Kieleckie Panny Młode część XII :) - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-16, 08:05   #4921
mogg
Zakorzenienie

Dot.: Kieleckie Panny Młode część XII :)

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
aaa no to już w sumie same szczegóły dograć trzeba
Biorac pod uwage to ze nie mamy nic wybrane to tak niby juz malo
ale tortow nie probowalismy i ciast jeszcze nie zalatwilismy
menu nie wybrane
nie mamy piosenki do teledysku
nie mam nic na ramiona profilaktycznie
nie mam bukietu i wystroju sali i nigdzie nie bylam pytac o to
musze isc dac ksiedzu zapowiedzi
spowiedz
mamy za to auto zalatwione
Podziekowania dla rodzicow juz wiemy co dajemy

moj telefon zjada literki i polskie znaki :/
mogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:06   #4922
melka1990
Raczkowanie

Wogóle nie można za wami nadążyć

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
My mamy białego i też jest oki dziś obwiązałam 94 butelki wstążkami mam 2 puste na wodę na nasz stół tylko nie umiem jej tam nalać

Ja pamiętam jak kazda miała już suknię a ja jeszcze nie bylam oglądać Dziś miałam przymiarkę będę miała pelerynkę zamiast bolerka będę super żona

Ja jeszcze 2 dni bożesztymój jak to będzie
OO puste butelki, to jest dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez Oluniuniunia Pokaż wiadomość
Ja miałam 3 lata temu podobnie, panieński, komunia, ślub, ślub. Fajnie było
Teraz zresztą też podobnie :P, no, ale nie aż tak hardcorowo
Mahoń, nie docytował mi się post w sprawie wpraszania Ci się na wesele. Bo kurde chyba podróż poślubną skrócę, no!!

Co?

Dziewczyny, odpisałam, to teraz napiszę, co u mnie
- Byłam u pani w sprawie ciast, powiedziała, że 6 blach wystarczy dla 50 osób na stoły i rozdawanie. hmm... Mahoń, może Ty to przeliczysz, czy to się zgadza? Mam pudełka na ciasto 19x9 cm (4 duże kawałki ciasta tam wchodzą).. Ja już zgłupiałam szczerze mówiąc z tymi plackami...
- Obdzwoniłam wszystkie kwiaciarnie, do ktorych znalazłam numer. Wszystkie panie mi powiedziały, że anemony są teraz, że będą za tydzień na 100%, a za dwa tygodnie to niewiadomo i one nic nie obiecują. I lepiej żebym obmyślała jakieś zastępstwo. Szlag!!! chcę anemony!!!!! A ceny też dobre.. Od 250zł za całość (2 bukiety, 2 butonierki) do 260 zł za jeden bukiet...
- Przyszły spinki dla świadka. szałowe.
- Dostałam pierwszy ślubny prezent żyrandole do naszego pokoju trochę z nienacka, ale ciotka zaproponowała, wiedziała, że mamy kupować i zapytała, czy to może być jej prezent. Już wiszą Dobry wybór to był
- Obgadałam trochę panieński z MoH. Zarobiłyśmy zakupy on-line, muszę dokupić jeszcze parę rzeczy i alko, ale okazuje się, że będą AŻ 3 pijące dziewczyny, więc nie ma co szaleć :P Odmówiła mi jedna koleżanka, niby jest chora, ale spodziewałam się, że nie przyjdzie, bo to nie jej towarzystwo.. Trochę mi przykro, bo ona ma takiego faceta zaborczego i pewnie on jej nagadał i zniechęcił i truł aż w końcu bidna zrezygnowała.. Tak mi się wydaje.. No trudno. To jej narzeczony, jej sprawa..
Jutro czeka mnie wycieczka do Urzędu Skarbowego, chyba, że któraś z Was się zna na podatkach?
Jutro też jadę do księdza z kartką z zapowiedzi i do pani w Różowym Kontrabasie dogadywać szczegóły.
Jutro też mają oddzwonić jeszcze 2 kwiaciarnie, ale pewnie powiedzą to samo, co reszta..
Mój kolega bedzie ksiedzem, najpierw sam odprawia msze u siebie w parafi, a potem jest wesele prymicyjne, normalnie jak wesele bo jest zespół, ze 2oo osób, jedzenie (ale alkoholu chyba nie ma) i sie smiejemy ze to takie wesele bez panny młodej

Co do ciasta to też mi się wydaje ze bedzie za mało. U nas na swięta na 15 osób mama zrobiła 5 blach i to tych dużych, troche wydała i toche tylko zostało. Tak wiec ja bym kupila troche wiecej.
melka1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:09   #4923
mogg
Zakorzenienie

5 blach na 50 osob wydaje mi sie malo. Jak ppwieszi ile cm maja blachy i kawalki ciasta na oko to policzymy ile ci potrzebne. Ale 5 blach wydaje mi sie malo

Stary 2015-04-16, 08:20   #4924
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia 88 Pokaż wiadomość
Och jak ja Cie rozumiem....identyczną sytuacje mam. W moim przypadku wepchnął nam się brat mojego TŻ. Bez skrupułów...
no to jak brat to już w ogóle masakra...

Cytat:
Ja miałam 3 lata temu podobnie, panieński, komunia, ślub, ślub. Fajnie było
Teraz zresztą też podobnie :P, no, ale nie aż tak hardcorowo
Mahoń, nie docytował mi się post w sprawie wpraszania Ci się na wesele. Bo kurde chyba podróż poślubną skrócę, no!!

Co?

Słabo... U nas też odmówiła para, gdzie na 100% zakładałam, że będą, ale my nie bylismy na ich ślubie i podejrzewam, że to zemsta. A my nie byliśmy, bo dostaliśmy 2 zaproszenia na ten sam termin i jedno już potwierdziliśmy, a o drugim nie wiedzieliśmy do ostatniej chwili więc... Poza tym odmówili mi znajomi, w sumie 6 osób, ale oni mieszkają w USA i dla nich to spory wydatek, chociaż podejrzewam, że gdyby ślub był w wakacje, to przynajmniej część by się zjawiła, ale jedna z dziewczyn jest nauczycielką i nie ma opcji, żeby dostała wolne w roku szkolnym, druga ma małe dziecko i zaplanowali przyjazd właśnie na wakacje. Szkoda, bo bardzo ich lubię, ale spodziewałam się takiej sytuacji.

No nieźle, ale chyba nie ma czego żałować?

Weź Ty może przesuń termin na "już", bo nie wiadomo, kto jeszcze Ci się wepchnie! Współczuję..

Cudowne

Chyba już w nowym wątku hihihihi

Ja byłam na Karczówce. Było fantastycznie. Powiedziałam WSZYSTKO i nikt na mnie nie krzyczał. I za pokutę nie musiałam iść na kolanach do Częstochowy i nawet dostaliśmy z TŻtem taką samą, żeby nam było milej pokutować. Nie umawialiśmy się :P W czasie każdej mszy jest spowiedź.

Będzie dobrze!!!! Będziemy Cię wspierać!!!!!
Ja nie mam pustych butelek na wodę nie pomyślałam o tym...
Może TŻ na kawalerskim "wyprodukuje" te puste butelki

