|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXV
Cytat:
|
|
#3812 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51050496]
Moczysz jajo w wodzie, odciskasz ile się da, najlepiej odciskasz jeszcze w papierowy ręcznik żeby było tylko wilgotne a nie ociekające Nakładasz trochę podkładu na dłoń (ja zawsze na wierzch), maczasz gąbeczkę i stemplujesz sobie buzię Duże obszary stempluję spodem gąbki (większa powierzchnia), a mniejsze (np. okolice nosa i oczu) końcówką na górze, jest bardziej precyzyjna [/QUOTE]
|
#3813 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możecie doradzić który w tych pudrów bardziej nada się do utrwalenia makijażu i zmatowienia skóry skłonnej do niedoskonałości? Dodam że nie maluję się codziennie i efekt nie musi też być megahipertrwały, ale skoro już będzie promocja to warto skorzystać http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...rent-9-g,99425 http://www.rossnet.pl/Produkt/Manhat...al-20-g,108198 |
|
|
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
Widzałyście może już takie nowości w Rossmanie?
http://www.rossnet.pl/Produkt/AA-Hyd...9919,3361,6027 I co myślicie o składzie? Przyznam, że zupełnie się na tym nie znam. |
|
|
|
#3817 | |
|
Konto usunięte
|
Uwielbiam te kredki, mam prawie wszystkie odcienie
![]() W sumie to dzięki Tobie, zoila Cytat:
Co do zawartości nie mogę się przyczepić bo jest na bardzo dobrym poziomie (nie wysycha szybko, po pół roku mogłam dalej malować, nie kruszy się, nie osypuje, nie grudkuje itd.), ale szczoteczka to nie moja bajka. Wolę inne tusze L'Oreal - klasyczny VML, VML Noir Excess albo False Lash Wings. Ten So Couture ma bardzo krótkie ząbki i przez to prawie zawsze sklejał mi rzęsy, nie byłam w stanie ich rozdzielić. Pozostałe wymienione przeze mnie tusze L'Oreala mają dłuższe ząbki i sprawdziły się znacznie lepiej. Ale ja to dziwoląg jestem
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Wtajemniczenie
|
Macie porównanie tego podkładu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...oundation.html i tego https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...oundation.html ? Mam ten czerwony lasting finish i chciałam wziac na zapas ale wersja nude w tubce jest tańsza nawet lepsze oceny. Czy oba mają takie niematowe wykończenie? Co z kolorami, podobne odcienie ?
|
|
|
|
#3819 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#3820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny czy macie jakieś typy jeśli chodzi o wysuszacze do paznokci? Przejechałam się na Insta Dri. Mogą być nawet z pipetą (nawet lepiej). |
|
|
|
|
#3821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam jeśli gdzieś jest to już napisane, ale piszę z pracy i mam niewiele czasu a chciałabym to wiedzieć ![]() JUŻ DOCZYTAŁAM ![]()
KLIKNIJ Pusta Miska Edytowane przez aSHa85 Czas edycji: 2015-04-16 o 07:35 |
|
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez polecam sypki, trzeba dodac jeszcze ze jest bardzo wydajny
|
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba zamiast Sensique w Naturze poczekam i wezmę ten hmm.
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
jaki bronzer jest godny polecenia?
|
#3826 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
To się maluję w Rossie Swoją drogą nie wiem co to za różnica dla nich, czy nałożę podkład u nich, czy wezmę tyle samo do domu i tam nałożę
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W mojej mieścinie jaką jest Wawa odmawiają,a pytałam w kilku dlatego napisałam o problemie z próbkami....a testerów zwyczajnie się brzydzę a jeszcze jak obejrzałam pewien program dla konsumentów w którym wyhodowali kolonię gronkowca złocistego z testerów szminek,to
|
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Konto usunięte
|
To strasznie kiepsko
Podkład to podstawowy element makijażu, ja już sobie nie wyobrażam kupowania w ciemno, zwłaszcza, że mam duże problemy z kolorem. #chińczyk Cytat:
![]() Tylko klientów zrażają, a zresztą co to za testy w tym ich sztucznym świetle albo na dłoni? I się jeszcze specjalnie fatygować do nich bez makijażu i robić z siebie łaciatą krowę podkładami![]() Lepiej by się wzięli za te laski, co otwierają lakiery do paznokci Człowie k chce kulturalnie skorzystać z testera, a inni w tym czasie niszczą pełnowartościowe produkty. Fuck logic.Cytat:
![]() Próbowałaś w Galerii Mokotów? Ja tam dawałam próbki klientkom, nawet kremu Eris, z pompką. |
||
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę cytować -_-
Mi raz Pani pozwoliła, ale z przymrużonym okiem.
|
#3832 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3833 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny polećcie mi jakis miętowy lakier i brązowy eyeliner
|
|
|
|
#3834 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tusze do rzęs ostanio jak byłam to pracownica wykładała kosmetyki a koło niej starsza babka otwierała wszystkie tusze do rzęs a tamta nawet jej uwagi nie zwrociła... |
|
|
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
Taki mały OT odnośnie brania odlewek... Raz poprosiłam o taką w Naturze i pani mi nie pozwoliła. To napisałam na fb z pytaniem dlaczego nie mogą ich dawać to dostałam odpowiedź, że testery są po to aby z nich korzystać na miejscu, a zabierając produkt do słoiczka i tak się on utleni i straci swoją właściwość...
|
|
|
|
#3836 |
|
Raczkowanie
|
Śmieszy mnie jak obsługa patrzy z politowaniem na osoby nakładające podkład na całą twarz (bo odlewek nie ma), tak jakby ta osoba specjalnie przyszła się wymalować za darmo, a nie przetestować podkład.
![]() Zastanawiam się, czy kupić na promocji -49% maskarę do brwi Loreala. Mam czarne brwi i jeśli chodzi o produkty do brwi to mam paranoję, że kupię zły kolor i po pierwszej próbie będę wyglądać jak klaun. |
|
|
|
#3837 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Najgorzej wyglądaja podczas takich promo pomadki...szczegolnie Eliksiry - wszystko umazane, rozwalone, maskra...zero kulturyCytat:
Nie będę kupować w ciemno
|
||
|
|
|
#3838 |
|
Rozeznanie
|
Kurcze, byłam dziś obczaić Rimmel Lasting Finish czerwony, ale najjasniejszy odcień jest ciemny, a ja jestem pomiędzy 150 a 180 Revlon, a 52 bourjois i teraz lipa;/
|
|
|
|
#3839 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś pytał o preparat do skórek i top coat z Wibo. Ja mam te dwa cudaki w domu i... ODRADZAM KAŻDEMU! Te coś do skórek z pewnością nie jest preparatem do usuwania, bo zwyczajnie nie robi nic! A niby top coat nie otrzymuje lakieru - mam odpryski już wieczorem czyli nawet doby nie wytrzymują. Oczywiście u innych może się sprawdzić któryś z produktów, ale u mnie niestety poleciały do kosza.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.

Nakładasz trochę podkładu na dłoń (ja zawsze na wierzch), maczasz gąbeczkę i stemplujesz sobie buzię
tp

To się maluję w Rossie

Człowie k chce kulturalnie skorzystać z testera, a inni w tym czasie niszczą pełnowartościowe produkty. Fuck logic.