|
|
#481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Cytat:
A my kolacje jemy domowe zapiekanki zrobię wam smaka a co haha
|
|
#482 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej hej, ja już po wizycie
odbębniłam też zebranie w szkole :P: więc teraz relax..A więc moje dziecko ma się świetnie, wszystko na swoim miejscu.. Waży już całe 540g i wg usg wiek 22t5d (wg OM jest 22t1d) więc nadrabia znowu.. W następnym tygodniu czeka mnie nieszczęsna krzywa cukrowa oraz muszę morfologię powtórzyć ze względu na ostatnie wyniki i mocz.. No i czeka mnie siedzenie na krześle koło labu jakieś 2godziny, bo będą 3razy pobierać krew, i żadnego chodzenia, jedzenia i picia.. chyba będę już przed 7 czekać żeby jak najszybciej skończyć :P: A i co najważniejsze, dziecko wysłuchało próśb mamusi i w końcu pokazało co ma między nóżkami i będzie jednak DZIEWCZYNKA... Muszę się oswoić z tą myślą bo jeszcze cały czas liczyłam że może jednak chłopak będzie Cytat:
mniamm ale bym zjadła ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze chcesz sie zamienic?:p ja wlasnie wrocilam z wizyty, pepowina miedzy nogami ale na 70% chlopak... Odezwe sie jutro jak to przetrawie... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
Springtime gratuluje
Isabelle gratuluje dziewczynki !! )) i współczuje krzywej to picie a potem jeszcze tyle czasu siedzenie jest niezbyt fajne ale co zrobic, kazda to przechodzi
|
#485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
Najważniejsze, ze zdrowe malenstwo !! to pierwszy dzidzius prawda? Wiec jeszcze i na dziewczynkę bedzie czas !
|
|
#487 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
dziś jest dzień dziewczynek i najważniejsze że są zdrowe i rosną.Zjadłabym coś ale nie wiem co. Najchętniej jakby to Roxana zrobiła ![]() Jusiowa Tobie też gratuluję Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-04-16 o 19:19 |
||
|
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mow hop mój TŻ nigdy w życiu nie pisał sie na drugie dziecko a jednak udało sie tak go przekonac, ze on sam bardziej pozniej juz chciał niż ja ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
Przyjeżdżaj, zabieram sie zaraz za robienie makaronu
|
|
#489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez gratuluję wizyty . 😇
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje córuni
|
|
|
|
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję córeczek
a tobie jusiowa synka,
|
#495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mąż jak zobaczy dwie księżniczki, to mu smutek przejdzie o a u nas zapiekanki będą jutro Miały być dzisiaj, ale kebab wziął górę ![]() Cytat:
udanej wizyty i podpatrzenia płci a jeśli chcesz pączka, to proszę bardzo - częstuj się ![]() Cytat:
) ![]() Zobaczysz, Synka też pokochasz i później nie zamienisz go na żadną dziewczynkę ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Poza tym wszystkie dzisiaj jakieś takie (mniej lub bardziej) rozczarowane poznaną płcią... To ja Wam coś powiem: Trzeba odchować jedne i myśleć o następnych ![]()
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
A mi kiedyś taki facet powiedział ze będę rodzic samych synów
a miałam wtedy może z 16 lat, dobry jest
|
#497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tz też nie wyobraża sobie póki co kolejnego dziecka ale on łagodny do ułożenia więc można szybciutko namówić ![]() Tylko to samopoczucie tragiczne... Jak bym miała taką ciąże jak z Mają to rewelacja mogę chodzić w ciąży co roku i na okrągło ale synek daje w kość...