Dziewczyny, odpisałam, to teraz napiszę, co u mnie
- Byłam u pani w sprawie ciast, powiedziała, że 6 blach wystarczy dla 50 osób na stoły i rozdawanie. hmm... Mahoń, może Ty to przeliczysz, czy to się zgadza? Mam pudełka na ciasto 19x9 cm (4 duże kawałki ciasta tam wchodzą).. Ja już zgłupiałam szczerze mówiąc z tymi plackami...
- Obdzwoniłam wszystkie kwiaciarnie, do ktorych znalazłam numer. Wszystkie panie mi powiedziały, że anemony są teraz, że będą za tydzień na 100%, a za dwa tygodnie to niewiadomo i one nic nie obiecują. I lepiej żebym obmyślała jakieś zastępstwo. Szlag!!! chcę anemony!!!!! A ceny też dobre.. Od 250zł za całość (2 bukiety, 2 butonierki) do 260 zł za jeden bukiet...
- Przyszły spinki dla świadka. szałowe.
- Dostałam pierwszy ślubny prezent żyrandole do naszego pokoju trochę z nienacka, ale ciotka zaproponowała, wiedziała, że mamy kupować i zapytała, czy to może być jej prezent. Już wiszą Dobry wybór to był
- Obgadałam trochę panieński z MoH. Zarobiłyśmy zakupy on-line, muszę dokupić jeszcze parę rzeczy i alko, ale okazuje się, że będą AŻ 3 pijące dziewczyny, więc nie ma co szaleć :P Odmówiła mi jedna koleżanka, niby jest chora, ale spodziewałam się, że nie przyjdzie, bo to nie jej towarzystwo.. Trochę mi przykro, bo ona ma takiego faceta zaborczego i pewnie on jej nagadał i zniechęcił i truł aż w końcu bidna zrezygnowała.. Tak mi się wydaje.. No trudno. To jej narzeczony, jej sprawa..
Jutro czeka mnie wycieczka do Urzędu Skarbowego, chyba, że któraś z Was się zna na podatkach?
Jutro też jadę do księdza z kartką z zapowiedzi i do pani w Różowym Kontrabasie dogadywać szczegóły.
Jutro też mają oddzwonić jeszcze 2 kwiaciarnie, ale pewnie powiedzą to samo, co reszta..
właśnie tż widząc mój wku*** w sobote jak się dowiedziałam rzucił "to co przenosimy?" potem o mało jego nie zabiłam :P
a na karczówce u spowiedzi była moja mama teraz przed świętami i była zachwycona
a z tymi butelkami to super pomysł, też bym o tym nie pomyślała właśnie dopisałam to do listy rzeczy do zrobienia
ttunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:22   #4925
Nusia1988
Zadomowienie

Dziewczyny za MIESIĄC PANIEŃSKI
Moja biedna świadkowa tylko delikatnie mi powiedziała że baby są jednak inne i że ma ścisk z żołądku jak musi się z nimi kontaktować Bidulka na niezłą minę ją wpakowałam..

Ja w sumie nie wiem czy jesteśmy w czarnej D czy nie..sporo rzeczy mamy ale też sporo nam brakuje. Np. jeszcze nie "przypomniałam się" kamerzyście, wodzirejowi...Musimy sobie pomyśleć nad muzyką "na wejście", na taniec ze świecami..Nie mogę się zebrać za podziękowania dla rodziców. Niby fotki już poskanowałam ale teraz muszę z nich zrobić filmik i to już problem Musimy kupić wino i alkohole dla barmana..

Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:27   #4926
mogg
Zakorzenienie

Taniec ze swiecami widze nowa moda ;D widzialam na kilku filmikach

Stary 2015-04-16, 08:28   #4927
melka1990
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ttunia Pokaż wiadomość
no to jak brat to już w ogóle masakra...

właśnie tż widząc mój wku*** w sobote jak się dowiedziałam rzucił "to co przenosimy?" potem o mało jego nie zabiłam :P
a na karczówce u spowiedzi była moja mama teraz przed świętami i była zachwycona
a z tymi butelkami to super pomysł, też bym o tym nie pomyślała właśnie dopisałam to do listy rzeczy do zrobienia
Jakie przenoslimy, pzrecież byliscie pierwsi!! Tez bym go zabiła

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Dziewczyny za MIESIĄC PANIEŃSKI
Moja biedna świadkowa tylko delikatnie mi powiedziała że baby są jednak inne i że ma ścisk z żołądku jak musi się z nimi kontaktować Bidulka na niezłą minę ją wpakowałam..

Ja w sumie nie wiem czy jesteśmy w czarnej D czy nie..sporo rzeczy mamy ale też sporo nam brakuje. Np. jeszcze nie "przypomniałam się" kamerzyście, wodzirejowi...Musimy sobie pomyśleć nad muzyką "na wejście", na taniec ze świecami..Nie mogę się zebrać za podziękowania dla rodziców. Niby fotki już poskanowałam ale teraz muszę z nich zrobić filmik i to już problem Musimy kupić wino i alkohole dla barmana..

Nusia a skąd masz barmana?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 08:28   #4928
mogg
Zakorzenienie

Jw nie wiem co zrobimy z panienskim/kawalerskim bo w sumie powinien byc w majowke ale nie wiem ????? !!!!

Stary 2015-04-16, 08:39   #4929
mikonada
Zakorzenienie

laski przystopujcie plizzzz! po 15 będzie nowy wątek dopiero, nie wyrobię się
mikonada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 08:43   #4930
mikonada
Zakorzenienie

dobra robię, kończcie ten wątek :P
Stary 2015-04-16, 08:43   #4931
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melka1990 Pokaż wiadomość

Mam to jeszcze dużo powiedziane Któraś z Was..chyba Ola podawała tutaj taką stronę Oferię i zrobiłam tam ogłoszenie i się 2 osoby zgłosiły. Teraz z nimi mailujemy o szczegóły.. Jeden jest spod Kielc a jeden z Rudy Śląskiej Miałam jeszcze ofertę z Opoczna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 08:51   #4932
melka1990
Raczkowanie

Cytat:
Mam to jeszcze dużo powiedziane Któraś z Was..chyba Ola podawała tutaj taką stronę Oferię i zrobiłam tam ogłoszenie i się 2 osoby zgłosiły. Teraz z nimi mailujemy o szczegóły.. Jeden jest spod Kielc a jeden z Rudy Śląskiej Miałam jeszcze ofertę z Opoczna
I jak sie to cenowo przedstawia? Powiem Ci ze ja tez sie rozglądałam za barmanem to 1000 zł najmniej. Było jeszcze 1300, 1500+ do tego alkohol w naszym zakresie. Także ładnie się cenia
Stary 2015-04-16, 09:03   #4933
ttunia
Raczkowanie

Cytat:

też się zastanawiam nad barmanem bo na ostatnim weselu był i była to mega atrakcja bo wiele kobiet wlaśnie zamiast wódkę to piło drinki i były piękne, kolorowe a jeszcze były śmieszne słomki wiec też to super wyglądało na tym samym weselu była fotobudka i to był kolejny strzał w 10!
Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość

i również na tym weselu był taniec ze świecami, wyglądało pięknie a chyba tańczyliśmy do "niech żyje bal" nam DJ mówił że taki taniec bardzo fajnie da się połączyć z tortem, bo wtedy gasi się światła na sali, dużo osób jest na parkiecie a potem od razu wjeżdza tort
Stary 2015-04-16, 09:07   #4934
mikonada
Zakorzenienie

dobiJcie do 5000 postów i zapraszam na NOWY WĄTEK!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post51058484
Stary 2015-04-16, 09:12   #4935
Oluniuniunia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikonada Pokaż wiadomość
a co podatkowo potrzebujesz się dowiedzieć?
Jak i czy rozliczyć dochód z Norwegii, jak się miało dochód w PL (maly..)

Cytat:
Napisane przez mahoniowa Pokaż wiadomość
my w ten weekend jedziemy po alkohole, buty dla TŻ, może wymyślimy jakieś podziękowania dla rodziców..

wiecie, że jeszcze nie zaczęłam robić winietek?
No to do roboty
Cytat:
Wogóle nie można za wami nadążyć

OO puste butelki, to jest dobry pomysł

Mój kolega bedzie ksiedzem, najpierw sam odprawia msze u siebie w parafi, a potem jest wesele prymicyjne, normalnie jak wesele bo jest zespół, ze 2oo osób, jedzenie (ale alkoholu chyba nie ma) i sie smiejemy ze to takie wesele bez panny młodej

Co do ciasta to też mi się wydaje ze bedzie za mało. U nas na swięta na 15 osób mama zrobiła 5 blach i to tych dużych, troche wydała i toche tylko zostało. Tak wiec ja bym kupila troche wiecej.
Aaaaaa to to rozumiem, mój brat cioteczny też będzie księdzem, więc wiem o co cho Ale myślałam, że jakaś nowa moda przychodzi na "próbne" wesela, coś jak rehersal dinner w USA..

Cytat:
też się zastanawiam nad barmanem bo na ostatnim weselu był i była to mega atrakcja bo wiele kobiet wlaśnie zamiast wódkę to piło drinki i były piękne, kolorowe a jeszcze były śmieszne słomki wiec też to super wyglądało na tym samym weselu była fotobudka i to był kolejny strzał w 10!

i również na tym weselu był taniec ze świecami, wyglądało pięknie a chyba tańczyliśmy do "niech żyje bal" nam DJ mówił że taki taniec bardzo fajnie da się połączyć z tortem, bo wtedy gasi się światła na sali, dużo osób jest na parkiecie a potem od razu wjeżdza tort
Raczej mało weselna piosenka wg mnie..

26.10.2014

30.04.2015
Oluniuniunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 09:17   #4936
ttunia
Raczkowanie

Cytat:
Jak i czy rozliczyć dochód z Norwegii, jak się miało dochód w PL (maly..)

No to do roboty

Aaaaaa to to rozumiem, mój brat cioteczny też będzie księdzem, więc wiem o co cho Ale myślałam, że jakaś nowa moda przychodzi na "próbne" wesela, coś jak rehersal dinner w USA..

Raczej mało weselna piosenka wg mnie..
zgadzam się ale jeśli chodzi o sam efekt tańca ze świecami to piękny i tu potwierdza się fakt, że dobre towarzystwo to podstawa bo muzyka była różna a zabawa świetna
Stary 2015-04-16, 09:37   #4937
mahoniowa
Zadomowienie

mogg wolna na poczatku, pozniej szybsza to moze TO wiem że oklepane może się wydawać ale jak na piosenkę do teledysku ślubnego wydaje mi się ok

09.05.2015
mahoniowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 10:27   #4938
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
mogg wolna na poczatku, pozniej szybsza to moze TO wiem że oklepane może się wydawać ale jak na piosenkę do teledysku ślubnego wydaje mi się ok
O fajna no to moze te swiece zrobic ??? hmm ja myslalam ze to na koniec wesela sie robi

Stary 2015-04-16, 10:31   #4939
melka1990
Raczkowanie

Dziewczyny a moge prosić o dodadanie mnie do kalendarza w następnym watku? co by juz być pełnoprawna Pmka 12 września ile razy mówie, pisze tą datę to mnie ciarki przechodzą, jestem jeszcze taka podekscytowana ciekawe kiedy bedzie nerwówka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 10:35   #4940
mogg
Zakorzenienie

Ja dzisiaj bylam u fryzjerki i mi powiedzialy ze jestem hardcore bo za miesiac slub a ja ani probnej fryzury ani make up i do tego sukienke szyje ;D

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Dziewczyny a moge prosić o dodadanie mnie do kalendarza w następnym watku? co by juz być pełnoprawna Pmka 12 września ile razy mówie, pisze tą datę to mnie ciarki przechodzą, jestem jeszcze taka podekscytowana ciekawe kiedy bedzie nerwówka
Napisz do miko ona watek zalozyla

Stary 2015-04-16, 10:42   #4941
mahoniowa
Zadomowienie

ja też chciałam te świece zrobić, w sumie właścicielka mnie zaskoczyła, bo myślałam, ze skoro ma salę całą w drewnie to nie pozwoli świec w ogóle a tu jednak

no nie wiem nie wiem...

09.05.2015
Stary 2015-04-16, 10:48   #4942
mogg
Zakorzenienie

Cytat:
ja też chciałam te świece zrobić, w sumie właścicielka mnie zaskoczyła, bo myślałam, ze skoro ma salę całą w drewnie to nie pozwoli świec w ogóle a tu jednak

no nie wiem nie wiem...
A kiedy masz plan zrobic ??? ja myslalam ze to na koniec ???

Stary 2015-04-16, 10:50   #4943
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:

Mnie się bardzo bardzo podobał na weselu u mojej kuzynki i też taki chcę Ale np. kolorowej płachty never ever!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 10:52   #4944
JagnaJagna
Raczkowanie

Chciałam się wypowiedzieć w kilku kwestiach ale zagięłyście czasoprzestrzeń i miałam mega dużo do nadrobienia ALE: jeśli chodzi o te 5 blach ciasta to zdecydowanie za mało, matematyczny sposób obliczenia ile ich powinno być jest bardzo dobry
o tańcu ze świecami nie słyszałam:O chyba się muszę doszkolić. I muszę się z moim mężczyzną zapisać się na jakiś kurs, chociaż żadne z nas nie ma problemu z tańcem, więc może sobie wybierzemy jakiś zaawansowany układ(?)
JagnaJagna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-16, 10:52   #4945
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:

Ja na razie pertraktuję cenę 600PLN + alkohol Jeden Pan z CK nam powiedział 800-1000 bez baru, z barem przenośnym 1400 także no thx
Stary 2015-04-16, 10:55   #4946
ttunia
Raczkowanie

niektóre te zabawy to po prostu masakra;/ z takich proponowanych przez dj zabaw integracyjnych podobał mi się jeszcze swing w uliczce
Stary 2015-04-16, 10:55   #4947
JagnaJagna
Raczkowanie

Cytat:
Ja na razie pertraktuję cenę 600PLN + alkohol Jeden Pan z CK nam powiedział 800-1000 bez baru, z barem przenośnym 1400 także no thx
Na mojej sali w zeszłym tygodniu było wesele, na którym byli dwaj barmani z Warszawy. 5000 taka przyjemność. Wiem, że mieli swój bar przenośny ale wóda i inne cuda już kupowali młodzi także nie wiem czy aż tak będę chciaa barmana chociaż przez myśl mi ten pomysł przeszedł zwłaszcza, że moja druga połówka nie chce np kamerzysty a samego fotografa, więc przerzucę sobie może kasę z kamerzysty na barmanów właśnie, a co mi tam.
JagnaJagna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-16, 10:56   #4948
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:

Nie na koniec to nie...wydaje mi się że to nie miałoby takiego podniosłego efektu u nas będzie właśnie po torcie jak jeszcze dużo ludzi jest na parkiecie i kroki jeszcze mało chwiejne
Stary 2015-04-16, 10:58   #4949
mahoniowa
Zadomowienie

Cytat:

na koniec to średniasto bo zostanie 5 osób na krzyż i nie będzie takiego fajnego efektu
któraś z Was pisała, że fajnym połączeniem mógłby być taki taniec i wejście tortu na koniec piosenki

Cytat:
Mnie się bardzo bardzo podobał na weselu u mojej kuzynki i też taki chcę Ale np. kolorowej płachty never ever!
chodzi Ci o chustę Klanza? taką wielką tęczową kolorową? to jest super ale dla dzieci

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

a co to ten swing w uliczce?!

09.05.2015
Stary 2015-04-16, 10:59   #4950
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
na koniec to średniasto bo zostanie 5 osób na krzyż i nie będzie takiego fajnego efektu
któraś z Was pisała, że fajnym połączeniem mógłby być taki taniec i wejście tortu na koniec piosenki

chodzi Ci o chustę Klanza? taką wielką tęczową kolorową? to jest super ale dla dzieci
Tak o tą chustkę..Dla mnie jest ona "odpustowa" trochę Byłam na weselu gdzie PMka musiała po niej biegać. Także..ekhm..:P
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości