Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :) - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-13, 19:07   #4741
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest temat rzeka Może być tak, jak Ty piszesz, ale może być i tak, jak ja to widzę Oczywiście zgodzę się z Tobą, że prawdopodobieństwo chociażby osierocenia dzieci jest zdecydowanie większe u matki mającej 65 lat, ale to nie znaczy wcale, że młoda kobieta (zwłaszcza w dobie tylu nieuleczalnych chorób) dożyje pełnoletności swoich dzieci... I powtórzę się : ilu ludzi, tyle opinii Ja jej tam życze, zeby wychowała te dzieciaczki na wartościowych ludzi i tyle z mojej strony w tym temacie

Podobno od wielu czynników - ułożenia dziecka, wagi z jaką się startuje itd

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Właśnie oglądam w Faktach historię małego Antosia, który miał swoją pierwszą operację jeszcze w brzuchu mamy
dla lekarzy
też oglądałam

A co do powyższego - ja oczywiście też kibicuję, żeby było dobrze natomiast nie popieram takiego zachowania

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Moj ksztalt brzuszka zalezy od ubioru, bo w sweterku z wloczki mam bardziej rozlany, a w bluzce bawelnianej i leginsach jest okraglutki jak pileczka ;-) a mala dzis ruchliwa, a ja juz 3dzien mam taka zgage :-( normalnie pali ogniem :-/ a niedawno mnie zlapal bol brzucha i stal sie taki twardy i obolaly ze dotknac sie nie moglam, na szczescie juz sie polepszylo, ale takiego twardego i obolalego jeszcze nie mialam...
Też mam zgagę co chwilę :/

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
no to super, że wszystko dobrze z maluszkiem

mój bąbel przed 18 zaczął fikać i do tej pory, mam nadzieję, że jutro też o tej godzinie zacznie bo wyjątkowo późno mam tą wizytę
Julka też ciągle fika, w sumie nie ma znaczenia czy rano czy wieczór... mam nadzieję, że po porodzie się jej odmieni

A za jutro oczywiście !

-----

ciekawe jak dziewczyny po wizytach

-----
swoją drogą zjadłabym coś dobrego... w lodówce pusto, tż może kupić jak będzie wracać z pracy.. ALE CO?!

-----
edit: 8katharina8 udzielałaś się kiedyś a teraz tylko widzę podczytujesz regularnie ale nic się nie odezwiesz pisz tu z nami!!

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2015-04-13 o 19:08
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:21   #4742
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość

Julka też ciągle fika, w sumie nie ma znaczenia czy rano czy wieczór... mam nadzieję, że po porodzie się jej odmieni

----
swoją drogą zjadłabym coś dobrego... w lodówce pusto, tż może kupić jak będzie wracać z pracy.. ALE CO?!
Nasz Iguś też daje czadu bez względu na pore dnia Wczoraj nawet na Mszy w kościele się kręcił i wiercił A później, jak Tż się do mnie dobrał i coś tam podziałaliśmy, to też mnie kopał i nie wiem czy mu się podobało, czy chciał mi przekazać wiadomość "nigdy więcej"

U nas dzisiaj na kolacje będą parówki w cieście francuskim Mało wartościowy posiłek i niezbyt zdrowy, ale chodzi za mną już ze 3 dni

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:23   #4743
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Nasz Iguś też daje czadu bez względu na pore dnia Wczoraj nawet na Mszy w kościele się kręcił i wiercił A później, jak Tż się do mnie dobrał i coś tam podziałaliśmy, to też mnie kopał i nie wiem czy mu się podobało, czy chciał mi przekazać wiadomość "nigdy więcej"

U nas dzisiaj na kolacje będą parówki w cieście francuskim Mało wartościowy posiłek i niezbyt zdrowy, ale chodzi za mną już ze 3 dni
hmmm.. miałam fazę na parówki ale... przeszła..
i dalej nie wiem co bym zjadła...

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 19:28   #4744
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Tez sie zastanawiam dzis widzialam dziewczyne bardzo drobna i miala taka okragla pilke no a ja mam jakis taki bardziej jak worek treningowy
Ja tez właśnie miałam kulkę tylko teraz tez się tak zapowiada hihi

Cytat:
Ja mam to samo laze i myślę co by zjeść. . Dziś na obiad zjadłam kotleciki jajecznego z ziemniakami i sałatka a chłopaki schabowe jedli..
Fazę to ja miałam ostatnio na ananasa
Stary 2015-04-13, 19:31   #4745
Mravka
Zadomowienie

Cytat:

Widziałam też, że pisałyście o koszulach To ja Wam powiem jaki prezent mi wczoraj mąż dał (koszula+szlafrok jak na zdj - tylko na mojej kociak jest w innej pozycji) Niby imieninowy prezent Totalnie nie w moim guście, ale mu tego nie powiedziałam Bo jakby nie było, to bawełna jest przyjemna w dotyku i nie leży najgorzej Tak więc na przebranie będzie No a tak poza tym, to miło z jego strony, że pomyślał
No powiem Ci tak, naprawdę mogło wyjść gorzej z tą koszula. Nie jest zła,oblecisz. Najważniejsze,że mąż w ogóle o tym pomyślał. Miło z Jego strony.
Dla pocieszenia powiem Ci,że ja dostałam przy pierwszej ciąży w prezencie piżame od teściowej. Powiem tak...wyglądałam jak +60, a jak rozpakowałam to myślałam,że padnę. TZ do tej pory się śmieje jak rozmawiamy o tej sytuacji,żałuje,że Mu nie pozwoliłam zrobić foty. Pewnie w chwilach spadku humoru by sobie oglądał

W temacie jeszcxze tej Pani,bo właśnie Fakty oglądam. Dla mnie sam fakt,że nie zaszła w tę ciąże naturalnie(bo zwyczajnie to już nie ten czas) też o czymś świadczy. Nie jestem przeciwniczką in vitro w żadnym przypadku. Jednak natura też "reguluje" ten okres "aktywności" kobiety. Uważam ,że ta ciąża była z Jej strony dużym egoizmem.
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny witam sie po weekendzie nie bylo mnie tu ale nikt chyba specjalnie nie tesknil za mna :-P dzis mialam usg genetyczne i wyszlam zadowolona i spokojna bo Mały rozwija sie ksiazkowo i wazy juz 420 gramow (21tc 3d) i jest juz ułożony glowkowo.
Hej ho
Ooo to widzisz, byłyśmy w podobnym czasie na USG i mój Smerf ma prawie 500g. Super,że wszystko dobrze ,a co do ułożenia...to jeszcze się milion razy zmieni.
A jak tam Twoje samopoczucie?
Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Baardzo dobrze ze mały zdrowy a to jesteś parę dni przede mną tylko u mnie 21 plus 1 hihi
Co do tej pani 65 latki no coś jej sprawa w sumie ..
Nom z praca męża zobaczymy
Dziewczyny właśnie zauważyłam że mi pępek wybija juz haha
oooo ale brzuś
Tobie wybija,a ja mam krater W sumie w 1 ciąży też miałam wklęsły.

Właśnie wróciłam ze sklepu i zaraz się biorę za ciasto marchewkowe. Tak za mną chodzi

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
ja dziś robię na kolacje serek wiejski ze szczypiorkiem i rzodkiewką . Choć w sumie to bardziej mam ochotę dokoptować krupnikiem ,który się niedawno ugotował
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:31   #4746
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
No powiem Ci tak, naprawdę mogło wyjść gorzej z tą koszula. Nie jest zła,oblecisz. Najważniejsze,że mąż w ogóle o tym pomyślał. Miło z Jego strony.
Dla pocieszenia powiem Ci,że ja dostałam przy pierwszej ciąży w prezencie piżame od teściowej. Powiem tak...wyglądałam jak +60, a jak rozpakowałam to myślałam,że padnę. TZ do tej pory się śmieje jak rozmawiamy o tej sytuacji,żałuje,że Mu nie pozwoliłam zrobić foty. Pewnie w chwilach spadku humoru by sobie oglądał

W temacie jeszcxze tej Pani,bo właśnie Fakty oglądam. Dla mnie sam fakt,że nie zaszła w tę ciąże naturalnie(bo zwyczajnie to już nie ten czas) też o czymś świadczy. Nie jestem przeciwniczką in vitro w żadnym przypadku. Jednak natura też "reguluje" ten okres "aktywności" kobiety. Uważam ,że ta ciąża była z Jej strony dużym egoizmem.