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam z mężem na spacerek, coby spalić jednego pączka i zrobić miejsce drugiemu
Nie piszcie za dużo, żebym nie miała dużo nadrabiania
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
Gratuluje udanych wizyt
![]() Ja akurat odpoczywam bo jednak byliśmy na sesji zdjęciowej wszystko mamy miec do odbioru za około miesiąca zobaczymy jak to wyjdzie ale suknie znów podarłam wiec jednak jej nie sprzedam heh
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my kiedyś codziennie chodziliśmy przed snem, ale to było tak dawno ze nie pamiętam kiedy
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ciekawe o czym zapomnimy przy dwójce dzieciaczków
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie o relaksie podczas drzemki dziecka, bo pewnie jedno zaśnie to drugie wstanie
|
#504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() mnie też czeka w przyszłym tyg glukoza Cytat:
gratuluję
|
|||
|
|
|
#505 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaaartuje oczywiscie![]() Co do żelazka to...nie widzę innej opcji jak to,że samo będzie prasowało! Cytat:
Cytat:
![]() No ja tak się nakreciłam oglądajac łowy dziewczyn,że chyba poprosze TZ żeby mi dziś zdjął te kartony z garderoby i jutro będę przeglądała co tam mam fajnego . Aż nie mogę w to uwierzyć,że znowu będę miała takiego Małego Smerfa do ubieraniaCytat:
Grill kwietniowy to jest to!Trzymam kciuki,abyś sie czuła na tyle dobrze żebyście mogli pojechać na imprezke! W sumie na Mazury jezdziłam jako dzieciak. TZ chyba nigdy nie był i tak nam wpadło na myśl,że tydzien nad morzem i tydzień na Mazurach ![]() A w jakich okolicach na Mazurach masz rodzine? Cytat:
kebaba to chyba sto lat nie jadłam!Pączek, taki świeży hmmm kurcze smakowicie brzmi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zobaczysz jak się pojawi na świecie to nie będziesz sobie wyobrażała życia bez Niego!Cytat:
. Zobacze jak Tymek da nam w kość. Nie jest to jednak bez znaczenia przy nastawieniu na powtórkę z rozrywki. A dwa to kwestia naszych możliwości życiowo-finansowych. Kiedyś jednak w rozmowach wiecznie przewijała się 3 dzieciNo to wykorzystaliśmy ładną pogodę i do 19 siedzieliśmy na placu zabaw przed blokiem. Teraz popijam koktajl truskawkowo-malinowy i zagryzam gruszką .
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski |
|||||||||
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jaki puls w ciąży jest normą???
Ciśnienie mam w porządku, a puls 95... Czy to normalne??? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
![]() A reszta ciut dalej, ale to już Kurpie
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-04-16 o 20:53 Powód: Blad |
|
|
|
|
#507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Majka byłam w pepco i kupiłam ten kocyk co ty, tylko wzięłam z żyrafką, a ty masz chyba ten drugi nadruk nie ?
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Aplikacja mi się wiesza śle się xloszcze kurde
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Tez mogę zapomnieć o spacerach wieczornych z mężem sam na sam
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle_26 Gratuluje córy i udanej wizyty
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i że dzieci tak współpracowały, że pokazały co tam mają
![]() [QUOTE=kasperka;51066536]Dziewczyny, jaki puls w ciąży jest normą??? Ciśnienie mam w porządku, a puls 95... Czy to normalne??? /QUOTE] W ciąży jest przyspieszone tętno ze względu na zwiększoną objętość krwi. Ale może lepiej zapytaj jeszcze lekarza ![]() A ja właśnie skończyłam skubać słonecznik;d I troszkę ogarniam przed jutrzejszym przyjazdem braciszka Ponoć ma jakieś prezenciki dla Filipka Ach jak się cieszę, że przylatuje. tylko tydzień ale to zawsze coś i humor od razu lepszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.

nie bedzie kolejnego Tymka na watku ehhh troche miałam nadzieję na parkę, ale trudno. Wazne ze zdrowe
odbębniłam też zebranie w szkole :P: więc teraz relax..
oraz muszę morfologię powtórzyć ze względu na ostatnie wyniki i mocz.. No i czeka mnie siedzenie na krześle koło labu jakieś 2godziny, bo będą 3razy pobierać krew, i żadnego chodzenia, jedzenia i picia.. chyba będę już przed 7 czekać żeby jak najszybciej skończyć :P:
I czuję, że zaraz pęknę, ale kupiłam w sklepie jeszcze 2 pączki i tak na mnie patrzą, że nie wiem, czy nie zjem chociaż jednego
i nadal patrzą 

wiec jednak jej nie sprzedam heh
gratuluję
zaaartuje oczywiscie
Byłam z młodym na zakupach bez wózka a kawałek jednak trzeba iśc!!! Nawet był grzeczny dopoki nie weszliśmy do rossmana zawołal do mnie berek i uciekł.. ja stałam po drugiej stronie regalu.. modliwy odmawiałm w duchy aby nie przwrocił regału ..ech no ale jakoś ogarnełam jego temperament i w biedronce już był aniołek.. wystarczy powiedzieć mama nie kupi kakao jak będziesz niegrzecznytakże nie było nas 2 a teraz spi jak niemowlak
a na badanie z glukozą dopiero teraz dostane skierowanie.. powiedziała,że ma być zrobione po 24 tyg