|
|
#2521 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
![]() choć dziś o dziwo moja macica zaczęła ćwiczyć i to intensywnie
|
|
|
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bosz to dopiero 11, a ja siedzę i myślę co by tu w ogóle porobić... Dom posprzątany, pranie wstawione, dla małego wszystko gotowe, na necie już sama nie wiem co za bzdury przeglądać dla zabicia czasu i jeszcze tak pochmurno za oknem... Bleh
|
||
|
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2524 | |
|
BAN stały
|
Tez slyszalam ze robią problemy z tymi majątkami.
Mi znowu 3 dni po porodzie powiedzieli ze nie powinna m nosić siateczkowych tylko zwykle. A ja nawet ze sobą nie zabralam ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Dużo wywoływanych porodów u nas. |
|
|
|
|
#2525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciezko pisać. Troche jeszcze obolala jestem. Cytat:
![]() Kurde boli mnie ta rana z jednej strony, co jakis czas taki ostry bol jakby ktos mi nóż wbijal. Ale niby wszystko ok sie goi. Gdyby nie ten bol to juz spoko całkiem by bylo.
|
|
#2526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te siateczkowe majtki to tragedia. Rozpłynąć się w nich idzie. To samo od pokładów. Zobaczymy jak będzie teraz ale poprzednio to ledwo się odświeżyłam to po tym zestawieniu cała mokra od kopa byłam.
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kciuki kochana i daj z siebie wszystko A ja od rana tak: -kuchnia wyszorowałam płytki, umyłam cały zlew garów -pranie wstawiłam już drugie sie robi, -odkurzyłam nasze 60m2 i umyłam i siedze i zastanawiam sie nad szorowaniem dywanu ![]() energia mnie przepełnia! to na bank syndrom porodu albo wicia gniazda ![]() a moje betchoweny śmierdzące nie pozwalają usiedzieć w jednym miejscu bo idzie sie udusić.... co najlepsze nie jadłam NIC co mogłoby je takimi atomowymi uczynić no ale cóż trzeba działać.... ![]() jeszcze chyba balkon pozamiatam bo sie ziemi nasypało przez wiatr ostatni.... ale ten dywan tak mnie kusi..... ![]() ciekawe skąd siły na zrobienie obiadu potem znajde
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedzd sobie na przystankh wieje okropnie. Dziś na obiad robie pulpeciki w sosie pomidorowym bo ostatnio non stop mielone i trzeba coś zmienić :P przyjadę do domu to posprzata salon u chyba wysziruje lazienke dosralam powera po tym nudnym ktg ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Dostalam! ! Kurcze co za slownik :P |
|
|
|
|
#2529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Mi nic takiego nie byli, w domu dalej nosilam |
|
|
|
|
#2530 |
|
Przyczajenie
|
![]() ![]() To było wspaniałe proces. |
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Ale sie zdenerwowalam... czekam na przystqnku onad 10 min. Przystanek na żądanie. Jedzie wreszcie mój autobus i kiwnelam a ten chyba zamyslony nie zauważył to jak szalona zaczynam kiwac. Ledwo sie zmiescil w przystanek tak juz byl daleko
a nastepny miałam za nastepne 10 min. Ma facet szczęście bo zaraz bym zamiast do domh pojechala na skarge
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam masaż szyjki
bolalo ale do przeżycia. Teraz przyszłam do mamy wchodzę do wc a tu czop odchodzi taki glut żółtawy. .. może coś dziś pójdzie po tym masażu ![]() LEKKA będzie dobrze!
"Są rzeczy na tym świecie zbyt piękne, aby podziwiać je samemu. Zbyt cudowne, aby się nimi nie dzielić z innymi" Nasz Filipek jest z nami od 19.04 Edytowane przez Hanka20 Czas edycji: 2015-04-15 o 11:48 |
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Lekka-kciuki za Was
![]() Ja pojechałam po karuzelkę i na ktg pogoda super
|
#2535 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do majtek-co za roznica? Przeciez i tak najpierw ciala w newralgicznych miejscach podklad dotyka. Mala Sylwia,co poza kawa Ci pomagalo na bol glowy? |
|
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2537 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda z nas ma co jakiś czas takie dni niestety - trzeba jakiś sobie radzić, czasami płacz pomaga, oczyszcza Dlatego zawsze mowię ze faceci mają łatwiejsze życie![]() Cytat:
Widzę pozytywne nastawienie tak trztmać! Powodzenia kciuki zaciśnięte.Cytat:
Ja chyba też miałam na podwórku jednego skurcza chcę je mieć, to będę spokojniejsza i bede wiedziała że ten 20 nie jest za wcześnie że dzidzia już też chce![]() Cytat:
Trzymam kciuki![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- MADDY a jak tak przyjaciółka się trzyma? Dowiedziała się o tym dziecku? Jak niechcesz to nie pisz.
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Aż dziwne jaki mam humor dobry
w tym że dzień powinno sie zaczynać od muzyki jest sama prawda Nawet sobie potańczyłam przy sprzątaniu pokracznie to wygląda no ale jakos trzeba działać
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie krok boli
mam nadzieję że to objaw powiekszajacego sie rozwarcia
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rosi ale ten krok to Cię już chyba z miesiąc boli więc to pewnie ciężar dziecka a nei rozwarcie
|
|
|
#2541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja na zakupach. Właśnie się karmimy w pokoju rodzinnym. Jest wygodny fotel, przewijak krzesełko do karmienia i stolik z zabawkami dla starszego dziecka. Mam stanik do karmienia z esotiq za 30zl przecena -70% U nas starszego synka chrzcilo rodzeństwo moje i Tz a teraz chrzestnymi będą ich drugie połówki chrzciny będą 9maja ![]() Lekka - bedzie dobrze
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
GOCZEK no ciagiem to 2h bo tak to to takie drzemki po 10min bo mala niespokojna byla. Od rana nadrabiamy za to obie
pieknie ciagnie po 2h drzemki wstaje na cyca i dalej spac co do jakosci mleka to bardziej jej chodzilo o to zeby dac malej mm to pojdzie spac to i ona dyzur przespi! No i dziecko nie zawsze odbija ![]() Mala bedzie w gazecie otwockiej A w szpitalu zostajemy do jutra bo mala ma jeszcze sluch do zrobienie i te przesiewowe wiec po 18 najwczesniej bysmy wyszly wiec na noworodkach stwierdzili ze za pozno i jutro na spokojnie pojedziemy do domu. Oby tylko zoltaczka nie powiekszyla sie bo mala zazolcona sie zrobila. LEKKA kciuki mocne! Badanie pewnie mialas z masazem wiec na rozwarcie to pomaga. Badania ginekologicznego nie mialam po zadnym porodzie. Tylko ogledziny. Kciuki za wizyty, ktg, porody!
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Dzuewczyny glowy do góry. Nie smucic sie
![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Gosiak - kciuki za jutrzejsze wyjście! Masz nowa współlokatorke? ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Małemu pępek się babrze. W samym środku krew. Nie wiem czy trzeba z tym do lekarza
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
MAJKA nie! Sama leze
i tak raczej zostanie bo na porodowej spokoj a i wypisow sporo---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- MAJKA moze lepiej pokazac.
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad jedynie schaboszczaki dzisiaj raczej
|
|
|
#2547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gossip tak w ogóle ja w piatek wypucowalam kafelki i szafki kuchenne a w sobote odszedł czop więc działaj hihi |
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzenienie
|
Apka mi nie działa a M okupywał laptopa od rana!
Kciuki za wszystkie ktg i za te czekające na rozwój sytuacji.Mi wczoraj na noc przyszła myśl do głowy że moja koleżanka jak leżała w szpitalu czekając na poród to jej położna powiedziała żeby poszła na schody i tym sposobem urodziła. Dzisiaj rano napisałam do niej żeby sie upewnić co i jak i kończe właśnie sprzątanie ostatnie i idę na schody. Mam dość myśli że nie zdążę urodzić przed wyjazdem M, bo zostało ok.2 tygodnie. Więc proszę o kciuki bo mam nadzieje wylądować dzisiaj na porodówce. Jestem baaaaardzo zdeterminowana ![]() Miłego dnia
|
|
#2549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jeszcze tu nalegaja zeby dwojke zrobic,czopka wziac jak nie idzie 😱
|
|
|
|
|
#2550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O to witam w klubie, u nas też dziś schabowe, już roztrzaskane i przyprawione, tylko panierować i smażyć... Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

pięknie i czysciutko... w ogóle to ktg to masakra jakąś była zgaga.pełną parą, syn mi zaczął doslownie chyba wiercic dziure w kroku myslalam ze będę tam leżeć i kwiczec 

heheh
ale póki co tylko gotowane jem, jakieś kanaoeczki z indykiem, twarozkiem itp. 

Ślubujemy: 21.10.2017 

a nastepny miałam za nastepne 10 min. Ma facet szczęście bo zaraz bym zamiast do domh pojechala na skarge
bolalo ale do przeżycia. Teraz przyszłam do mamy wchodzę do wc a tu czop odchodzi taki glut żółtawy. .. może coś dziś pójdzie po tym masażu 
schaboszczaki dzisiaj raczej