Hej ho
Ooo to widzisz, byłyśmy w podobnym czasie na USG i mój Smerf ma prawie 500g. Super,że wszystko dobrze ,a co do ułożenia...to jeszcze się milion razy zmieni.

oooo ale brzuś
Tobie wybija,a ja mam krater W sumie w 1 ciąży też miałam wklęsły.

Właśnie wróciłam ze sklepu i zaraz się biorę za ciasto marchewkowe. Tak za mną chodzi
Ciacho marchewkowa mówisz mniam nie jadłam nigdy może podasz przepis co ..?, co do koszul ja dostałam w 1 ciąży parę koszul właśnie na taką straszą osobę haha ale prYdaly się w domu w nich spałam a do szpitala inna wzięłam
Stary 2015-04-13, 19:37   #4747
roxana_lu
Zakorzenienie

a ja bym się chciała dzisiaj tu znalezc, wtedy bym pewnie sie w koncu na cos zdecydowała

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 19:45   #4748
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tam Jej kibicuję Jeśli zaszła w ciążę, dlatego, że wewnętrznie czułą taką potrzebę i czuje się na siłach wychować te dzieci, a nie dla biznesu, tak jak sugerują w komentarzach, to tylko Jej gratulować
Tylko teraz powinna skupić się na dzieciach dorastających, żeby te w razie czego (bo jednak 65 lat to imponujący, ale też ryzykowny wiek) mogły zająć się młodszym rodzeńswem...

ale faktycznie - drogie... za takie pieniądze miałabym dwie, jak nie trzy różne pościele i to dobrej jakości

Jeśli chodzi o sny, to mi dzisiaj śniło się że urodziłam Synusia i zanim odcieli pępowinę, to już się przyssał do cyca

Widziałam też, że pisałyście o koszulach To ja Wam powiem jaki prezent mi wczoraj mąż dał (koszula+szlafrok jak na zdj - tylko na mojej kociak jest w innej pozycji) Niby imieninowy prezent Totalnie nie w moim guście, ale mu tego nie powiedziałam Bo jakby nie było, to bawełna jest przyjemna w dotyku i nie leży najgorzej Tak więc na przebranie będzie No a tak poza tym, to miło z jego strony, że pomyślał
Fajnie ze strony męża, nie jest najgorsza do szpitala możesz wziąć do porodu i wyrzucić potem, a szlafrok na lato do szpitala jak talala będzie

Cytat:
Dla mnie to jest temat rzeka Może być tak, jak Ty piszesz, ale może być i tak, jak ja to widzę Oczywiście zgodzę się z Tobą, że prawdopodobieństwo chociażby osierocenia dzieci jest zdecydowanie większe u matki mającej 65 lat, ale to nie znaczy wcale, że młoda kobieta (zwłaszcza w dobie tylu nieuleczalnych chorób) dożyje pełnoletności swoich dzieci... I powtórzę się : ilu ludzi, tyle opinii Ja jej tam życze, zeby wychowała te dzieciaczki na wartościowych ludzi i tyle z mojej strony w tym temacie

Podobno od wielu czynników - ułożenia dziecka, wagi z jaką się startuje itd

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Właśnie oglądam w Faktach historię małego Antosia, który miał swoją pierwszą operację jeszcze w brzuchu mamy
dla lekarzy

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

a teraz oglądam to: http://www.maxior.pl/film/208114/spiacy-szczeniak

Jakie słodkie !!
Jejku ja mam w środę oddać pieska, bo mama wraca i powiem wam, że na samą myśl lecą mi łzy, wczoraj w łóżku przed zaśnięciem płakałam jak dziecko. Tak strasznie się przyzwyczaiłam do niego.
On jest taki kochany, w nocy śpi z nami, rano jak widzi, że ktoś się obudzi to od razu leci i wskakuje na brzuch i się kładzie i przymila, liże. No masakra nie wyobrażam sobie tej środy
Teraz właśnie leży przytulony do mojej nogi, ledwo się ruszę to leci za mną..
ah te hormony na mnie zadziałały ostro..
Stary 2015-04-13, 19:46   #4749
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:

Hej ho
Dzieki ze pytasz jest juz dużo lepiej tak od tygodnia mniejsze mdlosci sily troszkę więcej ale i tak czuję się zmeczona bardzo i slaba tak jak chora dzis bylam 3h na mieście rekord odkad jestem w ciąży no i teraz drzemie sobie troszkę bo oslablam. No byle do sierpnia!
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:46   #4750
Mravka
Zadomowienie

Cytat:
Ciacho marchewkowa mówisz mniam nie jadłam nigdy może podasz przepis co ..?, co do koszul ja dostałam w 1 ciąży parę koszul właśnie na taką straszą osobę haha ale prYdaly się w domu w nich spałam a do szpitala inna wzięłam
ja osobiście bardzo lubię. Nie mogę znalezc swojego "pierwotnego" przepisu,ale zamierzam zrobić z tego http://www.poezja-smaku.pl/ciasto-marchewkowe/ jest naprawdę proste i szybkie do przygotowania

No moja to była piżama 2 częściowa i po tajniacku się jej pozbywałam. Jednak za każdym razem jak teściowa wpada z wizytą czekam na pytanie"jak tam piżamka"
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:01   #4751
beatrix28
Zadomowienie

ROXY to ja bym prosila salami,salatki ze 3 rodzaje i twarozek:P
beaciorq super ze genetyczne wyszly poprawnie
u mnie wizyta tez udana,gin potwierdzil dziewczynkę.wszystko sie ladnie rozwija dokładnych wymairow mi nie podal ale stwierdzil ze bobas jest spory jak na ten tc. do zrobienia mam morfologie i mocz ,badanie z glukoza ,tą przeslodzoną miksturą mi odpuszcza

co do operacji w lonie matki,podziwiam lekarzy
co do tej babci mamy no to jak dla mnie miala tyle czasu a jej sie zachcialo na starosc ,chodzi mi glownie o zdrowie tych dzieci i ew.osierocenie..

u mnie kształt brzuszka tez zalezy od tego co ubiore...
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:03   #4752
Aliczka88
Zadomowienie

A ja na kolacje trzasnęłam sobie omlet z 2 jajek wiejskich + sałata, zielony ogórek, czerwona cebula, ser żółty i (moja nowa miłosc) czarne oliwki!
Ja nigdy oliwek nie lubiłam a ostatnio mi mega smakują

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:09   #4753
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
ROXY to ja bym prosila salami,salatki ze 3 rodzaje i twarozek:P
beaciorq super ze genetyczne wyszly poprawnie
u mnie wizyta tez udana,gin potwierdzil dziewczynkę.wszystko sie ladnie rozwija dokładnych wymairow mi nie podal ale stwierdzil ze bobas jest spory jak na ten tc. do zrobienia mam morfologie i mocz ,badanie z glukoza ,tą przeslodzoną miksturą mi odpuszcza

co do operacji w lonie matki,podziwiam lekarzy
co do tej babci mamy no to jak dla mnie miala tyle czasu a jej sie zachcialo na starosc ,chodzi mi glownie o zdrowie tych dzieci i ew.osierocenie..

u mnie kształt brzuszka tez zalezy od tego co ubiore...

super, gratuluje udanej wizyty
Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
A ja na kolacje trzasnęłam sobie omlet z 2 jajek wiejskich + sałata, zielony ogórek, czerwona cebula, ser żółty i (moja nowa miłosc) czarne oliwki!
Ja nigdy oliwek nie lubiłam a ostatnio mi mega smakują
o patrz, jajka to ja jeszcze mam w lodówce
ale wstyd przyznać, że ani sałaty, ani ogórka... nawet cebuli czy czosnku nie mam!
dawno nie doprowadziłam lodówki do takiego stanu jak dziś

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 20:54   #4754
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
a ja bym się chciała dzisiaj tu znalezc, wtedy bym pewnie sie w koncu na cos zdecydowała

Mniam tez bym przygarnela takie amuu

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Fajnie ze strony męża, nie jest najgorsza do szpitala możesz wziąć do porodu i wyrzucić potem, a szlafrok na lato do szpitala jak talala będzie

Jakie słodkie !!
Jejku ja mam w środę oddać pieska, bo mama wraca i powiem wam, że na samą myśl lecą mi łzy, wczoraj w łóżku przed zaśnięciem płakałam jak dziecko. Tak strasznie się przyzwyczaiłam do niego.
On jest taki kochany, w nocy śpi z nami, rano jak widzi, że ktoś się obudzi to od razu leci i wskakuje na brzuch i się kładzie i przymila, liże. No masakra nie wyobrażam sobie tej środy
Teraz właśnie leży przytulony do mojej nogi, ledwo się ruszę to leci za mną..
ah te hormony na mnie zadziałały ostro..

Oo zaraz mi się moja sunia przypomina została u rodziców w Polsce . Taka przylepka jest tuli die lize a jak przyjeżdżam zawsze się ze szczęścia aż zesiusia

Cytat:
ja osobiście bardzo lubię. Nie mogę znalezc swojego "pierwotnego" przepisu,ale zamierzam zrobić z tego http://www.poezja-smaku.pl/ciasto-marchewkowe/ jest naprawdę proste i szybkie do przygotowania

No moja to była piżama 2 częściowa i po tajniacku się jej pozbywałam. Jednak za każdym razem jak teściowa wpada z wizytą czekam na pytanie"jak tam piżamka"

O i dziękuję przepis się przyda .. haha jak tam piżamka😂
Ja chyba będę musiała cis sexy kupić dodatkowo .. mój mąż zbytnio ostatnio nie chce nic ze mną robić bo mało opcji mamy niestety już brzusio przeszkadza ..a mi ostatnio coś brakuje sexu kurcze aż mi głupio .. może jsk pokusze go czymś ładnym to się mu zachce ..😊

Cytat:
super, gratuluje udanej wizyty

o patrz, jajka to ja jeszcze mam w lodówce
ale wstyd przyznać, że ani sałaty, ani ogórka... nawet cebuli czy czosnku nie mam!
dawno nie doprowadziłam lodówki do takiego stanu jak dziś
Ja tak miałam po świętach teraz niedawno ni pustka była
Stary 2015-04-13, 21:02   #4755
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 4 :)

A ja dalej nic nie zjadłam, położyłam sie do lozka i jeszcze zgagę dostałam
Jestem zła, chce mi sie płakać i w ogole kicha albo nie, po prostu jestem głodna

Co do przytulanek to ja nie mam problemu bo nie mam ochoty tzn ostatnio miałam... W nocy ale zaraz zasnelam

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 21:24   #4756
Jess922
Zakorzenienie

A ja jem dzisiaj wszystko co mi pod ręce wpadnie
Stary 2015-04-13, 21:26   #4757
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Haha ja właśnie na kolacje kanapki z pomidorem i cebula a potem wiśnie ze słoika herbatka mniam
Stary 2015-04-13, 21:28   #4758
Jess922
Zakorzenienie

ja uwielbiam czereśnie ze słoika wyjadać mmm
Stary 2015-04-13, 21:33   #4759
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

Tez uwielbiam czereśnie. Wiśni nie trawie !!

A mi wlasnie TŻ dzwonił, ze w kfc był i z czymś jedzie... A ja mam taka zgagę, ze mi sie ryczeć chce i nie przełknę nawet gryza... Biedny a sie tak starał

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 21:34   #4760
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

A mi wlasnie TŻ dzwonił, ze w kfc był i z czymś jedzie... A ja mam taka zgagę, ze mi sie ryczeć chce i nie przełknę nawet gryza... Biedny a sie tak starał
A może akurat uda Ci się coś przełknąć jak poczujesz zapachy
Stary 2015-04-13, 21:35   #4761
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
A może to czereśnie są sama nie wiem hahs ale dobre hihi

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:

Ojej... weź może coś miętowego na zgage
Stary 2015-04-13, 21:36   #4762
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
nie czujesz różnicy? wiśnie kwaśne i mniejsze niż czereśnie i rozpadaja się w kompocie, a czereśnie takie twarde
Stary 2015-04-13, 21:37   #4763
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Co do przytulanek to ja nie mam problemu bo nie mam ochoty tzn ostatnio miałam... W nocy ale zaraz zasnelam

ja tak mam często ostatnio... nabiera mnie nagle w nocy, ale zanim wybudzę męża, to mi się odechciewa i zasypiam my wczoraj zadziałaliśmy od nie pamiętam kiedy Wiadomo, że nie jest tak jak było wcześniej, ale i tak jakoś nam to humory i samopoczucie poprawia

Igorek

Stary 2015-04-13, 21:38   #4764
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
A może akurat uda Ci się coś przełknąć jak poczujesz zapachy

Nie ma szans, az mi niedobrze z tej zgagi.. leze juz w łożku i zasypiam powoli...

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Ojej... weź może coś miętowego na zgage

Nie mam nic miętowego w domu. Musze jakies tabletki zakupić w najblizszym czasie bo nie dam rady

No jak to... Przecież czereśnia a wiśnia to dwa rozne światy !!

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 21:39   #4765
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak mam często ostatnio... nabiera mnie nagle w nocy, ale zanim wybudzę męża, to mi się odechciewa i zasypiam my wczoraj zadziałaliśmy od nie pamiętam kiedy Wiadomo, że nie jest tak jak było wcześniej, ale i tak jakoś nam to humory i samopoczucie poprawia

No widzisz, mała rzecz a cieszy
U nas nie pamiętam kiedy cos było... I sie nie zapowiada co najlepsze

Synuś i Córcia
Stary 2015-04-13, 21:39   #4766
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję Ale jak coś to do mnie możesz podesłać coś dobrego

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

co do zgagi, to ja w zyciu chyba jej nie miałam, więc i teraz nie mam... tzn póki co nie mam....

Igorek

Stary 2015-04-13, 21:42   #4767
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
No u nas też jest inaczej i niestety gorzej dla mnie.Ja sie bardzo blokuje psychicznie i nie doprowadzam siebie do pełnej satysfakcji...
i potem po wszystkim mówie, że zepsuliśmy małemu domek

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Nie ma szans, az mi niedobrze z tej zgagi.. leze juz w łożku i zasypiam powoli...

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Nie mam nic miętowego w domu. Musze jakies tabletki zakupić w najblizszym czasie bo nie dam rady

No jak to... Przecież czereśnia a wiśnia to dwa rozne światy !!
No to współczuję bardzo !
Stary 2015-04-13, 21:43   #4768
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
nie czujesz różnicy? wiśnie kwaśne i mniejsze niż czereśnie i rozpadaja się w kompocie, a czereśnie takie twarde
No właśnie nie chyba za rzadko takie coś jem

Cytat:
No widzisz, mała rzecz a cieszy
U nas nie pamiętam kiedy cos było... I sie nie zapowiada co najlepsze
Nom dokładnie kurde może mężowi samo przyjdzie ..
Stary 2015-04-13, 21:44   #4769
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi sie z reguly nie chce ale jesli juz mezowi uda sie naklonic to jest super, o wiele lepiej niz przed ciaza
1 ciaza byla zagrozona wiec bylo moze ze 3 razy przez 9 miesiecy... za to teraz nadrabiamy :-D

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:45   #4770
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Mi sie z reguly nie chce ale jesli juz mezowi uda sie naklonic to jest super, o wiele lepiej niz przed ciaza
1 ciaza byla zagrozona wiec bylo moze ze 3 razy przez 9 miesiecy... za to teraz nadrabiamy :-D
oo to mąż pewnie zadowolony :-D

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości