Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9 - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-15, 13:02   #3541
maartussss
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 9

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
Ze mna leży laska 32tc. dowiedziała się o.ciąży 2 tygodnie.temu a twierdzi ze się starała 7 lat.... Teraz leży.z zagrożona ciążą i co 5 minut na fajkę.wychodzi wy.yebalabym ja ze szpitala na zbity ryj żeby nie.zajmowała miejsca.tym co naprawdę.potrzebują...
nie no błagam skąd się tacy ludzie biorą
Stary 2015-04-15, 13:05   #3542
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mna leży laska 32tc. dowiedziała się o.ciąży 2 tygodnie.temu a twierdzi ze się starała 7 lat.... Teraz leży.z zagrożona ciążą i co 5 minut na fajkę.wychodzi wy.yebalabym ja ze szpitala na zbity ryj żeby nie.zajmowała miejsca.tym co naprawdę.potrzebują...
O matko

Lol, nie ma to jak szpitalne historie...
Stary 2015-04-15, 13:11   #3543
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Powiedzcie jakieubranka sykujecie na wyjscie?
Body, spodenki, bluzę
Cytat:
porazka

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:12   #3544
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
nie no to przegięcie... i człowiek tu się stara, chucha, dmucha i drży o zdrowie, a tej się pewnie dziecko zdrowe urodzi bo jej nie zależy ...
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:14   #3545
sylwia01485
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość
Aj sama nie wiem... o byle głupotę się spieramy, a potem on tylko rzuci, że już nie może ze mną wytrzymać i się zamyka w sobie i nie odzywa. Ja wiem, że jestem nie do wytrzymania na tej końcówce Złoszczę się bez powodu. Ale powinien okazać trochę zrozumienia My się w sumie nie kłócimy, ale takie milczenie czasem jest gorsze niż oczyszczająca kłótnia
my też się nie kłócimy (nawet jak głośno dyskutujemy, to zaraz przylatuje H i mówi, że mamy się przeprosić )
Ale teraz mi jakoś te ciche dni nie doskwierają jak wcześniej. Zazwyczaj to ja wyciągam rękę na zgodę, bo gaduła jestem i lubię towarzystwo

Cytat:
Napisane przez Nadzieja87 Pokaż wiadomość
Hej,
Nie urodziłam...
...ale miałam nocną przygodę... Prawie się w nocy zabiłam.... Tzn ja to ja, ale brzusio straciłam równowagę i prawie wpadłam do wanny, zatrzymałam się tylko ręką , która z kolei teraz trochę boli... A brzuchem zawisłam nad wanną. do tej pory nie wiem jak to zrobiłam, ale strachu się najadłam... Od razu się zrobiłam przytomna

Nadrobilam was ale żebym to ja wiedziała co chciałam i komu...

Generalnie trzymam kciuki za wizyty

Capriola, ja wgl nie rozumiem dlaczego tak...I co ty biedna masz teraz zrobić dziewczyny dobrze mówią zapytaj gina albo niech tatuś pójdzie i zapyta. 3mam kciuki

Co do psów racja. Wszystko zależy od właściciela, mój były nawet z małej mieszanki yorka z pekinczykiem zrobił prawie mordercę, przez co w zasadzie ciągła wojna była. Bo psu bardziej przypadł do gustu agresor niż misiowatość. :/

Więcej nie pamiętam... ajm sorry!
uwazaj na siebie, kuleczko dobrze, że tylko ręka.

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Hej
Sorki ze się nie odnosze ale padam na pysk, cała noc nie spałam potem koło 7 wyjechalismy do Puław te urzędowe sprawy zalatwiac, teraz właśnie tz wszedl do dentysty, swoją drogą przerazony jak nie wiem hihi - a mi rozsadza glowe, gardło boli, scisniete mam totalnie, trochę katar... Jak tz wyjdzie to jedziemy do apteki, zapytam o jakieś leki, bo się wykoncze chyba... Najbardziej to gardło
kup tantum verde i psikaj od razu.

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
To jest ten żel co nim położna podczas porodu smarować ma krocze? A Ty go kupujesz?

A pijecie dziewczyny herbatkę z liści malin? Ja zaczynam właśnie

Ahh no i kontempluję nad termometrem, bo naszego Microlife mąż utopił w gorącej herbacie
ja piję, nawet już mi smakuje i oprócz siana doszukałam się tam szlachetniejszych nut smakowych

Cytat:
Moja.mama teraz u niego była.i powedzial ze mam jechać tam bo jest lepsza opieką neonatologiczna...przedwc zoraj chcial mnie ciąć wczoraj wypuścić do domu a dziś odsyła...od tygodnia.mówią mi codziennie co innego

jeśli to prawda, to bym jechała tam, gdzie lepsze warunki dla dla dziecka
Cytat:
Napisane przez Izuniaa89 Pokaż wiadomość
Kazdy facet powinien co najmniej przez tydz byc w ciazy:/

Ejj wiecie co.. chyba jestem nienormalna.. leze na sali z dziewczyną ktora 24h temu miala cc. Dziecko widziala tylko przy porodzie. Przyszla teraz polozna i pyta czy jej syna przywiezc a ta ze nie bo wlasnie się polozyla i chce polezec ! Jak mozna nie chcieć w ogole swojego dziecka widzieć? Lezy i gazete czyta a z mezem to tak głośno byli ze mialam ochotę im cos powiedziec.. wiec chyba az tak zle sie nie czuje. .
Moja starsza urodziła się w niedotlenieniu i na noc zabrali ją do cieplarki. Urodziłam ok 21 , a 6 rano mi ją dali, to patrzyłam jak zaczarowana. Całą noc nie spałam, bo martwiłam się, co z dzieckiem.
Może szok jakiś?

Cytat:
szok... Widać czuje się jak na wczasach A może to jakiś szok poporodowy

Zgadzam się

Ja zapytam w piątek gina o tę herbatkę z liści malin, myślę, że od weekendu zacznę pić.

Przyjęli mojego synka do przedszkola... przecież on jest taki malutki

za przedszkole. Płakać będziesz, jak go zaczniesz odprowadzać przez pierwsze tyg, teraz się ciesz

mnie dziś zwaliło z nóg i spałam od 10 do 12 jak zabita. Poderwałam się jak wańka wstańka, bo czekam na kuriera z tesco - nie mam już siły robić zakupów.
sylwia01485 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:15   #3546
capriola_87
Zakorzenienie

Ja jestem.cieta na takie kretynki strasznie...brak mi słów
Stary 2015-04-15, 13:22   #3547
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Ja jestem.cieta na takie kretynki strasznie...brak mi słów
Ja nie skomentuje, bo będzie bardzo niecenzuralnie. -.-

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Baset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:23   #3548
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez TienShan Pokaż wiadomość
Body, spodenki, bluzę

porazka
A na glowe czapeczke taka cienka? I na stopki starcza skarpetki?
Stary 2015-04-15, 13:25   #3549
loluska
Zakorzenienie

Hej

Ja normalnie mam dziś kiepski dzień Tęsknie za Tż, najgorsze jest to że zawsze codziennie gadaliśmy na skypie, a odkąd pojechał ani raz bo net im sie zrypał i nie mogą się nikogo doprosić żeby przyjechali i spr co jest Gadamy przez tel ale to nie to samo.
Poza tym boje się że Tż nie zdąży przyjechać, od dwóch dni pobolewają mnie okolice krzyżów, brzucha i bioder i tak jakoś inaczej się czuję.

Cytat:
Kupiłam dla małej dwa nowe ręczniczki
Bardzo ładne

Nadzieja
dobrze że nic Wam sie nie stało, uważaj na siebie...

Cytat:

Ejj wiecie co.. chyba jestem nienormalna.. leze na sali z dziewczyną ktora 24h temu miala cc. Dziecko widziala tylko przy porodzie. Przyszla teraz polozna i pyta czy jej syna przywiezc a ta ze nie bo wlasnie się polozyla i chce polezec ! Jak mozna nie chcieć w ogole swojego dziecka widzieć? Lezy i gazete czyta a z mezem to tak głośno byli ze mialam ochotę im cos powiedziec.. wiec chyba az tak zle sie nie czuje. .
Mąż też nie chce widzieć? nie mam pytań...

Cytat:
Fajna laska ta co syna nie chce ogladac

Wiecie prawie sie spakowalam oprocz talerza kubkai sztuccy a potem sie dziwia ze torby jak na wczasy:\

Powiedzcie jakieubranka sykujecie na wyjscie?

OOO widzisz, muszę zapytać położną czy takie rzeczy też mam zabrać.
Wczoraj zadawałam pytanie odnośnie ubrań na wyjście, dziewczyny polecały luźną tunikę i leginsy.

Co do przewijania, nam położna mówiła że wycieramy chusteczkami nawilżającymi ale zawsze najpierw rozgrzewamy je w dłoniach. U dziewczynek od Bożenki w kierunku pupy. Nie smarujemy po każdym przewijaniu, tylko jak zauważymy zaczerwienienie. No i jeśli już coś nakładamy np. Sudocrem to nie pozostawiamy nie rozsmarowanej białej warstwy, tylko zawsze cieńsza warstwa a dobrze rozsmarowana

Ruśka
ja bym podcięła, ale na długość do zapięcia stanika Nie tak radykalnie, a zmiana będzie i włosy będą lżejsze
Poniżej wczorajsze zakupy

Cytat:
Właśnie był obchod Ordynator powiedzial ze na pewno jutro wypis jeszcze jutro skonsultują i albo do domu ALBO do Gdańska do szpitala.... Także zaje.biscie!!! :/:/:/

Nie wiem co ci powiedzieć... porozmawiaj ze swoim lekarzem, tak jak dziewczyny i zobaczysz co ci powie Nie płacz...

Prześcieradło szare w groszki z:
http://allegro.pl/przescieradlo-do-l...231542687.html
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 75375512188221933371.jpg (40,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 96105588949528032229.jpg (86,6 KB, 17 załadowań)

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:27   #3550
scotasia
Wtajemniczenie

Myko
to fanie masz z tymi sterydami i żelem

Cytat:
Napisane przez maartussss Pokaż wiadomość
Scotasia dla synka rosną, rosną nasze brzdące, jak na drożdżach...
Po skończeniu roku czas leci jak szalony...

Cytat:
dasz radę mamusia

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość

A ja jeszcze czekam na listy przyjętych. Ale też będę ryczec! Takie maleństwo to przecież.
No to kciuki za przyjęcie

Cytat:
Brak słów...

Cytat:
Napisane przez sylwia01485 Pokaż wiadomość
my też się nie kłócimy (nawet jak głośno dyskutujemy, to zaraz przylatuje H i mówi, że mamy się przeprosić )
Ale teraz mi jakoś te ciche dni nie doskwierają jak wcześniej. Zazwyczaj to ja wyciągam rękę na zgodę, bo gaduła jestem i lubię towarzystwo

za przedszkole. Płakać będziesz, jak go zaczniesz odprowadzać przez pierwsze tyg, teraz się ciesz
No ja też będę musiała pierwsza wyciągnąć rękę, bo jak zwykle przegięłam Kompletnie nad sobą nie panuję w tej ciąży

Nawet mi nie mów o zostawianiu dziecka w przedszkolu... pocieszam się, że jakby co to zawsze możemy zrezygnować. W końcu jeszcze rok siedzę w domu... Ale szkoda mi go, bo się nudzi w domu, chcę go troszkę puścić między dzieci.

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2015-04-15 o 13:30
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:32   #3551
mimi_77
Zakorzenienie

Matko czytam o tych laskach co z wami leza i brak mi slow...

Zdazylismy wrocic z wyjazdu, robie obiad. Mezowi piersi z kurczaka z ziolami prowansalskimi i serem a ja makarpn z pesto.

Nadzieja uwazaj na Was!

Capriola- niech Ci w koncu powiedza cos konkretnego a noe codziennie cos innego!

Dzis.zaczelismy 38 tydzien,,..

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:38   #3552
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mykofenolan mofetilu Pokaż wiadomość
Cześć

Rany co za noc pół nocy nie spałam, a po drugim siku przed 3.00 Mała zrobiła sobie taki stretching brzuchu, że obie nóżki i obie łapki i w przeciwne strony, i tak przez pół godziny. Normalnie nie wiem co jej jest, od kilku dni tak mi szaleje w nocy, a taka była grzeczna...

Poza tym nie spałam po spotkaniu z położną - chciałam sie z nią umówić na poród, mąż zobaczył porodówkę więc spoko, ktg miałam takie szybkie (Mała spała akurat to tętno bez szału, ale mam gotowość skurczową - no żadne odkrycie w sumie) ALE... jest takie ALE, że ta położna idzie na urlop jakoś od początku maja i może sie zdarzyć, ze jej wcale nie będzie - tzn jak będzie na urlopie to nie będzie mogła przyjechać do szpitala i mnie to zmartwiło.

Dostałam pierwsze sterydy, dziś na wizycie drugie.

Ogólnie noc do kitu, piach pod powiekami mam mega. Poprawiłam sobie humor pancake'ami z syropem klonowym częstuję!

Jeszcze dziś muszę się ogarnąć przed wizytą i nie mam pojęcia, jak to zrobię - dwa tygodnie temu przy próbie doprowadzenia sie do porządku przewróciłam się w wannie, nie wiem co będzie dzisiaj.

Capriola współczuję niepewności już niedługo, wytrzymasz jakoś... czyli wychodzi z tego, że przepływy są ok na razie? tyle jest pocieszające...

Maja fajna zabawka, ale ja tak jak Dorka radziłabym chyba poczekać na po-narodzinach z zabawkami... na razie nie jest to niezbędne, a potem może akurat ktoś zapyta. My kupiliśmy tylko takiego delfina szumiącego z b-cloud, i dostaliśmy sporo takich małych różnych grzechotek od mojej przyjaciółki, i na razie się wstrzymujemy (poza tym nie mam jeszcze koszy wiklinowych na te zabawki )
Oj bidulka...oby udało się załatwić tą położną
Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Oj Tyy

Piękne ręczniki

Ja mam w planach dzisiaj jechać coś małej kupić, nawet mi TŻ dowód od auta łaskawie zostawił, ale jak na razie tak mnie muli i boli brzuch, że się nie ruszam.

Koleżanka do mnie jutro wpadnie i mi przyniesie ciuszki dla Młodej
A kasę też zostawił???
Cytat:
Hej,
Nie urodziłam...
...ale miałam nocną przygodę... Prawie się w nocy zabiłam.... Tzn ja to ja, ale brzusio straciłam równowagę i prawie wpadłam do wanny, zatrzymałam się tylko ręką , która z kolei teraz trochę boli... A brzuchem zawisłam nad wanną. do tej pory nie wiem jak to zrobiłam, ale strachu się najadłam... Od razu się zrobiłam przytomna

Nadrobilam was ale żebym to ja wiedziała co chciałam i komu...

Generalnie trzymam kciuki za wizyty

Capriola, ja wgl nie rozumiem dlaczego tak...I co ty biedna masz teraz zrobić dziewczyny dobrze mówią zapytaj gina albo niech tatuś pójdzie i zapyta. 3mam kciuki

Co do psów racja. Wszystko zależy od właściciela, mój były nawet z małej mieszanki yorka z pekinczykiem zrobił prawie mordercę, przez co w zasadzie ciągła wojna była. Bo psu bardziej przypadł do gustu agresor niż misiowatość. :/

Więcej nie pamiętam... ajm sorry!
O matko brzuszek nie boli???Kacperski szaleje??? uważaj na WAS!!!

Cytat:

Nie, nie Ty jesteś normalna- to oni są po****ni!!!
Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość

Ja dziś wizytuję, więc było golenie. Nie wiem jak wyszło, bo tam nie jestem w stanie zajrzeć. Pewnie niezbyt dokładnie.
oj tam, oj tam za wizytę
Cytat:
co za baba...szkoda słów
Capriola jak w Gdańsku faktycznie lepsza opieka to może jedz tam co??? jak oni tu co chwilę zmieniają decyzję to nie wróży nic dobrego...
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:42   #3553
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość

A kasę też zostawił???

Się uśmiałam, oczywiście, że nie

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24

Edytowane przez Baset
Czas edycji: 2015-04-15 o 13:45
Stary 2015-04-15, 13:48   #3554
Nadzieja87
Zakorzenienie

Dziewczyny
Generalnie zawsze bardzo uważam, no ale nie wiem co mi się stało w nocy... Musiałam być bardzo zaspana a w połączeniu ze swą niezdarnoscia wyszło jak wyszło. Naszczescie zawisłam z brzuchem i nie rypnelam nim. Ręka zamortyzowala cały upadek i do teraz trochę boli

Kacperski nic sobie z tego mojego upadku nie zrobił i dalej gangnam style sobie urządza... Wiec to tylko ja strachu się najadłam
Stary 2015-04-15, 13:50   #3555
capriola_87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Idę się zwinąć w klebek i poplakac w samotności...

Miłego dnia!
Stary 2015-04-15, 13:52   #3556
201606011622
Konto usunięte

Baset nie kracz, mi co noc się wydaje że wody mi leca. Ale możliwe ze wcześniej urodze, skurcze mam co dzień coraz silniejsze i coraz częstsze. Więc wszystko mozliwe.
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:55   #3557
mykofenolan mofetilu
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Miłego dnia!
nie płakusiaj
mykofenolan mofetilu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 13:56   #3558
201606011622
Konto usunięte

Capriola
Stary 2015-04-15, 13:59   #3559
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny

Miłego dnia!
Stary 2015-04-15, 13:59   #3560
moniisia90
Wtajemniczenie

dziewczyny czy wy przy ruchach dziecka też czujecie czasem takie kłucie w pochwie?
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 14:01   #3561
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy wy przy ruchach dziecka też czujecie czasem takie kłucie w pochwie?
Taaak.
Czasem takie szczypanie, Młoda bardzo często mi tam gdzies gmera :/

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-04-15, 14:01   #3562
201606011622
Konto usunięte

Monisia czasami tak
Stary 2015-04-15, 14:01   #3563
dorka607
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Baset Pokaż wiadomość
Się uśmiałam, oczywiście, że nie
to następnym razem powiedz, że na ZAKUPY jedziesz a w sklepach za darmoszkę nie dają jak nie pomoże to do Fistaszka Tż-ta na szkolenie wyślij ona z torbami by go puściła <Sorki Fistaszek >
Cytat:
Dzięki dziewczyny

Miłego dnia!
Kochana nie płakaj wyślij dziś tatę niech się dowie co wkońcu planują. I jakby co idz do tego szpitala w Gdańsku- żebyś mogła być razem z dzieciątkiem nie denerwuj się już bo się bidulko wykończysz- Ty ciągle zestresowana jesteś...
że miłość można zobaczyć "

dorka607 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 14:04   #3564
Baset
Zakorzenienie

GG do Baset

Cytat:
Napisane przez dorka607 Pokaż wiadomość
to następnym razem powiedz, że na ZAKUPY jedziesz a w sklepach za darmoszkę nie dają jak nie pomoże to do Fistaszka Tż-ta na szkolenie wyślij ona z torbami by go puściła <Sorki Fistaszek >

Kochana nie płakaj wyślij dziś tatę niech się dowie co wkońcu planują. I jakby co idz do tego szpitala w Gdańsku- żebyś mogła być razem z dzieciątkiem nie denerwuj się już bo się bidulko wykończysz- Ty ciągle zestresowana jesteś...
Ja się zastanawiam nad kursem u Fistaszka
Ale dla siebie

Marianna
27.05.2015 godz. 8.24
Stary 2015-04-15, 14:12   #3565
201606011622
Konto usunięte

Umrę zaraz.
Masakra, zjadłam trochę jajecznicy. Psikne niedługo to tantum verde. Swoją droga sporo kosztuje to
Stary 2015-04-15, 14:15   #3566
Nadzieja87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniisia90 Pokaż wiadomość
Czujecie... Ja to czuje normalne gmeranie

Ola, kuruj się co byś do porodu wyzdrowiala
Stary 2015-04-15, 14:17   #3567
karol_ak
Raczkowanie

hej

Cytat:

Nawet mi nie mów o zostawianiu dziecka w przedszkolu... pocieszam się, że jakby co to zawsze możemy zrezygnować. W końcu jeszcze rok siedzę w domu... Ale szkoda mi go, bo się nudzi w domu, chcę go troszkę puścić między dzieci.
scotasia wiadomo że będzie ci ciężko i małemu też ale trzeba te pierwsze tygodnie przetrwać, potem jest ok a dla dziecka to dobrze że ma swoje zajęcia, kolegów, zupełnie inaczej się rozwija maluch
moje chodzi do żłobka, ciężki był tylko tydzień pierwszy i to też nie jakoś okropnie, pod koniec tygodnia to już zostawał na cały dzień spał tam i jadł, a widzę po nim że bardzo skorzystał i pięknie się rozwija, tylko że ja chodziłam do pracy więc nie miałabym tyle czasu żeby mu poświęcić i zadbać o te wszystkie etapy rozwoju, zajęcia dodatkowe, malowanki, wyklejanki itd
teraz mam stres tylko jak zareaguje na zmianę miejsca, bo ten żłobek uwielbia

loluska zaciskaj jeszcze nogi, nie dziwię się że się niepokoisz że tż daleko ale musisz myśleć pozytywnie, dobrze będzie nie ma opcji
za zakupy

capriola

a ja mam dzisiaj miły dzień, mąż w domu
karol_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 14:18   #3568
moniisia90
Wtajemniczenie

Cytat:
gmeranie to ja też czuję, od dawna
ale kłucie dzisiaj pierwszy raz i się zastanawiałam czy to normalne
Czekamy na drugiego bobasa do kochania - tp 23.04.2017
moniisia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-15, 14:19   #3569
201606011622
Konto usunięte

Cytat:

Ola, kuruj się co byś do porodu wyzdrowiala
No właśnie kurde oby szybko przeszło..
Stary 2015-04-15, 14:26   #3570
TienShan
Zakorzenienie

Cytat:
A na glowe czapeczke taka cienka? I na stopki starcza skarpetki?
no czapkę można wziąć, jasne, ja mam bluzę z kapturem więc niekoniecznie założę, na stópki skarpetki warto wziąć cienki kocyk

TienShan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości