758 |
|
Zakorzenienie
|
ja uwielbiam czereśnie ze słoika wyjadać mmm
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Tez uwielbiam czereśnie. Wiśni nie trawie !! ![]() A mi wlasnie TŻ dzwonił, ze w kfc był i z czymś jedzie... A ja mam taka zgagę, ze mi sie ryczeć chce i nie przełknę nawet gryza... Biedny a sie tak starał
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
A może to czereśnie są sama nie wiem hahs ale dobre hihi
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Ojej... weź może coś miętowego na zgage
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
nie czujesz różnicy? wiśnie kwaśne i mniejsze niż czereśnie i rozpadaja się w kompocie, a czereśnie takie twarde
|
#4763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak mam często ostatnio... nabiera mnie nagle w nocy, ale zanim wybudzę męża, to mi się odechciewa i zasypiam my wczoraj zadziałaliśmy od nie pamiętam kiedy Wiadomo, że nie jest tak jak było wcześniej, ale i tak jakoś nam to humory i samopoczucie poprawia
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma szans, az mi niedobrze z tej zgagi.. leze juz w łożku i zasypiam powoli...---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
Nie mam nic miętowego w domu. Musze jakies tabletki zakupić w najblizszym czasie bo nie dam rady No jak to... Przecież czereśnia a wiśnia to dwa rozne światy !!
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz, mała rzecz a cieszy U nas nie pamiętam kiedy cos było... I sie nie zapowiada co najlepsze
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- co do zgagi, to ja w zyciu chyba jej nie miałam, więc i teraz nie mam... tzn póki co nie mam....
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potem po wszystkim mówie, że zepsuliśmy małemu domek ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nom dokładnie kurde może mężowi samo przyjdzie ..
|
|
#4769 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1 ciaza byla zagrozona wiec bylo moze ze 3 razy przez 9 miesiecy... za to teraz nadrabiamy :-D |
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
oo to mąż pewnie zadowolony :-D
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Może być tak, jak Ty piszesz, ale może być i tak, jak ja to widzę
dla lekarzy 

mam nadzieję, że po porodzie się jej odmieni
! 

Mało wartościowy posiłek i niezbyt zdrowy, ale chodzi za mną już ze 3 dni
Totalnie nie w moim guście, ale mu tego nie powiedziałam 

jest juz dużo lepiej tak od tygodnia mniejsze mdlosci sily troszkę więcej ale i tak czuję się zmeczona bardzo i slaba tak jak chora